- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.201
günaydın kısçelerimmm...
benim kırmızılar ggeldi bu sabah...
bu ay ovu testi aliiim ben de artıkk... :44::44::44::44:
canım hayırlısı olsun inşallah diğer ay bebeişin gelir güzel anneciğine..
beste kızçem ben çıktım senmi geldin yagünaydın fıstık naber hayolotuma bak bak bık bık herkesin derdine çare oluo şu karam karama yazının altına bebiş eklemei öğretsene merek etim be 3 haftalık nasıl duruo anne karnında ay çok heycanlı demi allahım bizede nasip etsin
hayırlısı olsun priorim.üzülme sakın önümüzdeki maçlara bakcezgünaydın kısçelerimmm...
benim kırmızılar ggeldi bu sabah...
bu ay ovu testi aliiim ben de artıkk... :44::44::44::44:
şirinevlerde oturuyo canım
ohh karar verdinizmi hemşirem nereye gidiyonuz
aneanem geliyor istanbuldan bijacgun bnde kalcak cok severm kendisini snra annemlere gtcez bi kacgun orda kalcaz gerisine karar vermedk esim istanbula gdelm dyor tyzemn kizida burda cok guzel yerler var dye israr edyor bakalm belki o taraflara geliriz hayotum
beste kızçem ben çıktım senmi geldin yasöyledim bitanem ama doktora gidip tahmini doğum zamanını öğrensin ondan sonra yapcak inşallah karamım darısı senin başına kızçem
hayırlısı olsun priorim.üzülme sakın önümüzdeki maçlara bakcezsende al ovu testi işe yarayan bişey gerçekten
tamam keserim metrobüse biner buluşuruk dışardafazla uzak sayılmaz benim oraya gelmem 1 saat
ayyyy inşallah canım benim çok güzel olur:)
HayalotcUm bende istanbuldayim avrp yaka bende gelirim bulusursaniz,tabi musait olur isem
haydi gözün aydın hemşiremaneanem geliyor istanbuldan bijacgun bnde kalcak cok severm kendisini snra annemlere gtcez bi kacgun orda kalcaz gerisine karar vermedk esim istanbula gdelm dyor tyzemn kizida burda cok guzel yerler var dye israr edyor bakalm belki o taraflara geliriz hayotum
asetonumm benim çok sevindim çok az kaldı artık yaslm ahretliklerimdün gittik hastaneye gayet normal dedi..haftaya tekrar gitcez inşallah..
HayalotcUm bende istanbuldayim avrp yaka bende gelirim bulusursaniz,tabi musait olur isem
gurbet kızçem gelmiş bişey yazmadan gitmiş
ama yine kimsecikler yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?