Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ayyyyyyyyyyyyyyyyy kuzum benim nice mutlu yıllara bebişnle eşinle sevdiklerinle nice güzel yıllar görmen dileğiyle....

sagol habıbtemmmmm canım benımmmmmm ama hıc hevesım yok ıcımde bır skıntı varrrrrrrrrrr canım cok skkınnn zatennnnn

birsuru igne kullandm on tane kalcadan buyutmek icn uc tane de catlatma ignesi gobekten bunun yaninda progestan flan tab alyrdm ikigunde bir idrarim sıkısık olarak kontrol.sonunda asilama yaptrdm o da tutmadi.cok yprandm cok en sonki regl m iste asilama snrasydi bir ay dnlensin ikinci asilamayi yaptirirz dedi dr ben istemyorm artk akisina braktm zaten hevesim de kacti

teomandan bugun benım dogum gunum sarkısını soyluyorummmmmmmmmmm bugun benım dogum gunummmmm kelımler buyuyor agzımdaaa bıldıgım butun hayatlarrrrrrrrrrrrrrrrr paramparcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

habibtem çok özür dilerim ya unutmuşum halbuki dün gece tarihede gözüm ilişmişti ya:26::26:
doğum günün kutlu olsun kızçemmmmmmmmmmmmmmm
tüm sevdiklerinle uzun ömürler mutlu günler geçir inşallahve küçük minnoşunla nice mutlu seneler senin olsun
Eki Görüntüle 703710
iyiki varsın ve iyiki bizimlesin seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bitanem vardır onunda bi zamanı lütfen umutsuz olma hemşirem
aşılama haklarını kullan yarıda bırakma.olmadı biraz dinlen direk tüp yaptır devlete gitmiyorsan eger ama ınanmalısın.inanmak başarmanın yarısıdır canbonum..

iyiki dogdun canmm ailenle beraber nice mutlu hayirli senelere ins

oyle canim napalim ozele gidyorum braz dnleneyimde bakarz snra caresine.sende tup bebek yapcksin inssss olumlu sonuclar alirsin ...

Son düzenleme:

Sadece aracı olmak bana nasip oldu diyelim canım hayalotum,
Rica ederim ,Allah hepimizden razı olsun.
Şifa olsun umarım.

(Canım yatılı misafirlerim var şimdi yazabildim mesaj.)

Sen nasılsın bitanem,keyfin nasıl hayalotum.
Umarım herşey yolunda ve çok ama çok güzel gidiyodur.
Çok öpüyorum seni

Priori,Beste,Alphın yazamadığım tüm kızlar hepinizi

Hepinizin yüzünden eksik olmasın.

Alppın canım iyi ki doğdun,meleğinin birtanecik annesi.
Sakın sıkma canını bak Allah sen mutlu ol diye göbişine melek kondurdu ,hayırlısıyla kucağına geliyor yakında.

Her yeni gün bir öncekinden daha mutlu,huzurlu olsun.
Ailenle beraber güzel bir ömür geçirin.

teomandan bugun benım dogum gunum sarkısını soyluyorummmmmmmmmmm bugun benım dogum gunummmmm kelımler buyuyor agzımdaaa bıldıgım butun hayatlarrrrrrrrrrrrrrrrr paramparcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

datlımmm geçmiş doğum günün kutlu mutlu olsunnnnn

alpınım doğum günün kutlu olsun meleğinle nice mutlu huzurlu sağlıklı kocamaaaaannn bi ömür geçirmen dileğiyle

Son düzenleme:
Günaydın fıstıklar ya bişi sorcam ama gülmeyin bak ben 1 nisanda hastalandım we yasmini bıraktım ya ayın 6 sı hala adet olmadım da ama eşim korunuo yani istemioz ya daha bu ay sizce neden böle oldum 3 senedir yasmin kullanıorum 10 günde hamile kalınmaz dimi

yasmini bıraktın ya düzensizliğe girer bikaç gün gecikir normaldir canım

yasmini bıraktın ya düzensizliğe girer bikaç gün gecikir normaldir canım

ay walla bi kuşku bi mutluluk bi üzüntü dünden beri bi çok ruh haline girdim işlerimi toplayınca direk yazim bakim kızçeler ne dicek dedim uff inşallh girer düzene hemen yaaaaaaaaa
nice senelere

Aaaa asetonum senin altında çıktı yaa alpınn d.günü için yazdıydım

biraz düzensizliklerin olur canım inş. düzene girer zamanla

ya düzene girmezse ne olucak ozman

girer inşallah canım ya kafana takma bak sonra stresden diğer hormonlar yükseliyor birde onları indirmek zorunda kalma vucudun ilacı bıraktığın için kendine gelmeye çalışıyor bu yüzden normal yani üzülme canım gül böyle hep ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…