Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlar ben kaçıyorum artık uykum geldii
hepinize iyi geceler Allah rahatlık versinn hepinizee
Rabbim gönlünüze göre versinn yarın kandill şimdinden Rabbim dularınızı kabul etsinnn
öpüldünüz kızlarr

Beni gördün diye coştun sanırımmmmm

ayy olabilir bebeğimmmmmmmmmmm ama sen i otur teyzoşum var göbüşünde ben çekerim halayıı, ayyyy bunun üzerine bi hamişlik haberi patlatsam ne güzel olur di mii inşş yarın nasip olur

Son düzenleme:
ayy olabilir bebeğimmmmmmmmmmm ama sen i otur teyzoşum var göbüşünde ben çekerim halayıı, ayyyy bunun üzerine bi hamişlik haberi patlatsam ne güzel olur di mii inşş yarın asip olur

Ayyyyyyy Habibtemmmmmm ins ins ins inssssssssssss allahimmmm sesimizi duy ne olurrrrr durmadan halay çekerim inanki

canım geçmişi okuyordum eşim maç izliyor bende nete taklym öle sen napıyorsun...

iim kzum nete taklym bzimki maç iziliyo napcam netcem dye düşünyrm araştırıyorum...

canımmmmmmm herşey çok güzel olcak, sonuçların temiz çıkacak meleğmmmmmm

amin amin amin bitanemmmm
iyi geceler tatlı rüyalar kuzum

alpınım ve seremcemim de gitmiş
ben de çıkayım canlarımmmmmmmmmm
hepinizi çooook seviyorummm, Rabbim bu güzel kandil günün de bütün dularınızı kabul etsin hayırlısı ile meleklerinizi göndersin inşş hamişlerimize de meleklerini sağlıcakla kucaklarına almayı ve sorunsuz bi hamileleik dönemi geçirmeyi nasip etsin inş
İYİ GECELEEEEEEEEEERRRRR

uyumadan hayalotumun değerini buldum çook şükür harika yükselmiş
şükürler olsun bitanem bu arada şu mesaj kutunu boşaltsan diyorum öptüm kuzum

Son düzenleme:
Günaydın bal kızçelerimmmm telefondAn yazamıyorum ama ara ara bakıyorum hepinizi çok özledim biz iyiyiz çok şükür şehzademle hayalotum en cok senin hamiş haberini bu kadar geç duyduğuma üzüldüm ama okuyunca çokkkkkkk mutluuuu oldummmm bitanemmmm Allah tamamına erdirsin veeeee Rabbim medd imin veeeee güzel haber bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inş.AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…