Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

slmmm bende diziye dalmışım trt1 de ki seksenler e ayy yarım saattir son sahneye ağlıyorum.çok mu dolmuşum nee?

ben geldim canlarımmmmm
ahhh şu gribi bi atlatamıyorum :44:
aklım hep sizdeeee , nasılsınızzzzz

hoşgeldinnnnnn meddimmmm
nasılsın ıyımısın geçmiş olsun kuzum
hatırlıyonmu scorcipimde gol attığında griptidarısı sana inşallah

hoşbulduk bebeğimmmmmmmmmmmmmmmm
valla bi geçmiyo bitanem, acayip ağır ve ağrılı bi grip.. bütün kışı gripsiz atlattım baharda acısı çıktı valla ay ilaç da içemiyorum belki bişeyler vardır dieee ay hatırlamaz olur muyum valla hep içimden geçiyoo, kocişime grip geçirmemeye çalışıyorum ama nerdeeeeeeeeeeeee mecburen çalışıyoruz ayolllll
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimizin tez zamanda meleklerini göndersin inş kuzummm
umudumdan naber

geçmiş olsun bitanem bende senin gibi grip muzdaribiyim öksürükte cabası ee ilaçta kullanmayınca ağır geçiyor

hoşbulduk hayalotum..duygusallığım üzerimde bu ara hamişlikten bide gurbetten olsa gerek. sen nasılsın?

asetonummmm kuzuummmmm ahh seni nasıl anlıyorum anlatamam.. göbüşümde bişe olmamasına rağmen gurbet yüzünden çok ağladığımı bilirim senin bi de meleğin var göbşünde hormonların tavan yaptığı için ağlaman da çok normal kuzumm... Allah can sağlığı versin ailelelerimize de bizlere de başka sıkıntılar vermesin.. huzurlu mutlu olalım da arsın gurbette olalaım canımın içii... hadi üzme kendini de görkemimi deee bitanemmmmm

oda tekmeliyor su anda annee kendine gel diyee heralde

geçmiş olsun bitanem bende senin gibi grip muzdaribiyim öksürükte cabası ee ilaçta kullanmayınca ağır geçiyor

kıyamam bitanemmmmmmi ben bu halde dayanamıyorum sen bi de hamişsinnn Rabbim şifa versin asetonummmm
ayy doğuma da az kalmıiş maşallaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, normal doğum mu olcak bitanemm ay sağlıcakla kucağına alırsın inş bitanemm

KOCİŞİMLE KAHVE İÇİCEZ, KAHVE YAPIP HEMEN GELİYORUM CANLARIMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…