Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet bende oyle dusunmustum catlatma ıgnesı vuruldum bosu bosuna zaten catlıyomus benım yumoslar kayınvalıdemde bekle adet olunca gıdelım dıyo bende dedıgım gıbı randeevu bulamadım haftaya neyse hayırlısı bı gıdıp bakıyım belkı yolda bıle adetım gelebılır

neyse artık kalkaym ben hepınıze hayırlı kandıller hastaneden gelınce yazarım ınsallah

reanımm seninde çok az kalmış doğumuna kaç oldu biz konuşmayalıhoşgeldiniz cinsiyetleri ne rabbım kolay doğum nasıp eder ınsallah

canım sağolasın.işten güçten bakamıyorum pek.
az kaldı doğuma evet, allahım hayırlısını nasip etsin hepimize inşalah.
biri kız biri erkek: )

canım sağolasın.işten güçten bakamıyorum pek.
az kaldı doğuma evet, allahım hayırlısını nasip etsin hepimize inşalah.
biri kız biri erkek: )

en çok istediğim şey şu hayatta ikiz olup 1 erkek 1 kız olmasıtabı sağlıklı olsunlarda gerisi boş
amın kuzum hayırlısı inşallah...çalışıyomusun hala

en çok istediğim şey şu hayatta ikiz olup 1 erkek 1 kız olmasıtabı sağlıklı olsunlarda gerisi boş
amın kuzum hayırlısı inşallah...çalışıyomusun hala

allah gönlüne göre versin inşallah.
madem öyle, hazır kandilken çocuklarla oturuyumda bi dua edeyim sana: )
çalışıyorum canım.rahatım çok şükür.iznimi doğum sonrası kullanıcam.
iki taneler malum, kime emanet edeyim.
sende durumlar nasıl?

amın kuzum inşallah cümlemize
et balım et bütün kızçelrimede etAllah razı olsunn
anladım kuzum zorlanmıyosan sende haklısın tabı o yönden cok zor bana getır ben bakarım
bende hamıleyım kızçem yeni öğrendik inşallah banada senın kadar gobısımde büyütmek nasıp olur

: )

çok sevindim.allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.mühim zamanlardasın, o halde dikkat et kendine.

gunaydınlar , hayırlı kandiller herkese. Rabbim gönlünüzde ki mutlulğunuzu her daim karşınızda bulabilme dileğiyle, sağlıklan, sıhatlen,ve hamile arkadaslarımıza da yavrularınızı kucağınıza alabilmenizi dilerim insaAllahh..

dün gece geçmisten kalan bi yazı vardı onu bulim geliyorum. <<<

hayırlı kandiller canım mesaj kutunu boşaltırmısın

umutum bende senin gibi hissediyom her gördüğümde içim gidiyo acaba bende bi gün yaparmıyım die

kızlar yanlış anlamayın nolur maşallah hepinize allahım kucağınıza almak nasip etsin

o kadar emin olma med ' imm.. hayatın insana neler getireceği hiç belil olmaz.. ama insaAllah benim gibi muhtaç olmazsın şu göze görünen takvim kadar .. insaAllah benim kdar da beklemezsin sen ve diğer arkdslar..
evt sadece "bebek" değil.. bunu dün sabah ki yazımda da yazmıstım ama sen geçmise bakmadığın için görmüyosun..benim gibi yıllarını verip,hele 4 tüp yapmıs ve yenilgiye uğramıs biri için, dört duvar arasında kalan kisi için önemli..ve benhayatımda ki en önemli kişiyi "Annemi" kaybettim.. ne Anneler gününnü kutlayabilyorum.. nede kendimin Anneler gününü kutlayabiliyorum..ve şu dört duvar arasında da hergünüm evde geçiyor..senin gibi maalesef bi çalısma hayatım da yok ki, evden çıkayım, yorgun olupta kk ya girmezesmde olur diyemiyorum.. bütün gün evde durudğum için de kk da iki konusup kafa dağıtayım diyorum , o da ne kadar oluyorsa artık...o yüzden bu kdar üstüme gelmen doğru olmadı bana göre.. kisilik meselesi derken de, benim kisiliğimi hangi kefeye koyduğunu da anlıyamadım..ben burada sadece kendimin takvim olayından bahsederken, sen beni gözardı ederek, hamis olan arkadasları savunmus gibi yapıyosun..hadi senin dediğin gibi, ben bu sekilde dediğim için onlar ""zan altında"" dedin.. peki ben ne altına girmis oluyorum..bunu da düsündün mü bunu derken? bnde kendimi ezilmis gibi hissetmis olmuyor muyum?.. inanamıyorum yaa.. seninle bu tarz konustuğumuza..
yeminle söylüyorum suan ellerim titriyo,... şu takvimi kendim için dedim..diğer arkadasların yaptığıyla alakalı değil..hatta yönetime bile msj atasım var.. benim şu takvimi görmemi engelleseler..yeminle isterim.. kedinin ciğere baktığı gibi bakıyosun sonuçta..keske evde bu kadar kalıpta, bu hallere gelmeseydim.. Allahım kimseyi benim yerime düsürmesin..
O son dediğin konu baska bi konu.bununla hiçbir alakası yokken dile getiriyorsun..
Böyle kandil gününde rahatsızlık verdiğim için özr dilerim.ama yalnıs anlasılıyordum demem gerekiyordu.

Bebeğime kavuşup kavuşmayacağımdan emin değilim.. ama bi aşkasının mutluluğunun beni üzmeyeceğinden eminim.. o kadar şey yazdım sana, o son dediğin konu başka konu deyip kestirmişsin.. Sen bilirsin... ama şunu anladım ki biz seninle çok farklı kanallarda takılıyoruz sanırım umutcum... benim söylediklerimi farklı boyuta taşımaya çalışıyosun.. sana onları yazarken de böyle yapacağından emindim, seni iyi tanımışım onu farkettim.. düşüncelerimi söylemem gerekiyodu.. sen bilirsin canın sağ olsun.. dilerim en kısa zaanda kavuşursun meleğine

Son düzenleme:
Günaydın canlarımmmmmm
sabah test yaptım ama ne yazık ki negatif :26:
Rabbim şu kandil günü el açıpta duada bulunan kullarını geri çevirmesin.. İSTEYEN HERKESİ KAVUŞTURSUN MELEKLERİNE...
SİZİ ÇOOOOOOOOK SEVİYORUM

Kandiliniz mübarek olsun habibtelerim Allah herkesin gonlundekini nasip etsin dualarımızı kabul etsin b sizin gibi canlarıma bebeği olanlar hayirlisiyla doğurur ins isteyen herkese meleklerini gönderildi ins yüce Rabbim :26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…