- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #49.961
sağol kuzucum iyiym sen nasılsın.. çok yoğundu pek giremedimm... şube kapanıoooo yarın gelirimm öpüyorum siziiii
canbonlarım okudum yine geçmişi alıntı yapmadan ortaya yazıyorumalıntı yaparsam çok uzun olacak çünküm
umudum dünkü konuşulanları sen alıntı yaparkene farekettiim..yalnız ben o yazıyı ilk yazdığında burda cevabımı yazmamıştım facden konusmustukki hatırlarsan katılmamıştımdatabı ki her insan farklıdır ,fikirleride faklıdır..ama benim düşüncem bu yönde değil..
benim aksıne hep hoşuma gitti..tabiki özlemimde oldu bu gayet normal ama kıskanmadım hiç birzaman ..saygı duyarım bu tabı yıne senin görüşün..Ama sen kk yöneticilerine yazsanda bence bu hamile olanlarında hakkı değilmi bitanem.onlarda senin benim yolumdan geçti..okadar çaba harcadılar kiminin senesi senin kadar uzun kiminin senesi benim kadar kısa..Ama herkes tek bir şey için aynı hayali kuruyor burda.oyuzden bu hamılelık takvımı bu sıtede olmalı bıtanem...sen hamıle olsaydın yapmıycakmıydın hamılelık takvımını??? yapcaktın umudum sende yap çaktın ve yapcanda ınanıyorum buna tum kalbımle..selencelkımde kaldırayımmı yazmış ...istermisin kaldırsın bence bu buşekil olmamalı..evet senınde hakkın o takvımı yapmak burdaki herkesin hakkı tabıı.ama kimse kendi kaderını yazmıyor kuzum.Herşey rabbimden..Kızarmısın bilmem bu yazdıklarıma ama herkes fikrini söylemiş bende söylemek istedim sadece..konu geçmişte kalsaydı belki konuşmazdımda ama öne gelince cevap yazım dedim kusuruma bakmayın sakın...ve bugün kandil.kandil gecesinde birbirimizin kalplerini kırmayalımRabbim eşlerimizle bizlere uzun ömürler versin sağlıklı gerisi boş bu hayatta olmıcak hiçbirşey yok..yeterki rabbım ol desinn
ama hayalotum..sende beni anlamıyorsun bak ?
evt faceden konusmustuk..ama ayrı yönlerde konuşmuşuz ki, yine anlaşılmamışım .
yazının arasında dikkatimi çeken " tabiki özlemimde oldu bu gayet normal ama kıskanmadım hiç birzaman " ... <<<< ben kıskanmıyorum ki.. niye beni yanlış anlıyorsun sende ?
ben kendimden yana sıkıntı yaşadığıımı söyledikçe, inadına mı yapılıyo bilmiyorum kii yaa...
bi takvim yüzünden niye bu kadar kırıyosunuz beni..gideyim ben en iyisi, böyle fikir ayrılığına düşüpte,
birbirimizi kırıcaksak
canbonlarım okudum yine geçmişi alıntı yapmadan ortaya yazıyorumalıntı yaparsam çok uzun olacak çünküm
umudum dünkü konuşulanları sen alıntı yaparkene farekettiim..yalnız ben o yazıyı ilk yazdığında burda cevabımı yazmamıştım facden konusmustukki hatırlarsan katılmamıştımdatabı ki her insan farklıdır ,fikirleride faklıdır..ama benim düşüncem bu yönde değil..
benim aksıne hep hoşuma gitti..tabiki özlemimde oldu bu gayet normal ama kıskanmadım hiç birzaman ..saygı duyarım bu tabı yıne senin görüşün..Ama sen kk yöneticilerine yazsanda bence bu hamile olanlarında hakkı değilmi bitanem.onlarda senin benim yolumdan geçti..okadar çaba harcadılar kiminin senesi senin kadar uzun kiminin senesi benim kadar kısa..Ama herkes tek bir şey için aynı hayali kuruyor burda.oyuzden bu hamılelık takvımı bu sıtede olmalı bıtanem...sen hamıle olsaydın yapmıycakmıydın hamılelık takvımını??? yapcaktın umudum sende yap çaktın ve yapcanda ınanıyorum buna tum kalbımle..selencelkımde kaldırayımmı yazmış ...istermisin kaldırsın bence bu buşekil olmamalı..evet senınde hakkın o takvımı yapmak burdaki herkesin hakkı tabıı.ama kimse kendi kaderını yazmıyor kuzum.Herşey rabbimden..Kızarmısın bilmem bu yazdıklarıma ama herkes fikrini söylemiş bende söylemek istedim sadece..konu geçmişte kalsaydı belki konuşmazdımda ama öne gelince cevap yazım dedim kusuruma bakmayın sakın...ve bugün kandil.kandil gecesinde birbirimizin kalplerini kırmayalımRabbim eşlerimizle bizlere uzun ömürler versin sağlıklı gerisi boş bu hayatta olmıcak hiçbirşey yok..yeterki rabbım ol desinn
umudum neyin yanlış anlaşılması Allah aşkına..faceden konuştuğumuzda zaten anlaşamadıkki kuzum ama bu konuda konuşulup geçilmişti ve ordada aynı düşüncelerimi yazmıştım sende ordada aynı düşüncelerini yazmıştın..fikir ayrılığına düşmüş olabilirizde illa aynı düşünceyi düşüncek değiliz ya gitmenin alemi ne yani kandil günü ...senin gibi düşünen kızçelerde var burda sonuçta..tek değilmişin zaten bu konuda..
gitmiyosunuz gitmiyosunuz 2 oldu bu ben yorum yapıncamı kalkıp gidesiniz tutuyo ..Kıskanabilirsinde benimde hayatta kıskandığım yada imrendiğim şeyler var insan değilmisin bu duygun olabılır bence...benim orda kastedtiğim takvim meselesi konunun yanlış anlaşılmakla bi ilgisi yok bence...sen nasıl fikrini söyledin bizlerde söyledik...2 kızçem sana katıldığında ben senin düşüncene katılmadığımdamı yanlış anlaşılıyorsun..kırılıyorsun..ozaman bende suan kırılıyorum ...
slm kızlar herkese herkesin kandili mübarek olsun rabbim dualarınızı kabul etsin inşallahhh fena bir baş ağrım var yine sinüzit tuttu ilacda kullanamıyorummaaleseff...herkes nasıllar diyeceğim ama biraz anlaşmazlıklar var galiba düşünce farklılıkları bu her iki taraf için doğalll ...neyse ben kendim için yorum yapayım 3-4 ay önce ben siteye girdiğimde hamilelerin takvimlerini görürdümm nasıl yapılıyor bu ne güzel insan her gün karnında neler olduğunu öğrenebiliyor bu takvim sayesinde demiştim inş.. bir gün olursa hamile kalırsam bende yapmak istiyorum demiştim eşime insan özeniyor uzun zaman hamile kalamayıpda bu gebelik takvimini altta görmek hoşuma gidiyor acıkcası benimmm...benimde hamile kalamadığım 8 ay oldu herkesin takvimini okurdum ne güzel derdim bir rahattsızlık durumu olmadı imrendim sadece o kişilere ...umudumunda galiba görünce içinde bir burukluk oluyorrr ilk benim kini koyduğumda yaşadığını biliyorum sonra girmedii ben gelmiyeyim kötü oluyorum diye içimden pişman oldum keşke koymasaydım diye üzüldümm sonra bende çıktım hatta şu aralar hayalotun hamileliğinden sonra baktım koymamış acaba neden dedim içimden umudumuz için mi diye aklımdan geçti ...
neyse çok konuştum kandil günü boş verin kızlarrr allah herkese nasip etsin ne diyeyim meddi cezirim ne alemdesin batına ne kadar varrr
slm kızlar herkese herkesin kandili mübarek olsun rabbim dualarınızı kabul etsin inşallahhh fena bir baş ağrım var yine sinüzit tuttu ilacda kullanamıyorummaaleseff...herkes nasıllar diyeceğim ama biraz anlaşmazlıklar var galiba düşünce farklılıkları bu her iki taraf için doğalll ...neyse ben kendim için yorum yapayım 3-4 ay önce ben siteye girdiğimde hamilelerin takvimlerini görürdümm nasıl yapılıyor bu ne güzel insan her gün karnında neler olduğunu öğrenebiliyor bu takvim sayesinde demiştim inş.. bir gün olursa hamile kalırsam bende yapmak istiyorum demiştim eşime insan özeniyor uzun zaman hamile kalamayıpda bu gebelik takvimini altta görmek hoşuma gidiyor acıkcası benimmm...benimde hamile kalamadığım 8 ay oldu herkesin takvimini okurdum ne güzel derdim bir rahattsızlık durumu olmadı imrendim sadece o kişilere ...umudumunda galiba görünce içinde bir burukluk oluyorrr ilk benim kini koyduğumda yaşadığını biliyorum sonra girmedii ben gelmiyeyim kötü oluyorum diye içimden pişman oldum keşke koymasaydım diye üzüldümm sonra bende çıktım hatta şu aralar hayalotun hamileliğinden sonra baktım koymamış acaba neden dedim içimden umudumuz için mi diye aklımdan geçti ...
neyse çok konuştum kandil günü boş verin kızlarrr allah herkese nasip etsin ne diyeyim meddi cezirim ne alemdesin batına ne kadar varrr
canım meraba seninde kandilin mübarek hayırlara vesile olsun inşallahslm kızlar herkese herkesin kandili mübarek olsun rabbim dualarınızı kabul etsin inşallahhh fena bir baş ağrım var yine sinüzit tuttu ilacda kullanamıyorummaaleseff...herkes nasıllar diyeceğim ama biraz anlaşmazlıklar var galiba düşünce farklılıkları bu her iki taraf için doğalll ...neyse ben kendim için yorum yapayım 3-4 ay önce ben siteye girdiğimde hamilelerin takvimlerini görürdümm nasıl yapılıyor bu ne güzel insan her gün karnında neler olduğunu öğrenebiliyor bu takvim sayesinde demiştim inş.. bir gün olursa hamile kalırsam bende yapmak istiyorum demiştim eşime insan özeniyor uzun zaman hamile kalamayıpda bu gebelik takvimini altta görmek hoşuma gidiyor acıkcası benimmm...benimde hamile kalamadığım 8 ay oldu herkesin takvimini okurdum ne güzel derdim bir rahattsızlık durumu olmadı imrendim sadece o kişilere ...umudumunda galiba görünce içinde bir burukluk oluyorrr ilk benim kini koyduğumda yaşadığını biliyorum sonra girmedii ben gelmiyeyim kötü oluyorum diye içimden pişman oldum keşke koymasaydım diye üzüldümm sonra bende çıktım hatta şu aralar hayalotun hamileliğinden sonra baktım koymamış acaba neden dedim içimden umudumuz için mi diye aklımdan geçti ...
Geçmiş olsun bitanemm..olayı da boşver kuzum, valla burda fikir söylemek olay oluyo
bebeğimmmm batım dündü kuzum, bugün test yaptım negatif ama kırmızılar hala yok... inşş testte yanlış çıkmıştır ve kırmızılar da gelmez
senin durumun nasıl fındığım nasıl kuzum
canım meraba seninde kandilin mübarek hayırlara vesile olsun inşallah
canım ortada bi taraflık mevzuu yok sadece fikir ayrılığı var oda gayet normal herkes aynı şekilde düşünmek zorunda değil
bende aralıktan beri kk dayım hep heveslendim hamilelik takvimine inşallah hamiş kalırsam bende yapmak istiyorum bu en doğal hakkımız kimse birbirine karışamaz
zaten rahatsızlık yok canım imreniyoz sadece kıskançlıkta değil bu allahım herkesin yavrusuna uzn ömürler versin
ama birbirimizi en iyi biz anlarız hepimiz kadınız sonuçta hele böyle hassas bi konuda birbirimize karşı dikkatli davranırsak iyi olur şu mübarek günde kimse kimseyi kırmasın üzülürüm
aynen canım..seninde kandilin mübarek olsun canım rabbim bu gecenin hürmetine herkese bir tane nasip etsin inşallahh...dualarımda herkese ediyorum rabbim inş. kabul eder neyse canım selametle kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?