Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

afiyet olsun canım evet Allah nasip ederse normal doğum olacak

ay pcyi düşürdüm ama bişeycik olmadı çok şükür
bitanem bi doktora gitseydin bu hamişlerin kullandıı ilaçlar vardır hiç olmadı vitamin falan içsen kendine gelirsin biraz kuzum
amın kuzum amın.umudumda napsın bi ilacı vardı onu buldu cok sukur simdik içmeye başlıcak hazıran adetınde doktoru cagırmıs kontrole gıtcek bakalım nolcak

oda tekmeliyor su anda annee kendine gel diyee heralde

afiyet olsun canım evet Allah nasip ederse normal doğum olacak

Oyyyyyyyyyyy yerim ben onun o minik ayaklarınıııııııııııııııııııııı
kıyaamm bak kuzum da annesinin üzülmesşne dayanamıyo, hadi asetonummm toparlan bitanemm üzme meleğimiii normal doğum olmasına da çok sevindim en sağlıklısı bitanem

valla herkes öyle diyo da malum muştayız ya kuzum hastanelere hiiiç güvenemiyorum ki böyle çekicem artık.. inş daha fazla zormaladan geçer
demek umudum ilaç buluş oyyy yarasın balımaaaaaaaaaaaaa inşşş

anladım kuzum bari bol bol vitamin alki çabuk toparlanyarasın inşallah

hani bikaç aylıkken uzandıkları yerde ayaklarını ağzına götürürler ya işte ona bayılıyorum ısırırım anca

öle valla son tekmeleri artık...

ne acayip bişey dime asetonum
ben bazen düşünüyorumda böyle çok istiyoruz bebeği falan.sonra gün geliyor hamile kalıyoruz teker teker.
o kalanlar ilk başlarda nasıl geçicek bu 9 ay dıyıp heyecanla beklıyo.
sonra bi canlı çıkıyo içinden.bi bebek
düşündükçe bile çok büyüleyeci bişey .Rabbim çok büyük ya

hani bikaç aylıkken uzandıkları yerde ayaklarını ağzına götürürler ya işte ona bayılıyorum ısırırım anca

ayy ona ben de bayılıyorum kuzumm, hele bi de ayaklarını ağızlarına götürmeyi başarınca cop cop ses çıkararak emmiyolar mıı bitiyorummmmm

evet haklısın hayalotum Allah ın verdiği bi mucize işte başka ne denilebilir kii

tahlillerin temiz çıkmasına sevindim hayalotum..geriye ne kaldı şimdi

şimdi bitek 2 tane kırmızı kartı yemek kaldı
bu ayın 14ünde olmam lazım aslında geçen ay 10unda oldum ama 34 günden hesapladım 14üne denk geliyo
eğer olursam yasmine başlıcam hazıran ortası gibi başlarız hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…