Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

inşallah meddim dualrım senınleçok güzel olur valla
asım kuzum teşbihimi rabbım kabul ettı sonunda bu teşbihi bütün kızçelerim yapsın

benimde ağrılar şimdiden başladı cumartesi adet sonraki hafta istanbul yolu... umarım kötü bişy demezler çok üzülüyorum

canım benım cokk gecmıs olsun sıkma canını bızde buyukler soyle der dusugun ardından hamıle kalmak daha kolay oluyor dıye ıcını ferah tut.cok sukurkı dıs gebelık falan degılmıs canım guzel yanlarını dusun hayalotum anneler gunu hedıyesını aldı ınsallah bızım bebıslerde bablar gunu hedıyesı verır bablarına
benimde ağrılar şimdiden başladı cumartesi adet sonraki hafta istanbul yolu... umarım kötü bişy demezler çok üzülüyorum

insallah canım hayırlısı olsun

inşallah kuzum bakalım ne çıkıcak bahtımıza

bebeğimm hamilelek takvimi yapta gözümüz gönlümüz açılsın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hem teyzoşumuzu da daha kolay takip ederiz
yok ıtanem sımdı yapmıcam onubıraz zaman geçsin canımın içi daha sonra yaparım inşallahbelkı sızlerde hamıle kalırsınız hep beraber yaparız
evet kuzum 12. haftanın içinde pazartesi gidip test yaptırcak inşallah güzel çıkar sonucu:18::18::18::18::18::18: ablamada söyledim ay nasıl sevindi

ınsalalh kuzum sağolsun

inşş bitanemmmm kırmızılar gelmezzzbizde iyiyiz canımm
canım benim dularmız seninle inş kötü bişi olmazz

canlarım nasılsınız hayalotum sen anneler gunu hedıyenı aldın benm kırmızılar gelcek gıbı galıba bat bugundu ama gelmedı :26:dıyorumkı belkıde bızım bıdıklar babalar gunu hedıyemız olacak

medd cezırım demek ogretmensın canım benım cok guzel bı meslegın var Allah kolylıklar versın

Son düzenleme:
canbonlarım ben çıkıyorum kusuruma bakmayın olurmu
kasıklarım ağrımaya başladı yine biraz uzansam ıyı olcak sanıyorum:26:
yarın sabahta gıdım kan degerıne baktırım bı bakalım ne cıkıcak sonuç hayırlsıı dualrınıza ıhtıyacım var canbonlarım..benımde dualrım herzaman sızlerle
belkı geçerse yıne gelırım uyumassam egersızlerı cok sevıyorum yarın gorusuruz ınsalalh öpüyorum hepınızı

Kuzum unutma KIRMIZILAR GELMEDİĞİ SÜRECE HEP Bİ UMUT VARDIR..Bizim felsefemiz bu kuzummm, benim de ara ara ağrım oluyo belim de ağrıyo ama hayalotumun da öyleymiş o yüzden hiiç belli olmaz kuzum.. hakkımızda hayırlıysa ve doğru zmansa eğer meleklerimiz zaten bizimledir

tmm bitanem çook dinlen vee iyi bak kendine olur muuu
teyzoşumu da seni de öpüyorumm
ha bi deee şu mesaj kutuna bi bak olar mıı
SNEİ ÇOOK SEVİYORUM

iyiyiz canımmm Rabbim gönlüne göre versin inşşş sanada süpriz yapar gelir inş bebişinn

tamam bitanem ALLAH rahatlık versin meleğimm kendine ve minigime iyi bak annesii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…