- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #49.301
nurlum alıntılarımın içine beste kızçemle senide almıştım ama takıldı herhalde sizinki çıkmamış kuzum şimdide bulamadım geçmişten kusuruma bakmayın
benim içime doğan bişey yok ama eşime sordum sence ne olcak dıye erkek ıstıyorum ama benım kızım olcak dıyo
Rabbım hayırlısı neyse onu nasıp etsın ınsalalahsizde kız prenses deyınce buyuk ıhtımal kız olabılır
ama sanıyorum benım gonlumdende erkeğe yatkınım ama kız olcak gıbı
rabbım ınsallah nasıp eder kucağıma almayı
bitanemm hakkında hangi bebiş hayırlı ise Rabbimm onu versinn
ama biliyosundur taaa anneye gelirken belli olurmuş cinsiyetii
biliyorum kuzum ama cinsiyet öenmli değil bizim için ..Rabbım sağlıklı uzun ömürlü hayırlı kılsın evlatlarımızı
yaşamaynlarada yaşatsın raabbim
sağol canım Allah razı olsun...
nurlum alıntılarımın içine beste kızçemle senide almıştım ama takıldı herhalde sizinki çıkmamış kuzum şimdide bulamadım geçmişten kusuruma bakmayın
benim içime doğan bişey yok ama eşime sordum sence ne olcak dıye erkek ıstıyorum ama benım kızım olcak dıyo
Rabbım hayırlısı neyse onu nasıp etsın ınsalalahsizde kız prenses deyınce buyuk ıhtımal kız olabılır
ama sanıyorum benım gonlumdende erkeğe yatkınım ama kız olcak gıbı
rabbım ınsallah nasıp eder kucağıma almayı
kız olsun ki dünür olalım
olmaz kızzzzzzzzzzzzzkız otur yerine teyzoşuma bişey olcek şimcik allah korusunscorpıonsum acayıp bıseymıs bu duygu..ama bıseyb hıssetmıyom ya hala hamıle degılmısım gıbı geliyor bana
aşk olsun scorcipim o nedemek öylebak karnında teyzoşum olmasa saclarını cekcektımde neyse sımdılık opeyım Balım teyzoşun haberını getırıyon arayada sıkıştırmak nedemk ben bu teyzoşumu yerimmm ok sukur scorcıpımmmm sukurler olsun demek 60 gr Hiç bişeycik olmıcak rabbımın ıznıyle çok şükür herşey yolunda.cınsıyette bellı degılkı teyzoşu örmeye başlasın ama benımde içimden senın oğlun olcak gecıyo bılıyomusun rabbım sağlıklı etsınde cınsıyetı kız erkek farketmez
biliyorum kuzum ama cinsiyet öenmli değil bizim için ..Rabbım sağlıklı uzun ömürlü hayırlı kılsın evlatlarımızı
yaşamaynlarada yaşatsın raabbim
canlarım geldım doktordan
ama kesemizi göremedikdoktor önce değere baktı bu değerle olmaz 1000 i geçmesi lazım dedi kese için.ama karında rahmın seklıne bakalım dedi.
bı sorun yok suan herşey normal ddi.buyuk kıstlerın hepsi patlamışsadece bi tane ufak kist varmış onuda önemsemedi rahmin dışında dedi bebeğe zararı olmazmış
karın ağrım bel ağrım için progestan verdi düşük olmasın diye.haftaya salı gününe kontrole cagırdı .bu arada hormonlara baktı ıdrara baktı herşey normal ılerlıyo suan dedı.tansıyonda normalmişbukadar canbonlarım anlıycanız goremedık bizim sincabı
olmaz kızzzzzzzzzzzzz
öyle kolay inanılmıyor bitanemmm iyibilirim..şimsdi sen rüya alemindesinnnnnn
yok anacım sıpa döndü durdu karnımda bi göstermedi kendini..valla herkes erkek dio bana ama ne bileyim ben bişey hissetmiyom henüzzzzzz:44::44:
sen artık kendininkine ör bitanemmmmm
scorpiicimmmm yavrukuşummmm nasılsın ? maşallah ikinize de rabbim sağlıklar versin.. daha iyi olsun bebiş de sen de....
gözünaydın tatlım inşallah bundan sonra daha rahat geçirirsin hep birlikte gün sayalım inşallah hepimizn heycanı aynı ama ayrı ayrı güzelim bnm okadar hoşuma gidio ki böle haberler gelio ben dönüp fırsat buldukça bakıorum geriye anca gördümmm allah gönlüne göre wersin bi karamkaram kaldı bide ondan haber gelse tamam:13::13:
amin amin amin been geldimmmmmm
kuzumm sayende sınav kağıtlarını okumadan geldim iyi miinapiiim aklım hep sendeee :118:
olmaz kızzzzzzzzzzzzz
öyle kolay inanılmıyor bitanemmm iyibilirim..şimsdi sen rüya alemindesinnnnnn
yok anacım sıpa döndü durdu karnımda bi göstermedi kendini..valla herkes erkek dio bana ama ne bileyim ben bişey hissetmiyom henüzzzzzz:44::44:
sen artık kendininkine ör bitanemmmmm
ay asetonum inşallah
nasıl görkemimim keyfi girdinmi nstye bugün
amin amin amin been geldimmmmmm
kuzumm sayende sınav kağıtlarını okumadan geldim iyi miinapiiim aklım hep sendeee :118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?