- 14 Aralık 2012
- 686
- 5
- 118
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #49.281
canımm yeni gördümm çok geçmiş olsunn Rabbim bu acıyı tekrar yaşatmasınn üzülme demekki hayırlı deilmişşş:26::26:
zamanı vardır bebişinin gelmesinin..
sağol canımm. aminn Rabbim bidaha vermesin. İsyan etmek istemiyorum ama dayanılacak gibi değilmiş.tek dileğim tekrar anne olmak ama ilk yavrumu unutamıcam hiçç. hayırlısıyla ikinci kuzum gelsin annesine
merhaba hatun kişiler..bu başlığın benim için özel bi yeri var..burda dertlerimi sizlerle az paylaşmadım.hiç hamile kalmamıştım ve kalamayacağmdan çok korkuyordum ama korkularım boşunaymış şuan 7 haftalık falan hamileyim gerçi hamilelik takvimi bayaaa bi önde gidiyo ama.. :26:
Allahım annelik için dua eden,bu yola baş koymuş tüm bayanlara en tez ve en hayrlı zamanda gebeliği nasip etsin
hg canımmm Rabbimden ümit kesilmezz
bebeginide saglıklı bi şekilde kucagına alırsın inş(AMİN)
hiç bi ilaç vermedi bitanem.o doktor hemen tüp yapalım dedi bende eşimle konuşmam lazım dıyıp istanbula geri döndüm.ya bu kadar sabrettın 1hafta daha sabret canım hakkaten sen hazıranda tup bebek olabilir dıyodun ve ankaradakı doktor sana ılac falan ne yzmıstı
oyy balım hoşgeldın Allah razı olsun kızçemkuzuummmmmm kusura bakma ben ancak dönebildim.... dün yoldaydım keserim haber verdi ... bi girip çıktım... düüüün vardı :118::118::118:... ama ben bol bol göbecikler attım senin içinnn.. gün doğmadan neler doğdu di mi kuşumm.. Rabbimin sana anneler günü hediyesi... bak tüp için para denkleştirirken artık o parayı doğumun için kullanacaksın.. Rabbim gönlüne göre verdiii ...Kucağınıza da alın sağlıkla huzurlaa bitanemm .... nasıl sevindim bilemezsinn.. Rabbim diğer kızçelerimize de nasip etsin inşallahh....
bu arada bana malum olmuşşş c.tesi gece rüyamda erkek bebeişş gördümmm..demekki senin haberini alacakmışımmm
umudumun biraz canı sıkkın.kendini toparlayınca gelecek inaşalhBu arada umut u göremedim, iyidir inşallah.
İşi mi vardı kızlar?
Allah razı olsun esılam.darsıı başına ınsallah.sen naptın?nasıl gıdıyor tedavicnm benim çok sevindim.Rabbim sağlıklı bir sekilde kucağınıza almayı nasip etsin inş.uzun zamandır girmiyodum kk ya bi baktım hayalotum hamile.inan çok mutlu oldum.çok duygulandım benn ya .
Allah razı olsun kuzumcanımcım burada ilk halayımı sen ve bebeğin için çekiyorummmm
habıbtemmmmmmmmHabibtemmmmm inanki çok mutlu oldummmmm suan agliyirummmmmmmmm inanki aldığım en güzel ikinci haber en samimi arkadasım 5 yıl aradan sonra o da hamile tupbebekle tedavisi görüyordu ayy heyecandan yazamiyirum telefondan yazmak işkence ama yimese yazacağım mutluluğu ne kadar yasamda anlatamam halaylar çalsın davullar
merhaba hatun kişiler..bu başlığın benim için özel bi yeri var..burda dertlerimi sizlerle az paylaşmadım.hiç hamile kalmamıştım ve kalamayacağmdan çok korkuyordum ama korkularım boşunaymış şuan 7 haftalık falan hamileyim gerçi hamilelik takvimi bayaaa bi önde gidiyo ama.. :26:
Allahım annelik için dua eden,bu yola baş koymuş tüm bayanlara en tez ve en hayrlı zamanda gebeliği nasip etsin
canım kolay deil napacaksın ALLAH tan gelen o yavrun cennete girmen için seni bekliycek Rabbim sabrını versinn canımmm tez vakit tekrar hamile kalırsın inş kucagına almayıda nasip etsin mevlam...
amin canım allahım tüm hamilelere bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,içinde de bize,sana,bana,ona...
güzell anneee hg
hoşbulduk canbonum prensesımın anası nasılsın
yerim seni bennnn:125::125::125::125::125:
iyiyim bitanemm
meleği,m şimd, kaç haftalık oluyo bebiş:44:
ben ilk ögrendigimde 3.5 haftalıktı
sellencelkım yaptırdığım kan testınde sadece değer yazıyo hafta yazmıyoki:26:
bugünkü doktorda baktı ama haftalık olarak soylemedı:26:
ben netten bakınca 3-4 yada bazı hastanelere gore 2-3 haftalıkmış
selenim naber kuzum bebeiş nasıl ayy yerm onun ben totişini:))
anladım meleğimmm saglıklı bi, şekilde dünyaya gelsin minigim benimmm
nezaman gitcektin dr tekrarr kuzumm
iyiyim keserimmmm
iyi teyzesii yavaş yavaşş tekmelemeye çalışıyoodiger çocuklarıma göre çok hareketli deil
pek nazlı olacak buu
hımmm anladım:26: canımmm istersen yaptır bebegim deger yükselmişmii saglık ocagında için rahat eder en azındanhaftaya salı kontrole çağırdı ama ozamana belli olurmu .bugünde kan aldılar sandımki değere bakcak ama başka şeylere baktı.yani kandeğerini bilmiyorum yarın yaptırsammı acaba sağlık ocağında napsam selencelkım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?