- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #49.321
keserim nasılsın kuzum
hayalotum, gulbisim, scorpionsum, selencelkim, keserim,seremcemim ve asetonummmmmmm
nasılsınız canlarımmmmmmmmm
hayalotum, gulbisim, scorpionsum, selencelkim, keserim,seremcemim ve asetonummmmmmm
nasılsınız canlarımmmmmmmmm
merhaba hatun kişiler..bu başlığın benim için özel bi yeri var..burda dertlerimi sizlerle az paylaşmadım.hiç hamile kalmamıştım ve kalamayacağmdan çok korkuyordum ama korkularım boşunaymış şuan 7 haftalık falan hamileyim gerçi hamilelik takvimi bayaaa bi önde gidiyo ama.. :26:
Allahım annelik için dua eden,bu yola baş koymuş tüm bayanlara en tez ve en hayrlı zamanda gebeliği nasip etsin
bende dedim bu kızçem şimcik kağıtları okuyodurbak bıcırlar beynini şişircek senın yarın ona gore nasılsın meddım ruh ıkızım ıyımısın
girdim bitanem şimdilik normal daha sancı başlamamış haftaya tekrar gel dedi. senin bıcırığında haftaya gösterir kendisini annessiiiii.. ben onu alır kollarını yanaklarını ısırırım anca dayanamamkiiiiii
erkek çocukları gec dogarmıs kuzum son haftalar cok dıkkatlı ol..annecın geldımı
iyiyim kuzum sen nasılsın bebeişimize ii bak annesi:))) yarın bi test daha yapıtr istersen canım:) ablamda 3 gün geçince gtmişti doktora ama kese görünmemiş 2 hafta sonra tekrar gel hem keseyi hem bebişi görürüsn demiş doktor oda 2 hafta sonra gttğinde görmüştü miniğimizi:)) seninde 1-2 hftaya bebiş yerini alıp annesini bekler:)))
yok kuzum geç de olsa okurum, yoksa yarın çeneleri durmaz yaramazlarınzaten bu ara beni deli ediyolar kıpır kıpırlar hiiiç duramıyolar yerlerinde
ben de heycanla bekliyorum kuzum, batıma 2 gün kaldı ayyy inş gelmez kırmızılarım
Canım scorpim çok sevindim minnoşun ii olmasına inşallah sağ salim kucağına aldığın günleride görürsün kuzum... benim ablamda haftaya pazartesi yaptırıcak testi ama çok korkuyor başından daha önce kötü bir deneyim geçtiği için... inşallah yeğenimde sağlıklıdr:) bebişinide senide kocaman öpüyorum....
yok kuzum geç de olsa okurum, yoksa yarın çeneleri durmaz yaramazlarınzaten bu ara beni deli ediyolar kıpır kıpırlar hiiiç duramıyolar yerlerinde
ben de heycanla bekliyorum kuzum, batıma 2 gün kaldı ayyy inş gelmez kırmızılarım
Bu arada hataydayim ben reyhanlilarla biraz uzak bize ben merkezdeyim ama korku var icinde Allah oradakilere sabır versin aileler başsağlığı dilemektenbaska birşey gelmiyor elimizden Nur icinde uyusunlar
bu hafta gelecek bitanem annem..seninkide şubat meleği olacak...
şubatmı olcakmışben bakmıstımda ocak 15 dıyordu :44:yanlısmı hesapladım acep
hoşbulduk bitanem, napiim kuzum acayip bi bel ağrısı yokluyo bugün beni ara ara... batıma 2 gün var bakalım hayırlısı, sen napıyosun teyzoşum nasılsende hg meddimm
nasılsın şekerim
girdim bitanem şimdilik normal daha sancı başlamamış haftaya tekrar gel dedi. senin bıcırığında haftaya gösterir kendisini annessiiiii.. ben onu alır kollarını yanaklarını ısırırım anca dayanamamkiiiiii
oyyy görkemimin gelmesine az mı kalmışşeh işte idare ediyoruz sen nasılsın bitanem?
çok ruh ikizim ara ara ağrım oluyo ama geçiyo sonra
bide uykum geliyor bugün bi uyumuşum tam 4 saatboyle gıderse yürüyen topaç olurum ben sen nasılsın bıtanem
alppin kuşummmm çok özlemişimmmm..teyzoşumla keyfiniz yerindedirinşallahhhh.
reyhanlıyı duyduğumda benim de aklıma sen geldin cnm..çok üzücü bir olay..Allah ailelerine sabır versin nur içinde yatsınlar
canlarım hepinize hayırlı günler 2 gündür yoktum ctesi günü öğlen 2 buçukta kaybettim bebeğimi. tamda sabahtan kesemizi görmüştük annesine el salladı ve dönmemek üzere ellerimden kaydı meleğim. yavrumun gelişmemiş gözünü burun çukurunu gördüm. o kadar zor dayanılmaz bi duygu ki Rabbim kimselere yaşatmasın. Hayolotum Allahım senden razı olsun duaların için senin adına o kadar çok sevindim ki anlatamam. Allahım evladını sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinn.Hamiş olsun dimi sen şimdi. anneler gününün en büyük hediyesi olmuş sana. inş. bende bidaha ki anneler gününe anne olurum ve hep beraber kutlarız. Dualrında unutma bizide senin ve içindeki o minik meleğin duası kabul olur. yavrunu ve seni öpüyrm çokkkk
şubatmı olcakmışben bakmıstımda ocak 15 dıyordu :44:yanlısmı hesapladım acep
habıbtemı görünce neka sevındım cok sukur bısey olmamış rabbım korusun.
rabbım yasayanarada sabır versın kusum ya çok zor ....
bakıyorum keserim bakıyorum:18:
inşallah bizd eyaşarız o duyguları..şu ağrılarımda olmassa daha güzel olcak ama hayırlısı Rabbım cok buyukablanınkıde buyumustur kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?