- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.401
evet teyzesııııııı buyudu masallahhhhhh darısı basına bıtanemmm yemınle dualarımdasın habıbtemmmmmmmmm cansın sen can
priorimm hsgeldin kusum
sen simdi 6. ayındasın demi balım :44:
ahh kuzum saolasınduan kabul olsun insaAllahhh
bi çocuk edecez, etme yollarında, her yerimizden bi ağrı çıkıyo, daha bebis edecez düşün yani
şu bebis neden gelemiyo anlamıyorum ki.. onca uğrasıyoruz .. sanki o kadar uğrasmamıza rağmen, kağnı arabası hızında gidiyoz giib geliyo bana
pıorıııııııı hosgeldın tatlımmmm
hoşbulduk kuzummm nasılsın napıosun bakimmm
şekerrrr hoşbulduk.. nasılsın annnem..... minnak nasılll bugünnn
canımsın yaaaa habıbtemmmmmmmmmm senın sabrına hayranımmmmmmmm bu bebıslerın cok nazlı elbet gelecek habıbtem umudunu yıtırme umudummmm benımmmmmmmmm duamdasın senınde kolların bıs kalmayacakkkkk canım benımmmmmmmm
evet 6 aylık oldummmm...3uz dorduz besızın olurrr ınsallahhhhhhh
ahh balım. sabır kalmadı, nerde sabır.. öyle yaşayıp gidiyoz sanki..
kız nettin hacıııben 1 tane bile olsa şu yorgunluğumla nasıl bakacam diyom, sen bide 3üz 5iz
umutt ceylanımmmm hasta mı oldun sen annemmm.. çok çok geçmişler olsun... o ballı sütün içine zencefil ve karabiber koy öyle iç.. olur mu.. boğazını azıcık yakar ama yumuşatırr bebeeemm
napim kuzum, dün ne olduysa oldu.aksama boğazım gıcık yaptı gibi oldu ve smdi boğazlarım acıyo, onu düzeltmeye uğrasıyom
sen nasılsın balım , yeni mi girebildin kk ya :26:
ınsallah ınsallahhhhhh bırsey olmz sen bakarsınnnnnnnnn habıbtemmmmmmm
selam kızlar hiç ii değilim hala hastalanmadım inatla test yapmıorum çünkü bu 2 ay daha koruncaktık ilk yasmini bırakıp 10 adeti geciken 15 günü bulan warmış okudum ben 7, gündeyim herkes test yap dio dr um 4 ay da anca kendine gelir yumurtalıkların 3 senedir yasmin kullanıosun dedi.eşim kaçan falan yok dio ama sıçrayanı bilemeyiz sıçrsada dr aklım gelio yasmini bırakıp korunmamıza rahmen inatla olur mu bebek ya bayılcam sinirden endişeden ben napım şimdi allahımın gücüne gitmesin cahilliğime wersin bu tepkilerimi
selam kızlar hiç ii değilim hala hastalanmadım inatla test yapmıorum çünkü bu 2 ay daha koruncaktık ilk yasmini bırakıp 10 adeti geciken 15 günü bulan warmış okudum ben 7, gündeyim herkes test yap dio dr um 4 ay da anca kendine gelir yumurtalıkların 3 senedir yasmin kullanıosun dedi.eşim kaçan falan yok dio ama sıçrayanı bilemeyiz sıçrsada dr aklım gelio yasmini bırakıp korunmamıza rahmen inatla olur mu bebek ya bayılcam sinirden endişeden ben napım şimdi allahımın gücüne gitmesin cahilliğime wersin bu tepkilerimi
ıyıyımmmm canım benımmmm dondurmaaaa yıyoruzzzzz buyrun bırlıkte yıyelımmmmm:131::131::131::131::131::131::131:
hee..ceylanınhasta oldu
saol kuzum.. insaAllah çabuk atlatırım..çok halsiz bırakıyor beni, saten vücudum hasarlı, onla başetmeye çalısırken, birde bu insaAllah çabuk geçer
zencefilim yok balım, bi getiriversene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?