- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #49.381
oyy alpınım gelmiş, bitanem şükürler olsunn kuzum.. Rabbim esirgesin hepinizi bitanem yaa
Naz iremim tekmeliyo demek, yerim ben onun minik ayaklarınııııııııııııı
Alpınım kuzum sınav kağıtlarını okumam lazım, inşş yarn görüşürüz yine bitanem ... SENİ VE MİNİĞİNİ ÇOOOK SEVİYORUM
canım çok üzüldüm inanveren Allah alan Allah elbet bi hayır vardır diyelim..rabbim en kısa zamanda meleğini tekrar sana bağışlasın
karammm canım neolur yıpratma kendini..senin de artık bir meleğin var cennette seni bekleyecek..yaşadıkların hiç kolay değil ama .allahtan gelene de razı gelmek zorunda kalıyoruz
sen biraz dinlen toparlan bak çok kısa zamanda yenden hamile olacaksın sağlıkla inşallah..Rabbim beterinden korusun canım yaaa..hayırlısıyla sağlıkla gelsin tüm bebişler inşallahh..
canım benım cokk gecmıs olsun sıkma canını bızde buyukler soyle der dusugun ardından hamıle kalmak daha kolay oluyor dıye ıcını ferah tut.cok sukurkı dıs gebelık falan degılmıs canım guzel yanlarını dusun hayalotum anneler gunu hedıyesını aldı ınsallah bızım bebıslerde bablar gunu hedıyesı verır bablarına
insallah canım hayırlısı olsun
canbonlarım ben çıkıyorum kusuruma bakmayın olurmu
kasıklarım ağrımaya başladı yine biraz uzansam ıyı olcak sanıyorum:26:
yarın sabahta gıdım kan degerıne baktırım bı bakalım ne cıkıcak sonuç hayırlsıı dualrınıza ıhtıyacım var canbonlarım..benımde dualrım herzaman sızlerle
belkı geçerse yıne gelırım uyumassam egersızlerı cok sevıyorum yarın gorusuruz ınsalalh öpüyorum hepınızı
sernescim gör bak sende hamileyimm diye yazacaksın buraya bu ay inş... hepimizin bel ağrısıyla başladı hamilelikkinsallah meddcezirim ya insallah
Ben geldimcanlarimnadilsiniz biz kizimlaa İyiyiz ama benim canim skkin ben Antakya merkezde oturuyorum reyhanlida değil üzücü bir olay yasadık korkuyla yasıyoruz buralarda allahım korusun bizleri:26::26: kızım tekmelemeye başladı maşallah
bende bende bende istiyorum piskopat gibi evlendiğim ilk günden beri saplantı haline geldi. gelsin artık bebeklerimiz
amin canım inş bu yavrumun olamayan ömrü onun olsun inş...
öle dedin ya inan içim bi tuhaf olducanım benim Allah razı olsun..rabbim hepimizin gönlüne göre versin ne diyeyim
bende senin gibiydim canım ama ummadığım anda geldi bebeğim ama erken kaybettim benn. takma gör bak gelecek sana doğru zamanda meleğinn. Rabbim OL deyince olacakk biz ne yaparsak yapalım
kız efya sen yeni misin ben mi seni yeni görüyorum
valla yeni sayılırım önce bi ziyaretçi olarak takıldım bi kaç aydır üyelikle geziniyorum :)
başın sağ olsun canım.. tabiki herşey vesile Rabbim yeterki hayırlısını takdir etsin, ama bizde kendi çapımızda sabırsızlanıyoruz işte ama herşeyden önce hayırlısı tabi ..
hımmm hoş geldin topicimize bu topc uğurludur haberin olsun kısa zamanda hamiş kalırsınnn
asetoncum senin doğum tarihi tam olarak ne zaman. Bi avazda doğar inş. meleğinnhımmm hoş geldin topicimize bu topc uğurludur haberin olsun kısa zamanda hamiş kalırsınnn
sağol canım. hayırlısı tabi ne dualar ettim ben, seni bırakmıcam yavrum sende beni bırakma dedim, sağolsun burda teyzoşları dualarını eksik etmediler ama Rabbim böyle razı gördü. Ummadığımız anda bizimde göbüşlerimize konacak yavrularımızz.
asetoncum senin doğum tarihi tam olarak ne zaman. Bi avazda doğar inş. meleğinn
canım doktorumuz ayın 24 ü ile 30 u arasında zaman dedi ama kısmet bakacaz artık sürpriz olmazsa eğer tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?