Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet teyzesııııııı buyudu masallahhhhhh darısı basına bıtanemmm yemınle dualarımdasın habıbtemmmmmmmmm cansın sen can

sen simdi 6. ayındasın demi balım :44:

ahh kuzum saolasın, sende cansın, balsın duan kabul olsun insaAllahhh
bi çocuk edecez, etme yollarında, her yerimizden bi ağrı çıkıyo, daha bebis edecez düşün yani

şu bebis neden gelemiyo anlamıyorum ki.. onca uğrasıyoruz .. sanki o kadar uğrasmamıza rağmen, kağnı arabası hızında gidiyoz giib geliyo bana

Son düzenleme:

canımsın yaaaa habıbtemmmmmmmmmm senın sabrına hayranımmmmmmmm bu bebıslerın cok nazlı elbet gelecek habıbtem umudunu yıtırme umudummmm benımmmmmmmmm duamdasın senınde kolların bıs kalmayacakkkkk canım benımmmmmmmm

evet 6 aylık oldummmm...3uz dorduz besızın olurrr ınsallahhhhhhh

hoşbulduk kuzummm nasılsın napıosun bakimmm

napim kuzum, dün ne olduysa oldu. aksama boğazım gıcık yaptı gibi oldu ve smdi boğazlarım acıyo, onu düzeltmeye uğrasıyom

sen nasılsın balım , yeni mi girebildin kk ya :26:

umutt ceylanımmmm hasta mı oldun sen annemmm.. çok çok geçmişler olsun... o ballı sütün içine zencefil ve karabiber koy öyle iç.. olur mu.. boğazını azıcık yakar ama yumuşatırr bebeeemm

ahh balım. sabır kalmadı, nerde sabır.. öyle yaşayıp gidiyoz sanki..

kız nettin hacııı ben 1 tane bile olsa şu yorgunluğumla nasıl bakacam diyom, sen bide 3üz 5iz

ahh balım. sabır kalmadı, nerde sabır.. öyle yaşayıp gidiyoz sanki..

kız nettin hacııı ben 1 tane bile olsa şu yorgunluğumla nasıl bakacam diyom, sen bide 3üz 5iz

ınsallah ınsallahhhhhh bırsey olmz sen bakarsınnnnnnnnn habıbtemmmmmmm

umutt ceylanımmmm hasta mı oldun sen annemmm.. çok çok geçmişler olsun... o ballı sütün içine zencefil ve karabiber koy öyle iç.. olur mu.. boğazını azıcık yakar ama yumuşatırr bebeeemm

hee..ceylanın hasta oldu

saol kuzum.. insaAllah çabuk atlatırım..çok halsiz bırakıyor beni, saten vücudum hasarlı, onla başetmeye çalısırken, birde bu insaAllah çabuk geçer

zencefilim yok balım, bi getiriversene

napim kuzum, dün ne olduysa oldu. aksama boğazım gıcık yaptı gibi oldu ve smdi boğazlarım acıyo, onu düzeltmeye uğrasıyom

sen nasılsın balım , yeni mi girebildin kk ya :26:

şekerim sabah bi girdim geri çıktım hemen.. biraz işler karışık şubedeee .. arada girmeye çalışıommm

selam kızlar hiç ii değilim hala hastalanmadım inatla test yapmıorum çünkü bu 2 ay daha koruncaktık ilk yasmini bırakıp 10 adeti geciken 15 günü bulan warmış okudum ben 7, gündeyim herkes test yap dio dr um 4 ay da anca kendine gelir yumurtalıkların 3 senedir yasmin kullanıosun dedi.eşim kaçan falan yok dio ama sıçrayanı bilemeyiz sıçrsada dr aklım gelio yasmini bırakıp korunmamıza rahmen inatla olur mu bebek ya bayılcam sinirden endişeden ben napım şimdi allahımın gücüne gitmesin cahilliğime wersin bu tepkilerimi

tatlım hamıle kalmak ıstemıyormusun

bestekızçem.. hsgledin.. dur sakin ol bi :26:
adetin kaç günde bir oluyosun.. yasmin bende içmistim önceki ay.. ondan mı nedir..henüz bende olmadım :44::44:

bi yerde okumustum. yasmin adet geciktiriyorn diye.. belki de bu yapıyor..
belim ağrıyor sanki adetete hazırlık yapıyor gibi, bekliyorum bakalım

ceylanım benim yolllim mi kargoyla hemencikk

şekerim sakin ol ... ben 1,5 yıl kullandım bak korunmuomm gelmioo bebişş... yasmini bırakınca düzene girene kadar olur bölee gecikmelerr... sakin ol.. sen strese gidrikçe gelmez o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…