Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet meleğimm, keserimiz de var
scorpionsum neden hemen çıktı ki acaba :44:
hayalotum uyuyo hala sanırım

Kuzummm akşam telden bağlandım sayfalar yavaşlayınca size yazamadan çıktım bende.
Bigüzel uyumuşum doktordan gelince.neyseki ikili test sonuçlarım iyiymiş doktorumun da yorumunu aldım.10 hazıranda gidicem aylık kontrole.inşallah o zaman öğrenicez cinsiyetini de.sonra da ayrıntılı ultrasona giricem organların falan bakılıyo bebonun.ayy işte hem güzel hem de bazen stresli günler geçip gidiyor.
Medd kuzum gelmedi inşallah kırmızıları dimiiii.gelmezler de inşallahhhh
Hayalotum kuzum napıyo acep uyukluyodur bolbol o şimdi.evde olunca daha bi yayılıyo insan.aman iş güç yapmasın misafir neyin gelmesin kızçeye yaaa.
Alppin kuşum hareketli teyzosumu ve seni öpüyorum.
Tektek yazmaya fırsatım yok kızçelerim herkese selamlar.
Hayırlı kandillerrrrr

ayy gelmedi şekerimmmmmmmm, inşş dediğin gibi gelmezler kör olasıcalar

insallah canım benımde gelmedıler oyle dusunuyorumkı yıne doktorun dedıgı gun olcam sat 19 nısan 3 gun daha var gunumun gecmesıne o yuzden umutlanmayı bıraktımogleden sonra doktora gıtcem

canım benım esın memurmu ne guzel bakalım bızede tasınma yolu gozukuyo ama ınsallah ev alabılırızde kıraya cıkmayız
günaydın kızcelerim..kandiiliniz mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallahhh

sagol canım senınde kandılın mubarek olsun balım nolur dogumda banada dua et unutma

günaydın kızçelerimmmm
kandiliniz mübarek olsun.Rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin inşalahevlat hasretiyle yananları meleğini kavuştursun..hamilelerin bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasıp etsin rabbim..darda,zorda, sıkıntıda kim varsa bir çıkış kapısı göstersin Rabbim...

kızçelerim ben dün bi uyumuşum bi uyumuşumsanıyorum hapta beni böyle yapıyo anlamadım ama acayip uykum geliyobu arada kasık ağrım hala var dün yemekten sonra biraz temizlik yapım dedim sen o sırada işi gücü bıraktım yattım vallagece de bi bakarımki eşim kalk artık yatağa gidelim diyordün gecede neka çok konuşmuşunuzen başla sondan bi kaç sayfa okudum orta sayfalarıda daha sonra okurum artık

sernesim kuzum doktora gitcekmişin balımşimdi bat kaç gün geçti bebeğim ben anlamadım.haplarda uzatabilir bitanem .gününde oynama olabılır sıkıntıya sokma kendını ama diğer nedende olabılır hadi bakalım hayırlısı inşallah

meddim sen testmi yapcan bugün rabbım hayırlı sonuç nasıp etsın bu kandıl gününde.gonlune gore versın kuzum.inşalah teyzoşum konmuştur annecının gobısıne

umudum ve selencelkım dıkkat edıyorum artık yedıklerıme ...sütümü meyvemi yiyip içiyorumsigara da içmiyorum desem yalan olurama doktor biliyo günde 3 tane iç dedi ben içmiyorum ama sadece akşam yemekten sonra eşim gelince 2 nefes çekiyorum öğrendiğimden beri:26:doktora bırakcam dedım doktorda hemen bırakma stres yapıp bebeğe daha cok zarar verıyomusum ozaman.ama bu haftaya kalmaz bırakırım onuda 2 nefes içsem nolcak içmesem nolcakhergün cevizde yiyorum bide muz yiyorum faydalıymış sanırsam

scorcipim tetslerinde süper çıkmışyerim ben onu ya gözstermedimi kendisini kızçem benim teyzoşum

hayalimmmmmm hoşgeldinizzzzüzülme balım öğreneli zaten 4 gün falan oluyofazlada geç kalmadınsen nasılsın iyimisin kuzum

Son düzenleme:

hayalotum ben randevuyu adetımın 3 gunu olurda hem muayene olurum hemde hsg ıcın gun alırım dedım baska randevu bulamadım devlet hastanesıne gıtcem randevular bıraz zor alınıyor.almısken gıdeyım demı ya kararsız kaldım simdi belki gelmezde doktordan beta hcg ısterım bır umut

sernesim bat geçtimi kaç gün oynadı o kısmı anlamadım ben :26:

normalde 25 gunde oluyorum sat 19 nısan bugun tam 28.gunum 3aydır klomen kullanıyorum doktor ılaclar yapabılır dedı ama progestan gecıktırır dıye dusunmustum ama bu ay progestanda ıcmedım evde test yapmaktanda yoruldum:26:

Son düzenleme:

devlet hastenesi ise randevunu kaçırma bitanem.hem neden olduğunu anlarız kuzumsıkıntı yapma kendıne yok yere..zaten kesın kan testı yapar onlar devlet kan ıstemeden bakmıyor cunku en azından bızım burdaki öyle...şimdi klomende oynatmış olabilir ama hamılede olabılırsın bu arada kan testınde çıkar hayırlısyla ınsallahkaçta ki randevun

ogelnden sonra gıdıcem kalkım evı toplayayım baarı sabahtan berı gıdıp gıtmemkte kararsız kaldım saglık ocagında vereyım desem bugun sabah bıle gıtsem yarın gel kan ver dıyor ve sonuclarıda 2 gun sonraya verıyo ben bı gun adetten 4 gun once saglık ocafında yaptırdım pazartesı gıttım salı kan verdım persemben adetımden sonra sonucumu aldım bı dahada gıtmedım

3 gün ileri attı yani öylemii? aslında ilaç kullandığın için 3 gün normal bi süre ..normalde bile insan kafasına bişey takınca oynama oluyor kuzum.ama dediğim gibi madem randevu almışın en azından belki ialçlarda oynama yapılır sonuç kırmızılar ise..belki çatlatma iğnesine geçilir hatta sen söyle bu ay olmadıysa
belkı bunlara suan hıc gerek kalmıcak hamılede olabılırsın.herseyın hayırlısı kızcem..

burda sağlık ocağı bugün verıyosam yarın verıyo sonucuama önceden 2 gun sonra verıyoduolsun napalım bunlarda bızlere zamanı geldıgınde komık bırer anı kalıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…