- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.361
kusum balım hsgledin ..nerelerdesin özlettin kendini yaaa
hadi insaAllah hafif bulantılarda atlatırsın kuzum da, bizlerin arasına daha sık gelebilirsin
...... hem bak çoğu bitti, azı kaldı.. 6 ay ne ki
sabrediyom şekerim yaa..aslında çok şükür çogu hamileye göre iyiyim..yemeğimi bile hep ben yaptım..kolaya kaçmadım annem iki sokak arkada olmasına rağmen kendim çabaladım..inşallah bundan sonrası kolaylıkla geçerhg tatlımmm
annecini üzüyomymuş balım benimm
sabret gülüm hepsi geçiyoooözledik şekerimm kendine ve bebişine dikkat et
amin cnmmm tez zamanda darısı başınıza inşallahhhcanım masallah Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahdarısı basımıza
gecmis olsun canım Allah sıfalar versin
slm kızlar ikindiden sonra doktordan geldim kasığımda şişlik vardı doktor muayne ettikden sonra fıtık dedi ameliyat olman lazım diyor ya napcam ben ya
hoşbuldum tatlımmm..artık daha sık gelebilicem inşallahhhh
heeeeee 6 ay ay ne kiiiii
nasıl olsun balım.. haftasonu yokdum buralarda, dün gece 11 giib gledik..doğru yatağa, çok uykum geldi..
sabahtan beri de.. ütüydü.. evi toplaydı..yemekdi.. derken oldu bu saat..
daha kendime gelemedim düşün..
birde ceyranda mı kaldım ne cam açtım fln.. yine sağ kürek kemiğime bi ağrı saplanmıs..onu düzeltmeye çalısıyom
yaani anlıyacağın.. heç bi yerim doğrulamıyor mi, çocuk yapim
esim diyok i.. bigün de.. bi yerim ağrımıyo... de
öyle işte kusum.. senin nasıl gidiyor, bebis nasıl, var mı hareketlilik
valla birde sayfalar bi açılsa, tam olacakta
sevindim canım iyi olmana ne güzelllsabrediyom şekerim yaa..aslında çok şükür çogu hamileye göre iyiyim..yemeğimi bile hep ben yaptım..kolaya kaçmadım annem iki sokak arkada olmasına rağmen kendim çabaladım..inşallah bundan sonrası kolaylıkla geçer
Allahım iyilik versin canımmm
mşllhh baya iş yapmışsınnnbenim ütümde duruyooo
canımm dikkat et çok geçmiş olsunnn
sen bizede eniştemede lazımsınn
iyiym canımm nasıl oluyum bende eşimi yolcu edicem konyaya onun hazırlıkları varr
bende hafta sonu yoktumm hep aç ve yorgunum
daha tam haraketlilik yokk tatlımmpek nazlıı
tatlım neden sınırlendın ınternetın mı yavas
hehh.. nazlıysa bu kesin kız
hoşbuldum umudum seksenbirimmelekimyüzseksenbirim hsgledin
kısçeler, ben biraz dinleniyim.. birazda belim ağrıyor,snra gelebiliresem gelirim.. haydin öptüm sizi
hahah senmı yaslısınyok kusum.. bu pc ben gibi yaşlı, ondan ağır gidiyor ,o na kızdım
kısçeler, ben biraz dinleniyim.. birazda belim ağrıyor,snra gelebiliresem gelirim.. haydin öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?