- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #49.341
hoşbulduk bitanem, napiim kuzum acayip bi bel ağrısı yokluyo bugün beni ara ara... batıma 2 gün var bakalım hayırlısı, sen napıyosun teyzoşum nasıl
oyyy görkemimin gelmesine az mı kalmışşsağlıcakla kucağına alırsın inş asetonnummmm bitanem ben de bildiğin gibi okul- ev
ruh ikizim benim bol bol dinlen ooooohh uyu uyuuu maşallaaaahhhhh
ben de napim kuzumm hala heyecanım dinmedibu heyecanın ardından bi de benimki gelirseeee süper olcak di mi yaaaa
kuzummm sen de scorpimin dediği gibi tesbih asmıştın di mii, ayy ben de zastım inşş en kısa zamanda dağıtmaya başlarızz
habıbtemı görünce neka sevındım cok sukur bısey olmamış rabbım korusun.
rabbım yasayanarada sabır versın kusum ya çok zor ....
inşallah meddim dualrım senınleçok güzel olur valla
asım kuzum teşbihimi rabbım kabul ettı sonundabu teşbihi bütün kızçelerim yapsın
canım benım cokk gecmıs olsun sıkma canını bızde buyukler soyle der dusugun ardından hamıle kalmak daha kolay oluyor dıye ıcını ferah tut.cok sukurkı dıs gebelık falan degılmıs canım guzel yanlarını dusun hayalotum anneler gunu hedıyesını aldı ınsallah bızım bebıslerde bablar gunu hedıyesı verır bablarınacanlarım hepinize hayırlı günler 2 gündür yoktum ctesi günü öğlen 2 buçukta kaybettim bebeğimi. tamda sabahtan kesemizi görmüştük annesine el salladı ve dönmemek üzere ellerimden kaydı meleğim. yavrumun gelişmemiş gözünü burun çukurunu gördüm. o kadar zor dayanılmaz bi duygu ki Rabbim kimselere yaşatmasın. Hayolotum Allahım senden razı olsun duaların için senin adına o kadar çok sevindim ki anlatamam. Allahım evladını sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinn.Hamiş olsun dimi sen şimdi. anneler gününün en büyük hediyesi olmuş sana. inş. bende bidaha ki anneler gününe anne olurum ve hep beraber kutlarız. Dualrında unutma bizide senin ve içindeki o minik meleğin duası kabul olur. yavrunu ve seni öpüyrm çokkkk
benimde ağrılar şimdiden başladı cumartesi adet sonraki hafta istanbul yolu... umarım kötü bişy demezler çok üzülüyorum
canım benım cokk gecmıs olsun sıkma canını bızde buyukler soyle der dusugun ardından hamıle kalmak daha kolay oluyor dıye ıcını ferah tut.cok sukurkı dıs gebelık falan degılmıs canım guzel yanlarını dusun hayalotum anneler gunu hedıyesını aldı ınsallah bızım bebıslerde bablar gunu hedıyesı verır bablarına
insallah canım hayırlısı olsun
yok ıtanem sımdı yapmıcam onubebeğimm hamilelek takvimi yapta gözümüz gönlümüz açılsın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaahem teyzoşumuzu da daha kolay takip ederiz
evet kuzum 12. haftanın içinde pazartesi gidip test yaptırcak inşallah güzel çıkar sonucu:18::18::18::18::18::18: ablamada söyledim ay nasıl sevindi
inşş bitanemmmm kırmızılar gelmezzzhoşbulduk bitanem, napiim kuzum acayip bi bel ağrısı yokluyo bugün beni ara ara... batıma 2 gün var bakalım hayırlısı, sen napıyosun teyzoşum nasıl
oyyy görkemimin gelmesine az mı kalmışşsağlıcakla kucağına alırsın inş asetonnummmm bitanem ben de bildiğin gibi okul- ev
ruh ikizim benim bol bol dinlen ooooohh uyu uyuuu maşallaaaahhhhh
ben de napim kuzumm hala heyecanım dinmedibu heyecanın ardından bi de benimki gelirseeee süper olcak di mi yaaaa
kuzummm sen de scorpimin dediği gibi tesbih asmıştın di mii, ayy ben de zastım inşş en kısa zamanda dağıtmaya başlarızz
canım benim dularmız seninle inş kötü bişi olmazzbenimde ağrılar şimdiden başladı cumartesi adet sonraki hafta istanbul yolu... umarım kötü bişy demezler çok üzülüyorum
benimde ağrılar şimdiden başladı cumartesi adet sonraki hafta istanbul yolu... umarım kötü bişy demezler çok üzülüyorum
yok ıtanem sımdı yapmıcam onubıraz zaman geçsin canımın içi daha sonra yaparım inşallah belkı sızlerde hamıle kalırsınız hep beraber yaparız :
canlarım nasılsınız hayalotum sen anneler gunu hedıyenı aldın benm kırmızılar gelcek gıbı galıba bat bugundu ama gelmedı :26:dıyorumkı belkıde bızım bıdıklar babalar gunu hedıyemız olacak
medd cezırım demek ogretmensın canım benım cok guzel bı mesleyın var Allah kolylıklar versın
canbonlarım ben çıkıyorum kusuruma bakmayın olurmu
kasıklarım ağrımaya başladı yine biraz uzansam ıyı olcak sanıyorum:26:
yarın sabahta gıdım kan degerıne baktırım bı bakalım ne cıkıcak sonuç hayırlsıı dualrınıza ıhtıyacım var canbonlarım..benımde dualrım herzaman sızlerle
belkı geçerse yıne gelırım uyumassam egersızlerı cok sevıyorum yarın gorusuruz ınsalalh öpüyorum hepınızı
inşallah kuzum bakalım ne çıkıcak bahtımıza
canlarım nasılsınız hayalotum sen anneler gunu hedıyenı aldın benm kırmızılar gelcek gıbı galıba bat bugundu ama gelmedı :26:dıyorumkı belkıde bızım bıdıklar babalar gunu hedıyemız olacak
medd cezırım demek ogretmensın canım benım cok guzel bı meslegın var Allah kolylıklar versın
canbonlarım ben çıkıyorum kusuruma bakmayın olurmu
kasıklarım ağrımaya başladı yine biraz uzansam ıyı olcak sanıyorum:26:
yarın sabahta gıdım kan degerıne baktırım bı bakalım ne cıkıcak sonuç hayırlsıı dualrınıza ıhtıyacım var canbonlarım..benımde dualrım herzaman sızlerle
belkı geçerse yıne gelırım uyumassam egersızlerı cok sevıyorum yarın gorusuruz ınsalalh öpüyorum hepınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?