Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ayy bende yerim onuuu
evet gülümmm birazdan kaçarımm
valla tatlımm iyi bi tatili hak ettin senin bıcırıklar baya yordu senii az kaldııı tam 1 ay kaldıı
a b

ayy sorma bebeğim hem de nasıll... hemen rezarvasyon yaptırdık zaten. okul bitsin koşa koşa tatileeeeee
bıcırları hiç sorma ayy bugün nöbetçiydim 1. sınıfların katında öldüm resmen... hani şu tavşan oyunu var ya yuvalarından kafalarını çıkarıp duruyolar sen vurmaya çalışıyosun... ya ben bunları sınıfa koyuyorum diğer sınıfa gelip onları koyarken diğerleri hurraa tekar koridora koşuyo ahan da böle oldum ha bide böle oldum
benimkiler de coştu bugün e bi de grip var, baş ağrısı, bide şu bebiş telaşı derken valla denayım da fenayım

İyiyimmmmmm habibtmmmm sen nasılsın kusummm oda iyi babamizi özlüyoruz sadece her zaman şikayet ediyirummmmmm haha

hiç şikayet olur mu meleğimm, anlat dök içinii... valla haklısın bitanem, evliyken ayrı şehirlerde olmak zor ... Rabbim tez zamanda kavuştursun seni de teyzoşumu da

hg canımmmm
iyiyiz teyzesiii sakin sakin dokunuyoo annecine
sen nasılsın tatlım fıstıgım nasıl bu arada kızına arkadaş teyzesii benmde kızım olcak inş

İyiyizzzzz teyzesiiiiiiiiii ayyy yerimseniiiiiiiinnn fındığını hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin darısı ins diğer habibtelerimeeeeee canı gönülden istiyorum inanın

güzel güzel tatilini yaparsın canımm
ALLAH yardımcınız olsun valla zor
bende kzımn 1.sınıftayken sınıf annesiydim ögretmenleri dedi 3 ders bakarmısnız
kafayı yedimm masaya vurcam die yüzümü kırdımm
sonra annelikten istifaa ettimmm

hiç şikayet olur mu meleğimm, anlat dök içinii... valla haklısın bitanem, evliyken ayrı şehirlerde olmak zor ... Rabbim tez zamanda kavuştursun seni de teyzoşumu da

Allahım sanada yaşatsın bu duyguyu habibtemmmmmm canim benimmmmm seni çok seviyirummmmmmm yeruhemmmmmm benimmmmm

İyiyizzzzz teyzesiiiiiiiiii ayyy yerimseniiiiiiiinnn fındığını hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin darısı ins diğer habibtelerimeeeeee canı gönülden istiyorum inanın

ALLAHIM iyilik versin tatlımm
aminnnnn cümlemiz inşşş
bende dua ediyorummm olmayanlaraaaa inşşş onlarında yüzü gülerr

Medddddddd habibtemmmmmmmmmmm seni çok aeviyirummmmmm hepinizi çok seviyorum nn bn. İyiki varSinizzzz canim sakındı konusunda gecti bitanem

ALLAHIM iyilik versin tatlımm
aminnnnn cümlemiz inşşş
bende dua ediyorummm olmayanlaraaaa inşşş onlarında yüzü gülerr

Allah razı olsun canlarımmmmmmmmmmmm

Allahım sanada yaşatsın bu duyguyu habibtemmmmmm canim benimmmmm seni çok seviyirummmmmmm yeruhemmmmmm benimmmmm

amin inş bebeğim, eşime dedim ki şu testler bi pozitif olsun ant içtim arka arkaya 5 test daha yapcam eşim de diyo ki sen bi hamiş ol ben sana koliyle alırım cnaın sıkıldıkça yapar durursun artık
ben de seni çok çok seviyorum habibtelerin bitanesi :118:

ay kuzummm bu bıcırlar öğretmenlerinden başkasını dinlemez valla.. çok yormuşlardır seni :26: ben bazen başka sınıflara giriyorum öylesine, hiiç takmıyolar.. hele sene başında daha tanımıyolar ya öğretmenleri bana çarpıyo koridorda abla bi kenara çekil diyo sıpaa ilk bir ay abla da oldum teyze de şimdi de hoca diyolar, kendi öğretmenlerine öğretmenim diyolar başka öğretmenlere hocam çok bilmişler

amin canım cümlemizden razı olsunn
ayyy eşine çok güldümmm
ahh canım zamane ögrencileriii napacaksınn saygı felan pek yok eskisi gibi

Scorpiii scorpiiiiiii scorpiiii scorpii canim benim gabibtemmmmmmmmmmm hosgeldinnnnn teyzosummmmmm nasill oksa benim için olurmu oğlun olursa dünürümsun haaaaa

amin canım cümlemizden razı olsunn
ayyy eşine çok güldümmm
ahh canım zamane ögrencileriii napacaksınn saygı felan pek yok eskisi gibi

ayy ben de çok gülmüştüm o an eşime

ayy kuzum bazen diyorum ki iyiki de ilkokul öğretmeniyim.. ortaokul ve lise öğrencilerinde saygı neredeyse hiç yok Allah sabır versin öğretmenlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…