- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #49.261
umudumu en son gordugumde bı daha gelmıcem cok uzgunmus kırmızıları gelmıs galıbaburalara gırınce ıyıce moralı bozuluyomus bende merak ettım kac gundur:26:
umudumu en son gordugumde bı daha gelmıcem cok uzgunmus kırmızıları gelmıs galıbaburalara gırınce ıyıce moralı bozuluyomus bende merak ettım kac gundur:26:
bitanemmm herşeyin normal olmasına çok sevindim Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşş amanda amann annecine nazmı yaparmışş bizim teyzoşumuzzz yerim onu benn
bende merak ediyorumm nurlum:26:
nerde acaba canımı sıkkın:26::26:
kusura bakmayın yazıp yazıp kaçıyorum hep.inanın oturcak vakıt bulamadım hiç.
keserim evet doğru paylaşılan yazı benim içindi.
dün eşimle hastanede sonucu beklerkene eşim dediki şu sonuç olumlu olsun sokakta halay çekicem dedi saçmalama dedim.ve sonucu aldık pozıtıf..
o an neler yasadım hatırlamıyorumtelefonlar susmadı ben ağlamaktan konuşamadım..hani tarifi yok desem anlarmısınız. sanki kağıtta hamileyim gerçekte değilmişim gibi
neyse işte eve geldik tabı ındıgımız gıbı arabadan eşim müzük açtı gecenın 12sindebaşladı oynamaya biyandan herkes bana sarılıp aglıyo değişikti,komıktı..inşallah devamınıda gosterır rabbım
gece 1 buçuk gıbı sanıyorum gırdım kkya o zaman yenı geldık eve ıste .hemen yazdım yattık .
bugünde sabah aneme gıttım geldım.gelen gıden cok oldu haberehiç oturmadım desem yeridir. şimdi diğer topiklerede haber vermiştim biraz cevap yazımda ayıp olmasın kızçelere rabbım hepınıze yasatsın ınsallah
selencelkım gecen ay adetım 10 nisandı.11 mayısta ben test yaptım işte.1 gün geçti güzüküyo son adete gore ama kopkoyu cıktı anlamadım yani..inşallah sevıncım kursağımda kalmaz hakkımda hayırlısı olsun.
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
aynen canım ya bende oyleyım halaevet benımde butun ıslerım duruyo tatlım senın bıcırların kım
canlarım geldım doktordan
ama kesemizi göremedikdoktor önce değere baktı bu değerle olmaz 1000 i geçmesi lazım dedi kese için.ama karında rahmın seklıne bakalım dedi.
bı sorun yok suan herşey normal ddi.buyuk kıstlerın hepsi patlamışsadece bi tane ufak kist varmış onuda önemsemedi rahmin dışında dedi bebeğe zararı olmazmış
karın ağrım bel ağrım için progestan verdi düşük olmasın diye.haftaya salı gününe kontrole cagırdı .bu arada hormonlara baktı ıdrara baktı herşey normal ılerlıyo suan dedı.tansıyonda normalmişbukadar canbonlarım anlıycanız goremedık bizim sincabı
şekerim ben de yeni geldim okuldan şimdi gördüm yazdığınışekerim tünaydınlar olsun..... giremiomm bennn bu aralarr... açık kalmış sayfaaa.... ama yarına eski düzenime döncem.. personel sıkıntımız var da işler yoğun çokk... sen nasılsın kuşumm.. keyifler yerinde inşallah
cnm benim çok sevindim.Rabbim sağlıklı bir sekilde kucağınıza almayı nasip etsin inş.uzun zamandır girmiyodum kk ya bi baktım hayalotum hamile.inan çok mutlu oldum.çok duygulandım benn ya .
günaydınlarrrr
karamım nasıl oldun iyimisin
hemşirem,ngasgım nasılsınız
günaydınnn nasılsın karamımm iyisin inşallahh
gunaydin karam nasilsin yaa aksm yazdiklarini okudm da hayrdir neoldu kanama devam ediyormu simdi nasilsin.cok iyi bilirim o kotu duygulari Allah yardmcn olsun dualarim seninle senin icn bnde tesbih cekerim cnm.
kızçelerim eşim kalktı bi kavaltı hazırlım yapalım geliirim yineöpüyorum hepinizi
karamım yarım kalan okuncak duaların varsa okuyabılırım tamamlayalım kızçem hep beraber
çıktım ben Allaha emanet olun
canlarım hepinize hayırlı günler 2 gündür yoktum ctesi günü öğlen 2 buçukta kaybettim bebeğimi. tamda sabahtan kesemizi görmüştük annesine el salladı ve dönmemek üzere ellerimden kaydı meleğim. yavrumun gelişmemiş gözünü burun çukurunu gördüm. o kadar zor dayanılmaz bi duygu ki Rabbim kimselere yaşatmasın. Hayolotum Allahım senden razı olsun duaların için senin adına o kadar çok sevindim ki anlatamam. Allahım evladını sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinn.Hamiş olsun dimi sen şimdi. anneler gününün en büyük hediyesi olmuş sana. inş. bende bidaha ki anneler gününe anne olurum ve hep beraber kutlarız. Dualrında unutma bizide senin ve içindeki o minik meleğin duası kabul olur. yavrunu ve seni öpüyrm çokkkknasıl yazıcağımı,nasıl anlatacağımı bilmiyorum..ama YA BEN HAMİLEYMİŞİM
bu ne bi rüya ne bi hayal gerçek sanırım....
bugün keserimle yazışırken misafir geldi .onlar gittikten sonra ağrım başladı yine sonra geri geçti..
yine bi umut eşime bişey demeden gittim test aldım.
saat 9 falandı tam kkya gircektim dedim hayalot şu testi bi yap sabaha kadar boşuna bekleme dedim..yaptım osırada kendimede kızıyorum cıkmıycak diye..
hep başka odalara kaçardım bu sefer dikildim başında bi baktım ikinci çizgiiiiama testin en sonunda diğeride ortada meğersem test kaymış...
eşimi aradım ya test bozuk yada hamileyim
medıcanaya gittik kan verdik.doktora gosterdım testı degılsındır dedı bu test yanlıştır çizgileri kaymış.ama dedim bende hiç ikinci çizgi yoktu dedım.bı bakalım ozaman dedı..
sonucu almaya gıdemedım.eşim gitti.bide beni kandırdı yok diye.bi bakarımki kağıda pozitif yazıyor...
ya ben hala inanamıyorum.doktor demişki kadın doğuma gidin kese gorunur demiş.değerimde 395,31miş
ama ben nasıl hamile kaldım nasıl ettim.Rabbim öyle büyükmüşki ...inşallah keseyide gorurum.nasıl bir duygu inanın öyle alıştırmışımkiii kendimi olmayacağına ben..
ya doktorlar bile demişti olmaz diyee...Allahım sana şükürler olsun yasize yemin ederim şuraya ilk geldiğim günden beri en son ben hamile kalıcam diyodum.gerçekten gönlümden allahım ben onları gorım hamılelıklerını diyodum.Rabbım banada yaşattı bu duyguyu.Rabbim her kim nerde istiyorsa nasip etsin inşallah
en başta şuan aklımda tek bir kişi var bugün ve dün ilk öğrendiğimdede karamıma çok dua ettim.rabbim karamıma bi mucize gönder diye.inşallah rabbım kabul eder dualrımı..
umudummmm ,meddim,keserim,priorim,beste kızçem ,hemşirem,sayamadıklarım inanın gönlümden gecıyorsun uz ama isimler aklıma gelmiyor şuanher kım varsa evlat hasretiyle yanan rabbım bu duyguyu yaşatsın inşallah...........
kuzum ben öğretmenim de, bıcırlar öğrencilerim oluyo
oy teyzoşunun kuzusuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
şekerim ben de yeni geldim okuldan şimdi gördüm yazdığınıvalla naısl olayım bitanem hayalotumun sayesinde ayaklarım yere basmıyo ki
batıma da 2 gün kaldı, karnımda inceden bi sızı var bi de belimde ağrıyo :26: umarım kör olasıca kırmızılar gelmez
esilammm kuzum çoktandır görüşemiyoduk nasılsın bitanemm... hayalotum hepimizi çook duygulandırdı yaa, DARISI HEPİMİZE İNŞŞ
Canlarım okuldan gelir gelmez soluğu pc. başında aldımmmhayalotumun fındığını merak ettim gün boyu, bi türlü akşam olmadı ayoll
şimdi çıkmam lazım yemek falan yapcam, eşimle markete gitcez sonra da sınav kağıtlarını okuycam... geç de olsa gelmeye çalışırım..
SİZİ SEVİYORUUUUMMMMMMMMM
bu arada bende dün yazamadım..gerçi şu an hayalotumun hamilelik haberiyle coşarken araya benim bebişi sıkıştırmış olucam ama olsunnnn..beni de merakedersiniz biliyorummm.
dün ikili testimizi yaptırdık kuzularım..anomali ve riskli gebelik üzerine süper bir uzmana gittim..harika bir doktor..istanbulda aklınızda olsun gerekirse herkese öneririm..
neysecanlarım şu an herşey yolunda..sadece kan sonucumuzu bekliyoruz..kan sonucum dışında yaşım ve ense kalınlığı oranlanınca anomali riski 2250/1 şu an..organlarımız herşeyimiz normal..sadece yolk kesem normalden biraz büyük çıktı..bu normalde düşük riski getirirmiş ama doktor endişe etme zaten bu aylarda düşük riskin 200/1 falan dedi..hemde şuana kadar bir riskim olmadı..birde bebeğin kalbe giden damarında basınç normalden azcık fazlaymış..yine anlatıyorum ama bunlara endişe etme dedi..sadece 20. haftada detaylı ultrasonönerdi..zaten bende yaptırmayı düşünüyordum..hem bebo da büyümüş olacak..
şu an kendiler 6 cm boyunda ve 60 gr ağırlığıında..sat a göre 11+6 iken 12+5 çıkıyor ultrasonra..
aşırı hareketli bi bebo..önce uyuyordu..biuyandı zavallı doktorun canını çıkardı..bi sabit duramadı..4 boyutluda bile cinsiyetini göremedik malesef..döndü durdu.ama erkeğe benziyor dedi doktor..yinede kesin kanıtımız yok..artık hayırlısı hazıranda öğrenicez inşallah...
işte böyle canlarım..bu telaşıda atlattık çok şükür..
ben gidip diğer topik arkadaşlarıma da haber vereyimmmm..ama buralardayım tabiiii
canlarım geldım doktordan
ama kesemizi göremedikdoktor önce değere baktı bu değerle olmaz 1000 i geçmesi lazım dedi kese için.ama karında rahmın seklıne bakalım dedi.
bı sorun yok suan herşey normal ddi.buyuk kıstlerın hepsi patlamışsadece bi tane ufak kist varmış onuda önemsemedi rahmin dışında dedi bebeğe zararı olmazmış
karın ağrım bel ağrım için progestan verdi düşük olmasın diye.haftaya salı gününe kontrole cagırdı .bu arada hormonlara baktı ıdrara baktı herşey normal ılerlıyo suan dedı.tansıyonda normalmişbukadar canbonlarım anlıycanız goremedık bizim sincabı
iyi kuşum valla ben de 2 gündürr düğünn düğünn gezdimm.. dökülüyorum bugün.. sen de iyisin inşş
keserimm yavrukuşşşş nasılsınbu arada umudum yok mu :44::44::44:
Rabbim inşallah sıkıntısını giderip ,gönlündekini kabul etsin.İnşallah daha iyi olup gelir tekrar.
Prenses gelsin hoşgelsin canım.Cinsiyet belli olmuş,hayırlı olsun hayırlı,sağlıklı ve kısmeti bol olsun prensesin onu kocaman kocaman öpüyorum.
Umutcum marım iyi olur ve gelir , hep dualarımızda,Allah ım onun ve isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah.
canlarım hepinize hayırlı günler 2 gündür yoktum ctesi günü öğlen 2 buçukta kaybettim bebeğimi. tamda sabahtan kesemizi görmüştük annesine el salladı ve dönmemek üzere ellerimden kaydı meleğim. yavrumun gelişmemiş gözünü burun çukurunu gördüm. o kadar zor dayanılmaz bi duygu ki Rabbim kimselere yaşatmasın. Hayolotum Allahım senden razı olsun duaların için senin adına o kadar çok sevindim ki anlatamam. Allahım evladını sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinn.Hamiş olsun dimi sen şimdi. anneler gününün en büyük hediyesi olmuş sana. inş. bende bidaha ki anneler gününe anne olurum ve hep beraber kutlarız. Dualrında unutma bizide senin ve içindeki o minik meleğin duası kabul olur. yavrunu ve seni öpüyrm çokkkk
meraba senle tanışmıyoruz ama bebeğini kaybetmene çok üzüldüm canım allah sabır versin
Habibtemmmmm inanki çok mutlu oldummmmm suan agliyirummmmmmmmm inanki aldığım en güzel ikinci haber en samimi arkadasım 5 yıl aradan sonra o da hamile tupbebekle tedavisi görüyordu ayy heyecandan yazamiyirum telefondan yazmak işkence ama yimese yazacağım mutluluğu ne kadar yasamda anlatamam halaylar çalsın davullar
canlarım hepinize hayırlı günler 2 gündür yoktum ctesi günü öğlen 2 buçukta kaybettim bebeğimi. tamda sabahtan kesemizi görmüştük annesine el salladı ve dönmemek üzere ellerimden kaydı meleğim. yavrumun gelişmemiş gözünü burun çukurunu gördüm. o kadar zor dayanılmaz bi duygu ki Rabbim kimselere yaşatmasın. Hayolotum Allahım senden razı olsun duaların için senin adına o kadar çok sevindim ki anlatamam. Allahım evladını sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinn.Hamiş olsun dimi sen şimdi. anneler gününün en büyük hediyesi olmuş sana. inş. bende bidaha ki anneler gününe anne olurum ve hep beraber kutlarız. Dualrında unutma bizide senin ve içindeki o minik meleğin duası kabul olur. yavrunu ve seni öpüyrm çokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?