- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.541
valla umudum bekleyecensık azcık dişini alaala
yarın ola hayrola
umudum benim yumurtacıklarıda bu ay kaçırdım şansa bide çatladıysa oda gitti garibim
enişteminde beyni sulanmıştır
eniştem doktor koruncanız diyosa koruncanız işte okederkadının zaten boğazı acıyo alaala
şu sabah çalışmalarına hayranımbenimki sabah sabah yapamıyor macun falanmı yedirsem acep
zaten içimde bi çatlatma iğnesi kalacakbide şu sabah çalışması
öle tabi.. Allahım bir mucize istiyorumm
nasıl bu ay kaçırdım.... anlamadım kusum :44::44:
kusum nerdesin, bgün çok yoğunsun heralde yoksun
onunda başı döndü garibim napsın..kesin sulanmıstır
kız desene, sabahsabah.. hani geçen gece demistin.. dhea m yükseldi diye
çatlatma iğnesine bisey yapamaz senin adam da..
de ki , bak içimed kalacak. yapalım şu sabah çalısmasını
Şekerimmm geldimm.. yavv dün şubenin elektrikleri kesildi ... bilgisayarlar kapandıı .. akşam 7 yi geçiodu elektrikler geldiğinde ben de 8 gibi çıktım şubedenn çooookk yoruldummm..
bugün de kk ya gireyim dedimmm :26::26: ben şifreyi herzaman girmeyeyim diye hatırla demiştimbi baktım ki süresi mi ne dolmuşş şifreyi de unutmuşum giremedim sonra mail kutumda editörden bi mail buldum altında da şifrenizi unuttuysanız bize yazın yazmışlar ancak şifre geldi de girdimm
olcak inşallah bitanem hayırlısıyla
ben kaçırdım bitanemşimcik geçen ay adetim 34 güne dönmüş haberim yokkene 10 nisanda ankarada oldum ya..
bu ayda 34 günden hesapladım ovu tarihim 30 nisan gözüküyordu batta 14 mayıs
tabi ben bu tarihte çalışma falan yapmadım niyeyse hep kaldışimcik o yumurtada çatladıysa onuda kaçırdım
Şekerimmm geldimm.. yavv dün şubenin elektrikleri kesildi ... bilgisayarlar kapandıı .. akşam 7 yi geçiodu elektrikler geldiğinde ben de 8 gibi çıktım şubedenn çooookk yoruldummm..
bugün de kk ya gireyim dedimmm :26::26: ben şifreyi herzaman girmeyeyim diye hatırla demiştimbi baktım ki süresi mi ne dolmuşş şifreyi de unutmuşum giremedim sonra mail kutumda editörden bi mail buldum altında da şifrenizi unuttuysanız bize yazın yazmışlar ancak şifre geldi de girdimm
yaw adamı bıraksam nasıl olsa tüp yapcaz bırakda rahat uyuyayım dıyecek
hmm... kız yumurta bu kaçırma zamanı mı he
dr lar.. biz 1 yumurtanın bile pesine düsüyoz diyolar da.. sen tut o yumurtacıkları da kaçır
ya o yumuntadan civciv çıkcaktıysa, ne diye kaçırıyorsun benim teyzosumu he
balım.. senin adam tüp ü garanti olarak görüyor heralde.. ama sonucu olmadı olursa büyük bi hüsran yaşayacak.. ama dilerim ki insaAllah olur da.. büyük bi hüsranla karsılaşmazsınız
ngasg canım nasılsın
priorim sen benide geçtin kuzum unutkanlıkta
hey Allah seni napmasın kusum
kız sifre unutulcak sey mi.. ne yazmıyon bi kenarayada teline kaydetseydin ya, kk sifre die
dedim kusum gelirdi, noldu ki gelmiyo demek bundan sebepmiss
selam kızlar nasılsınız.. ben hasta oldummdün ev işi, ütüydü derken, bide dus almıstım, ceyranda mı kaldım..yada içtiğim bisey im boğazımı tahriş etti bilmiyorum da.. aksam boğazım gıcıklanıyo gibi oldu , simdi atesim de var, naptıysam geçiremedim o an, yattım burdan çıkınca.. gece 1giib uyandım baktım boğazım fena halde limon kesip yedim, iyi gelir belki gece uyuyunca diye
simdi vücudum kırgın, boğazımda ki iltihap bi türlü gitmedi gitti, önceden de vardı biraz ama bu kadar zorlamıyordu beni..smdi bide acıma var boğazımda.. bademciklerim mi tahriş oydu ki bilemedim ki :26: e bunun için ilaç ta içemiyorum, yine tedavim sırasında da grip olmustum, ilaç içememisdim, yine kaldım böyle,gerçi aksam ıhlamur kaynatıp içtim limonlu.. ama ıhlamurum da bitmis, bi kerelik daha var geçen enisteniz hasta olmustu, kaynat umut, kaynat umut. he smdi bana kalmadı
henüz adet de olmaadım, benim fabrika ayarlarım iyice alt-üst oldu bu tedaviden, yasmin içmistim, o mu böyle geciktirdi acep :26:
nyse bakalım bugünlere olmam lazım, belim ağrıyor zaten.. hergün bi yerim ağrıyo, artık psikilojik halden geçti benim
canım benım gecmıs olsun dıkkat et kendıne havalar bı sıcak bı sogukya ondandır
sernesim inşallah bebiş gelir ama gelmessede çektir bakalım beklemeyelim dahahayırlısı olsun canbonum..bende progestan içince 9 gün erken oluyodum.demkki herkese etkisi farklı oluyo
saol canım benım ınsallah gelır bebıs bu ay da fılme gerek kalmazprogestan adetımı gecıktırıyo doktora gore 25 gunde bı adet olmam kısa geldı uzatmak ıcın yazdım dedı bılmıyorum:26:
yaaa sorma bebeytommm
çok şükür kızçem ben de iyiyim.hafiften belim sızlamaya başladıiyiyim canım kırmızılar gelmediği müddetçe sen nasılsın canım
sorma şeker sorma... önüm arkam sağım solum şifrearada unutuom birini ikisini
saol canım benım ınsallah gelır bebıs bu ay da fılme gerek kalmazprogestan adetımı gecıktırıyo doktora gore 25 gunde bı adet olmam kısa geldı uzatmak ıcın yazdım dedı bılmıyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?