Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

valla umudum bekleyecensık azcık dişini alaala
yarın ola hayrola
umudum benim yumurtacıklarıda bu ay kaçırdım şansa bide çatladıysa oda gitti garibim

öle tabi.. Allahım bir mucize istiyorumm

nasıl bu ay kaçırdım.... anlamadım kusum :44::44:

onunda başı döndü garibim napsın..kesin sulanmıstır
kız desene, sabahsabah.. hani geçen gece demistin.. dhea m yükseldi diye
çatlatma iğnesine bisey yapamaz senin adam da..
de ki , bak içimed kalacak. yapalım şu sabah çalısmasını

öle tabi.. Allahım bir mucize istiyorumm

nasıl bu ay kaçırdım.... anlamadım kusum :44::44:

olcak inşallah bitanem hayırlısıyla
ben kaçırdım bitanem şimcik geçen ay adetim 34 güne dönmüş haberim yokkene 10 nisanda ankarada oldum ya..
bu ayda 34 günden hesapladım ovu tarihim 30 nisan gözüküyordu batta 14 mayıs
tabi ben bu tarihte çalışma falan yapmadım niyeyse hep kaldışimcik o yumurtada çatladıysa onuda kaçırdım

kusum nerdesin, bgün çok yoğunsun heralde yoksun

Şekerimmm geldimm .. yavv dün şubenin elektrikleri kesildi ... bilgisayarlar kapandıı .. akşam 7 yi geçiodu elektrikler geldiğinde ben de 8 gibi çıktım şubedenn çooookk yoruldummm..

bugün de kk ya gireyim dedimmm :26::26: ben şifreyi herzaman girmeyeyim diye hatırla demiştim bi baktım ki süresi mi ne dolmuşş şifreyi de unutmuşum giremedim sonra mail kutumda editörden bi mail buldum altında da şifrenizi unuttuysanız bize yazın yazmışlar ancak şifre geldi de girdimm

yaw adamı bıraksam nasıl olsa tüp yapcaz bırakda rahat uyuyayım dıyecek

priorim sen benide geçtin kuzum unutkanlıkta

hmm... kız yumurta bu kaçırma zamanı mı he

dr lar.. biz 1 yumurtanın bile pesine düsüyoz diyolar da.. sen tut o yumurtacıkları da kaçır

ya o yumuntadan civciv çıkcaktıysa, ne diye kaçırıyorsun benim teyzosumu he

Son düzenleme:

hey Allah seni napmasın kusum
kız sifre unutulcak sey mi.. ne yazmıyon bi kenara yada teline kaydetseydin ya, kk sifre die

dedim kusum gelirdi, noldu ki gelmiyo demek bundan sebepmiss

yaw adamı bıraksam nasıl olsa tüp yapcaz bırakda rahat uyuyayım dıyecek

balım.. senin adam tüp ü garanti olarak görüyor heralde.. ama sonucu olmadı olursa büyük bi hüsran yaşayacak.. ama dilerim ki insaAllah olur da.. büyük bi hüsranla karsılaşmazsınız

Son düzenleme:

civciv çıktıysada çoktan kanatlanıp uçmuştur
bu arada civciv uçmazki belkide kalmıştır
iyice tırlattık iyimi

balım.. senin adam tüp ü garanti olarak görüyor heralde.. ama sonucu olmadı olursa büyük bi hüsran yaşayacak.. ama dilerim ki insaAllah olur da.. büyük bi hüsranla karsılaşmazsınız

anlattım ya umudum benimki acayip derecede kendini kaptırdı:26:
olmassa yeminle ben fazla üzülmem.hani üzülürümde yıkılmam diyim büyük konuşmım yinede alıştırdım ben kendimi.tabi tedavi içindeyken duygular nasıl hareket eder bilmiyorum.ben olmassa çevrenin vereceği tepkiden,soracağı sorulardan korkuyorum aslında..
onuda geçtim ki eşime dönersek geri eşim işyerindekilere bile söylemiş.izin alçağı için ..bunlarda onu haziran baba adayı ilan etmişler ve diyorum bak olmassa bana güvenme ben seni toparlıyamam.inanmassın artık çevremdekiler soruncada bana olmıcak gibime geliyor diyorum sırf hani olmassa onlarda önceden alışsın bana sormasınlar diye.:26:Ben nasıl çıkıcam işin içinden asıl sorun oda onada Rabbim büyüktür demek kalıyor..

iyiyim canım kırmızılar gelmediği müddetçe sen nasılsın canım
çok şükür kızçem ben de iyiyim.hafiften belim sızlamaya başladı
sorma şeker sorma... önüm arkam sağım solum şifre arada unutuom birini ikisini

saol canım benım ınsallah gelır bebıs bu ay da fılme gerek kalmazprogestan adetımı gecıktırıyo doktora gore 25 gunde bı adet olmam kısa geldı uzatmak ıcın yazdım dedı bılmıyorum:26:

anladım kuzum demkki değişiyo sanırsam kişinin sorununa göre:26:valla herkese farklı bi sebeple veriliyor ne ilaçmış bunlar ya şekilden şekile giriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…