- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #49.941
valla malum şeyyburdakilere gösterdik azcıkta istanbuldakiler görsünn
ALLAHım yardım etsin dualarını kabul etsın.. ben 2 yıllık ewlıyım.. 23 yasındayım.. bundan 7 ay once bebek düşünmeye karar verdık.. ama ben korunmayı bırakmadan önce gittim muayene felan oldum herseyım normal cıktı sonrasındada calısmalara basladık ama yaklasık 5 aydır tutturamıyoruz((( gittikçe psikolojim bozulmaya basladı valla acaba olmuo mu dıe.. bıde cevreye soledık tabı dusunuoruz dıe onlarda sureklı ee hanı daha beklıomusunuz vs vs dıe iice cnm sıkılıo valla (((
bende memnunm oldum canımmm bende selen
31 yaşındayımm12 yıllık evliyimm arkadaşlara başarılar dilerim
çiğdemm kuzumm yastık koy belineeegerçi biliyondur ben genede diyim dedimm bide silkelet hamiş kal diolarr burda bi arkadaşımız yaptıı kaldıı valla
ben bu gidisle hiç yapamıycam belki de.. ama olsun..napalım kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz sonuçta..
ama yapan arkadasalara çok yakıştı..teyzoslarımzı görüyoz o ayrı bi güzellik..
ama işte insan kendisi de yapmayı istiyo..
nolur kimse yalnıs anlamasın beni..destinamın dediği gibi.. kucağınızada almayı nasip etsin mevlam insaAllah...
kuzum kusura bakma çıkmak zorunda kaldımbak kavuştuk şimdi bende sizi özledim gel bi sarılam
hayırlı kandiller bu arada herkese
Allah razı olsun bıtanem: )
çok sevindim.allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.mühim zamanlardasın, o halde dikkat et kendine.
gunaydınlar , hayırlı kandiller herkese. Rabbim gönlünüzde ki mutlulğunuzu her daim karşınızda bulabilme dileğiyle, sağlıklan, sıhatlen,ve hamile arkadaslarımıza da yavrularınızı kucağınıza alabilmenizi dilerim insaAllahh..
dün gece geçmisten kalan bi yazı vardı onu bulim geliyorum. <<<
kız sen hala doğurmadınmıamada aman azmı kalmış bizim görkemimize kavuşmamıza seninde kandilin mübarek olsun kuzum nasılsın
ben geldim kızceler doktor moralimi bozdu rahim filmi hic bosuna cekılme mıyomlarını aldır 4 gun gunum gectı hıc sanmıyorum ama bı beta hcg yaptıralım dedı yaptırdım sonuc negatıfbilmiyorum napcam ben
Bebeğime kavuşup kavuşmayacağımdan emin değilim.. ama bi başkasının mutluluğunun beni üzmeyeceğinden eminim.. o kadar şey yazdım sana, o son dediğin konu başka konu deyip kestirmişsin.. Sen bilirsin... ama şunu anladım ki biz seninle çok farklı kanallarda takılıyoruz sanırım umutcum... benim söylediklerimi farklı boyuta taşımaya çalışıyosun.. sana onları yazarken de böyle yapacağından emindim, seni iyi tanımışım onu farkettim.. düşüncelerimi söylemem gerekiyodu.. sen bilirsin canın sağ olsun.. dilerim en kısa zamanda kavuşursun meleğine
yaaa o yastık niee bende işe yaramıooo.. ben bi de o yastık orda uyuyp kalıomm o derece yanii :44::44::44:
selam kızlara. priorim, seremcem naslsınız kısçelerim
kuzucumm bunda yanlış anlaşılacak bişi yok.. sen kendinden bahsediyorsun ve insansın duyguların var.. böyle hissetmen çok normal ceylanım.. tabi dediğin gibi Rabbim tüm hamişş kısçelere sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin... ben de bakıp iç çekiyorum o takvimee.. bizim böleee hissetmemiz çok normal... biz de o duyguyu yaşamak istiyoruzzz bebeeeemm
kıssçelerimmmmm .. Kandilinizzz mübarekkk olsun.. Rabbim öncelikle herkeslere sağlık , huzur versinsonra da gönlünüzden geçenlerin içinden en hayırlı olanlarını versin ... inşallah hayır dualarınız kabul olsun
ben geldim kızceler doktor moralimi bozdu rahim filmi hic bosuna cekılme mıyomlarını aldır 4 gun gunum gectı hıc sanmıyorum ama bı beta hcg yaptıralım dedı yaptırdım sonuc negatıfbilmiyorum napcam ben
kandılınız mubarek olsun canlar dualarınız kabul olur ınsallah benıde alın dualarınıza cokk kotuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?