- 14 Aralık 2012
- 686
- 5
- 118
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #49.401
hayırlısıyla doğsun bonibonum beniimm. 24.de doğsun beraber kutlarız doğum günümüzü bonibonumla annesiii
razıyım canım şükrediyorum bi yandan kucağıma alıp kaybetem daha çok üzülecekti hayırlısı buymuş demek kii. zaten bi kaç ay dinleneyim tekrar başlarız çalışmalara. artık hamle miyim değil miyim psikolojisine girerim canım. Hepinizden Allah razı olsun...
kız efya sen yeni misin ben mi seni yeni görüyorum
hg priorimm
nasılsın canımm
priorim sen naslsin artik gelmiyosun pek buralara iyimisin canm
kuzucuummm çok çok geçmişler olsun bitanem.. Rabbim böyle yazmışşş.. İnşallah başka evlatlar verecek sana.... Allah sabır versin kuzum benim.. mutlaka çok üzülüyorsun ama isyan etme n'olur
bi tanem çok geçmiş olsun allahım a şükür et due et en azından bebek sahibi olabiliosun biri veren allah 2yide werir sen gönlünü hiç bozma dualarımız seninlecanlarım hepinize hayırlı günler 2 gündür yoktum ctesi günü öğlen 2 buçukta kaybettim bebeğimi. tamda sabahtan kesemizi görmüştük annesine el salladı ve dönmemek üzere ellerimden kaydı meleğim. yavrumun gelişmemiş gözünü burun çukurunu gördüm. o kadar zor dayanılmaz bi duygu ki Rabbim kimselere yaşatmasın. Hayolotum Allahım senden razı olsun duaların için senin adına o kadar çok sevindim ki anlatamam. Allahım evladını sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinn.Hamiş olsun dimi sen şimdi. anneler gününün en büyük hediyesi olmuş sana. inş. bende bidaha ki anneler gününe anne olurum ve hep beraber kutlarız. Dualrında unutma bizide senin ve içindeki o minik meleğin duası kabul olur. yavrunu ve seni öpüyrm çokkkk
amin inşallahmerhaba hatun kişiler..bu başlığın benim için özel bi yeri var..burda dertlerimi sizlerle az paylaşmadım.hiç hamile kalmamıştım ve kalamayacağmdan çok korkuyordum ama korkularım boşunaymış şuan 7 haftalık falan hamileyim gerçi hamilelik takvimi bayaaa bi önde gidiyo ama.. :26:
Allahım annelik için dua eden,bu yola baş koymuş tüm bayanlara en tez ve en hayrlı zamanda gebeliği nasip etsin
walla bi anda çıkıwerdi prenses hiç öle selere dikkat etmem aman rüyamda gördüm aman malum oldu die ama ilk san kısmet miş..nurlum alıntılarımın içine beste kızçemle senide almıştım ama takıldı herhalde sizinki çıkmamış kuzum şimdide bulamadım geçmişten kusuruma bakmayın
benim içime doğan bişey yok ama eşime sordum sence ne olcak dıye erkek ıstıyorum ama benım kızım olcak dıyo
Rabbım hayırlısı neyse onu nasıp etsın ınsalalahsizde kız prenses deyınce buyuk ıhtımal kız olabılır
ama sanıyorum benım gonlumdende erkeğe yatkınım ama kız olcak gıbı
rabbım ınsallah nasıp eder kucağıma almayı
Allah razı olsun canım çok sağol. Şükürler olsun tabi en azından hamile kalabildim. inş. Rabbim devamını getiriri. tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmaz Mevlammmbi tanem çok geçmiş olsun allahım a şükür et due et en azından bebek sahibi olabiliosun biri veren allah 2yide werir sen gönlünü hiç bozma dualarımız seninle
amin inşallahçok dikkat et sağlığıa tatlım
walla bi anda çıkıwerdi prenses hiç öle selere dikkat etmem aman rüyamda gördüm aman malum oldu die ama ilk san kısmet miş..allah hayırlı bi hamilelik hayırlı bi doğum hayırlı bi ewlat wersin gerisi boş bitanem
inşallah bitanem .ama ağrılarına takılma benımde vardı ağrım.hatta hala devam edıyo.ınsallah sızlerde hamılesınızdırcanlarım nasılsınız hayalotum sen anneler gunu hedıyenı aldın benm kırmızılar gelcek gıbı galıba bat bugundu ama gelmedı :26:dıyorumkı belkıde bızım bıdıklar babalar gunu hedıyemız olacak
medd cezırım demek ogretmensın canım benım cok guzel bı meslegın var Allah kolylıklar versın
günaydın bitanem hoş geldinnnn
Günaydın kizlarrrr nasilsinizxxxxxxx bugün kardesime görücüye gelecek ins üsteni sefer
inşallah bitanem .ama ağrılarına takılma benımde vardı ağrım.hatta hala devam edıyo.ınsallah sızlerde hamılesınızdır
karamım canbonum gunaydınnnnasılsın ıyımısın kuzum
çok şükür iyiyim canım inş. daha da iyi olucam. sen nasılsın ağrın falan var mı minik bezelyemle iyi bakaın birbirinize annesi
inşallah bitanem .ama ağrılarına takılma benımde vardı ağrım.hatta hala devam edıyo.ınsallah sızlerde hamılesınızdır
naber hayolotum ii misin akşam eniştene anllattımm tüp için biriktirdikleri parayı doğuma kullanırlar dio çok sewindi selam söledi ....bu ağrılar ne zman başlıo ilk ve nezamana kadar sürüo ki hep bi ağrıdan bahsediolar ne den oluo bu
iyiyim beste kızçem sen nasılsın
Allah razı olsun kuzum darısı başınıza olsun inşallah
valla kuzum olurmuş böyle ağrılar bebek yerleşene kadar.hatta doğuma kadar sürenide varmışsağlıklı olsunda ben ağrı çekmeye razıyım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?