- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.561
ama sen bnm kırmızılarımın geldiği haberimi okumadın mı ilaca gerek kalmadı ilaca başlıcağım bu sabah cee geldiler hiç sewindirik olmadın mı sen
kıssçelerrrrr napıosunuzzz bakimmmmm
herkesler iyi miii
canbonlarım ya benim aklıma bişey takıldı şimcik.ben aylar önce soğan içmiştim ya.içmeden önce benim çok akıntım oluyodu ayıptır sölemesigünlük pedte kullanamıyodum peçete koyuyodum rahatsız olduğum için:26:sonra bu soğanı içtim içtiğim günden itibaren akıntım kesilmişti hani.işte ozamandan buzamana benim hala akıntım yok:44:bazen idrara çok sıkışık olursam peçeteye akıntı gibi demiyimde ona benzer bi sıvı geliyor.sonra yine kupkuru :26:3 gündürde günde sadece 1 defa oluyo bu olay normalde benim adet zamanımda soğandan önce çok akıntım olurdu soğandan sonrada hiç olmazdı hatta mantar varmış gibi kaşıntı oluyo şimdik hiç bişey yok acaba yine iltihap falanmı oldu ben anlamadım bu işi:44:
iyiyim piorim yemek pişiriyom
bu akşam bana gelinsanki misafir gelcek öyle çok yapmışımki
kusum bırak dağınık kalsınçözdüm işi bak, sanki kendi işimi çok beceriyom ya
nerdesiniz yaww..hadi gelin ben uyku moduna geçmeden
canım bende ıctım sogan suyu mıyomlarım ıcın benıde kuruttucanbonlarım ya benim aklıma bişey takıldı şimcik.ben aylar önce soğan içmiştim ya.içmeden önce benim çok akıntım oluyodu ayıptır sölemesigünlük pedte kullanamıyodum peçete koyuyodum rahatsız olduğum için:26:sonra bu soğanı içtim içtiğim günden itibaren akıntım kesilmişti hani.işte ozamandan buzamana benim hala akıntım yok:44:bazen idrara çok sıkışık olursam peçeteye akıntı gibi demiyimde ona benzer bi sıvı geliyor.sonra yine kupkuru :26:3 gündürde günde sadece 1 defa oluyo bu olay normalde benim adet zamanımda soğandan önce çok akıntım olurdu soğandan sonrada hiç olmazdı hatta mantar varmış gibi kaşıntı oluyo şimdik hiç bişey yok acaba yine iltihap falanmı oldu ben anlamadım bu işi:44:
canlarımmm burdamısınız şu an heyecendan ağlıyorum gebelik testi yaptım ikinci çizgi görülebilir şekilde çıktı şimdi hamilemiyim ben inanamıyorum yaaa bir yalnışlık olamaz dimi ya
İyiyim cnmm cokk sukurrr.bunlarda gececek insallaahhhkuzucummm nasılsın... minnak da iyidir inşallah..... hadi bakalım rahat edersin bundan sonra.. bulantılar geçer inşallah...
Oyy kuzumnm daris tez zamanda basiniza olsun insallahhh.scorcipimmmm miden bulansın bulansınnnnher bulandığında bizleri düşünerek bi beddua etsene be
şaka bi yana inşallah devam etmez çabuk geçer scorcipim
meddimmm hoşgeldinnnbende diyorum bu kızçem nerde kayıp meğersem söylemiştin ama ben yine unutmuşum yumurtacıklar tavada inşallah bu ay olcak ınanıyorum ben kızçem
umudum senle benim hergün biyeri ağrıyonapcez biz bu işi
fazla elektirink alma bak hasta olcen sonram
selammmmmm habıbtelerımmmm nasılsınızzzz bakalımmmmmmm dun doktordaydımmmmmm hersey cok ıyı teyzelerııı darısı basınızaaaaaa canlarımmmm 3hafta sıonra seker yuklemesı yapılacakkkk ıns bu da sorunsuz gecererr...her ay 1 kılo alıyorummmm ınsallah daha
hayalotummmmmmm ne oldu bıtanem kım sınırlendırdı senıı
canlarımmm burdamısınız şu an heyecendan ağlıyorum gebelik testi yaptım ikinci çizgi görülebilir şekilde çıktı şimdi hamilemiyim ben inanamıyorum yaaa bir yalnışlık olamaz dimi ya
scorpiii canım napıyosun nasıl gıdıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?