- 22 Mart 2013
- 4.675
- 2.639
- 198
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.261
girer inşallah canım yaKafana takma bak sonra stresden diğer hormonlar yükseliyor birde onları indirmek zorunda kalma vucudun ilacı bıraktığın için kendine gelmeye çalışıyor bu yüzden normal yani üzülme canım gül böyle hep ...
saol bi tanem içime su serptin inşallah hastalnırım bu gün yarın ya
gunaydın hanımlarBısey sorcam benm bgn kontrolum var yumurtalar catlamısmı dıye bakacak doktor ama catladıgını hıssetım her ay ki gibi belırtelerım oldu ve progestan yazacaktı ama benım umudum hıc kalmadı bosu bosuna hıc gıtmesemmı bosuna para verıyomusum gıbıme geldı
benim bu konulardaçok bilgim yok fakat tatlım istersen git en azından herşeyin yolunda olduğunu duymuş olursun sonradan acaba gitsemiyim keske gitsemiydim demekten se
ay walla bi kuşku bi mutluluk bi üzüntü dünden beri bi çok ruh haline girdim işlerimi toplayınca direk yazim bakim kızçeler ne dicek dedim uff inşallh girer düzene hemen yaaaaaaaaa
nice senelere
inşallah kuzum benim bakalım daha benimkine çok varoyle canim napalim ozele gidyorum braz dnleneyimde bakarz snra caresine.sende tup bebek yapcksin inssss olumlu sonuclar alirsin ...
hoş geldin nurlummmSadece aracı olmak bana nasip oldu diyelim canım hayalotum,
Rica ederim ,Allah hepimizden razı olsun.
Şifa olsun umarım.
(Canım yatılı misafirlerim var şimdi yazabildim mesaj.)
Sen nasılsın bitanem,keyfin nasıl hayalotum.
Umarım herşey yolunda ve çok ama çok güzel gidiyodur.
Çok öpüyorum seni
Priori,Beste,Alphın yazamadığım tüm kızlar hepinizi
Hepinizin yüzündeneksik olmasın.
yasmini bırağın için canım normalde adet zamanı içmeye başlıyodun şimdi içmeyince doğal olarak hormonlar düzene girmeye çalışıyo .Bu normal bi durum merak etme.eşin korunmaya devam ediyorsa sorun yok ama arada bi kaçamak olduysa gebelikte yaşanabilirGünaydın fıstıklar ya bişi sorcam ama gülmeyin bak ben 1 nisanda hastalandım we yasmini bıraktım ya ayın 6 sı hala adet olmadım da ama eşim korunuo yani istemioz ya daha bu ay sizce neden böle oldum 3 senedir yasmin kullanıorum 10 günde hamile kalınmaz dimi
gunaydın hanımlarbısey sorcam benm bgn kontrolum var yumurtalar catlamısmı dıye bakacak doktor ama catladıgını hıssetım her ay ki gibi belırtelerım oldu ve progestan yazacaktı ama benım umudum hıc kalmadı bosu bosuna hıc gıtmesemmı bosuna para verıyomusum gıbıme geldı
günaydın priorim nasılsın bakalım
canım sen niye istemiyosun bebiş:26:
iyiyim priorim sen nasılsın
iyi diyelim iyi olsun kuzucumm.. bi pazartesi daha başladıı... bu arada avatarımı senin için saçtimm .. hiç ilgilenmedin onunla
iyi diyelim iyi olsun kuzucumm.. bi pazartesi daha başladıı... bu arada avatarımı senin için saçtimm .. hiç ilgilenmedin onunla
bu hafta tam sın gari priorim walla of lamarını duyar gibiyim hayoltum senin bilmem lakin bu waswiye teze faworim bnm
bu hafta tam sın gari priorim walla of lamarını duyar gibiyim hayoltum senin bilmem lakin bu waswiye teze faworim bnm
2 hafta üst üste hafta ortası tatili iyi gelmiştiama bitti artık hep 5 gün gelcemmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?