Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

karabatakınız geldi sonundaaaa..sürekli olamasamda fırsat buldukçe gelcem artıkkkkkk
hepinizi çok özledim..geçmiş okumakla bitmez ama ben alıyorum haberlerinizi..
ayşecimhayırlı olsun Allah tamamına erdirsin cnm
biz iyiyiz canlarım..yorgunluğumu atmam zaman alacak ama olsunnn.
bugün ilk defa milli oldum ve kustummbu haftalarda artık atlattım kusmadan geçer hamilelik derkenn başladı..inşallah devametmez ne diyim..yollarda zor böle vallaa
yine de buna da şükür diyorum ilk 3 ayı rahat geçirdim..darısı kalan 6 aya
işte böle kuzularımmmm

slm kızlar ikindiden sonra doktordan geldim kasığımda şişlik vardı doktor muayne ettikden sonra fıtık dedi ameliyat olman lazım diyor ya napcam ben ya

canımmmm benimmm valla çok özledikk yaaaa arada gel böyle özletme kendini bebişimz nasıl inşallah herşey yolndadır... bak az kaldı 6 aycık:))))

slm kızlar ikindiden sonra doktordan geldim kasığımda şişlik vardı doktor muayne ettikden sonra fıtık dedi ameliyat olman lazım diyor ya napcam ben ya

ayyyyy canım yaaaa geçmiş olsun yaa üzüldüm

ayyyyy canım yaaaa geçmiş olsun yaa üzüldüm[/QUOTE]

keser84 çok sagol canım ya allah razı olsun

Son düzenleme:
cinsiyeti bana kız gibi geliyor ama hayırlısı bakalım
hayırlısı olsun canımm bakalım banada öle geliyoo kızım kız istiyo saglıklı olsunda hangisi olursa birine arkadaş olacak
tamam canbonum görüşürük inşallahdikkat et kendine.ay o yakışıklıyı öp yerime
öperim ablasııı

ohh beee
göstercek acaba kızmı erkekmi
göstermesi lazımm
mayısın 23nde belli olacak artıkk kızımamı yoksa oglumamı arkadaş gelicek

hg tatlımmm
annecini üzüyomymuş balım benimm
sabret gülüm hepsi geçiyooo özledik şekerimm kendine ve bebişine dikkat et

ayyyyy canım yaaaa geçmiş olsun yaa üzüldüm

keser84 çok sagol canım ya allah razı olsun [/QUOTE]

kuşum moralini bozma sakın bak bende korkuyorm ne olcak dye belki benmde ameliyat olma olasılığm var tabi benmki farklı bir durum ama ynede insanı kasıyor başka bi doktora daha gtsen

canım masallah Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahdarısı basımıza

gecmis olsun canım Allah sıfalar versin

keser84 çok sagol canım ya allah razı olsun

kuşum moralini bozma sakın bak bende korkuyorm ne olcak dye belki benmde ameliyat olma olasılığm var tabi benmki farklı bir durum ama ynede insanı kasıyor başka bi doktora daha gtsen [/QUOTE]

yarın bir araştırma hastahnesine gideceğim bakalım hayırlısı artık canım ya insan tırsıyor birazz:18:

umudumm hg canım nasılsın bayadır görüşemiyoruzz nasıl gidiyo tatlımm

nasıl olsun balım.. haftasonu yokdum buralarda, dün gece 11 giib gledik..doğru yatağa, çok uykum geldi..
sabahtan beri de.. ütüydü.. evi toplaydı..yemekdi.. derken oldu bu saat..
daha kendime gelemedim düşün..

birde ceyranda mı kaldım ne cam açtım fln.. yine sağ kürek kemiğime bi ağrı saplanmıs..onu düzeltmeye çalısıyom

yaani anlıyacağın.. heç bi yerim doğrulamıyor mi, çocuk yapim

esim diyok i.. bigün de.. bi yerim ağrımıyo... de

öyle işte kusum.. senin nasıl gidiyor, bebis nasıl, var mı hareketlilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…