Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kesinlikle bitanemm, Rabbimin bi mucisesi bi lütfu işte.. Düşüncesi bile tüylerimi ürpertiyo...
Yoktan var eden Rabbim bu mucizeyi yaşamayı hepimize nasip etsin inş

inşallah bitanemm gec olsun güç olmasın

kızlar bugün uyku erken bastırdı ben kaçar kendinize çoookkk iyi bakın bol bebişli uykular..öptümm sizi seviyorumm

meddim asetonum küçük görkem beyim
ben çıkıyorum artık herif söyleniyo yine
yarın görüşürüz inşallah aaaaaaaaaaaaa
asetonum bu arada ben yine bişeyi unutmuşum sınav nasıl geçti hafta sonu ya
ben yaşlanıyommu ne herşeyi unutuyorum

Son düzenleme:

tamam canımın içiiiii, hadi çık enişteyi kızdırmadan
iyi bak kendine bebeğimmmmmmmmm, seni çok çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

Ben de çıkayım artıkk, hepinizi çokk seviyorum..
Rabbim gönlüüzden geçen meleklerinizi tez zzamanda hayırlsı ile göbüşlerinize kondursun inşşşşşşşşşşş
iyi geceleeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın kızlar ağlaya ağlaya uyumuşum folikasitimi de bu adet söktürücüyüde unuttum içmeyi balık beyinlimde uyandırmamış bizim koltuk köşe takım uzun alttan çekili çift kişilik yatak oluo yatağı açmış uyumuşuz odada....sonrada sabah inanılmaz bi ağrıyla uyandım kısssllaaarr yumurtacıklarım kendi kendine çatladımı denir işte hastalandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm şükürler olsunnnnnnnnnn

günaydın canım sonunda adet oldun canım şükürler olsun allah gönlüne göre versin

nasıl olduğumu tam bilemiyorum simdi..karmakarısığım desem yeridir ..önce ki gün evde biraz bi isler yaqmıstım,bired duş aldım, heralde ceyranda kaldım ki, aksama boğazım gıcık yaptı..dün epey bi kötüydüm, iştahımda kesildiydi,dün pek bisey yiyemedim..bugün şükür fena değilim.
birde henüz adet olamadım..geçen ay zaten 10gün üstüne temizlenmistim..
temiz kaldığım günden itibaren sayıyorum her zaman ve 20. günde olurdum..bugün 23. günüm henüz birsey yok..
ve O çok aradığım ilacımı bulduk sonunda , burada ki "nurlum" sayesinde..İst. dan elime geçti sükür de.
ne zaman adet olucam bilmiyorum bana 1ay kadar bu ilacı kullanıcan, haziran adetinde kontrol için gelicen demislerdi, ult. ve kan için..
ve şu eşim için dediğin ilacı da, kaç kere söyledim, tmm alıcam deyip sustu her seferinde..
en son sordğumda yine böyle yapınca. dedim ne düsünüyorsun? söyle de bileyim..
ama şuan için havuç suyu içmeye çalısıyor gece yatmadan ..
sonumuz ne olacak bende bilmiyorum..bazen içimi bi korku alıyo, bebis için yaptığımız her ne varsa, birgün bana yada esime bisey olcak diye

yaa kızlar bisey sorcam.. :26:
uzun protokol tüp uygulamasında, ilk ay hani yasmin le başlanıyor ya.. ((tüp yaptıran yok aranızda ama, yasmin ile ilgili bilginiz vardır diye sormak istedim..))
benimde öyle olmusdu..yani yasmin ile başlanılmışdı...
geçen ay zaten yumurtalarım yokken nasıl adet gördüm bilmiyorum .. yani transfer islemim iptal olduktan hemen hemen bi hafta, 10gün üstüne adet gördüm..nisanın 7sinin aksamı kahverengi lekelenme ve 8i olan pzrtesi tam geldi kanamam.. ve o hafta boyunca sürdü..ve bitti derken yine 2gün khverngi leke az az bitti yani ayın 16 sında..derken adetim 10gün sürmüs oldu..
17 den itibaren sayıyorum, bugün 23. günüm halen adetim gelmedi..
normalde 20 gün üstüne olurdum..
yani yasmin gecektirir diye okumustum kk da..
ama geçen ay oldum..bu ay halen daha niye olamadım ben simdi.. yada ne zaman olucam ki gerçi ayaklarım üşüyor ama :44::44:

Son düzenleme:

umudum 3 sene yasmin kullanmış bi usta olarak cewaplıcam ama şunu anlamadım yasmini sadece 1 ay kullandın bitti ve 8inde tmamen hastalanmış oldun 1.günü oldu.

umudum 3 sene yasmin kullanmış bi usta olarak cewaplıcam ama şunu anlamadım yasmini sadece 1 ay kullandın bitti ve 8inde tmamen hastalanmış oldun 1.günü oldu.

evt sadece subattan-marta kadar 1ay kullanmıs oldum..
marttan-nisana olan kısımda da diğer tüp iğnelerini kullandım.
nisan da ki adetim de, ayın 8 i idi ..10 gün sürdü yaklasık tamamen temizlenmem.
Bestekız, bazen seni çözemiyorum yazdıklarından, neyi anlamadın, onu anlamadım bende ..neyin 1. günü oldu ???

Sadece 1 kes kullandın tüp bebek için bidaha kullancan mı

yok, o o zamandı kullandım bitti.

Son düzenleme:

tamam anladım şimdi yasminden sonra ve iğnelerden sonra ilk adetin 8nisan .....iğnelerin yan etkilerini bilemem ama yasmin hiç bir yan etkisi yok hatta düzenleyici özelliği war bi ay kullanımdan dolayı ne adet gecikir nede erken gelir ben çok bırakıp başladım hiç şaşmadı adetim...eğer ki 8 ay falan kulanmış olsan dedğin doğru düzensizlikler yapabilir.yumurtaları dinlendirdiğii için bırakınca hapı yumurtalar tembellikten anca çıkıomuş şuan benim olduğu gibi 3sene kullandım bıraktım ve 8.günü adet oldum şükür ilaca gerek kalmadan.....

Yarım yamalak yazıorum işte olduğum için özür :18::18::18::18:umudum eğer azda olsa yardımcı oldusam sevinirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…