- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.461
sizdemi filme daldınız kızçelerimniye konuşmuyorsunuz
evt hayalotum benm icn uzulme ye daldm bide annemlerdeyim ya annemi cok ozlemisim ya kac zamandr gorememistm
he doğru öyleydi aklımda fizik rehabilitasyon merkezi kalmışondan dediydim
hmm anladm hayalotum nasilsin bu arada nevar ne yok moraller yerindemi bakem
evet geldi geldi nenosum cok tatliya uc gun kaldi bzde antebi gezdrdim braz snrada beraber memlekete geldkhe o film de güzel ama ben vazgeçemedim hala benim diziden
oy ne güzel anneannen geldimi balım size
slmmm bende diziye dalmışım trt1 de ki seksenler e ayy yarım saattir son sahneye ağlıyorum.çok mu dolmuşum nee?
evet geldi geldi nenosum cok tatliya uc gun kaldi bzde antebi gezdrdim braz snrada beraber memlekete geldk
niye ağlıyon canbonum alaala
bak son günlerin stres yapma durduk yere erken doğurma şimcik
hoşgeldiniz asetonum
hoşbulduk hayalotum..duygusallığım üzerimde bu ara hamişlikten bide gurbetten olsa gerek. sen nasılsın?
ben geldim canlarımmmmm
ahhh şu gribi bi atlatamıyorum :44:
aklım hep sizdeeee , nasılsınızzzzz
hoşgeldinnnnnn meddimmmm
nasılsın ıyımısın geçmiş olsun kuzum
hatırlıyonmu scorcipimde gol attığında griptidarısı sana inşallah
oy ben seni yerim bıtanem benım.daraltma kendini şimcikkk derin derin nefesbende iyiyim bitanem çok şükür
hoşbulduk bebeğimmmmmmmmmmmmmmmm
valla bi geçmiyo bitanem, acayip ağır ve ağrılı bi grip.. bütün kışı gripsiz atlattım baharda acısı çıktı vallaay ilaç da içemiyorum belki bişeyler vardır dieee ay hatırlamaz olur muyum valla hep içimden geçiyoo, kocişime grip geçirmemeye çalışıyorum ama nerdeeeeeeeeeeeee mecburen çalışıyoruz ayolllll
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimizin tez zamanda meleklerini göndersin inş kuzummm
umudumdan naber
hoşbulduk hayalotum..duygusallığım üzerimde bu ara hamişlikten bide gurbetten olsa gerek. sen nasılsın?
asetonummmm kuzuummmmm ahh seni nasıl anlıyorum anlatamam.. göbüşümde bişe olmamasına rağmen gurbet yüzünden çok ağladığımı bilirimsenin bi de meleğin var göbşünde hormonların tavan yaptığı için ağlaman da çok normal kuzumm... Allah can sağlığı versin ailelelerimize de bizlere de başka sıkıntılar vermesin.. huzurlu mutlu olalım da arsın gurbette olalaım canımın içii... hadi üzme kendini de görkemimi deee bitanemmmmm
geçmiş olsun bitanem bende senin gibi grip muzdaribiyim öksürükte cabası ee ilaçta kullanmayınca ağır geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?