Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

saol bi tanem içime su serptin inşallah hastalnırım bu gün yarın ya

gunaydın hanımlar bısey sorcam benm bgn kontrolum var yumurtalar catlamısmı dıye bakacak doktor ama catladıgını hıssetım her ay ki gibi belırtelerım oldu ve progestan yazacaktı ama benım umudum hıc kalmadı bosu bosuna hıc gıtmesemmı bosuna para verıyomusum gıbıme geldı

benim bu konulardaçok bilgim yok fakat tatlım istersen git en azından herşeyin yolunda olduğunu duymuş olursun sonradan acaba gitsemiyim keske gitsemiydim demekten se

oyle canim napalim ozele gidyorum braz dnleneyimde bakarz snra caresine.sende tup bebek yapcksin inssss olumlu sonuclar alirsin ...
inşallah kuzum benim bakalım daha benimkine çok varsıra sizlerde
hoş geldin nurlummmnasıl benim teyzoşlarım :13:benim yerimekuzucuklarımıyolunda bitanem sabah eşimle hastanede buluştuk tüp öncesi belli testler vardı onlar için kan verdik şimdi geldim eve şuanlık herşey yolunda canbonum .Allaha emanet ol seni seviyorum
yasmini bırağın için canım normalde adet zamanı içmeye başlıyodun şimdi içmeyince doğal olarak hormonlar düzene girmeye çalışıyo .Bu normal bi durum merak etme.eşin korunmaya devam ediyorsa sorun yok ama arada bi kaçamak olduysa gebelikte yaşanabilirBence düzene giriyodur ama hamilelik düşüncesi sardıysa seni bi idrar testi yapabilirsin

kuzum ben anlamadım şimdi niye gitmekten vazgeçmek istediğini:26:

scorcipime mesaj atmıştım cevap yazmış dün gece kızçelerim.
hepinizi çok özlemiş ..
çok yorgun oluyomuş akşamları kıyamam dınlenıyolarmış
bütün kızlara selam söyle demiş
haftaya cumartesi 2li testi varmışheyecanlıymış
kendini iyi hissettikçe gelcekmiş
miş miş te miş miş

canım sen niye istemiyosun bebiş:26:

olur mu hiç tatlım bnm istioruz fakat dr um yasmini kesip bi kaç ay bekleyelim normal edtini hormonlar düzene girsin dedi...zaten son 2 ayımız kredi borçlarımız bitsin ii denk geldi dioduk böle yani yoksa artık zmanı hayırlısıyla gelir bebiş die dua edioz

iyi diyelim iyi olsun kuzucumm.. bi pazartesi daha başladıı ... bu arada avatarımı senin için saçtimm .. hiç ilgilenmedin onunla

bu hafta tam sın gari priorim walla of lamarını duyar gibiyim hayoltum senin bilmem lakin bu waswiye teze faworim bnm

kızlar herkese selammmm nasılsınızz ben iyiyim şu anlık bugün adet olmassam iyi olurum yanii sağ kasığımda sanki böyle adet olacakmışım gibi ağrı var dünden beriii sürekli lavobaya gidiyorum adet oldum diye ama olmadı birde akıntım beyaz ama katı değil su gibi yaa...offf ne zormuş hamile kalmak 8 nisanda adet oldum bugun 28 gün oldu valla ne olcak bilmiyorum artık testte yapmak istemyorm negatf çıkınca kötü oluyormmm

iyi diyelim iyi olsun kuzucumm.. bi pazartesi daha başladıı ... bu arada avatarımı senin için saçtimm .. hiç ilgilenmedin onunla

oy bitanem yirim ben seniaslında ilk koyduğun saniyeden itibaren dikkatimi çekti yazdım yazıcam derkene yazmamışmıyım
vallahi kuzum dalgınım sanırım ben bu sıralar herşeyi unutuyorummu ne:44:mesela ben daha önceden topikte bütün gelmeynlerın isimlerini yazardım şimdi unutuyorum hep.habibtemin doğumgününü bile unutmuşum bi ara:26:
ne çektim be priorim
olsun canbonum pazartesi demek sonunda yeni bir hafta sonu demek

bu hafta tam sın gari priorim walla of lamarını duyar gibiyim hayoltum senin bilmem lakin bu waswiye teze faworim bnm

benimde favorimmm facede dolanırken pazar günü yazmışlar hafta sonun dedin dedin de noldu diye bak pazartesi geldi bile demiş vasviye teyzeaklıma priorim geldi hatta ozamanda bunu kopyalıyım dediydim onuda unutmuşum ben:44::44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…