- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #49.361
olsun canım kolay gelsın sana ne ıs yapıyosun kac yasındasın?bu topıktekı kızcelerle bı turlu tam tanısamadım
iyiyiz canımmm Rabbim gönlüne göre versin inşşş sanada süpriz yapar gelir inş bebişinn
canlarım nasılsınız hayalotum sen anneler gunu hedıyenı aldın benm kırmızılar gelcek gıbı galıba bat bugundu ama gelmedı :26:dıyorumkı belkıde bızım bıdıklar babalar gunu hedıyemız olacak
medd cezırım demek ogretmensın canım benım cok guzel bı meslegın var Allah kolylıklar versın
Sail Canim Benin.. bankaciyim 28 yaş
amiiiin canım insallha hepıze hayırlısı olsun bende cıkayım esım cay ıstıyo opuyorum hepınızı
Sail Canim Benin.. bankaciyim 28 yaş
cok sukur meddim idare ediyoz ben gezyrm tatldeym braz yorgunluk var o yuzden sen nasilsin tatlim
iyiyiz tatlımmmm..sen de iyisindir inşallahhhh..
o bat 9 ay gelmez inşallah tatlım bu hafta da senin halayını çekeriz inşallahhhhhhhhhhhh
valla braz yorldum ama artk dinleniyorim kuzum uzungole geldik kocisle buralar o kadaaar guzelki bayildm hepnize tavsiye ederim kafa dinlemek icn superms meddim ya
scorpionsummm teyzoşum nasılllvalla ne yalan söyliim benim de aklımdan hep erkekmiş gibi geliyooo.. paşam benimm
teyzoşun iyi medd ttalım...annesi yoruluyo ama onun keyfi yerinde çok şükür.Alla bozmasınnn::
bakalım yaaa hep erkek deniyo acep doğru mu çıkacakkk.
kuzum ben yatıyorum herkesi öptüm çokkk
hayalotum taze annecik kuzum seni iki kere öpüyorummmmmmmmmmmmm
Ben geldimcanlarimnadilsiniz biz kizimlaa İyiyiz ama benim canim skkin ben Antakya merkezde oturuyorum reyhanlida değil üzücü bir olay yasadık korkuyla yasıyoruz buralarda allahım korusun bizleri:26::26: kızım tekmelemeye başladı maşallah
bende bende bende istiyorum piskopat gibi evlendiğim ilk günden beri saplantı haline geldi. gelsin artık bebeklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?