- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #4.821
selaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yaw bi gidim dedim iki sayfa doldurmusunuz....
canım benim ya çok çok çok çok çok çok sevindimrabbim nazarlardan korusun sağsalim kucağına nasip etsin inşallah nekadarlıkmış
tbr ederim ederim canım allah hayırlısıyla kucağına alamayı nasip etsin... allahım olmayan herkese versin
Hadi ya ayyy ne kadar guzel yaaaa hangi testlerden kullandin gulen suratmi yoksa digerimi ??
Amin canım çok sağolRabbim isteyen herkese nasip etsiiin..Canım daha iki haftalık falan adet günümde geçmediği için henüz
kaçakhayalim valla ben alışkın değilim ilgisizliğealalala hayalotunu özlemedinmi yahu
Yok tatlım diğerinden kullandım o daha güzel yönlendiriyo insanı
belirtileri yazarmısın
valla yaa yazık oldu kocısımeartık yatmıom bıle nasılsa tutmuo dıye ama sperm sorunu var bizde nasıl harektlendırce nasıl cogalycaz kıııı (keciboynuzu harıc) :44::44::44::44::44::44::44:
kizlar bi durun rose nefes alsin..
ben bilem okuyamadim sorulariniz
kiz beni demi duvara cikarttiracan allaaalla
simdiden yokluguna alisim dedim..dedin ya 5 gün sonra beni bulamazsiniz diye
ama oda anlasilir gibi degilki kullanmadim ama kullanmak istiyorum karar veremiyorum hangisi diye 2.cizgi cok silik fln cikiyomus cok karisik ;(((
malesef canımanlaşılan geçmişi okumadın ben çok çok uzaklara kaldım duvara çıkmak falan yasak bana.doktor bu gidişle bebeği unut dedi
Hayııır hiç karışık değiill ikinci çizgi gittikçe koyulaşmaya başalıyo zaten o seni yönlendiriyo yaklaşıp yaklaşmadığını
nasi yani.neden,nicin
tamam bende ondan alicam o zaman adet bitiminden ne zaman sonra kullanmaya basliyosun? ve diyelim 2.cizgi silik cikti o zaman calismiyomusun taki koyu cizgiyi gorene kadar mi?
Evet tatlım tavsiyem adetin bitsin testte de tam pozitifi görünceye kadar hiç çalışma yapma pozitifi iki gün görüyosun o günlerde bide ondan sora silikleşiyor bide o gün çalış tamam yumurta pozitiften 24 saat sora çatlıyo çünkü o üç gün yeterli sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?