Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

tutar şekerim sıkma canını .. aynıymışızz .... bizim de tutmuyoo 5 aydır.... :44::44::44:

çiğdemm kuzumm yastık koy belineee gerçi biliyondur ben genede diyim dedimm bide silkelet hamiş kal diolarr burda bi arkadaşımız yaptıı kaldıı valla

yaaa o yastık niee bende işe yaramıooo.. ben bi de o yastık orda uyuyp kalıomm o derece yanii :44::44::44:

kuzucumm bunda yanlış anlaşılacak bişi yok.. sen kendinden bahsediyorsun ve insansın duyguların var.. böyle hissetmen çok normal ceylanım.. tabi dediğin gibi Rabbim tüm hamişş kısçelere sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin... ben de bakıp iç çekiyorum o takvimee.. bizim böleee hissetmemiz çok normal... biz de o duyguyu yaşamak istiyoruzzz bebeeeemm

bak kavuştuk şimdi bende sizi özledim gel bi sarılam
hayırlı kandiller bu arada herkese
kuzum kusura bakma çıkmak zorunda kaldım senınde kandılın mübarek olsun
: )

çok sevindim.allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.mühim zamanlardasın, o halde dikkat et kendine.
Allah razı olsun bıtanem

amınnn amınnnn amınnnnn

yeni,eski tüm tayfa...kandiliniz mübarek olsun.Allahım bu güzel günün,Peygamberimizin yüzü suyu hürmetine dualarınızı kabul etsin.ben dualarımdan anne adayı olan ya da olmak isteyen herkese dua ediyorum hiçbirini ayırmadan,siz de beni ayırmayın olur mu

kıssçelerimmmmm .. Kandilinizzz mübarekkk olsun.. Rabbim öncelikle herkeslere sağlık , huzur versin sonra da gönlünüzden geçenlerin içinden en hayırlı olanlarını versin ... inşallah hayır dualarınız kabul olsun

ben geldim kızceler doktor moralimi bozdu rahim filmi hic bosuna cekılme mıyomlarını aldır 4 gun gunum gectı hıc sanmıyorum ama bı beta hcg yaptıralım dedı yaptırdım sonuc negatıf bilmiyorum napcam ben

kandılınız mubarek olsun canlar dualarınız kabul olur ınsallah benıde alın dualarınıza cokk kotuyum

ben geldim kızceler doktor moralimi bozdu rahim filmi hic bosuna cekılme mıyomlarını aldır 4 gun gunum gectı hıc sanmıyorum ama bı beta hcg yaptıralım dedı yaptırdım sonuc negatıf bilmiyorum napcam ben

yavrukuşşşş salıverme kendiniiiiii.... hadi bakiimmm bi silkelennnn başka bi doktora daha git şekerimmm... tmm mı 29:

:) inan ki medd.. ikimiz de ayrı şeyleri konusuyoruz..ve bu sekilde konusman beni gerçekten üzdü..
beni kimsenin mutluluğu üzmüyo ki..aksine hosuma gidiyor onların da var benim de olsa keske diye..
benim sadece takvimden dolayı kendim yapamadığıma bunca lafım..niye beni tersine anlıyorsun ki..??
bak kendin diyorsun, o kadar şey yazdım sana ?...bnde sana o kadar sey yazıyorum ama sen bi yol tutturmuşsun, benim dediğime hiç bakmıyosun bile..
o son konu neden dedim..ikimizin arasında birsey olduğu için, buradan yazmak istemedim..özelden yazıcaktım bi türlü yazamadım işte..belki o an ki kırgınlıkla, o an ki halimle sana yalnıs bise derim de snradan hem sni üzmüs olurum, hemde kendim üzülürüm diye, biraz sakin kalmayı istedim..o yüzden öyle dedim bilmem anlatabildim mi...?
neysee...ben seni anlıyorum ne demek istediğini ama sen beni anlamıyor görünüyorsun.. ben kendimin de yapmak isteyip yapamadığı birseyi anlatmaya çalısıyorum, yani buradaki o yapmıs, bu yapmıs..bunlara takılmıyorum ki..
bence bir insanın damarına basar gibi takvim konusnuu bu sekilde yorumlarsan, bu benim sana kullandığım ifadelerden beni yalnış, bambaska biri olarak tanırsır elbette..
peki.. sen beni yalnıs tanı bakalım.. ama ben seni yine severim, yine severim..
varsın düsüncelerimiz ayrı olupta bu hale gelsin..umarım birgün düzelir..artık diyecek baska sözüm yok bu konuda..

hele sükür yaa.. aynı frekansda gezen bide sen varmışsın kusum yaa..
kendimi anlattıkça medd tarafından yalnış anlaşıldığıma inanamadım :26::26:

nyse bakalım.. Rabbim hayırlısını versin insaAllah, ne diyelim bu kandil gününde.. :44::44::44:

kusum konusmustuk ama, ben demeyi unutmusumm, beni gidi beni

aminn cnm, Rabbim seninde güzel haberini vermeyi nasip etsin bizlere

haziranad ordayım, bekle beni kusum

cnm bence hem bekle, hmde priorimin dediği gibi bi dr a daha git..
cünkü iki dr aynı kararı veremiyobiliyo.. o yüzden işini sağlama al derim ben..
bazen kan da bile hemen çıkmıyomus.. bu işin kaç türlü hali var kusum, üzülmee

kandılınız mubarek olsun canlar dualarınız kabul olur ınsallah benıde alın dualarınıza cokk kotuyum

seninde cnm.. Rabbim yüzünü güldürsün, sıkıntını gidersin insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…