Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Tamam habibtemmmmm kendine iyi bak olur mü seni çok optumins seninde iyi haberlerini duyacağız bından eminim Allah gönlüne göre versin bitanemmmmmmnn teyzosumuzu opuyoruzkocaman:

razıyım canım şükrediyorum bi yandan kucağıma alıp kaybetem daha çok üzülecekti hayırlısı buymuş demek kii. zaten bi kaç ay dinleneyim tekrar başlarız çalışmalara. artık hamle miyim değil miyim psikolojisine girerim canım. Hepinizden Allah razı olsun...

Çok sağol canım. annanem aradı o da öyle söylüyo önün açıldı hiç üzme kızım yine olucak diye. inş. canım babalarına sürpriz yaparlar inş. ama korunacağımız için biz 1 ay boyunca benim ki babalarıda geçer ramazan, bayram hediyesi olarak gelir büyük ihtimalle İNŞ..

cANIM BENİM YAT DİNLEN HEPPP. İNŞ. YARINDA SONUÇLARI İYİ ÇIKACAK. SAKIN KALBİNİ BOZMA AKLINA KÖTÜ ŞEYLER GETİRME. SANA TUTUNUYODURDA O YÜZDEN KASIKLARIN AĞRIYODUR KUZUMM. ÖPTÜMM ÇOKKK

geçmişler olsun canım çok üzücü ve vahim bi olaydı. Allah sabır versin herkese. Meleğin var senin o seni korur annesi. Sağlıcakla kucağına alırsın inş...

bende bende bende istiyorum piskopat gibi evlendiğim ilk günden beri saplantı haline geldi. gelsin artık bebeklerimiz

bende senin gibiydim canım ama ummadığım anda geldi bebeğim ama erken kaybettim benn. takma gör bak gelecek sana doğru zamanda meleğinn. Rabbim OL deyince olacakk biz ne yaparsak yapalım

bende senin gibiydim canım ama ummadığım anda geldi bebeğim ama erken kaybettim benn. takma gör bak gelecek sana doğru zamanda meleğinn. Rabbim OL deyince olacakk biz ne yaparsak yapalım

başın sağ olsun canım.. tabiki herşey vesile Rabbim yeterki hayırlısını takdir etsin, ama bizde kendi çapımızda sabırsızlanıyoruz işte ama herşeyden önce hayırlısı tabi ..

başın sağ olsun canım.. tabiki herşey vesile Rabbim yeterki hayırlısını takdir etsin, ama bizde kendi çapımızda sabırsızlanıyoruz işte ama herşeyden önce hayırlısı tabi ..

sağol canım. hayırlısı tabi ne dualar ettim ben, seni bırakmıcam yavrum sende beni bırakma dedim, sağolsun burda teyzoşları dualarını eksik etmediler ama Rabbim böyle razı gördü. Ummadığımız anda bizimde göbüşlerimize konacak yavrularımızz.

inşallah canım en kısa zamanda müjdelerle bu topiklerde çığırırız hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…