- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.501
ne acayip bişey dime asetonum
ben bazen düşünüyorumda böyle çok istiyoruz bebeği falan.sonra gün geliyor hamile kalıyoruz teker teker.
o kalanlar ilk başlarda nasıl geçicek bu 9 ay dıyıp heyecanla beklıyo.
sonra bi canlı çıkıyo içinden.bi bebek
düşündükçe bile çok büyüleyeci bişey .Rabbim çok büyük ya
şimdi bitek 2 tane kırmızı kartı yemek kaldı
bu ayın 14ünde olmam lazım aslında geçen ay 10unda oldum ama 34 günden hesapladım14üne denk geliyo
eğer olursam yasmine başlıcam hazıran ortası gibi başlarız hayırlısıyla
kesinlikle bitanemm, Rabbimin bi mucisesi bi lütfu işte.. Düşüncesi bile tüylerimi ürpertiyo...
Yoktan var eden Rabbim bu mucizeyi yaşamayı hepimize nasip etsin inş
kesinlikle bitanemm, Rabbimin bi mucisesi bi lütfu işte.. Düşüncesi bile tüylerimi ürpertiyo...
Yoktan var eden Rabbim bu mucizeyi yaşamayı hepimize nasip etsin inş
kızlar bugün uyku erken bastırdı ben kaçar kendinize çoookkk iyi bakın bol bebişli uykular..öptümm sizi seviyorumm
kızlar bugün uyku erken bastırdı ben kaçar kendinize çoookkk iyi bakın bol bebişli uykular..öptümm sizi seviyorumm
meddim asetonum küçük görkem beyim
ben çıkıyorum artık herif söyleniyo yine
yarın görüşürüz inşallah aaaaaaaaaaaaa
asetonum bu arada ben yine bişeyi unutmuşum sınav nasıl geçti hafta sonu ya
ben yaşlanıyommu ne herşeyi unutuyorum
tamam canımın içiiiii, hadi çık enişteyi kızdırmadan
iyi bak kendine bebeğimmmmmmmmm, seni çok çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın kızlarağlaya ağlaya uyumuşum folikasitimi de bu adet söktürücüyüde unuttum içmeyi balık beyinlimde uyandırmamış bizim koltuk köşe takım uzun alttan çekili çift kişilik yatak oluo yatağı açmış uyumuşuz odada....sonrada sabah inanılmaz bi ağrıyla uyandım kısssllaaarr yumurtacıklarım kendi kendine çatladımı denir işte hastalandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm şükürler olsunnnnnnnnnn
canım nasılsın şu sperm artırıcı ilaç diyodumya kardeşime sordum canım saraçoğlu at kuyruğu otu çayıymış sipariş verdiğinde sana ek olarak hangi ilaçları kullanacağınıda gönderiyolarmış kuzum inşallah şifa olur :26::26::26::26:
yaa kızlar bisey sorcam.. :26:
Uzun protokol tüp uygulamasında, ilk ay hani yasmin le başlanıyor ya.. ((tüp yaptıran yok aranızda ama, yasmin ile ilgili bilginiz vardır diye sormak istedim..))
benimde öyle olmusdu..yani yasmin ile başlanılmışdı...
Geçen ay zaten yumurtalarım yokken nasıl adet gördüm bilmiyorum .. Yani transfer islemim iptal olduktan hemen hemen bi hafta, 10gün üstüne adet gördüm..nisanın 7sinin aksamı kahverengi lekelenme ve 8i olan pzrtesi tam geldi kanamam.. Ve o hafta boyunca sürdü..ve bitti derken yine 2gün khverngi leke az az bitti yani ayın 16 sında..derken adetim 10gün sürmüs oldu..
17 den itibaren sayıyorum, bugün 23. Günüm halen adetim gelmedi..
Normalde 20 gün üstüne olurdum..
Yani yasmin gecektirir diye okumustum kk da..
Ama geçen ay oldum..bu ay halen daha niye olamadım ben simdi.. Yada ne zaman olucam ki gerçi ayaklarım üşüyor ama :44::44:
umudum 3 sene yasmin kullanmış bi usta olarak cewaplıcam ama şunu anlamadım yasmini sadece 1 ay kullandın bitti ve 8inde tmamen hastalanmış oldun 1.günü oldu.
Sadece 1 kes kullandın tüp bebek için bidaha kullancan mı
evt sadece subattan-marta kadar 1ay kullanmıs oldum..
Marttan-nisana olan kısımda da diğer tüp iğnelerini kullandım.
Nisan da ki adetim de, ayın 8 i idi ..10 gün sürdü yaklasık tamamen temizlenmem.
Bestekız, bazen seni çözemiyorum yazdıklarından, neyi anlamadın, onu anlamadım bende ..neyin 1. Günü oldu ???
Yok, o o zamandı kullandım bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?