Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bitanemm hakkında hangi bebiş hayırlı ise Rabbimm onu versinn
ama biliyosundur taaa anneye gelirken belli olurmuş cinsiyetii

bitanemm hakkında hangi bebiş hayırlı ise Rabbimm onu versinn
ama biliyosundur taaa anneye gelirken belli olurmuş cinsiyetii

biliyorum kuzum ama cinsiyet öenmli değil bizim için ..Rabbım sağlıklı uzun ömürlü hayırlı kılsın evlatlarımızı
yaşamaynlarada yaşatsın raabbim

kız olsun ki dünür olalım

kız otur yerine teyzoşuma bişey olcek şimcik allah korusunscorpıonsum acayıp bıseymıs bu duygu..ama bıseyb hıssetmıyom ya hala hamıle degılmısım gıbı geliyor bana
olmaz kızzzzzzzzzzzzz
öyle kolay inanılmıyor bitanemmm iyibilirim..şimsdi sen rüya alemindesinnnnnn

yok anacım sıpa döndü durdu karnımda bi göstermedi kendini..valla herkes erkek dio bana ama ne bileyim ben bişey hissetmiyom henüzzzzzz:44::44:
sen artık kendininkine ör bitanemmmmm

biliyorum kuzum ama cinsiyet öenmli değil bizim için ..Rabbım sağlıklı uzun ömürlü hayırlı kılsın evlatlarımızı
yaşamaynlarada yaşatsın raabbim

amin amin amin been geldimmmmmm
kuzumm sayende sınav kağıtlarını okumadan geldim iyi mii napiiim aklım hep sendeee :118:

oh maşallah kzummmmm...sen haftaya git kese rahat görünün tatlım..ama çok dikkat et kendine emiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yerim ben o sincabııııııııııııııııııııııııııııııı

hg scorpimmm
mşllh bebişin kocaman olmuşşş

sağol tatlım..inşallah her ay yeni güzel haberlerle tam bir hamile topiği olucaz bu yıl..
Rabbim tez zamanda sırayla yeni hamiş haberleri almamızı nasıbetsin inşallahhhh

hayalotum, gulbisim, scorpionsum, selencelkim, keserim,seremcemim ve asetonummmmmmm
nasılsınız canlarımmmmmmmmm

Son düzenleme:

yok benımkıne daha var önce teyzoşa örülcek işte okadar

ay asetonum inşallah
nasıl görkemimim keyfi girdinmi nstye bugün

girdim bitanem şimdilik normal daha sancı başlamamış haftaya tekrar gel dedi. senin bıcırığında haftaya gösterir kendisini annessiiiii.. ben onu alır kollarını yanaklarını ısırırım anca dayanamamkiiiiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…