Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hmmm:26::26::26:

yani ben smdi bide o ağır ilaca basladım ya..
bunu içerken hamile olmamam gerekiyormus,ondan 1ay kadar koruncaksınız demislerdi..
ama bana tahlil yap dediklerinden 2hafta geçti ben ilaca basladım..
neblim neyi düsüncem bned sasırddım,,kafam iyice döndü :44:

anladım o ağır ilacla yasmine aynı anda başlıcaksın diye planlamış onlar riske atmamak için en garanti yasmini wermişler..ama sen ilaca geç başlayınca yasmin de bitince ozman bence ek yöntemle korunun sonuçta ( allahın işi belli olmaz )aslında yasmine dewam edeyim deseydin doktoruna adetinin 5.günü mesela tekrar başlardın...ama ağır olan ilaç bi aylıksa gerek yoktur dikkat et yeter... Ayrıca 8nisan adetin bugün 8 mayıs telaşlancak hiçbişi yok bide bunu takma kafana taktıkça gelmiyo bu kırmızılar zaten....

demin hemsiremle görüstüm..
dedim o tahlili vereli 2hafta geçti üstünden, ben ilacı bulup edene kadar..
ilaca basladım ama adet olmadım henüz.bgün 23. günüm diye anlattım..
o kullandığım, iğnler, ilaçlar geciktirir mi dedim..?

--evt geciktirme yapabilir ama,

emin olmak için tekrar beta hcg ye baktırın, bugün içmeyin dedi..
dedim yarın merkeze inip orda baktırabiliyorum, burada bakmıyolr dedim..
tmm dedi yarın sabahda içmeyin.

sonuca göre konusalım tekrar dedi ..
elim - ayağım üşüyor benim..:18: yoksa ayvayı yedim mi bilemedim simdi

Son düzenleme:

tatlım içme ozaman ii yaptın aradın cewaplasınlar tabi onlara ihtiacımız war bizlerin...ii haberler tatlım ..benim de bir ellerim iki ayaklarım donuyo soba yakıorum patron ters bakıor uff karnımda ağrıyor...

herseyin sorun, herseyin sıkıntı be umut seninde dertli umud.. hepsi bu sinemada

umudum sen yine önce bi kanda baktır Allahım inşallah bi melek yollamıştır hayırlısı yoksada artık ilacına başlarsın vardır herşeyde bi hayır

beste kızçem gözün aydın kırmızıların gelmiş

ah saol kuşum saol 3 senedir öle alışmışım ki yasminin rahatlığına düzenine yasmin iç bitsin 2.hastalan oh paşam 4 köşemişim ben be aklımı oynatcam sandım şu 2 günde ki insanlar ne dertlerle uğraşıo allah hepiimizin yardımcısı olsun e tebe canım allahın işi bu belki de yeni bi umud yeni bi güneş doğar topiğe

sevindim canım hayırlısı olsun ben sana bişey diyimmi ben 7 ay adet olmadım zamanında demekki böyle olsan seni düşünemiyorum

ben geldimmmmmmm

hsgeldin kusum

ahh bilemedim ki ben simdi.. Rabbim insaAllah vermistir bir mucize.. olursa ancak mucize olur cünkü..

hemsire diyor bana,
tahlili verdikten sonra
ilaca baslıyana kadar esinle görüstün mü..?

aradan 2hafta geçmis..
yok seyre bakdım Allahım yine geldiler bana

Son düzenleme:
sevindim canım hayırlısı olsun ben sana bişey diyimmi ben 7 ay adet olmadım zamanında demekki böyle olsan seni düşünemiyorum

allahım ne zor günler geçirmişsiniz hepiniz Ben mama yemeğe çıkıorum muckkkkkkkk ....habire wc gidip bakıorum kırmızlar yerindemi die psikom uçtu

hoşbulduk umudum
diyeydin ya abi kardeş gibi oturduk
hey allahım ya 2 haftada millet bina dikiyo istanbuldaadam beklermi 2 hafta

kız sahi benim elim ayağım buz gibi.. ne düsünsem ki ben simdi acep bilemedim ben simdi

uyaww tahlil için bide yarını bekleyip sehre inmem lazım..burada yapmıyolar ufff

Son düzenleme:
hoşbulduk umudum
diyeydin ya abi kardeş gibi oturduk
hey allahım ya 2 haftada millet bina dikiyo istanbuldaadam beklermi 2 hafta

hahahaha Allah seni napmasın emi demek bina dikiyor he

adam zaten çok beklemis.. tedavi sırasında

ama ilaçlarda geciktirme yapmıs olabilir diye düsünüyorum..
nebilim.. bu sabah çalısma oldu.. dedim ilaca basladım koruncan..
--yaw diyo ne korunması, zaten olmuyo..

dedim boğazım acıyo, konusturtma beni

kız sahi benim elim ayağım buz gibi.. ne düsünsem ik ben simdi acep bilemedim ben simdi

uyaww tahlil için bide yarını bekleyip sehre inmem lazım..burada yapmıyolar ufff

valla umudum bekleyecensık azcık dişini alaala
yarın ola hayrola
umudum benim yumurtacıklarıda bu ay kaçırdım şansa bide çatladıysa oda gitti garibim

enişteminde beyni sulanmıştır
eniştem doktor koruncanız diyosa koruncanız işte okederkadının zaten boğazı acıyo alaala
şu sabah çalışmalarına hayranım benimki sabah sabah yapamıyor macun falanmı yedirsem acep
zaten içimde bi çatlatma iğnesi kalacakbide şu sabah çalışması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…