- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.321
canımm benimm tarifsiz duyguyu yaşayınca anlıycaksınn ne acı ne sancı kalıyo aklında
aminn tatlımm cümlemize nasip etsin inşş
çok şükür canımm iyi geciyo çok çabuk acıkıyorumm
o bulantılı günler geride kaldıı
hoşbulduk bitanemm sende hoşgeldinn canımıniçii
Rabbim hakkında hayırlısnı versinn tatlım kan vermişsinn herşey yolunda gider inşş dualarımdasın kuzumm
evet bıtanem annem 15 inde geliyor..onun yanımda olması bile yeter hiç iş yapmasada olur güç alırım ben ondanrabbim onların eksikliğini vermesin
yok kuzum ben ultroson için gitmedim zaten.tüp bebek için istemişlerdi doktor kağıda yazdı ssk geçen yerde yaptır dedi.onları yaptırdım.yazıyoduda unuttum şimcik iyimipcden baktımda ben
bende özledimm meleğimmmverdim bitanem 3 tüp kan aldılar didim hani bana kansız diyolardı ee bu kan nerden çıktı
bakalım anneme dedim kızamık geçirdimmi ben küçükkengeçirdin dedi.bak yalan söylüyosan testte çıkacak iyi düşün diyorum nasıl gülüyor bana hayırlısı asetonum
selencelkim teyzoşumu alda yamacıma gel özledim ya
az kaldııı tatlım şükürr bu günlere geldinn ne güzel banada günler geçmiyoevet haklısın yasayınca daha iyi anlicaz galiba.. bulantılı günleri aklıma bile getirmek istemiyorumçok zor günlerdi .şimdide eğilip doğrulamıyorum ama olsun azıcık kaldı..
ya ben kendimden korkmaya başladım artık:26:
selencelkim bişey dicem ama bizim bu teyzoşun cinsiyetini söylemişmiydin:44:söylediysen ben onuda unuttum sanırsam
değer aralığını bilseydikk yorumlardık
Sensitif TSH 1.054 μIU/mL 0.35 - 4.94
Serbest T4 1.11 ng/dL 0.58 - 1.64
ahanda böyle yamışlar
az kaldııı tatlım şükürr bu günlere geldinn ne güzel banada günler geçmiyo
yok bitanemmm göstermedii benim sıpa sölemedimm kuzum benimm kendinden korkma meleğim benimm
bende özledimm meleğimmm
oglumu okuldan almaya gidicem şimdikk alım gelimmm akşama gelirim kuzumm eşim erken geliyo bu sıra yemegimide yapim
hemen yamacındayımm tatlım benimm çok özledim sizleri
canlarım benim çıkmam lazımm okul saati geldii hazırlanım çıkıcam akşam görüşmek üzere
diğer sonuçlarımda çıkmış
HBsAg Negatif 0.5185 Negatif
Anti HCV Negatif 0.188 Negatif
Anti HIV Negatif 0.250 Negatif
Anti HBs Negatif 0.20 mIU/mL Negatif
RUBELLA IgG Negatif 5.2 IU/mL Negatif
kadın dediki bu ay sonuna doğru çıkar dedi.ben geldiğim gibi baktım o saatte ilk test çıkmıştı
şimdi bunlarda çıkmış.acaba değişirmi daha sonuçlar:44::44:
az kaldııı tatlım şükürr bu günlere geldinn ne güzel banada günler geçmiyo
yok bitanemmm göstermedii benim sıpa sölemedimm kuzum benimm kendinden korkma meleğim benimm
yokkkk kuzummm çıkan sonuç değişir mi.....ilahii sen güldürdün beni
kısçelerimm ben kaçıyorummmm öpüyorumm sizlerii kocccemannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?