Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

umudumu en son gordugumde bı daha gelmıcem cok uzgunmus kırmızıları gelmıs galıbaburalara gırınce ıyıce moralı bozuluyomus bende merak ettım kac gundur:26:

Rabbim inşallah sıkıntısını giderip ,gönlündekini kabul etsin.İnşallah daha iyi olup gelir tekrar.

Prenses gelsin hoşgelsin canım.Cinsiyet belli olmuş,hayırlı olsun hayırlı,sağlıklı ve kısmeti bol olsun prensesin onu kocaman kocaman öpüyorum.

Umutcum marım iyi olur ve gelir , hep dualarımızda,Allah ım onun ve isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah.

Son düzenleme:

cnm benim çok sevindim.Rabbim sağlıklı bir sekilde kucağınıza almayı nasip etsin inş.uzun zamandır girmiyodum kk ya bi baktım hayalotum hamile.inan çok mutlu oldum.çok duygulandım benn ya .

aynen canım ya bende oyleyım hala evet benımde butun ıslerım duruyo tatlım senın bıcırların kım

kuzum ben öğretmenim de, bıcırlar öğrencilerim oluyo

oy teyzoşunun kuzusuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

şekerim ben de yeni geldim okuldan şimdi gördüm yazdığını valla naısl olayım bitanem hayalotumun sayesinde ayaklarım yere basmıyo ki
batıma da 2 gün kaldı, karnımda inceden bi sızı var bi de belimde ağrıyo :26: umarım kör olasıca kırmızılar gelmez

cnm benim çok sevindim.Rabbim sağlıklı bir sekilde kucağınıza almayı nasip etsin inş.uzun zamandır girmiyodum kk ya bi baktım hayalotum hamile.inan çok mutlu oldum.çok duygulandım benn ya .

esilammm kuzum çoktandır görüşemiyoduk nasılsın bitanemm... hayalotum hepimizi çook duygulandırdı yaa, DARISI HEPİMİZE İNŞŞ

Canlarım okuldan gelir gelmez soluğu pc. başında aldımmm hayalotumun fındığını merak ettim gün boyu, bi türlü akşam olmadı ayoll
şimdi çıkmam lazım yemek falan yapcam, eşimle markete gitcez sonra da sınav kağıtlarını okuycam... geç de olsa gelmeye çalışırım..
SİZİ SEVİYORUUUUMMMMMMMMM

slmmmm umudumun böle düşünmesine üzüldüm..ama onuda anlıyorumm..rabbim tez zamanda herkese bu duyguyu yaşatır inşallah.. oda hamişi diye bizi sevindirir bi halayda ona çekeriz ee tabi medcezirimide unutmamak lazımm

günaydınlarrrr
karamım nasıl oldun iyimisin
hemşirem,ngasgım nasılsınız

günaydınnn nasılsın karamımm iyisin inşallahh

gunaydin karam nasilsin yaa aksm yazdiklarini okudm da hayrdir neoldu kanama devam ediyormu simdi nasilsin.cok iyi bilirim o kotu duygulari Allah yardmcn olsun dualarim seninle senin icn bnde tesbih cekerim cnm.

canlarım hepinize hayırlı günler 2 gündür yoktum ctesi günü öğlen 2 buçukta kaybettim bebeğimi. tamda sabahtan kesemizi görmüştük annesine el salladı ve dönmemek üzere ellerimden kaydı meleğim. yavrumun gelişmemiş gözünü burun çukurunu gördüm. o kadar zor dayanılmaz bi duygu ki Rabbim kimselere yaşatmasın. Hayolotum Allahım senden razı olsun duaların için senin adına o kadar çok sevindim ki anlatamam. Allahım evladını sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinn.Hamiş olsun dimi sen şimdi. anneler gününün en büyük hediyesi olmuş sana. inş. bende bidaha ki anneler gününe anne olurum ve hep beraber kutlarız. Dualrında unutma bizide senin ve içindeki o minik meleğin duası kabul olur. yavrunu ve seni öpüyrm çokkkk

ay kızlar resmen öldüm bugün yorgunluktan sabah 9.15 te çıkmştm evden daha yeni grdm saat 4.15 e kadar dersim vardı ordan terminale yürüdüm sonra 4,30 da dolmuşa bindim ilçeden ile gelmek yarım saat sonra fatura yatrmak için çarşıya gttm ve birazda üşüttüm çok kötü karnım ağrıyo( bi geçmişe gidip hemen geliyorum

iyiyim canım sen nasılsın?evet bayağı oldu girmeyeli.gerçekten öle çok sevindim ve duygulandım.sen neler yapıyosun.klomen kullanıyodun.batına varmı daha.

Canım scorpim çok sevindim minnoşun ii olmasına inşallah sağ salim kucağına aldığın günleride görürsün kuzum... benim ablamda haftaya pazartesi yaptırıcak testi ama çok korkuyor başından daha önce kötü bir deneyim geçtiği için... inşallah yeğenimde sağlıklıdr:) bebişinide senide kocaman öpüyorum....

ahh yavrum kıyamam ben ona annesi napsın daha büyümemiştrhaftaya keseyi görürsün sonraki haftaya kadar da gösterirr kendini :)))yaaa ne güzel yaa hala gözlerim doluyor mutluluktan ağzım kulaklarımda çok şükür bak herşey yoluna giriyor....

iyi kuşum valla ben de 2 gündürr düğünn düğünn gezdimm.. dökülüyorum bugün.. sen de iyisin inşş

keserimm yavrukuşşşş nasılsın bu arada umudum yok mu :44::44::44:

iim kuzum ama biraz yorgunum bugün yorucu geçti oyzden pazartesiden nefret ediyorum:))) bazen okulda bi giriyorum topiğimize net kesiliyor sonra sinir oluyorum

evet bitanem bell, olduu prensesimsaol canım güzel dileklerin içinn
sen nasılsın canımm minikler napıyolar iyilermii

meraba senle tanışmıyoruz ama bebeğini kaybetmene çok üzüldüm canım allah sabır versin

Habibtemmmmm inanki çok mutlu oldummmmm suan agliyirummmmmmmmm inanki aldığım en güzel ikinci haber en samimi arkadasım 5 yıl aradan sonra o da hamile tupbebekle tedavisi görüyordu ayy heyecandan yazamiyirum telefondan yazmak işkence ama yimese yazacağım mutluluğu ne kadar yasamda anlatamam halaylar çalsın davullar

Bu arada hataydayim ben reyhanlilarla biraz uzak bize ben merkezdeyim ama korku var icinde Allah oradakilere sabır versin aileler başsağlığı dilemektenbaska birşey gelmiyor elimizden Nur icinde uyusunlar

alpinim hoşgeldin kuzum nasılsın valla hayalotmla geçen kulaklarını çınlattık alpinimzde hataydaydı dye .... umarım herşey yolundadır valla bak hayalotumuzda kendiliğinden mucizevi bir şekilde bebişine hamile kalıverdi ayyy ne güzel bir duygudur :))

alppınm hg canımm nasılsınn bitanemmm haylotumuzun bebişi anneler gününde hediye olrak geldiiihepimiz nasıl mutluyuzz

canımm yeni gördümm çok geçmiş olsunn Rabbim bu acıyı tekrar yaşatmasınn üzülme demekki hayırlı deilmişşş:26::26:
zamanı vardır bebişinin gelmesinin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…