Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet haklısın yasayınca daha iyi anlicaz galiba.. bulantılı günleri aklıma bile getirmek istemiyorum çok zor günlerdi .şimdide eğilip doğrulamıyorum ama olsun azıcık kaldı..

ya ben kendimden korkmaya başladım artık:26:
selencelkim bişey dicem ama bizim bu teyzoşun cinsiyetini söylemişmiydin:44:söylediysen ben onuda unuttum sanırsam

bende özledimm meleğimmm
oglumu okuldan almaya gidicem şimdikk alım gelimmm akşama gelirim kuzumm eşim erken geliyo bu sıra yemegimide yapim
hemen yamacındayımm tatlım benimm çok özledim sizleri
canlarım benim çıkmam lazımm okul saati geldii hazırlanım çıkıcam akşam görüşmek üzere

evet haklısın yasayınca daha iyi anlicaz galiba.. bulantılı günleri aklıma bile getirmek istemiyorum çok zor günlerdi .şimdide eğilip doğrulamıyorum ama olsun azıcık kaldı..
az kaldııı tatlım şükürr bu günlere geldinn ne güzel banada günler geçmiyo
ya ben kendimden korkmaya başladım artık:26:
selencelkim bişey dicem ama bizim bu teyzoşun cinsiyetini söylemişmiydin:44:söylediysen ben onuda unuttum sanırsam

yok bitanemmm göstermedii benim sıpa sölemedimm kuzum benimm kendinden korkma meleğim benimm

diğer sonuçlarımda çıkmış
HBsAg Negatif 0.5185 Negatif
Anti HCV Negatif 0.188 Negatif
Anti HIV Negatif 0.250 Negatif
Anti HBs Negatif 0.20 mIU/mL Negatif
RUBELLA IgG Negatif 5.2 IU/mL Negatif

kadın dediki bu ay sonuna doğru çıkar dedi.ben geldiğim gibi baktım o saatte ilk test çıkmıştı
şimdi bunlarda çıkmış.acaba değişirmi daha sonuçlar:44::44:

tamam canbonum görüşürük inşallahdikkat et kendine.ay o yakışıklıyı öp yerime

yokkkk kuzummm çıkan sonuç değişir mi..... ilahii sen güldürdün beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…