Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalot burdasın galiba sen canım nasılsın pazar diye kimse giremiyor galiba ...batım yarın ama karın ağrım var içten içe sürekli lavobya gidiyorum adet oldum mu diye ama kısmet artık bakalım

hayalot burdasın galiba sen canım nasılsın pazar diye kimse giremiyor galiba ...batım yarın ama karın ağrım var içten içe sürekli lavobya gidiyorum adet oldum mu diye ama kısmet artık bakalım

burdayım bitanem pc başında değildim hoşgeldin nasılsınkısmet kuzum hayırlısı olsun hakkında.yarın büyük gün deseneinşallah kırmızıların yerine teyzoşum gelir annesine

burdayım bitanem pc başında değildim hoşgeldin nasılsınkısmet kuzum hayırlısı olsun hakkında.yarın büyük gün deseneinşallah kırmızıların yerine teyzoşum gelir annesine

hosbulduk canım şükür iyiyim sen nasılsın valla hç bir belirti yok açıkcası bu ay çok fazla düşünmedim bebeği düşünerek beraber olmadım artık olursa olur olmazsa olmaz oluruna bıraktm ya eee tabi adet olmazsam bu bebek olursa büyük bir süpriz olur priorim de gelmiş kırmızıları oda diyordu hç bir belirti yok diye yakında bende görürüm kırmızıları galiba...allah diğer kardeşlerimize nasip etsin artık

süpriz bebekhayırlısı olsun bıtanem kısmet napalımpriorminde gelmiş evet hayırlısı olsun hakkımızda
belli olmaz kırmızı kart yerine belkim pembe kart çıkar

süpriz bebekhayırlısı olsun bıtanem kısmet napalımpriorminde gelmiş evet hayırlısı olsun hakkımızda
belli olmaz kırmızı kart yerine belkim pembe kart çıkar

bakalım hayırlısı kızlar ben ckmam lazım burda ezan okundu karın ağrımda devam ediyorr namazı kılıp uzanayım biraz herkesi dualarım hepinizle bu topik inş hamiş kardeşlerimizle dolar ...selametle canlar

tamam kızçem Allah kabul etsin bizlerede nasip etsin inşallah
öpüyorum seni allaha emanet ol

BUNDAN 3 YIL EVVEL GİTTİĞİMİZ HEMEN HER doktor HAYALLERİMİZİ ALT ÜST ETMİŞ YERİN DİBİNE SOKUP ÜZERİNDE TEPİNMİŞLERDİ. DAHA SONRA BU KULUPTE GEZİNİRKEN BİR PAYLAŞIM GÖRDÜM FORMÜL GİBİ. ÜMİTSİZ BİR ŞEKİLDE EŞİME VERDİM BUNLARI BULABİLİRSEN GİT AL DİYE. ÜMİTSİZ ÇÜNKÜ DOKTORUN VERDİĞİ KLOMEN VE TRENTAL ADLI HAPLAR PEK Bİ İŞE YARAMAMIŞTI. SAYI 4.5 TAN 9 MİLYONA ÇIKMIŞTI ANCAK HIZ VE MARFOLOJİ ORTALAMANIN ALTINDAYDI. EŞİM VERDİĞİM KİMYASAL DENKLEMLE :) TANIDIK ECZANEYE GİTMİŞ VE LİSTEYİ GÖSTERMİŞ, ODA MUHTEŞEM ÜÇLÜYÜ VERMİŞ.

PHARMATON (MULTİVİTAMİN) GÜNDE BİR AÇ

ZİNCO (ÇİNKO) GÜNDE BİR AÇ

SIVI L-CARNITIN ŞURUP (ESAS BU, BUNU MUTLAKA ALIN. SOLGAR MARKA) AÇ KARNINA GÜNDE 1 YADA 2 yemek KAŞIĞI

İLK ÇOCUĞUMUZDA BUNLARI KULLANDIK VE BİR AYA KALMADAN HAMİLE KALDIM ALLAH'A ŞÜKÜR.
DAHA SONRA BAKTIK YİNE OLMUYO EŞİM TEKRAR BAŞLADI AYRICA BU SEFER BUNLARIN YANINDA ECZANEDE ARI SÜTÜ TABLETİNİ ALMIŞ ONU İKİMİZDE KULLANDIK VE ARIDUNYASI.COM DAN ARI SÜTÜ VE POLEN SİPARİŞ ETMİŞTİK. ALLAH'A ÇOK ŞÜKÜR DARISI TÜM BEKLEYEN VE İSTEYENLERİN BAŞINA YİNE BİR AYA KALMADAN HAMİLE KALDIM AMA TAVSİYEM ÖNCE HAPLARI DENEYİN DAHA SONRA OLMAZSA OYLE ALIN ARI SÜTÜNÜ FALAN ÇÜNKÜ ONLAR BİRAZ PAHALI.
LUTFEN PAYLAŞIMI YAYALIM YAYABİLDİĞİMİZ KADAR Kİ HERKES FAYDALANABİLSİN İNŞAALLAH !!!!!

hayalotcum aynen benm esimde bunlari kullandi kendi dr..u yazdi yanindada ari sutu bal ve polen arada keciboynuzu bnde bir aya kalmaz hamile kaldm ama dusurdum bebisimi suanda esimin sonuclari iyi cikiyor smdide benm yumurtalar buyumuyormus bende sorun cikti bu kez yani sorun erkekteyse kesnlikle bu ilaclar ise yariyor

gerçektenmi:26:demekki işe yarıyor.üzüldüm kızçem ben bilmiyodum böyle bişey yaşadığını yada söyledinde unuttummu acaba:26:Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah..yumurta büyütmek için ilaç kullanmıyonmu peki hemşirem :44:

canım Malatyalıyım ama gebzede oturuyorumm herzamanda beklerimm

:44::44::44:doru demiştin bak söyleyince hatırladım:26::26:
yaw bende unutkanlıkmı başladı ne anlamadım
biz senle yakınız sayılır bende Anadolu yakasıyım yakında gonzalezim gelebilir sizin oralara

teomandan bugun benım dogum gunum sarkısını soyluyorummmmmmmmmmm bugun benım dogum gunummmmm kelımler buyuyor agzımdaaa bıldıgım butun hayatlarrrrrrrrrrrrrrrrr paramparcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

teomandan bugun benım dogum gunum sarkısını soyluyorummmmmmmmmmm bugun benım dogum gunummmmm kelımler buyuyor agzımdaaa bıldıgım butun hayatlarrrrrrrrrrrrrrrrr paramparcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayyyyyyyyyyyyyyyyy kuzum benim nice mutlu yıllara bebişnle eşinle sevdiklerinle nice güzel yıllar görmen dileğiyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…