Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kusum balım hsgledin .. nerelerdesin özlettin kendini yaaa
hadi insaAllah hafif bulantılarda atlatırsın kuzum da, bizlerin arasına daha sık gelebilirsin
...... hem bak çoğu bitti, azı kaldı.. 6 ay ne ki

benımde bgn kontrolum vardı gıtmedım ne yorucuymus Allah bu yoldaki herkese yardım etsin neden gitmedin diyosanız hem dunyanın parasını alıyolar bısey yaptıklarıda yok sadece progestan yazıcaktı varmı aranızda yumurtanız catladıktan sonra progesten kullanan?

kusum balım hsgledin .. nerelerdesin özlettin kendini yaaa
hadi insaAllah hafif bulantılarda atlatırsın kuzum da, bizlerin arasına daha sık gelebilirsin
...... hem bak çoğu bitti, azı kaldı.. 6 ay ne ki

hoşbuldum tatlımmm..artık daha sık gelebilicem inşallahhhh
heeeeee 6 ay ay ne kiiiii

ngsag .. cnm ameliyattan korkma.. hayırlısı olsun.. kuzucuğun gelsin de.. bak unutulur gider bu ameliyat sıkıntın

kuzum çok saol.. ilacıma sayende kavuştum taaaa İstanbullar'dan ilaç hem bulunamıyo..hem fiyatı da var.. postayla getirdik fln, üzerine bi 10tl daha eklendi..

şu bebis yada bebisler bana çok pahalıya patlıyo, bi gelsin bak naapçam onu

hemsiremle konustum.. bugün başla dedi.. adet olamadım henüz ama.. olmam gerekiyor hesaplamama göre .. bakalım şu önümüzdeki günlerde olmayı bekliyorum.. bir sürü ilaçtan sonra. adetim düzene girecek daha.. bakalım şu ilacımı 1ay kadar kullanıp, haziran ayının adetinin 2. yada 3. günü oraya bekliyorlar,. kontrol için, ult. (yumurta da ki düzelmeye), ve kan tahlili için.. bakalım artık hayırlısı.b. insaAllah iyi gelir bu ilaç bana, yalnız 1kutu yetmicek 1ay için, 2.kutuyu artık Ankara'da ki ablamız 10güne kadar çıkcak piyasaya dediklerinden yollıycak artık

Son düzenleme:
hg tatlımmm
annecini üzüyomymuş balım benimm
sabret gülüm hepsi geçiyooo özledik şekerimm kendine ve bebişine dikkat et
sabrediyom şekerim yaa..aslında çok şükür çogu hamileye göre iyiyim..yemeğimi bile hep ben yaptım..kolaya kaçmadım annem iki sokak arkada olmasına rağmen kendim çabaladım..inşallah bundan sonrası kolaylıkla geçer
canım masallah Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahdarısı basımıza

gecmis olsun canım Allah sıfalar versin
amin cnmmm tez zamanda darısı başınıza inşallahhh
slm kızlar ikindiden sonra doktordan geldim kasığımda şişlik vardı doktor muayne ettikden sonra fıtık dedi ameliyat olman lazım diyor ya napcam ben ya

cnmçok geçmiş olsun..ihmal etme derim ben..önemlibi konu çünkü..hamilelikte seni daha da zorlayabiir..doktoruna güven cnm..buyuk te bir ameliyat değil çünkü..

Allahım iyilik versin canımmm
mşllhh baya iş yapmışsınnnbenim ütümde duruyooo
canımm dikkat et çok geçmiş olsunnn
sen bizede eniştemede lazımsınn
iyiym canımm nasıl oluyum bende eşimi yolcu edicem konyaya onun hazırlıkları varr
bende hafta sonu yoktumm hep aç ve yorgunum
daha tam haraketlilik yokk tatlımmpek nazlıı

sevindim canım iyi olmana ne güzelll senin 6 ay benim 4 ay kaldıı

hehh.. nazlıysa bu kesin kız

kısçeler, ben biraz dinleniyim.. birazda belim ağrıyor, snra gelebiliresem gelirim.. haydin öptüm sizi

herkese merhabaaaa
hepiniziii çook özledim
uzun bi aranın ardından hem güzel evimee hem de güzel topiğimize gelebildim çok şükür
hemen kendimden haberler vereyim kızçelerimee.. bu ay 5 yumoşum olmuşşşşş inşş hayırlısı ile bitanesi spoşa yenik düşer ayol çatlatma iğnemi de oldum, çalışmalara devamm bakalım sonuç ne olcaaakk
sizlerden naberrr :44: hep dularımdasınız kızçelerimmmm
alpınım de burdaymııışşşşş teyzoşumla nsılsınız bebeğimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…