Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

insallah canım yaa sen klomenmı kullandın bende kullandım 3 ay oldu bende 17 aydır ugrasıyorum ama her ay husran

hayalotum canım benim bu aralar keyfim yok napcam netcem bilemiyorum yaaa bugün senin doktor süleyman tosunla mailleştim diyorki eğer tüplerde genişleme varsa kesinlikle tüplerin alınması lazım diyor yani ameliyat ve sonrasında da tüp bebek diyor....kafam iice karıştı

insallah canım yaa sen klomenmı kullandın bende kullandım 3 ay oldu bende 17 aydır ugrasıyorum ama her ay husran

olacak inşallah canım bende 1 kere daha içtim olmadı aradan baya geçti doktor yine verdi bu ay emin olamıyorum korkuyorum ya süt hormonumda sınırın biraz üstündeydi parlodel verdi kolaylaştırır mış hamileliği

İyiyim kuzum uzattim ayaklarimi pufa sulumani seyrediyorum.cok tembel oldum yaaaevin halini gorsennn..ay neye elimi atsam ya kaldiricam ya ben biyerlere uzanicam.yapamiyom su an.yardima gelen ablamin umreden donmesini bekliyorum artik.

ıyı yapıyon canım valla bu gunlerın tadını cıkarablacıgında hayırlısıyla gelır ınsallah gorusursen bızlerede dua etsın balım

canı o cıft cızgı oyle kolay cıkmıyo ben defalarca yaptım ama hep tek ya gercekten cok sevındım

kesercım canım sıkma canını vardır bı caresı ınsallah su ezanlar hurmetıne Rabbim hepımıze en kısa zamanda bı bebıs nasıp eder amiiiinnnnnn

canlarımmm burdamısınız şu an heyecendan ağlıyorum gebelik testi yaptım ikinci çizgi görülebilir şekilde çıktı şimdi hamilemiyim ben inanamıyorum yaaa bir yalnışlık olamaz dimi ya

CANIM GÖZÜN AYDIN İNŞALLAH BEBİŞİN SENİNLEDİR YARIN SABAH HEMEN GİDİP KAN VER

Son düzenleme:
gonzalezim yemeklerdenmi zehirlendinkineyoksam uyku modunamı geçtin

hyr kuzum.. enistenle çay keyfi yaptık.. ondan önce de alaş ' ıma gittikk
smdi yeni bakıyorum

sana bise oldu sanki, ortalıklarda yoksun

Son düzenleme:
canlarımmm burdamısınız şu an heyecendan ağlıyorum gebelik testi yaptım ikinci çizgi görülebilir şekilde çıktı şimdi hamilemiyim ben inanamıyorum yaaa bir yalnışlık olamaz dimi ya

cnm sen ciddi misinn ayy hadi insaAllah Rabbim sevindirsin seni

keserim üzülme kusum yaa... bak en azından çarelerini anlatmıs sana dr.. ama bu da seni görmeden, dediklerine göre bi tahmin yürütmüştür.. sen en iyisi ist. iyi bi dr a git cnm yaa :26::26:

keserim üzülme kusum yaa... bak en azından çarelerini anlatmıs sana dr.. ama bu da seni görmeden, dediklerine göre bi tahmin yürütmüştür.. sen en iyisi ist. iyi bi dr a git cnm yaa :26::26:

canım mayısın sonu haziran başı gibi istanbula gticem inşallah

ben geldim canlarımmmmmmm
yaşasımmmm umudummmm asetonummmm gurbetkızımmm sernesimm ngasgımm da burdaymışş
nasılsınız kuzucuklarımmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…