Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kuzucuummm çok çok geçmişler olsun bitanem.. Rabbim böyle yazmışşş.. İnşallah başka evlatlar verecek sana.... Allah sabır versin kuzum benim.. mutlaka çok üzülüyorsun ama isyan etme n'olur

kuzucuummm çok çok geçmişler olsun bitanem.. Rabbim böyle yazmışşş.. İnşallah başka evlatlar verecek sana.... Allah sabır versin kuzum benim.. mutlaka çok üzülüyorsun ama isyan etme n'olur

çok sağol canımımıniçi. hayırlısı böyleymiş diorum artık. inş. Rabbim başka evlat nasip eder.Üzülmemek ağlamamak elde değil hele ki yalnız kalıp onun testlerine bakınca. Çünkü ilk anneliği o yaşattı bana varlığını duyar duymaz anne oldum ben bebeğimin sayesinde, ilk defa onda gördüm ben çift çizgiyi ama kısmet böyleymiş. İsyan etmiyorum. ben en güzel ayların başlangıcında cennete öyle güzel bi melek gönderdm ki annesi orada bekleyecek.

bi tanem çok geçmiş olsun allahım a şükür et due et en azından bebek sahibi olabiliosun biri veren allah 2yide werir sen gönlünü hiç bozma dualarımız seninle
amin inşallah çok dikkat et sağlığıa tatlım
walla bi anda çıkıwerdi prenses hiç öle selere dikkat etmem aman rüyamda gördüm aman malum oldu die ama ilk san kısmet miş.. allah hayırlı bi hamilelik hayırlı bi doğum hayırlı bi ewlat wersin gerisi boş bitanem

Allah razı olsun canım çok sağol. Şükürler olsun tabi en azından hamile kalabildim. inş. Rabbim devamını getiriri. tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmaz Mevlammm

Günaydın kizlarrrr nasilsinizxxxxxxx bugün kardesime görücüye gelecek ins üsteni sefer

inşallah bitanem .ama ağrılarına takılma benımde vardı ağrım.hatta hala devam edıyo.ınsallah sızlerde hamılesınızdır
günaydın bitanem hoş geldinnnn

karamım canbonum gunaydınnnnasılsın ıyımısın kuzum

inşallah bitanem .ama ağrılarına takılma benımde vardı ağrım.hatta hala devam edıyo.ınsallah sızlerde hamılesınızdır

çok şükür iyiyim canım inş. daha da iyi olucam. sen nasılsın ağrın falan var mı minik bezelyemle iyi bakaın birbirinize annesi

naber hayolotum ii misin akşam eniştene anllattımm tüp için biriktirdikleri parayı doğuma kullanırlar dio çok sewindi selam söledi ....bu ağrılar ne zman başlıo ilk ve nezamana kadar sürüo ki hep bi ağrıdan bahsediolar ne den oluo bu

iyiyim beste kızçem sen nasılsın
Allah razı olsun kuzum darısı başınıza olsun inşallah
valla kuzum olurmuş böyle ağrılar bebek yerleşene kadar.hatta doğuma kadar sürenide varmışsağlıklı olsunda ben ağrı çekmeye razıyım:26:

hayolotum nasılsın
miniğin nasıl
kıscem umut 81 i görmüyorum ne zamandır bi haberin var mı iyidir inş merak ettim:26::26::26:

insallah canım insallah agrın varsa sakın hıc bı ıs yapma progestanınıda sakın ıhmal etme bazı kısılrın agrısı cok oluyo aklına kotu bıse getırme tatlım benım ablamın 9 ay agrıdı doktor sonu guzel yat dınlen evın kokmazya demısinsallah bu agrıların hayırlısıyla gecerde bıtanem rahat bı hamılelık gecırısındarısı basımıza artı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…