Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kizlar bi durun rose nefes alsin..

ben bilem okuyamadim sorulariniz

belirtileri yazarmısın

Benim belirtilerim erken başladı ovu testi kullanıyodum zaten yumurtlamadan üç sora faln acayip göğüs ağrım başladı bir hafta sorada ara ara ateş basması olmaya başladı hasta olacakmışın gibi ayaklarımda ısınmak bilmiyordu midemde de acayip bi rahatsızlık vardı bulanacakmış gibii

valla yaa yazık oldu kocısıme artık yatmıom bıle nasılsa tutmuo dıye ama sperm sorunu var bizde nasıl harektlendırce nasıl cogalycaz kıııı (keciboynuzu harıc) :44::44::44::44::44::44::44:

slm canım bizm sperm 17milyondu keçi boynuzu kullamdık 25milyon oldu dr eşime vitamin birde iltihap kurutucu ilaç kullandık1 ayda 54 milyon oldu iltihabidı azaldı 1aylık tedavi gine verdi iltihap bitince aşılama yapılcak inşallah

ama oda anlasilir gibi degilki kullanmadim ama kullanmak istiyorum karar veremiyorum hangisi diye 2.cizgi cok silik fln cikiyomus cok karisik ;(((

Hayııır hiç karışık değiill ikinci çizgi gittikçe koyulaşmaya başalıyo zaten o seni yönlendiriyo yaklaşıp yaklaşmadığını

Hayııır hiç karışık değiill ikinci çizgi gittikçe koyulaşmaya başalıyo zaten o seni yönlendiriyo yaklaşıp yaklaşmadığını

tamam bende ondan alicam o zaman adet bitiminden ne zaman sonra kullanmaya basliyosun? ve diyelim 2.cizgi silik cikti o zaman calismiyomusun taki koyu cizgiyi gorene kadar mi?

tamam bende ondan alicam o zaman adet bitiminden ne zaman sonra kullanmaya basliyosun? ve diyelim 2.cizgi silik cikti o zaman calismiyomusun taki koyu cizgiyi gorene kadar mi?

Evet tatlım tavsiyem adetin bitsin testte de tam pozitifi görünceye kadar hiç çalışma yapma pozitifi iki gün görüyosun o günlerde bide ondan sora silikleşiyor bide o gün çalış tamam yumurta pozitiften 24 saat sora çatlıyo çünkü o üç gün yeterli sana

şu kistlerle bidaha savaşamda bende yapacam bu testten tutmayın beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…