- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #49.861
a bayy bende yerim onuuu
evet gülümmm birazdan kaçarımm
valla tatlımm iyi bi tatili hak ettinsenin bıcırıklar baya yordu senii az kaldııı tam 1 ay kaldıı
İyiyimmmmmm habibtmmmm sen nasılsın kusummm oda iyi babamizi özlüyoruz sadeceher zaman şikayet ediyirummmmmm haha
hg canımmmm
iyiyiz teyzesiii sakin sakin dokunuyoo annecine
sen nasılsın tatlım fıstıgım nasıl bu arada kızına arkadaş teyzesii benmde kızım olcak inş
meddcezirim geldımı kırmızıların ınsallah gelmemıstır benımkıler hala gelmedı:26:
İyiyizzzzz teyzesiiiiiiiiii ayyy yerimseniiiiiiiinnn fındığını hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin darısı ins diğer habibtelerimeeeeee canı gönülden istiyorum inanın
a b
ayy sorma bebeğim hem de nasıll... hemen rezarvasyon yaptırdık zaten. okul bitsin koşa koşa tatileeeeee
bıcırları hiç sorma ayy bugün nöbetçiydim 1. sınıfların katında öldüm resmen... hani şu tavşan oyunu var ya yuvalarından kafalarını çıkarıp duruyolar sen vurmaya çalışıyosun... ya ben bunları sınıfa koyuyorum diğer sınıfa gelip onları koyarken diğerleri hurraa tekar koridora koşuyo ahan da böle oldumha bide böle oldum
benimkiler de coştu bugüne bi de grip var, baş ağrısı, bide şu bebiş telaşı derken valla denayım da fenayım
hiç şikayet olur mu meleğimm, anlat dök içinii... valla haklısın bitanem, evliyken ayrı şehirlerde olmak zor ... Rabbim tez zamanda kavuştursun seni de teyzoşumu da
İyiyizzzzz teyzesiiiiiiiiii ayyy yerimseniiiiiiiinnn fındığını hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin darısı ins diğer habibtelerimeeeeee canı gönülden istiyorum inanın
ALLAHIM iyilik versin tatlımm
aminnnnn cümlemiz inşşş
bende dua ediyorummm olmayanlaraaaa inşşş onlarında yüzü gülerr
Allahım sanada yaşatsın bu duyguyu habibtemmmmmm canim benimmmmm seni çok seviyirummmmmmm yeruhemmmmmm benimmmmm
güzel güzel tatilini yaparsın canımm
ALLAH yardımcınız olsun valla zor
bende kzımn 1.sınıftayken sınıf annesiydim ögretmenleri dedi 3 ders bakarmısnız
kafayı yedimm masaya vurcam die yüzümü kırdımm
sonra annelikten istifaa ettimmm
Medddddddd habibtemmmmmmmmmmm seni çok aeviyirummmmmm hepinizi çok seviyorum nn bn. İyiki varSinizzzz canim sakındı konusunda gecti bitanem
Allah razı olsun canlarımmmmmmmmmmmm
amin inş bebeğim, eşime dedim ki şu testler bi pozitif olsun ant içtim arka arkaya 5 test daha yapcameşim de diyo ki sen bi hamiş ol ben sana koliyle alırım cnaın sıkıldıkça yapar durursun artık
ben de seni çok çok seviyorum habibtelerin bitanesi:118:
ay kuzummm bu bıcırlar öğretmenlerinden başkasını dinlemez valla.. çok yormuşlardır seni :26: ben bazen başka sınıflara giriyorum öylesine, hiiç takmıyolar.. hele sene başında daha tanımıyolar ya öğretmenleri bana çarpıyo koridorda abla bi kenara çekil diyo sıpaailk bir ay abla da oldum teyze de şimdi de hoca diyolar, kendi öğretmenlerine öğretmenim diyolar başka öğretmenlere hocam çok bilmişler
bizde habibtemizi çoooooooooooooooooooook seviyoruuuuzzz:118: :118:
amin canım cümlemizden razı olsunn
ayyy eşine çok güldümmm
ahh canım zamane ögrencileriii napacaksınnsaygı felan pek yok eskisi gibi
ayy ben de çok gülmüştüm o an eşime
ayy kuzum bazen diyorum ki iyiki de ilkokul öğretmeniyim.. ortaokul ve lise öğrencilerinde saygı neredeyse hiç yokAllah sabır versin öğretmenlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?