Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

tatlım hamıle kalmak ıstemıyormusun
istiorum da bi kaç ay daha korunucaktı eşim den tarafa sonra başlıcaktık çalışmalara bi kaç adet olaım düzene girsin hormanlarım die bide 3 ay sonra bitcek kredi öle işte
şekerim sakin ol ... ben 1,5 yıl kullandım bak korunmuomm gelmioo bebişş... yasmini bırakınca düzene girene kadar olur bölee gecikmelerr... sakin ol.. sen strese gidrikçe gelmez o

allah onun cezasını wermesin bi gelse stresimde bitcek her bişiyim dde zaten...daha beklemioduk çünkü ondan bu kadar şaşırdım altın yapcaktım kenara koymaya euro yapcaktım birrikm yapcaktım pat die böle şimdi ayyy ayyyyyy 7, gün geçti 1 nisandı adetim.....yasmin kullandığım 3 sene hiç sekmedi aksamadı çok normal yazıo nette. ve diğer topikler de 15 gün bile adeti gecen war ufff tama burda kimse hamilesin deemedi rahatladım biraz.....

boşuna yıpratma kendini.... bak ben ocakta bıraktım canım benim.. teklioo arada.. olcak o kadar...

şimdii derinnn derinnn nefess alıp veriyoruzzzz... sakinleşiyoruzzz

Son düzenleme:
saol kusum.. enistene derim o alır .. tabi unutmazsa, dün kü aldırdıklarım araında eksik vardı cünkü

ben de pazar günü markete gittim salça almaya.. herşeyi aldım onu unutmuşum.. oluyoo eniştemin normall yanii..

ayyy yazma özürlü müyüm nee.. acıktım galibaaaa .. hep yanlış yazıyorum kelimelerii

Son düzenleme:
boşuna yıpratma kendini.... bak ben ocakta bıraktım canım benim.. teklioo arada.. olcak o kadar...

şimdii derinnn derinnn nefess alıp veriyoruzzzz... sakinleşiyoruzzz

tamam ıff offf ımmhh ohhh eewet aksama kadar bunu tkrar edicm

habibtem hoşgeldinizçok uzun bi konu habibtem ..boşver gitsin..sen nasılsın teyzoşumda iyiymiş çok şükürçok sevindim habıbtem
sernesim inşallah bebiş gelir ama gelmessede çektir bakalım beklemeyelim dahahayırlısı olsun canbonum..bende progestan içince 9 gün erken oluyodum.demkki herkese etkisi farklı oluyo
bakalım hayırlısı artık canım ya eğer açık olursa hamilelik sırasında dikiş patlayabilir miş ama lazerle doğum yapabilirsin dedi
hayırlısı olsun bitanem.ama sen yinede lazerle ol ozaman.dualrım seninle.inşallah gerek kalmaz ama sağlık için gerekliyse sakın olaki korkma
geçmiş olsun gonzalezim.vitamin ilacı aldır enişteme onun etkisi yok boğazlarada iyi geliyor ben hep ondan içiyorum suda eritiliyor turuncu bi kabı var canbonum.melekimide bilmiyomki nolmuş acep:26:baktım cevaplarına ama ceza alçak kadar büyük bi cevabı yoktuki:44:
ıyıyımmmm canım benımmmm dondurmaaaa yıyoruzzzzz buyrun bırlıkte yıyelımmmmm:131::131::131::131::131::131::131:
afıyet bal şeker olsun
ahh beste kızçem ahhh..bukadar telaş yapıcağına bi test alsana bitanem.emin olki yoktur bişey eşin korunuyosa eğer.hem olsada herşey rabbimden.bak hepimiz nasıl bekliyoruz o haberi almayı.sanki kıyıda köşede paramızmı varüstüne bi okadar tedavi parası ödüyoz aylarca kimimiz borç harç içinde.oyuzden ne gelirse rabbimden.yeterki hayırlısı olsun.bence haptandır ama sen bi test yap kuzum aklını bulandırma neden test dıyorum?çünkü kırmızıları beklediğin için bebek yoksada gelmez o stresle.vucudun sana oyun oynamaya başlar.oyuzden yap şu testı varsa vardır yoksa yoktur.Rabbim gönlüne göre vesin inşallahbaşka dert keder vermesin kuzum

saol kusum.. enistene derim o alır .. tabi unutmazsa, dün kü aldırdıklarım araında eksik vardı cünkü
enişteme laf dedirtmem

Son düzenleme:
atesim vaarr.. basım ağrıyo kazan gibii..heryerim dökülüyo.. omzum,boynum tutulmus gibi.. nolcak benim halim

bigün girersem şuraya, bugün biseyim yok yazacam

Son düzenleme:
hastalıktı,dertti,sıkıntıydı kapıda bekler canbonum.kim dedi sana kapıları sonuna kadar açık bırak diye
enişeteme vitamin ilacı aldır çabuk toparlarsın kızçem

demin ki msjın yanıtı,ordan yazamadım: ""hadi yaaaa ..bilmiyordum "" bak çok kızdım simdik

heya kusum.. olan oldu yine

ama cam açmıstımı.kapı açmadım kii ne yalan atıyon

enisten unutkan oldu.. beni ğörünce herseyi unutuyo

kıslar doktorum aradı test yap dedi test yaptım gittim hemen tahmin ettiğim gibi negatif yani tek çizgi sonra bn doktorumu aradım .....tarlusal al sabah aksam kullan dedi bitince 10 gün içinde adet görüceksin anormal bişi değil çok normal bi döngü bu dedi strest yapma dedi.......eczacıya danıştım alırken abla bekarlar bile kullanıo bundan sadece adet söktürücü hiç bi yan etkisi yok dedi......işte böle kıslar testi de yaptık sonundda yani acaba diorum 7.günüm ya 10.güne kadar falan daha beklesem mi belki gelir kendiliğinden

ya hayolotum harbi oynu bu beden benle gördün mü gelmemek için inata bak yaaaaaaaa kırmızılarda gelsede bi an önce düzene girse böle hamile kalmak yorucu olur dio du dr düzene girerse trihleri beklemek kolay dio du

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…