- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.581
canım gunun kac gun gectı
Tatlimm eger klomen vs tarzi hormonsal ilaclar kullanmadiysan hemilesin kuzummmm.o 2. Cizgi normalde cikmaz cunku.hemde belirgin diyorsunn.sabah hemen kan tatlili yaptir olurmuu.
valla canım normalde 28. günde bir oluyodum en son 8 nisanda adet oldum bana göre 2. gün geçti ama arada oluyordu böyle gecikmeler gögüs ucumu elleyince ağrı vardı şüphelendim yaptım inşallah hamileyimdir yaaa8 aydan sonra ...
insallah canım yaa sen klomenmı kullandın bende kullandım 3 ay oldu bende 17 aydır ugrasıyorum ama her ay husran
İyiyim kuzum uzattim ayaklarimi pufa sulumani seyrediyorum.cok tembel oldum yaaaevin halini gorsennn..ay neye elimi atsam ya kaldiricam ya ben biyerlere uzanicam.yapamiyom su an.yardima gelen ablamin umreden donmesini bekliyorum artik.
olacak inşallah canım bende 1 kere daha içtim olmadı aradan baya geçti doktor yine verdi bu ay emin olamıyorum korkuyorum ya süt hormonumda sınırın biraz üstündeydi parlodel verdi kolaylaştırır mış hamileliği
hayalotum canım benim bu aralar keyfim yok napcam netcem bilemiyorum yaaa bugün senin doktor süleyman tosunla mailleştim diyorki eğer tüplerde genişleme varsa kesinlikle tüplerin alınması lazım diyor yani ameliyat ve sonrasında da tüp bebek diyor....kafam iice karıştı
canlarımmm burdamısınız şu an heyecendan ağlıyorum gebelik testi yaptım ikinci çizgi görülebilir şekilde çıktı şimdi hamilemiyim ben inanamıyorum yaaa bir yalnışlık olamaz dimi ya
CANIM GÖZÜN AYDIN İNŞALLAH BEBİŞİN SENİNLEDİR YARIN SABAH HEMEN GİDİP KAN VER
abowww laflara bak hele
gonzalezim yemeklerdenmi zehirlendinkineyoksam uyku modunamı geçtin
kesercım canım sıkma canını vardır bı caresı ınsallah su ezanlar hurmetıne Rabbim hepımıze en kısa zamanda bı bebıs nasıp eder amiiiinnnnnn
canlarımmm burdamısınız şu an heyecendan ağlıyorum gebelik testi yaptım ikinci çizgi görülebilir şekilde çıktı şimdi hamilemiyim ben inanamıyorum yaaa bir yalnışlık olamaz dimi ya
cnm sen ciddi misinnayy hadi insaAllah Rabbim sevindirsin seni
hayalotum canım benim bu aralar keyfim yok napcam netcem bilemiyorum yaaa bugün senin doktor süleyman tosunla mailleştim diyorki eğer tüplerde genişleme varsa kesinlikle tüplerin alınması lazım diyor yani ameliyat ve sonrasında da tüp bebek diyor....kafam iice karıştı
amin inşallah da tam emin olamıyorum süt hormonu ilacı kullanıyordum düşmesi için o ilacın bir etkisi olmaz dimi ya
keserim üzülme kusum yaa... bak en azından çarelerini anlatmıs sana dr.. ama bu da seni görmeden, dediklerine göre bi tahmin yürütmüştür.. sen en iyisi ist. iyi bi dr a git cnm yaa :26::26:
canım mayısın sonu haziran başı gibi istanbula gticem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?