- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #49.921
selam kızlar: )
3 gün ileri attı yani öylemii? aslında ilaç kullandığın için 3 gün normal bi süre ..normalde bile insan kafasına bişey takınca oynama oluyor kuzum.ama dediğim gibi madem randevu almışın en azından belki ialçlarda oynama yapılır sonuç kırmızılar ise..belki çatlatma iğnesine geçilir hatta sen söyle bu ay olmadıysa
belkı bunlara suan hıc gerek kalmıcak hamılede olabılırsın.herseyın hayırlısı kızcem..
reanımm seninde çok az kalmış doğumuna kaç oldu biz konuşmayalıhoşgeldiniz cinsiyetleri ne rabbım kolay doğum nasıp eder ınsallah
hoşbuldum canım
senden nehaber
canım sağolasın.işten güçten bakamıyorum pek.
az kaldı doğuma evet, allahım hayırlısını nasip etsin hepimize inşalah.
biri kız biri erkek: )
kırmızılara takmayın kafayı..yine de bi test yapın.
en çok istediğim şey şu hayatta ikiz olup 1 erkek 1 kız olması tabı sağlıklı olsunlarda gerisi boş
amın kuzum hayırlısı inşallah...çalışıyomusun hala
super pozıtıfsın tatlımRabbim hayırlı bı dogum nasıp etsın sana canım
çok şükür bitanem iyi diyelim iyi olalım
gelmiyon bayadır kavuşamıyok bi türlü
allah gönlüne göre versin inşallah.
madem öyle, hazır kandilken çocuklarla oturuyumda bi dua edeyim sana: )
çalışıyorum canım.rahatım çok şükür.iznimi doğum sonrası kullanıcam.
iki taneler malum, kime emanet edeyim.
sende durumlar nasıl?
amın kuzum inşallah cümlemize
et balım et bütün kızçelrimede etAllah razı olsunn
anladım kuzum zorlanmıyosan sende haklısın tabı o yönden cok zor bana getır ben bakarım
bende hamıleyım kızçem yeni öğrendikinşallah banada senın kadar gobısımde büyütmek nasıp olur
gunaydınlar , hayırlı kandiller herkese. Rabbim gönlünüzde ki mutlulğunuzu her daim karşınızda bulabilme dileğiyle, sağlıklan, sıhatlen,ve hamile arkadaslarımıza da yavrularınızı kucağınıza alabilmenizi dilerim insaallahh..
dün gece geçmisten kalan bi yazı vardı onu bulim geliyorum. <<<
hoşbulduk meleğim,iyiyim kuzum sen nasılsın
oyyy maşallaaah teyzoşumaaaabüyümüş annesi kzuumm
yaa şu hamişlik takvimi de iyi ki var yaaaateyzoşlarımızı takip edebiliyoruz ne güzel, tkrar tebrik ediyorum kk
med im ben sana katılmıyorum şu hamislik takviminden.. :44:
tamam güzel. teyzoslar takip ediliyor ne güzel bisey ama..
benim gibi olanına da yazık oluyor ..
doğruya doğru simdi.. geçen haftaki girmediğimin payı da var bunda.
bunu dediğim içinde kimse kızmasın bana .
umutum bende senin gibi hissediyom her gördüğümde içim gidiyo acaba bende bi gün yaparmıyım die
kızlar yanlış anlamayın nolur maşallah hepinize allahım kucağınıza almak nasip etsin
ben bu gidisle hiç yapamıycam belki de.. ama olsun..napalım kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz sonuçta..
ama yapan arkadasalara çok yakıştı..teyzoslarımzı görüyoz o ayrı bi güzellik..
ama işte insan kendisi de yapmayı istiyo..
nolur kimse yalnıs anlamasın beni..destinamın dediği gibi.. kucağınızada almayı nasip etsin mevlam insaAllah...
iyiyi sağol canım, sen nasılsın
valla katılmayabilirsin saygı duyarım.. ama biz hamile değiliz diye insanlar da hamilelik takvimi yapamıycak diye bişey yok ki.. bu onların en doğal hakkı.. hem kimse o takvimi birilerini üzmek için nispet yapmazk için de yapmıyo ki umudum.. bu seni rahattsız ediyosa o zaman biz burda hiç bebek muhabbeti de yapmayalım.. insanlar hamişlik haberini de vermesin, bebeklerinin gelişiminden durumundan da bahsetmesin öyle mi? valla insanlar resmen zan altında kalıyo... bak selencelkim rahatsız oluyosan kaldırayım yazmışbiliyorum çok üzülüyosun çok acı çektin 15 yıl dile kolay.. çoook da dua ettim kuzum sana, Allah biliyo ya kendime etmediğim kadar sana dua ettim.. ama kısmet olmayınca elden bişey gelmez kuzum, nasipte ne varsa o..
lütfen hayatı kendine daha fazla zindan etme... dua et ve umudunu hiç bi zaman yitirme
yerimde olsan aynı şeyi demezdin emin ol medim demezdin..
belki çoğu yaşadığım şeyi burada anlatamıyorum ama, inan ki insan elinden gelenin fazlasını yapıpta hatta olmayınc,a olamadığını hazmetmesi ne zordur bunu yaşamadığınız için anlamazsınız..
tmm ben yapmayacaklar diye birsey demedim sonuçta..yapanlarada niye yaptınız. hayır yapamazsınız mı dedim simdiye kdar böyle bisey duydunuz mu benden ?.. tabi ki kk yönetimi de iyilik olsun diye yapmıslardır eminim..ama benim şuan ki ruh halimi hiçkimse bilemez.. nispet << dediğine de katılmıyorum, ben suan yapamıyorum diye sadece kendim için söyledim..kimse alınmasın.
bebek muhabbetlerine alıstım..hatta yeni doğan bebek görmeye de alıstım..ama eylül den beir geldiğim şu topikde bitek buna alısamadım heralde niyeyse..belki çok bi hayatı etkileyecek birsey değil sonuçta ama, insan heves ediyor işte..yapamadığı, kendinin de olsun istediği şeye de imreniyor.. "MasaAllah arkadasların var.. bende yapabilir miyim acaba ??" diye dsündüğüm günler oldu..
her adetimde takılıdğım noktalardan birisi de bu.
nyse ben susam en iyisi.. yazarken ellerim ttiriyo cünkü.
valla kuzumm, demeyeceğimden adım gibi eminim... sadce bebek değil.. zman zaman insanın hayatında olmasını isteyipte olmayan yada ulaşmak için her çabayı harcadığı halde bi türlü elde edemediği bir sürü şey var... ama ben hiç bi zaman brileri ona ulaşabildi diye de üzülmedim... kişilik meselesi umudum, sen öylesin ben böyle bi başkası daha farklı...
kimse takvim yapmayacak demedin ama o takvim beni mutsuz ediyo diyince seninde gördüğün gibi insanlar zan altında kalarak kaldıralım mı diye sordu.. yani bunu yazarken böyle zan altında kalacaklarını düşünmediğini sanmıyorum umudum... heves etmekse ben de heves ediyorum burda heves eden bir sürü insan var ama ama ama.. evet adet dönemlerinde çok değişiyosun umudum ben 1 hafta yoktum burda.. dr.a gittim falan döndüğümde topikte burda, hayalotuma kaç kez sordum umudum nasıl diye.. bana dönüpte dr. işin ne oldu demedin... sana defalarca yazdığım halde üstelik de topikte kızçelerle yazıştığın ahalde dönüp tek kelime cvp yazmadın bana.. biz senin yazdığın bişeyi bi sayfa atlayınca kızıyosun sen ama ayın 25inden beri ben sana yazığım halde tek kelime yazmamışsın bana... bunu da adet dönemine bağlayacaksan ne diyeyim canın sağ olsun...
o kadar emin olma med ' imm.. hayatın insana neler getireceği hiç belil olmaz.. ama insaAllah benim gibi muhtaç olmazsın şu göze görünen takvim kadar .. insaAllah benim kdar da beklemezsin sen ve diğer arkdslar..
evt sadece "bebek" değil.. bunu dün sabah ki yazımda da yazmıstım ama sen geçmise bakmadığın için görmüyosun..benim gibi yıllarını verip,hele 4 tüp yapmıs ve yenilgiye uğramıs biri için, dört duvar arasında kalan kisi için önemli..ve benhayatımda ki en önemli kişiyi "Annemi" kaybettim.. ne Anneler gününnü kutlayabilyorum.. nede kendimin Anneler gününü kutlayabiliyorum..ve şu dört duvar arasında da hergünüm evde geçiyor..senin gibi maalesef bi çalısma hayatım da yok ki, evden çıkayım, yorgun olupta kk ya girmezesmde olur diyemiyorum.. bütün gün evde durudğum için de kk da iki konusup kafa dağıtayım diyorum , o da ne kadar oluyorsa artık...o yüzden bu kdar üstüme gelmen doğru olmadı bana göre.. kisilik meselesi derken de, benim kisiliğimi hangi kefeye koyduğunu da anlıyamadım..ben burada sadece kendimin takvim olayından bahsederken, sen beni gözardı ederek, hamis olan arkadasları savunmus gibi yapıyosun..hadi senin dediğin gibi, ben bu sekilde dediğim için onlar ""zan altında"" dedin.. peki ben ne altına girmis oluyorum..bunu da düsündün mü bunu derken? bnde kendimi ezilmis gibi hissetmis olmuyor muyum?.. inanamıyorum yaa.. seninle bu tarz konustuğumuza..
yeminle söylüyorum suan ellerim titriyo,... şu takvimi kendim için dedim..diğer arkadasların yaptığıyla alakalı değil..hatta yönetime bile msj atasım var.. benim şu takvimi görmemi engelleseler..yeminle isterim.. kedinin ciğere baktığı gibi bakıyosun sonuçta..keske evde bu kadar kalıpta, bu hallere gelmeseydim.. Allahım kimseyi benim yerime düsürmesin..
O son dediğin konu baska bi konu.bununla hiçbir alakası yokken dile getiriyorsun..
Böyle kandil gününde rahatsızlık verdiğim için özr dilerim.ama yalnıs anlasılıyordum demem gerekiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?