- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.241
ayyyyyyyyyyyyyyyyy kuzum benim nice mutlu yıllara bebişnle eşinle sevdiklerinle nice güzel yıllar görmen dileğiyle....
sagol habıbtemmmmm canım benımmmmmm ama hıc hevesım yok ıcımde bır skıntı varrrrrrrrrrr canım cok skkınnn zatennnnn
gerçektenmi:26:demekki işe yarıyor.üzüldüm kızçem ben bilmiyodum böyle bişey yaşadığını yada söyledinde unuttummu acaba:26:Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah..yumurta büyütmek için ilaç kullanmıyonmu peki hemşirem :44:
teomandan bugun benım dogum gunum sarkısını soyluyorummmmmmmmmmm bugun benım dogum gunummmmm kelımler buyuyor agzımdaaa bıldıgım butun hayatlarrrrrrrrrrrrrrrrr paramparcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
birsuru igne kullandm on tane kalcadan buyutmek icn uc tane de catlatma ignesi gobekten bunun yaninda progestan flan tab alyrdm ikigunde bir idrarim sıkısık olarak kontrol.sonunda asilama yaptrdm o da tutmadi.cok yprandm cok en sonki regl m iste asilama snrasydi bir ay dnlensin ikinci asilamayi yaptirirz dedi dr ben istemyorm artk akisina braktm zaten hevesim de kacti
habibtem çok özür dilerim ya unutmuşum halbuki dün gece tarihede gözüm ilişmişti ya:26::26:
doğum günün kutlu olsun kızçemmmmmmmmmmmmmmm
tüm sevdiklerinle uzun ömürler mutlu günler geçir inşallahve küçük minnoşunla nice mutlu seneler senin olsun
Eki Görüntüle 703710
iyiki varsın ve iyiki bizimlesin seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bitanem vardır onunda bi zamanı lütfen umutsuz olma hemşirem
aşılama haklarını kullan yarıda bırakma.olmadı biraz dinlen direk tüp yaptır devlete gitmiyorsan eger ama ınanmalısın.inanmak başarmanın yarısıdır canbonum..
senin sayende gonzalez umudum ilacına kavuşmuşş..
şimdi bana mesaj attı ilacı kargoyla eline ulaşmış topiğe benim yerime yazabilirmisin dedi
nurluma çok teşekkür et dedisanırım topiğe giremiyor dışardalar herhalde
valla nurlum çok sağol neka sevindim bi bilsen Allah razı olsun
teomandan bugun benım dogum gunum sarkısını soyluyorummmmmmmmmmm bugun benım dogum gunummmmm kelımler buyuyor agzımdaaa bıldıgım butun hayatlarrrrrrrrrrrrrrrrr paramparcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Günaydın fıstıklar ya bişi sorcam ama gülmeyin bak ben 1 nisanda hastalandım we yasmini bıraktım ya ayın 6 sı hala adet olmadım da ama eşim korunuo yani istemioz ya daha bu ay sizce neden böle oldum 3 senedir yasmin kullanıorum 10 günde hamile kalınmaz dimi
yasmini bıraktın ya düzensizliğe girer bikaç gün gecikir normaldir canım
günaydın yafrukuşşşlarımmmmm
Günaydın fıstıklar ya bişi sorcam ama gülmeyin bak ben 1 nisanda hastalandım we yasmini bıraktım ya ayın 6 sı hala adet olmadım da ama eşim korunuo yani istemioz ya daha bu ay sizce neden böle oldum 3 senedir yasmin kullanıorum 10 günde hamile kalınmaz dimi
biraz düzensizliklerin olur canım inş. Düzene girer zamanla
ya düzene girmezse ne olucak ozman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?