- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.381
karabatakınız geldi sonundaaaa..sürekli olamasamda fırsat buldukçe gelcem artıkkkkkk
hepinizi çok özledim..geçmiş okumakla bitmez ama ben alıyorum haberlerinizi..
ayşecimhayırlı olsun Allah tamamına erdirsin cnm
biz iyiyiz canlarım..yorgunluğumu atmam zaman alacak ama olsunnn.
bugün ilk defa milli oldum ve kustummbu haftalarda artık atlattım kusmadan geçer hamilelik derkenn başladı..inşallah devametmez ne diyim..yollarda zor böle vallaa
yine de buna da şükür diyorum ilk 3 ayı rahat geçirdim..darısı kalan 6 aya
işte böle kuzularımmmm
slm kızlar ikindiden sonra doktordan geldim kasığımda şişlik vardı doktor muayne ettikden sonra fıtık dedi ameliyat olman lazım diyor ya napcam ben ya
kızçem geçmiş olsun.ameliyat diyolarsa önce ameliyatını olcan kuzum..inşallah gerek kalmaz.açık ameliyat ne derecede etkiler bilmiyorumki.doktorun dediğide olabilir tabi.benim eltimde kasıktan ameliyat olmuştu fıtık yüzünden.ama seneler önce olmuş şimdi turp gibi.ameliyat yüzünden değilde başka sebeplerden ötürü sezeryan olmak zorunda kaldı.ama normal doğumda ne derce etkiler bilemem tabi.hakkında hayırlısı neyse o olsun kızçem.bi kaç doktora daha görün araştırma hastanesi olabilir .eğer 2 doktorda ameliyat derse hayırlısıyla olup biter hiç merak etme kuzum.Rabbim beterinden korusun ..slm kızlar ikindiden sonra doktordan geldim kasığımda şişlik vardı doktor muayne ettikden sonra fıtık dedi ameliyat olman lazım diyor ya napcam ben ya
canım doktora göstermedim haziranda gittiğimde göstericem .bana dedilerki bu testler geç çıkıyo erken yaptır ama yarım günde çıkmış sonuçlarıcanm sonuclarin iyi masallah kotu deil troidde sorun yok gorunuyor dr ne dedi
sağlıklı olsunda gerisi boş selencelkımhayırlısı olsun canımm bakalım banada öle geliyoo kızım kız istiyo saglıklı olsunda hangisi olursa birine arkadaş olacak
öperim ablasııı
göstermesi lazımm
mayısın 23nde belli olacak artıkkkızımamı yoksa oglumamı arkadaş gelicek
ben kullandım sernesim.adetin 14.günü başla demişti bana.rahim duvarını kalınlaştırıyormuş.bebeğin tutunmasını sağlıyormuş.zaten genelde hamilelere veriliyor bebek düşmesini engellemesi için.eczaneden alıp kendınde kullanabılırsın ..Ama bana kistler için vermişti onun yerine d.kontrol hapını kesmişti.bendeki amaç başkaydıbenımde bgn kontrolum vardı gıtmedım ne yorucuymus Allah bu yoldaki herkese yardım etsinneden gitmedin diyosanız hem dunyanın parasını alıyolar bısey yaptıklarıda yok sadece progestan yazıcaktı varmı aranızda yumurtanız catladıktan sonra progesten kullanan?
iyi akşamlar hatunlar
Ya kızlar birşey danışcam ben :)benim bugün 22.gün bende dünden beri karın şişligi ya böyle nasıl anlatsam karınla o malum bölge arası ağrı var bu ay bide soğan suyu içmeme rağmen akıntı var geçen ayda içmiştim ama akıntı olmamıştı bu ay akıntıda var bide aşırı gaz var ilk defa böyle yaa önceki aylarda kist filanda oldu ama bu ağrı farklı bide yumurtlama olduğuna eminim hem çünkü yumurtlama akıntısıda geldi acaba bu ay bişeyler oldumu geldimi bizim sıpa :)ben çocukları çok seviyorum hemde bu ara dişlerimi sıka sıka seviyorum çok istiyorum artık çokkk ve sıpa dediğim zamanlar oluyo onlara :)geçen ay 30 günde olmuştum diğer ay 34 bakalım ne olacak hayırlı sağlıklı bi bebişim olsun inş :)inş bu topik seneye bu zamanlara bebişlerle dolar ama nedense kimse alınmasın lütfen içime benimle beraber umut hayalot priori ve beste kızdan seneye bu zamanlara doğum bekliyorum daha çok sizlerle konuştuğum için belkide bilemiycem inş hepimiz diğer arkadaşlarlada hamis oluruz çabucak Rabbim isteyen herkese versin
herkese merhabaaaa
hepiniziii çook özledim
uzun bi aranın ardından hem güzel evimee hem de güzel topiğimize gelebildim çok şükür
hemen kendimden haberler vereyim kızçelerimee.. bu ay 5 yumoşum olmuşşşşşinşş hayırlısı ile bitanesi spoşa yenik düşer ayol çatlatma iğnemi de oldum, çalışmalara devamm bakalım sonuç ne olcaaakk
sizlerden naberrr :44: hep dularımdasınız kızçelerimmmm
alpınım de burdaymııışşşşşteyzoşumla nsılsınız bebeğimmm
canım benimmmm çokkk geçmişlerr olsunn bebemmmm
kızçem geçmiş olsun.ameliyat diyolarsa önce ameliyatını olcan kuzum..inşallah gerek kalmaz.açık ameliyat ne derecede etkiler bilmiyorumki.doktorun dediğide olabilir tabi.benim eltimde kasıktan ameliyat olmuştu fıtık yüzünden.ama seneler önce olmuş şimdi turp gibi.ameliyat yüzünden değilde başka sebeplerden ötürü sezeryan olmak zorunda kaldı.ama normal doğumda ne derce etkiler bilemem tabi.hakkında hayırlısı neyse o olsun kızçem.bi kaç doktora daha görün araştırma hastanesi olabilir .eğer 2 doktorda ameliyat derse hayırlısıyla olup biter hiç merak etme kuzum.Rabbim beterinden korusun ..
herkese merhabaaaa
hepiniziii çook özledim
uzun bi aranın ardından hem güzel evimee hem de güzel topiğimize gelebildim çok şükür
hemen kendimden haberler vereyim kızçelerimee.. bu ay 5 yumoşum olmuşşşşşinşş hayırlısı ile bitanesi spoşa yenik düşer ayol çatlatma iğnemi de oldum, çalışmalara devamm bakalım sonuç ne olcaaakk
sizlerden naberrr :44: hep dularımdasınız kızçelerimmmm
alpınım de burdaymııışşşşşteyzoşumla nsılsınız bebeğimmm
umudummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hurma gozlummmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınnnnnnn canım benımmmmmmmmmm
Ya kızlar birşey danışcam ben :)benim bugün 22.gün bende dünden beri karın şişligi ya böyle nasıl anlatsam karınla o malum bölge arası ağrı var bu ay bide soğan suyu içmeme rağmen akıntı var geçen ayda içmiştim ama akıntı olmamıştı bu ay akıntıda var bide aşırı gaz var ilk defa böyle yaa önceki aylarda kist filanda oldu ama bu ağrı farklı bide yumurtlama olduğuna eminim hem çünkü yumurtlama akıntısıda geldi acaba bu ay bişeyler oldumu geldimi bizim sıpa :)ben çocukları çok seviyorum hemde bu ara dişlerimi sıka sıka seviyorum çok istiyorum artık çokkk ve sıpa dediğim zamanlar oluyo onlara :)geçen ay 30 günde olmuştum diğer ay 34 bakalım ne olacak hayırlı sağlıklı bi bebişim olsun inş :)inş bu topik seneye bu zamanlara bebişlerle dolar ama nedense kimse alınmasın lütfen içime benimle beraber umut hayalot priori ve beste kızdan seneye bu zamanlara doğum bekliyorum daha çok sizlerle konuştuğum için belkide bilemiycem inş hepimiz diğer arkadaşlarlada hamis oluruz çabucak Rabbim isteyen herkese versin
iyiyim kusum.. atesim var,boğazlarım tahris olmus..dün bi soğuk aldım ama, aksama da sızısı basladı
demin sanada yazmıstım. senin minnak masaAllah artık minnaklıktan çıkdı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?