Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ama sen bnm kırmızılarımın geldiği haberimi okumadın mı ilaca gerek kalmadı ilaca başlıcağım bu sabah cee geldiler hiç sewindirik olmadın mı sen

canım benimmm sevindimm tabii sevinmem miii şimdilik gözün aydın diiyeyimmmm

sen stres yapma tamam mı diğer aylarda da olur böylee

canbonlarım ya benim aklıma bişey takıldı şimcik.ben aylar önce soğan içmiştim ya.içmeden önce benim çok akıntım oluyodu ayıptır sölemesigünlük pedte kullanamıyodum peçete koyuyodum rahatsız olduğum için:26:sonra bu soğanı içtim içtiğim günden itibaren akıntım kesilmişti hani.işte ozamandan buzamana benim hala akıntım yok:44:bazen idrara çok sıkışık olursam peçeteye akıntı gibi demiyimde ona benzer bi sıvı geliyor.sonra yine kupkuru :26:3 gündürde günde sadece 1 defa oluyo bu olaynormalde benim adet zamanımda soğandan önce çok akıntım olurdu soğandan sonrada hiç olmazdı hatta mantar varmış gibi kaşıntı oluyoşimdik hiç bişey yok acaba yine iltihap falanmı oldu ben anlamadım bu işi:44:

kusum bırak dağınık kalsın çözdüm işi bak, sanki kendi işimi çok beceriyom ya

canlarımmm burdamısınız şu an heyecendan ağlıyorum gebelik testi yaptım ikinci çizgi görülebilir şekilde çıktı şimdi hamilemiyim ben inanamıyorum yaaa bir yalnışlık olamaz dimi ya

Son düzenleme:
canım bende ıctım sogan suyu mıyomlarım ıcın benıde kuruttusonra bı gun oyle bı akıntım oldukı pet koymak zorunda kaldım gıttım doktor fıtıl falan yazdı gectı kuru olmakta cok kotu
canlarımmm burdamısınız şu an heyecendan ağlıyorum gebelik testi yaptım ikinci çizgi görülebilir şekilde çıktı şimdi hamilemiyim ben inanamıyorum yaaa bir yalnışlık olamaz dimi ya

olmaz canım benım ınsallah hamılesındır cokkkk sevındım adına yupppiiii

kuzucummm nasılsın... minnak da iyidir inşallah..... hadi bakalım rahat edersin bundan sonra.. bulantılar geçer inşallah...
İyiyim cnmm cokk sukurrr.bunlarda gececek insallaahhh
Oyy kuzumnm daris tez zamanda basiniza olsun insallahhh.
Ama calisan anne adaylarina kiyamammm cok zor oluyo.ev hanimlarina edeyim duami bedduami bennyatar atar totoyu gobusu buyutursunuz masallah ozamannn

Alppin kuzumm cok ozlemisimm yine karsilasamadi yaaa.
Seni ve teyzosumu cok opuyorum bitanemmm

meddkuzum ya sninle de karsilasamadik.hadi insallah bu ay guzel habelrlerle gelicen tatlim.dualarim seninle

Tatlimm eger klomen vs tarzi hormonsal ilaclar kullanmadiysan hemilesin kuzummmm.o 2. Cizgi normalde cikmaz cunku.hemde belirgin diyorsunn.sabah hemen kan tatlili yaptir olurmuu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…