- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.341
slm kızlar ikindiden sonra doktordan geldim kasığımda şişlik vardı doktor muayne ettikden sonra fıtık dedi ameliyat olman lazım diyor ya napcam ben ya
ayy canm gecmis olsn ya Allah sifasini versin
canbonlarım bugün kan verdim ya bitanesi çıkmış
sensitif tsh...........1.054
serbest t4 .............1.11
diyo sanıyorum troidlerde sorun yok değilmi?
amin canım ya ....tırsıyorum biraz valla ameliyattan da :18:[/QUOT
ameliyat olcakmisin karar verdinmi ilac flan verdimi gerci tek caresi ameliyat bunun
karabatakınız geldi sonundaaaa..sürekli olamasamda fırsat buldukçe gelcem artıkkkkkk
hepinizi çok özledim..geçmiş okumakla bitmez ama ben alıyorum haberlerinizi..
ayşecimhayırlı olsun Allah tamamına erdirsin cnm
biz iyiyiz canlarım..yorgunluğumu atmam zaman alacak ama olsunnn.
bugün ilk defa milli oldum ve kustummbu haftalarda artık atlattım kusmadan geçer hamilelik derkenn başladı..inşallah devametmez ne diyim..yollarda zor böle vallaa
yine de buna da şükür diyorum ilk 3 ayı rahat geçirdim..darısı kalan 6 aya
işte böle kuzularımmmm
slm kızlar ikindiden sonra doktordan geldim kasığımda şişlik vardı doktor muayne ettikden sonra fıtık dedi ameliyat olman lazım diyor ya napcam ben ya
amin canım ya ....tırsıyorum biraz valla ameliyattan da :18:[/QUOT
ameliyat olcakmisin karar verdinmi ilac flan verdimi gerci tek caresi ameliyat bunun
bi kaç doktora daha gideceğim ona göre olacağım yapacak başka çaresi yokmuş...daha yeniymiş çok büyümeden kapatalım dedi doktor
kimisi açık ameliyat diyor kimisi lazer ama doktor lazerle doğum yapabilirsin dedi diğer şekilde hamilelikte dikişler patlayabilirmiş
cinsiyeti bana kız gibi geliyor ama hayırlısı bakalım
öperim ablasıııtamam canbonum görüşürük inşallahdikkat et kendine.ay o yakışıklıyı öp yerime
göstermesi lazımmohh beee
göstercek acaba kızmı erkekmi
bi kaç doktora daha gideceğim ona göre olacağım yapacak başka çaresi yokmuş...daha yeniymiş çok büyümeden kapatalım dedi doktor
kimisi açık ameliyat diyor kimisi lazer ama doktor lazerle doğum yapabilirsin dedi diğer şekilde hamilelikte dikişler patlayabilirmiş
evt tabi gez bncede iyi bir dr lazim onemli seyler lazer daha mantkli.korkma bisey olmz ins daha kotu seyler var hayatta sukret ve aslanlar gbi git ol iyles bran once en kotusu boyle olsn canm
karabatakınız geldi sonundaaaa..sürekli olamasamda fırsat buldukçe gelcem artıkkkkkk
bugün ilk defa milli oldum ve kustummbu haftalarda artık atlattım kusmadan geçer hamilelik derkenn başladı..inşallah devametmez ne diyim..yollarda zor böle vallaa
işte böle kuzularımmmm
canımm çokkk gemiş olsunnn:26::26:slm kızlar ikindiden sonra doktordan geldim kasığımda şişlik vardı doktor muayne ettikden sonra fıtık dedi ameliyat olman lazım diyor ya napcam ben ya
ayyyyy canım yaaaa geçmiş olsun yaa üzüldüm
canım masallah Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahkarabatakınız geldi sonundaaaa..sürekli olamasamda fırsat buldukçe gelcem artıkkkkkk
işte böle kuzularımmmm
keser84 çok sagol canım ya allah razı olsun
canım masallah Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahdarısı basımıza
gecmis olsun canım Allah sıfalar versin
umudumm hg canım nasılsın bayadır görüşemiyoruzz nasıl gidiyo tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?