Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canımm yeni gördümm çok geçmiş olsunn Rabbim bu acıyı tekrar yaşatmasınn üzülme demekki hayırlı deilmişşş:26::26:
zamanı vardır bebişinin gelmesinin..

sağol canımm. aminn Rabbim bidaha vermesin. İsyan etmek istemiyorum ama dayanılacak gibi değilmiş.tek dileğim tekrar anne olmak ama ilk yavrumu unutamıcam hiçç. hayırlısıyla ikinci kuzum gelsin annesine

merhaba hatun kişiler..bu başlığın benim için özel bi yeri var..burda dertlerimi sizlerle az paylaşmadım.hiç hamile kalmamıştım ve kalamayacağmdan çok korkuyordum ama korkularım boşunaymış şuan 7 haftalık falan hamileyim gerçi hamilelik takvimi bayaaa bi önde gidiyo ama..:26:
Allahım annelik için dua eden,bu yola baş koymuş tüm bayanlara en tez ve en hayrlı zamanda gebeliği nasip etsin

sağol canımm. aminn Rabbim bidaha vermesin. İsyan etmek istemiyorum ama dayanılacak gibi değilmiş.tek dileğim tekrar anne olmak ama ilk yavrumu unutamıcam hiçç. hayırlısıyla ikinci kuzum gelsin annesine

canım kolay deil napacaksın ALLAH tan gelen o yavrun cennete girmen için seni bekliycek Rabbim sabrını versinn canımmm tez vakit tekrar hamile kalırsın inş kucagına almayıda nasip etsin mevlam...

hg canımmm Rabbimden ümit kesilmezz
bebeginide saglıklı bi şekilde kucagına alırsın inş(AMİN)

ya bu kadar sabrettın 1hafta daha sabret canım hakkaten sen hazıranda tup bebek olabilir dıyodun ve ankaradakı doktor sana ılac falan ne yzmıstı
hiç bi ilaç vermedi bitanem.o doktor hemen tüp yapalım dedi bende eşimle konuşmam lazım dıyıp istanbula geri döndüm.
oyy balım hoşgeldın Allah razı olsun kızçemdarısı başına ve diğer kızçelerime olsun inşallahinşallah hayırlısı ise kenara koyulan parada bebeğe gitcek kısmetimizse varsa inşallah...rabbim sizlerede nasıp etsın bu duyguyu priorimrüyanda hayırlara çıksın ınsalalh
Bu arada umut u göremedim, iyidir inşallah.
İşi mi vardı kızlar?
umudumun biraz canı sıkkın.kendini toparlayınca gelecek inaşalhiyi ama hepinize selamı var
cnm benim çok sevindim.Rabbim sağlıklı bir sekilde kucağınıza almayı nasip etsin inş.uzun zamandır girmiyodum kk ya bi baktım hayalotum hamile.inan çok mutlu oldum.çok duygulandım benn ya .
Allah razı olsun esılam.darsıı başına ınsallah.sen naptın?nasıl gıdıyor tedavi
canımcım burada ilk halayımı sen ve bebeğin için çekiyorummmm
Allah razı olsun kuzum
habıbtemmmmmmmmgozunuz aydın sızındeallah onunda kucağına almayı nasıp eder ınsallah meleğinibızde saskınız hala ama güzel bıseymış.rabbım kımseyı evlatsız bırakmasınbenım teyzoşum nasıl bakalım

angelif tebrrık ederım rabbım kucağına almayıda nasıp etsın inşallah

canım kolay deil napacaksın ALLAH tan gelen o yavrun cennete girmen için seni bekliycek Rabbim sabrını versinn canımmm tez vakit tekrar hamile kalırsın inş kucagına almayıda nasip etsin mevlam...

AMİN AMİNNN AMİNNNN canım Rabbim hepimize tüm isteyenlere sağlıkls sıhhatle alamayı nasip etsin

yerim seni bennnn:125::125::125::125::125:
iyiyim bitanemm
meleği,m şimd, kaç haftalık oluyo bebiş:44:
ben ilk ögrendigimde 3.5 haftalıktı

sellencelkım yaptırdığım kan testınde sadece değer yazıyo hafta yazmıyoki:26:
bugünkü doktorda baktı ama haftalık olarak soylemedı:26:
ben netten bakınca 3-4 yada bazı hastanelere gore 2-3 haftalıkmış

anladım meleğimmm saglıklı bi, şekilde dünyaya gelsin minigim benimmm
nezaman gitcektin dr tekrarr kuzumm

anladım meleğimmm saglıklı bi, şekilde dünyaya gelsin minigim benimmm
nezaman gitcektin dr tekrarr kuzumm

haftaya salı kontrole çağırdı ama ozamana belli olurmu .bugünde kan aldılar sandımki değere bakcak ama başka şeylere baktı.yani kandeğerini bilmiyorum yarın yaptırsammı acaba sağlık ocağında napsam selencelkım:26:

nurlum alıntılarımın içine beste kızçemle senide almıştım ama takıldı herhalde sizinki çıkmamış kuzum şimdide bulamadım geçmişten kusuruma bakmayın
benim içime doğan bişey yok ama eşime sordum sence ne olcak dıye erkek ıstıyorum ama benım kızım olcak dıyo
Rabbım hayırlısı neyse onu nasıp etsın ınsalalahsizde kız prenses deyınce buyuk ıhtımal kız olabılır
ama sanıyorum benım gonlumdende erkeğe yatkınım ama kız olcak gıbı
rabbım ınsallah nasıp eder kucağıma almayı

hımmm anladım:26: canımmm istersen yaptır bebegim deger yükselmişmii saglık ocagında için rahat eder en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…