Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gonzalezim kusura bakma teldeydim
ha kapı ha cam alaaaaaaçmışın sonuçta bıyer sen ona bak
adam aşık sana ben napam olcek okadar

ya hayolotum harbi oynu bu beden benle gördün mü gelmemek için inata bak yaaaaaaaa kırmızılarda gelsede bi an önce düzene girse böle hamile kalmak yorucu olur dio du dr düzene girerse trihleri beklemek kolay dio du

iyiy yapmışın beste kızçem.tarlusalı kullan 10 gün sonra adet olcan.bende kullandım zamanında hatta ben bu ilaçla adet gördüm epey bi süre.olamamak olmaktan daha kötü.çok şükürki benim artık düzene girdi sayılır hadi hayırlısı canbonum

ne kadar süre kullandın bi yan etkisi yok dimi

13 ay falan sürekli kullandım canım.merak etme doktorun nededıyse uygula.zaten zamanla düzenede girer şuan ilk ay olduğu için böyle .

çok korkuorum ya hiç düzelmezse ya yumurtlayamazsam hiç ben zaten adet olmak istiodum allahım bu nerden çık tı şimdi bu hap kısırlık tembellik bişi yok demi sakıncası olsa wermez heralde koca kafalı değil ya

beste kızçem yok ne alakası var bak benim sorunum kistlerim ben oyuzden adet olamıyodum.
mesela sen d.kontrol kullandın ya düzenli adet gördün.
işte ben d.kontrol içiyodum kistler için.üstüne adet olamıyodum bide .
bu bi söktürücü ilaç bi zararı yok .istersen 10 gün bekle.sen bilirsin.ama tarlusal sadece bi söktürücü ilaç 10 gün içiyosun adet oluyosun.ki ben bu tarlusalı içtiğim halde bile adet olmadığımı bilirim haftalarca kistler yüzünden.
yani sende şuanlık bi sorun yok .sadece düzene girmesi lazım hepsi okadar kızçem.

saol tatlım ya uf bi görsn bi tane ewrak almadım elime bugün allahım daha beterlerinden saklasın hepmiizin yardımcısı olsun...

canım nasılsın şu sperm artırıcı ilaç diyodumya kardeşime sordum canım saraçoğlu at kuyruğu otu çayıymış sipariş verdiğinde sana ek olarak hangi ilaçları kullanacağınıda gönderiyolarmış kuzum inşallah şifa olur :26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…