Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Kimsecikler yoookk
yarın konuşur hasret gideririz inşşşşş
hepinizi çooooook seviyorum

kuzucummm nasılsın... minnak da iyidir inşallah..... hadi bakalım rahat edersin bundan sonra.. bulantılar geçer inşallah...

Ya kızlar birşey danışcam ben :)benim bugün 22.gün bende dünden beri karın şişligi ya böyle nasıl anlatsam karınla o malum bölge arası ağrı var bu ay bide soğan suyu içmeme rağmen akıntı var geçen ayda içmiştim ama akıntı olmamıştı bu ay akıntıda var bide aşırı gaz var ilk defa böyle yaa önceki aylarda kist filanda oldu ama bu ağrı farklı bide yumurtlama olduğuna eminim hem çünkü yumurtlama akıntısıda geldi acaba bu ay bişeyler oldumu geldimi bizim sıpa :)ben çocukları çok seviyorum hemde bu ara dişlerimi sıka sıka seviyorum çok istiyorum artık çokkk ve sıpa dediğim zamanlar oluyo onlara :)geçen ay 30 günde olmuştum diğer ay 34 bakalım ne olacak hayırlı sağlıklı bi bebişim olsun inş :)inş bu topik seneye bu zamanlara bebişlerle dolar ama nedense kimse alınmasın lütfen içime benimle beraber umut hayalot priori ve beste kızdan seneye bu zamanlara doğum bekliyorum daha çok sizlerle konuştuğum için belkide bilemiycem inş hepimiz diğer arkadaşlarlada hamis oluruz çabucak Rabbim isteyen herkese versin

slm kızlar ikindiden sonra doktordan geldim kasığımda şişlik vardı doktor muayne ettikden sonra fıtık dedi ameliyat olman lazım diyor ya napcam ben ya
kızçem geçmiş olsun.ameliyat diyolarsa önce ameliyatını olcan kuzum..inşallah gerek kalmaz.açık ameliyat ne derecede etkiler bilmiyorumki.doktorun dediğide olabilir tabi.benim eltimde kasıktan ameliyat olmuştu fıtık yüzünden.ama seneler önce olmuş şimdi turp gibi.ameliyat yüzünden değilde başka sebeplerden ötürü sezeryan olmak zorunda kaldı.ama normal doğumda ne derce etkiler bilemem tabi.hakkında hayırlısı neyse o olsun kızçem.bi kaç doktora daha görün araştırma hastanesi olabilir .eğer 2 doktorda ameliyat derse hayırlısıyla olup biter hiç merak etme kuzum.Rabbim beterinden korusun ..
canm sonuclarin iyi masallah kotu deil troidde sorun yok gorunuyor dr ne dedi
canım doktora göstermedim haziranda gittiğimde göstericem .bana dedilerki bu testler geç çıkıyo erken yaptır ama yarım günde çıkmış sonuçları
sağlıklı olsunda gerisi boş selencelkım
ben kullandım sernesim.adetin 14.günü başla demişti bana.rahim duvarını kalınlaştırıyormuş.bebeğin tutunmasını sağlıyormuş.zaten genelde hamilelere veriliyor bebek düşmesini engellemesi için.eczaneden alıp kendınde kullanabılırsın ..Ama bana kistler için vermişti onun yerine d.kontrol hapını kesmişti.bendeki amaç başkaydı
iyi akşamlar hatunlar

melekim pasif olmuşnaptaki kızçem kırmızı kart almış

seremcemim acaba geldimi bu sefer bizim sıpakuzum daha erken biraz daha beklicez en azından 34 günü tamamla ondan sonra test yap oldumu kızçem.inşallah bu sefer seninledir teyzoşumyazının sonunada çok güldüm ismimi orda görünceinşallah bitanem dediğin gibi olur inşallah gelcek hayırlısıla küçük sıpan

scorcipimmmm miden bulansın bulansınnnnher bulandığında bizleri düşünerek bi beddua etsene be
şaka bi yana inşallah devam etmez çabuk geçer scorcipim

meddimmm hoşgeldinnnbende diyorum bu kızçem nerde kayıp meğersem söylemiştin ama ben yine unutmuşumyumurtacıklar tavada inşallah bu ay olcak ınanıyorum ben kızçem

umudum senle benim hergün biyeri ağrıyo napcez biz bu işi
fazla elektirink alma bak hasta olcen sonram

Son düzenleme:
günaydın canbonlarım
başım çok ağrıyo bugün düngece biraz sinirlerim tavan yaptı yine oyüzden yanınıza gelemedim
ama iyiyim şimcik
biraz evi toparlım kavaltı yapım duş alım bide kendime gelim yine görüşürük inşallah

selammmmmm habıbtelerımmmm nasılsınızzzz bakalımmmmmmm dun doktordaydımmmmmm hersey cok ıyı teyzelerııı darısı basınızaaaaaa canlarımmmm 3hafta sıonra seker yuklemesı yapılacakkkk ıns bu da sorunsuz gecererr...her ay 1 kılo alıyorummmm ınsallah daha fazla almam

hayalotummmmmmm ne oldu bıtanem kım sınırlendırdı senıı

canım hadi bakalım hayırlısı sen klomen falanmı kullandın? bu arada bende nerde topik sahiibi diyorum bayadır arıyodu gozum senı hayırlı haberlerını beklyoruz

canım ya ben bu ay adetım gelmez ınsallah ama eger olursam hsg rahım fılmı cekılcem artık karar verdım o yuzden bosu bosuna zaman kaybetmeyeyım o yuzden gıtmedım batım 13u mayısınprogestan ıcseydım 16sı 17sı olabılırdı belkı oylede olabılır benm adet belırtılerım 10 gun onceden baslıyor.ve 25 gunde bır adet oluyorum progestan bıraz gecıktırmıstı

bakalım hayırlısı artık canım ya eğer açık olursa hamilelik sırasında dikiş patlayabilir miş ama lazerle doğum yapabilirsin dedi

habıbtemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok ozledım senı nerelerdesın sen oyle yaaaaaaaaaa nasılsın bıtanemmmmmmmmm oooo5 yumosssss ve catlatma ıgnesı hadı bakalım ıns ıyı haberlerle gelırsınnnnnn canım benımmmm dualarım senınleeee habıbteeee bebısım ıyı hepınıze selamı var dun kontrolumuz vardı ayrıntılıo ultrasyona gırdımmmmm bebegım saglıklı cok sukur ınsaalllah doguma kadar oyle devam ederrrrrrr

selam kızlar nasılsınız.. ben hasta oldumm dün ev işi, ütüydü derken, bide dus almıstım, ceyranda mı kaldım..yada içtiğim bisey im boğazımı tahriş etti bilmiyorum da.. aksam boğazım gıcıklanıyo gibi oldu , simdi atesim de var, naptıysam geçiremedim o an, yattım burdan çıkınca.. gece 1giib uyandım baktım boğazım fena halde limon kesip yedim, iyi gelir belki gece uyuyunca diye
simdi vücudum kırgın, boğazımda ki iltihap bi türlü gitmedi gitti, önceden de vardı biraz ama bu kadar zorlamıyordu beni..smdi bide acıma var boğazımda.. bademciklerim mi tahriş oydu ki bilemedim ki :26: e bunun için ilaç ta içemiyorum, yine tedavim sırasında da grip olmustum, ilaç içememisdim, yine kaldım böyle, gerçi aksam ıhlamur kaynatıp içtim limonlu.. ama ıhlamurum da bitmis, bi kerelik daha var geçen enisteniz hasta olmustu, kaynat umut, kaynat umut. he smdi bana kalmadı

henüz adet de olmaadım, benim fabrika ayarlarım iyice alt-üst oldu bu tedaviden, yasmin içmistim, o mu böyle geciktirdi acep :26:
nyse bakalım bugünlere olmam lazım, belim ağrıyor zaten.. hergün bi yerim ağrıyo, artık psikilojik halden geçti benim

Hayalotum, sahi senle hergün biyerimiz ağrıyor,smdi bile zor oturuyrum sanki, bisey de yiyemedim, ascık sıcak süte bal karıstırdım onu içtim boğazım yumusasın diye, biraz önce boğazımdaki şeyler, yüzünden sütü de çıkardım hapımı da içmistim. insaAllah o çıkmamıstır :26:
bende yeni gördüm, melek181 e noldu ki acep, pasif diyor :26:
melek181 bir derdim var kösesinde de çok yorum yapıyordu, acaba yalnıs bisey mi yazdı ki :44::44:
nyse bakalım insaAllah geçici biseydir ..

Alpinimm kusum hsgeldin habiptemm.. sevindim senin minnak artık minnaklıktan çıktı öyle deği lmi

Son düzenleme:
umudummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hurma gozlummmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınnnnnnn canım benımmmmmmmmmm

umudummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hurma gozlummmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınnnnnnn canım benımmmmmmmmmm

iyiyim kusum.. atesim var,boğazlarım tahris olmus..dün bi soğuk aldım ama, aksama da sızısı basladı

demin sanada yazmıstım. senin minnak masaAllah artık minnaklıktan çıkdı diye

kuzucummm hadi inşallah vardır birşeyler ama biz yine hayırlısını dileyelim... inşallahh topikcek pıtır pıtır doğururuz...

iyiyim kusum.. atesim var,boğazlarım tahris olmus..dün bi soğuk aldım ama, aksama da sızısı basladı

demin sanada yazmıstım. senin minnak masaAllah artık minnaklıktan çıkdı diye

evet teyzesııııııı buyudu masallahhhhhh darısı basına bıtanemmm yemınle dualarımdasın habıbtemmmmmmmmm cansın sen can

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…