- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.481
kıyamam bitanemmmmmmi ben bu halde dayanamıyorum sen bi de hamişsinnnRabbim şifa versin asetonummmm
ayy doğuma da az kalmıiş maşallaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, normal doğum mu olcak bitanemm ay sağlıcakla kucağına alırsın inş bitanemm
KOCİŞİMLE KAHVE İÇİCEZ, KAHVE YAPIP HEMEN GELİYORUM CANLARIMMMM
hoşbulduk bebeğimmmmmmmmmmmmmmmm
valla bi geçmiyo bitanem, acayip ağır ve ağrılı bi grip.. bütün kışı gripsiz atlattım baharda acısı çıktı vallaay ilaç da içemiyorum belki bişeyler vardır dieee ay hatırlamaz olur muyum valla hep içimden geçiyoo, kocişime grip geçirmemeye çalışıyorum ama nerdeeeeeeeeeeeee mecburen çalışıyoruz ayolllll
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimizin tez zamanda meleklerini göndersin inş kuzummm
umudumdan naber
tahlil sonuçları çıktı mı:26:
oda tekmeliyor su anda annee kendine gel diyee heralde
oda tekmeliyor su anda annee kendine gel diyee heralde
afiyet olsun canım evet Allah nasip ederse normal doğum olacak
ay pcyi düşürdümama bişeycik olmadı çok şükür
bitanem bi doktora gitseydin bu hamişlerin kullandıı ilaçlar vardır hiç olmadı vitamin falan içsen kendine gelirsin biraz kuzum
amın kuzum amın.umudumda napsın bi ilacı vardı onu buldu cok sukur simdik içmeye başlıcak hazıran adetınde doktoru cagırmıs kontrole gıtcek bakalım nolcak
çıktı bitanem bişey yok çok şükür
Oyyyyyyyyyyy yerim ben onun o minik ayaklarınıııııııııııııııııııııı
kıyaamm bak kuzum da annesinin üzülmesşne dayanamıyo, hadi asetonummm toparlan bitanemm üzme meleğimiiinormal doğum olmasına da çok sevindim en sağlıklısı bitanem
valla herkes öyle diyo da malum muştayız ya kuzum hastanelere hiiiç güvenemiyorum kiböyle çekicem artık.. inş daha fazla zormaladan geçer
demek umudum ilaç buluş oyyy yarasın balımaaaaaaaaaaaaa inşşş
ne tahlili kuzummmm :44:
anladım kuzum bari bol bol vitamin alki çabuk toparlanyarasın inşallah
bu tüp bebek için bazı testler istemişti onları yaptırdık dün meddim .bişey çıkmadı troid testi falan
görkemim tekmele annecini bak 2 hafta sonra tekme atamıcaksın daha orda
oh çok sevindim bişey çıkmamasına, çok şükür bitanemmm
Oyyyyyyyyyyy yerim ben onun o minik ayaklarınıııııııııııııııııııııı
kıyaamm bak kuzum da annesinin üzülmesşne dayanamıyo, hadi asetonummm toparlan bitanemm üzme meleğimiiinormal doğum olmasına da çok sevindim en sağlıklısı bitanem
valla herkes öyle diyo da malum muştayız ya kuzum hastanelere hiiiç güvenemiyorum kiböyle çekicem artık.. inş daha fazla zormaladan geçer
demek umudum ilaç buluş oyyy yarasın balımaaaaaaaaaaaaa inşşş
geriye kaldı kırmızıları beklemek
öle valla son tekmeleri artık...
hani bikaç aylıkken uzandıkları yerde ayaklarını ağzına götürürler ya işte ona bayılıyorum ısırırım anca
ne acayip bişey dime asetonum
ben bazen düşünüyorumda böyle çok istiyoruz bebeği falan.sonra gün geliyor hamile kalıyoruz teker teker.
o kalanlar ilk başlarda nasıl geçicek bu 9 ay dıyıp heyecanla beklıyo.
sonra bi canlı çıkıyo içinden.bi bebek
düşündükçe bile çok büyüleyeci bişey .Rabbim çok büyük ya
geriye kaldı kırmızıları beklemek
tahlillerin temiz çıkmasına sevindim hayalotum..geriye ne kaldı şimdi
ayy ona ben de bayılıyorum kuzumm, hele bi de ayaklarını ağızlarına götürmeyi başarınca cop cop ses çıkararak emmiyolar mıı bitiyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?