- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.301
slm kızlarrr benim haftam baya yogunduu
sizler nasılsınız bakalımm
hafta sonu dügünümüz vardııı bugünde hastaye gittim 3lü testimiz sonuçlarını aldık
herşeyy şükür yolundaymışş 23 mayısta ayrıntılı ultrasonumuz varr
şimdide yemek yapıcam hepinizi öpüyorumm canlarım benimm
hepnizin hakkında herşeyin hayırlısı olsunn
canbonlarım bugün kan verdim ya bitanesi çıkmış
sensitif tsh...........1.054
serbest t4 .............1.11
diyo sanıyorum troidlerde sorun yok değilmi?
priorim nasılsın canımmm
vasfiye teyzemm benimde dilimde o kadınn
asetonummmm balımmm hoşgeldinnn.. nasılsın..
:18::18:
iyiyim bitanem sabahtan bi gayret geldi kalktım temizlik yaptım üstünede akşam yemeğine ıspanaklı gözleme yaptım ama çookk yoruldummsen nasılsın?
iyiym kuzucumm sen nasılsınn.. bebişş de iyiymişş maşallahhhhhevet vasfiye teyzeyi sevdim ben de
asetonumm tatlımm hg
Rabbim bir avazda kurtarsınn korkma emii bak görüceksinn bebişi kucagına alıncaa herşeyi unutacaksınn
iyiyim şekerim ne olsun.. mesainin bitmesini bekliyorum.. işlerimi bitirdim sayılırr.. ellerine sağlık kuzucumm.. aka çok yorma kendini annen 15 inde gelioo di mi... anneciiin yardım eder sana... dinlen sen bol boll..
asetonum selencelkim hoşgeldiniz
kuzucum değer aralığın nedir :44::44::44:... bir de ultrasonla baktılar mı... :44::44:
canımm benimm tarifsiz duyguyu yaşayınca anlıycaksınn ne acı ne sancı kalıyo aklındasağol bitanem cesaretlendim valla... kokusunu bile henüz almamış olmama rağmen sanki eksiklik var kalbimde... rabbim hepimize kucağımıza almayı hayırlısıyla nasıp etsin senin hamişlik nasıl geciyor
sende hoş geldin hayalotum bugün tahlil vermişsin hadı hayırlısıyla çarçabuk teyzoş oluruuuuuzzzzz
asetonum selencelkim hoşgeldiniz
canımm benimm tarifsiz duyguyu yaşayınca anlıycaksınn ne acı ne sancı kalıyo aklında
aminn tatlımm cümlemize nasip etsin inşş
çok şükür canımm iyi geciyo çok çabuk acıkıyorumm
o bulantılı günler geride kaldıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?