- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.421
ceylanım benim yolllim mi kargoyla hemencikk
istiorum da bi kaç ay daha korunucaktı eşim den tarafa sonra başlıcaktık çalışmalara bi kaç adet olaım düzene girsin hormanlarım die bide 3 ay sonra bitcek kredi öle iştetatlım hamıle kalmak ıstemıyormusun
şekerim sakin ol ... ben 1,5 yıl kullandım bak korunmuomm gelmioo bebişş... yasmini bırakınca düzene girene kadar olur bölee gecikmelerr... sakin ol.. sen strese gidrikçe gelmez o
istiorum da bi kaç ay daha korunucaktı eşim den tarafa sonra başlıcaktık çalışmalara bi kaç adet olaım düzene girsin hormanlarım die bide 3 ay sonra bitcek kredi öle işte
allah onun cezasını wermesin bi gelse stresimde bitcek her bişiyim dde zaten...daha beklemioduk çünkü ondan bu kadar şaşırdım altın yapcaktım kenara koymaya euro yapcaktım birrikm yapcaktım pat die böle şimdi ayyy ayyyyyy 7, gün geçti 1 nisandı adetim.....yasmin kullandığım 3 sene hiç sekmedi aksamadı çok normal yazıo nette. ve diğer topikler de 15 gün bile adeti gecen war ufff tama burda kimse hamilesin deemedi rahatladım biraz.....
saol kusum.. enistene derim o alır .. tabi unutmazsa, dün kü aldırdıklarım araında eksik vardı cünkü
boşuna yıpratma kendini.... bak ben ocakta bıraktım canım benim.. teklioo arada.. olcak o kadar...
şimdii derinnn derinnn nefess alıp veriyoruzzzz... sakinleşiyoruzzz
tamam ıff offf ımmhh ohhh eewet aksama kadar bunu tkrar edicm
ben gidiiim yemekyiyip geliimmm kafam çalışmıyoo
habibtem hoşgeldinizselammmmmm habıbtelerımmmm nasılsınızzzz bakalımmmmmmm dun doktordaydımmmmmm hersey cok ıyı teyzelerııı darısı basınızaaaaaa canlarımmmm 3hafta sıonra seker yuklemesı yapılacakkkk ıns bu da sorunsuz gecererr...her ay 1 kılo alıyorummmm ınsallah daha fazla almam
hayalotummmmmmm ne oldu bıtanem kım sınırlendırdı senıı
sernesim inşallah bebiş gelir ama gelmessede çektir bakalım beklemeyelim dahacanım ya ben bu ay adetım gelmez ınsallah ama eger olursam hsg rahım fılmı cekılcem artık karar verdım o yuzden bosu bosuna zaman kaybetmeyeyım o yuzden gıtmedım batım 13u mayısınprogestan ıcseydım 16sı 17sı olabılırdı belkı oylede olabılır benm adet belırtılerım 10 gun onceden baslıyor.ve 25 gunde bır adet oluyorum progestan bıraz gecıktırmıstı
hayırlısı olsun bitanem.ama sen yinede lazerle ol ozaman.dualrım seninle.inşallah gerek kalmaz ama sağlık için gerekliyse sakın olaki korkmabakalım hayırlısı artık canım ya eğer açık olursa hamilelik sırasında dikiş patlayabilir miş ama lazerle doğum yapabilirsin dedi
geçmiş olsun gonzalezim.vitamin ilacı aldır enişteme onun etkisi yok boğazlarada iyi geliyor ben hep ondan içiyorum suda eritiliyor turuncu bi kabı var canbonum.melekimide bilmiyomki nolmuş acep:26:baktım cevaplarına ama ceza alçak kadar büyük bi cevabı yoktuki:44:selam kızlar nasılsınız.. ben hasta oldummdün ev işi, ütüydü derken, bide dus almıstım, ceyranda mı kaldım..yada içtiğim bisey im boğazımı tahriş etti bilmiyorum da.. aksam boğazım gıcıklanıyo gibi oldu , simdi atesim de var, naptıysam geçiremedim o an, yattım burdan çıkınca.. gece 1giib uyandım baktım boğazım fena halde limon kesip yedim, iyi gelir belki gece uyuyunca diye
simdi vücudum kırgın, boğazımda ki iltihap bi türlü gitmedi gitti, önceden de vardı biraz ama bu kadar zorlamıyordu beni..smdi bide acıma var boğazımda.. bademciklerim mi tahriş oydu ki bilemedim ki :26: e bunun için ilaç ta içemiyorum, yine tedavim sırasında da grip olmustum, ilaç içememisdim, yine kaldım böyle,gerçi aksam ıhlamur kaynatıp içtim limonlu.. ama ıhlamurum da bitmis, bi kerelik daha var geçen enisteniz hasta olmustu, kaynat umut, kaynat umut. he smdi bana kalmadı
henüz adet de olmaadım, benim fabrika ayarlarım iyice alt-üst oldu bu tedaviden, yasmin içmistim, o mu böyle geciktirdi acep :26:
nyse bakalım bugünlere olmam lazım, belim ağrıyor zaten.. hergün bi yerim ağrıyo, artık psikilojik halden geçti benim
Hayalotum, sahi senle hergün biyerimiz ağrıyor,smdi bile zor oturuyrum sanki, bisey de yiyemedim, ascık sıcak süte bal karıstırdım onu içtim boğazım yumusasın diye, biraz önce boğazımdaki şeyler, yüzünden sütü de çıkardımhapımı da içmistim. insaAllah o çıkmamıstır :26:
bende yeni gördüm, melek181 e noldu ki acep, pasif diyor :26:
melek181 bir derdim var kösesinde de çok yorum yapıyordu, acaba yalnıs bisey mi yazdı ki :44::44:
nyse bakalım insaAllah geçici biseydir ..
Alpinimm kusum hsgeldin habiptemm.. sevindim senin minnak artık minnaklıktan çıktı öyle deği lmi
afıyet bal şeker olsunıyıyımmmm canım benımmmm dondurmaaaa yıyoruzzzzz buyrun bırlıkte yıyelımmmmm:131::131::131::131::131::131::131:
ahh beste kızçem ahhh..bukadar telaş yapıcağına bi test alsana bitanem.emin olki yoktur bişey eşin korunuyosa eğer.hem olsada herşey rabbimden.bak hepimiz nasıl bekliyoruz o haberi almayı.sanki kıyıda köşede paramızmı varselam kızlar hiç ii değilim hala hastalanmadım inatla test yapmıorum çünkü bu 2 ay daha koruncaktık ilk yasmini bırakıp 10 adeti geciken 15 günü bulan warmış okudum ben 7, gündeyim herkes test yap dio dr um 4 ay da anca kendine gelir yumurtalıkların 3 senedir yasmin kullanıosun dedi.eşim kaçan falan yok dio ama sıçrayanı bilemeyiz sıçrsada dr aklım gelio yasmini bırakıp korunmamıza rahmen inatla olur mu bebek ya bayılcam sinirden endişeden ben napım şimdi allahımın gücüne gitmesin cahilliğime wersin bu tepkilerimi
enişteme laf dedirtmemsaol kusum.. enistene derim o alır .. tabi unutmazsa, dün kü aldırdıklarım araında eksik vardı cünkü
atesim vaarr.. basım ağrıyo kazan gibii..heryerim dökülüyo.. omzum,boynum tutulmus gibi.. nolcak benim halim
bigün girersem şuraya, bugün biseyim yok yazacam
bitanem geçmiş olsun kuzum dıkkat etsene kendıne kızçem
yaw nebilim hiç bekmliyordum, böyle bisi olur
hastalıktı,dertti,sıkıntıydı kapıda bekler canbonum.kim dedi sana kapıları sonuna kadar açık bırak diye
enişeteme vitamin ilacı aldır çabuk toparlarsın kızçem
2 saniyede nere kayboldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?