- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.281
kızlar herkese selammmm nasılsınızz ben iyiyim şu anlık bugün adet olmassam iyi olurum yanii sağ kasığımda sanki böyle adet olacakmışım gibi ağrı var dünden beriii sürekli lavobaya gidiyorum adet oldum diye ama olmadı birde akıntım beyaz ama katı değil su gibi yaa...offf ne zormuş hamile kalmak 8 nisanda adet oldum bugun 28 gün oldu valla ne olcak bilmiyorum artık testte yapmak istemyorm negatf çıkınca kötü oluyormmm
walla ne çektik be derken hıçkıra hıçkıra ağlayasım gelio selahattin gibi
bi yazı yazmam gerekiyoo acilmişşgelcem beni özleyin asscikk
hoş geldin kızçem.9 nisana kadar bekle bakalım şimdi yaparsan erken daha varsada çıkmayabilirnegatif olursada olsun üzülme.Rabbim ol diyecekki olucak kuzum hayırlısı bende heyecanla bekliyorum hayırlısı olsun inşallah
Selammmmm habibtelerimmmmmmm bugün kontrolumuz vardı bebeğim çok iyi ayrıntılı vakti hersey temiz darısı basınıza inşallah ayda sadece 1 kilo aliyirum düzenli besleniyirummmmmm prensesinin teyzelerine Selami varmisKıpır kıpır teyzeleri 9:
inşallah hep böle haberlerle gel tatlım gözün aydın yer o prensesi tezeleri
hoşbulduk canım ya aklıma takılan bir şey var belki bana yardımcı olabilir siniz bu ay yumurtlama günümde akıntım hç sünmedi her ay 12. gün başlardı anlamadım bu ay hç öyle bir şey olmadı acaba diyorum bu ay yumurtlama olmadı mı :44:
Selammmmm habibtelerimmmmmmm bugün kontrolumuz vardı bebeğim çok iyi ayrıntılı vakti hersey temiz darısı basınıza inşallah ayda sadece 1 kilo aliyirum düzenli besleniyirummmmmm prensesinin teyzelerine Selami varmisKıpır kıpır teyzeleri 9:
Sagol habibtemmm darısı basına canim benimmmmmmm 3 ayımız kaldı bakalimmmmmmm hayirlisiyla gelir bebisim dizinde gobisinuze konsun yavrucaklariniz
yok canım geçen ay kullandm ondada olmadı doktora gittim klomen verdi yumurtaların çok olduğunu söyledi off birde çatlamadıysa kist olur ondanda gecikir dimi ...valla kuzum bilmiyorumki olmadı derim olmuştur oldu derim olmamıştır.onu anca doktor anlar.İnşallah çatlamıştır.bende hiç öyle bişey olmuyo :26yüzden yapışır diyolar ama ben yaşamadım hiç bu olayı ovu testi kullanmadın dime sen bu ay?
yok canım geçen ay kullandm ondada olmadı doktora gittim klomen verdi yumurtaların çok olduğunu söyledi off birde çatlamadıysa kist olur ondanda gecikir dimi ...
bitanem doğru çatlamadıysa kiste dönüşür.Ama daha batına var sen hemen kötüye yorma dur bakalım.hani bu ay bebeği yine unutsak zaten olan kist gelecek adette vücuttan atılır büyük ihtimal.sen içini ferah tut.
adet olursam soğan kürüne başlarım hemen kist falan olduysa düşürür inş...
canbonlarım bugün kan verdim ya bitanesi çıkmış
sensitif tsh...........1.054
serbest t4 .............1.11
diyo sanıyorum troidlerde sorun yok değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?