Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

beste kızçem ben çıktım senmi geldin yasöyledim bitanem ama doktora gidip tahmini doğum zamanını öğrensin ondan sonra yapcak inşallah karamımdarısı senin başına kızçem
günaydın kısçelerimmm...

benim kırmızılar ggeldi bu sabah...

bu ay ovu testi aliiim ben de artıkk... :44::44::44::44:
hayırlısı olsun priorim.üzülme sakın önümüzdeki maçlara bakcezsende al ovu testi işe yarayan bişey gerçekten
şirinevlerde oturuyo canım

tamam keserim metrobüse biner buluşuruk dışardafazla uzak sayılmaz benim oraya gelmem 1 saat

senin sayende gonzalez umudum ilacına kavuşmuşş..
şimdi bana mesaj attı ilacı kargoyla eline ulaşmış topiğe benim yerime yazabilirmisin dedi
nurluma çok teşekkür et dedisanırım topiğe giremiyor dışardalar herhalde
valla nurlum çok sağol neka sevindim bi bilsen Allah razı olsun

kızçelerim hala işlerim bitmedi nelerle uğraştım bi bilseniz hala ev dağınık
balkonda bi çöp kovam vardı sen kurtlan ve ben böcek türlerinden nefret ederim tikim var oturdum ağladım sınırımdenne var ne yok attım balkonda .şimdi balkon bıttıde 1 saatır üşenmeden balkonu yıkıyorum peş peşeçıkım tekrar işime devam edim.nurluma teşekkür mesajı için girdim
haydik görüşürüz bu arada gonzalezim hemşireyi aramış adetin 2.günü ilaca başla demişhadi bakalım hayırlısı

ohh karar verdinizmi hemşirem nereye gidiyonuz

aneanem geliyor istanbuldan bijacgun bnde kalcak cok severm kendisini snra annemlere gtcez bi kacgun orda kalcaz gerisine karar vermedk esim istanbula gdelm dyor tyzemn kizida burda cok guzel yerler var dye israr edyor bakalm belki o taraflara geliriz hayotum

bu arada sana kolay gelsn hayalotum aglama ya yikamissin iste gecer bidaa gelmzler

haydi gözün aydın hemşirem oh negüzel gez bol bol sonrasındada eşinle ufak bi tatil yaparsınızgelin tabi buluşuruk belkide
slm ahretliklerim dün gittik hastaneye gayet normal dedi..haftaya tekrar gitcez inşallah..
asetonumm benim çok sevindim çok az kaldı artık yahadi bakalım hayırlısı
HayalotcUm bende istanbuldayim avrp yaka bende gelirim bulusursaniz,tabi musait olur isem

asetonum sen istanbuldamıydınben seni malatyada oturuyosun sanıyodum
buluşuruk tabi ben bebek görmeye bilem gelirim heee
gonzalezim de bayramda geliyor eniştem bayram şekeri olaraktan gonzalezimi bana getiriyormuş
asetonum valla neka güzel ya

pazartesi günü bu doktorun istediği testleri vermeye gıtcem herifimleikimizede aynı saatte randevu aldım bakalım becerebilcekmi bensiz
sonuçlarda 2 haftaya kadar çıkarmış herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…