Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kuzum maşallahh sizee

iyiyim bitanem sabahtan bi gayret geldi kalktım temizlik yaptım üstünede akşam yemeğine ıspanaklı gözleme yaptım ama çookk yoruldumm sen nasılsın?

iyiyim şekerim ne olsun.. mesainin bitmesini bekliyorum.. işlerimi bitirdim sayılırr.. ellerine sağlık kuzucumm.. aka çok yorma kendini annen 15 inde gelioo di mi... anneciiin yardım eder sana... dinlen sen bol boll..

asetonumm tatlımm hg
Rabbim bir avazda kurtarsınn korkma emii bak görüceksinn bebişi kucagına alıncaa herşeyi unutacaksınn

sağol bitanem cesaretlendim valla... kokusunu bile henüz almamış olmama rağmen sanki eksiklik var kalbimde... rabbim hepimize kucağımıza almayı hayırlısıyla nasıp etsin senin hamişlik nasıl geciyor

iyiyim şekerim ne olsun.. mesainin bitmesini bekliyorum.. işlerimi bitirdim sayılırr.. ellerine sağlık kuzucumm.. aka çok yorma kendini annen 15 inde gelioo di mi... anneciiin yardım eder sana... dinlen sen bol boll..

evet bıtanem annem 15 inde geliyor..onun yanımda olması bile yeter hiç iş yapmasada olur güç alırım ben ondan rabbim onların eksikliğini vermesin

sağol bitanem cesaretlendim valla... kokusunu bile henüz almamış olmama rağmen sanki eksiklik var kalbimde... rabbim hepimize kucağımıza almayı hayırlısıyla nasıp etsin senin hamişlik nasıl geciyor
canımm benimm tarifsiz duyguyu yaşayınca anlıycaksınn ne acı ne sancı kalıyo aklında
aminn tatlımm cümlemize nasip etsin inşş
çok şükür canımm iyi geciyo çok çabuk acıkıyorumm
o bulantılı günler geride kaldıı

sende hoş geldin hayalotum bugün tahlil vermişsin hadı hayırlısıyla çarçabuk teyzoş oluruuuuuzzzzz

verdim bitanem 3 tüp kan aldılar didim hani bana kansız diyolardı ee bu kan nerden çıktı
bakalım anneme dedim kızamık geçirdimmi ben küçükken geçirdin dedi.bak yalan söylüyosan testte çıkacak iyi düşün diyorum nasıl gülüyor banahayırlısı asetonum

selencelkim teyzoşumu alda yamacıma gel özledim ya

testlerde çok güzel çıkmış
acık acık bol bol yiyin gayre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…