Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

iyiyiz tatlımmmm..sen de iyisindir inşallahhhh..
o bat 9 ay gelmez inşallah tatlım bu hafta da senin halayını çekeriz inşallahhhhhhhhhhhh

iyiyiz tatlımmmm..sen de iyisindir inşallahhhh..
o bat 9 ay gelmez inşallah tatlım bu hafta da senin halayını çekeriz inşallahhhhhhhhhhhh

scorpionsummm teyzoşum nasılll valla ne yalan söyliim benim de aklımdan hep erkekmiş gibi geliyooo.. paşam benimm

valla braz yorldum ama artk dinleniyorim kuzum uzungole geldik kocisle buralar o kadaaar guzelki bayildm hepnize tavsiye ederim kafa dinlemek icn superms meddim ya

valla braz yorldum ama artk dinleniyorim kuzum uzungole geldik kocisle buralar o kadaaar guzelki bayildm hepnize tavsiye ederim kafa dinlemek icn superms meddim ya

ohh iyi yapmışsınız kuzum, kafa dinlemek için hakikaten mükemmel yerler.. karadenizi karış karış gezdim ben.. beni en çok amasra ve ayder yaylası etkilemişti bitanem şuan muşta görev yapıyoruz, son yıllarda ki hedefimiz doğu ve güneydoğuyu tamamen bitirmek

Son düzenleme:
scorpionsummm teyzoşum nasılll valla ne yalan söyliim benim de aklımdan hep erkekmiş gibi geliyooo.. paşam benimm

teyzoşun iyi medd ttalım...annesi yoruluyo ama onun keyfi yerinde çok şükür.Alla bozmasınnn::
bakalım yaaa hep erkek deniyo acep doğru mu çıkacakkk.
kuzum ben yatıyorum herkesi öptüm çokkk
hayalotum taze annecik kuzum seni iki kere öpüyorummmmmmmmmmmmm

yerim ben onu Allah keyfini arttırsın meleğimin
iyi geceler canımın içiii, öpüyorum ikinizi de

Gecmisi okudummm.. telden giriyorum yazmak zor oluyo... Kuzularim iyiyim Ben dinleniyorumm.. yarindan itibaren eskisi Gibi gelicemm.. ozledim sizi.. umarim herkes iyidir.

Ben geldimcanlarimnadilsiniz biz kizimlaa İyiyiz ama benim canim skkin ben Antakya merkezde oturuyorum reyhanlida değil üzücü bir olay yasadık korkuyla yasıyoruz buralarda allahım korusun bizleri:26::26: kızım tekmelemeye başladı maşallah

Canlarımm ben de çıkıp sınav kağıtlarını okuyayım

Lütfen bebek konusunda kimse karamsarlığa kapılmasın
Rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiç bişey yok... hayalotum bunun en güzel örneği
bu ay yumoşum yok ki demişti bana ama o meleğin geleceği varsa Rabbim yoktan var ediyo işte

YOKTAN VAR EDEN RABBİM İNŞ EN KISA ZAMANDA MELEKLERİMİZİ GÖNDERİR İNŞ CANLARIM.. UMUDUMUZU KAYBETMEYELİM...

SİZİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUMMMM :118:

oyy alpınım gelmiş, bitanem şükürler olsunn kuzum.. Rabbim esirgesin hepinizi bitanem yaa
Naz iremim tekmeliyo demek, yerim ben onun minik ayaklarınııııııııııııı

Alpınım kuzum sınav kağıtlarını okumam lazım, inşş yarn görüşürüz yine bitanem ... SENİ VE MİNİĞİNİ ÇOOOK SEVİYORUM

bende bende bende istiyorum piskopat gibi evlendiğim ilk günden beri saplantı haline geldi. gelsin artık bebeklerimiz

Canım doğru zamanı gelince geliyo meleklerimiz.. yeter ki o ana kadar umudumuzu yitirmeden, sabırla bekleyelim.. ahh bi de şu stres olmasa zaten hemen gelcek bebeler de nerdeeeeeeeee inş en kısa zamanda meleğin seninle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…