Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

keserim nasılsın kuzum

iyiyim kuzum sen nasılsın bebeişimize ii bak annesi:))) yarın bi test daha yapıtr istersen canım:) ablamda 3 gün geçince gtmişti doktora ama kese görünmemiş 2 hafta sonra tekrar gel hem keseyi hem bebişi görürüsn demiş doktor oda 2 hafta sonra gttğinde görmüştü miniğimizi:)) seninde 1-2 hftaya bebiş yerini alıp annesini bekler:)))

tebrikler angelifffff.Allahtamamına erdirsin inşallahhh..dikkat et kendine ilk aylar çok önemli cnmmm

bende dedim bu kızçem şimcik kağıtları okuyodur bak bıcırlar beynini şişircek senın yarın ona gorenasılsın meddım ruh ıkızım ıyımısın

yok kuzum geç de olsa okurum, yoksa yarın çeneleri durmaz yaramazların zaten bu ara beni deli ediyolar kıpır kıpırlar hiiiç duramıyolar yerlerinde

ben de heycanla bekliyorum kuzum, batıma 2 gün kaldı ayyy inş gelmez kırmızılarım

erkek çocukları gec dogarmıs kuzumson haftalar cok dıkkatlı ol..annecın geldımı

bakıyorum keserim bakıyorum:18:
inşallah bizd eyaşarız o duyguları..şu ağrılarımda olmassa daha güzel olcak ama hayırlısı Rabbım cok buyukablanınkıde buyumustur kuzum

hadi hayırlısı olsun medzecrimmm inşş Rabbim gönlüne göre verirr kuzummm
bizde iyiyiz canımmm şükürrrr

sağol keserimm
amin inşallah sağsağlim atlatalım tüm hamilelelr..ablan da hiçstres yapmasın cnm..bikere oldu diye hep olmayacak ya..bol dua et sende yeğenine..herşey yolundadır ben inanıyorum..öptüm cnm

durmalazlar valla meddim
hayırlısı ınsallah güzel olcak heşey ıkıgun sonra

Bu arada hataydayim ben reyhanlilarla biraz uzak bize ben merkezdeyim ama korku var icinde Allah oradakilere sabır versin aileler başsağlığı dilemektenbaska birşey gelmiyor elimizden Nur icinde uyusunlar

alppin kuşummmm çok özlemişimmmm..teyzoşumla keyfiniz yerindedirinşallahhhh.
reyhanlıyı duyduğumda benim de aklıma sen geldin cnm..çok üzücü bir olay..Allah ailelerine sabır versin nur içinde yatsınlar

sende hg meddimm
nasılsın şekerim
hoşbulduk bitanem, napiim kuzum acayip bi bel ağrısı yokluyo bugün beni ara ara... batıma 2 gün var bakalım hayırlısı, sen napıyosun teyzoşum nasıl

eh işte idare ediyoruz sen nasılsın bitanem?
oyyy görkemimin gelmesine az mı kalmışş sağlıcakla kucağına alırsın inş asetonnummmm bitanem ben de bildiğin gibi okul- ev

çok ruh ikizim ara ara ağrım oluyo ama geçiyo sonra
bide uykum geliyor bugün bi uyumuşum tam 4 saatboyle gıderse yürüyen topaç olurum bensen nasılsın bıtanem

ruh ikizim benim bol bol dinlen ooooohh uyu uyuuu maşallaaaahhhhh
ben de napim kuzumm hala heyecanım dinmedi bu heyecanın ardından bi de benimki gelirseeee süper olcak di mi yaaaa
kuzummm sen de scorpimin dediği gibi tesbih asmıştın di mii, ayy ben de zastım inşş en kısa zamanda dağıtmaya başlarızz

habıbtemı görünce neka sevındım cok sukur bısey olmamış rabbım korusun.
rabbım yasayanarada sabır versın kusum ya çok zor ....

karammm canım neolur yıpratma kendini..senin de artık bir meleğin var cennette seni bekleyecek..yaşadıkların hiç kolay değil ama .allahtan gelene de razı gelmek zorunda kalıyoruz
sen biraz dinlen toparlan bak çok kısa zamanda yenden hamile olacaksın sağlıkla inşallah..Rabbim beterinden korusun canım yaaa..hayırlısıyla sağlıkla gelsin tüm bebişler inşallahh..

bakıyorum keserim bakıyorum:18:
inşallah bizd eyaşarız o duyguları..şu ağrılarımda olmassa daha güzel olcak ama hayırlısı Rabbım cok buyukablanınkıde buyumustur kuzum

evet kuzum 12. haftanın içinde pazartesi gidip test yaptırcak inşallah güzel çıkar sonucu:18::18::18::18::18::18: ablamada söyledim ay nasıl sevindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…