- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #49.981
nasılsınız kızçelerim
kızlar adetime 10 gün var ve bugün aralıklı olarak midem çok bulandı bukadar erken belli olurmu? ne diyosunuz?
kızlar adetime 10 gün var ve bugün aralıklı olarak midem çok bulandı bukadar erken belli olurmu? ne diyosunuz?
olur mu olur canımm
valla cnm aynı sekılde benımde 10 gun var.. valla bndede 2 gundur acayıp baş dönmesi var ve kendımı cok halsız hıssedıyorum.. psikolojik olabilir bu kadar erken belli etmez dıe dusunuorum ama bilmiyorum ki(
saol canım o an ınsan cok kotu oluyo zaten hsg ıcın sartlamıstım kendımı gebelık beklemıyodum ama doktor betahcg ısteyınce bıan umutlanmıstım amayavrukuşşşş salıverme kendiniiiiii.... hadi bakiimmm bi silkelennnnbaşka bi doktora daha git şekerimmm... tmm mı 29:
cnm bence hem bekle, hmde priorimin dediği gibi bi dr a daha git..
cünkü iki dr aynı kararı veremiyobiliyo.. o yüzden işini sağlama al derim ben..
bazen kan da bile hemen çıkmıyomus.. bu işin kaç türlü hali var kusum, üzülmee
seninde cnm.. Rabbim yüzünü güldürsün, sıkıntını gidersin insaAllah
sagol canım ınsallh gelmez kırmızılarınsernesim bitanem, sakın tek dr.un dediğine takılıp kalma.. valla güven yok, hemen canını sıkma bi dr.a daha görün bitanem.. Ya bugün ne diye dua ettim biliyo musun Allahım dr.lara gerek kalmadan hepimizi meleklerine kavuştur dedim.. Rabbim onların eline düşürmesin, onlarsız da bırakmasın ya :26:
Kırmızılar hala gelmemişken biraz namaz kılayım canlarımmHepimiz için çooooooook dua etcem, sabahta hepimiz için meryem suresi okudum Rabbim kabul eder inşşş
RABBİM ŞU GÜZEL KANDİL GÜNÜ YÜREĞİNİZDE NEYİN ÖZLEMİ VARSA ONU KAVUŞMANIZI SAĞLASIN İNŞ...
BEBİŞ HASRETİYLE YANANLARIN GÖBÜŞLERİNİ DOLDURSUN
BEBİŞİ GÖBÜŞÜNDE OLANLARA DA TEZ ZAMANDA SAĞLICAKLA KUCAKLARINA ALMAYI NASİP ETSİN KUCAKLARINA
SİZİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM!!!!!
hayırlı cumalar canım artık uzme kendını ınankı yakın zamanda tekrar hamıle kalma olasılıgın bızlerden kat kat yuksekGünaydın canlarımm. Nasılsınız? Dün giremedim nete pek iyi değildim çünkü. psikolojim çok bozuldu hem kendimi üzüyorum hem eşimi kırıyorum. hala unutamıyrm bebeğimi. Bu arada geçmiş kandiliniz mübarek olsun cancağızlarım. Kendinize çok iyi bakın. hayırlı Cumalarr minik kuşlarım
kusum konusmustuk ama, ben demeyi unutmusumm,beni gidi beni
aminn cnm, Rabbim seninde güzel haberini vermeyi nasip etsin bizlere
haziranad ordayım, bekle beni kusum
bugünlere pek bi tuhaf oldun sen pcbeğen yapıyorum yapmıyo kimi zaman bazende bi tıklıyorum biseye, kaçar tane geliyo o smileyden en iyisi dövem şunu belkim düzelir
slm kızlar herkese herkesin kandili mübarek olsun rabbim dualarınızı kabul etsin inşallahhh fena bir baş ağrım var yine sinüzit tuttu ilacda kullanamıyorummaaleseff...herkes nasıllar diyeceğim ama biraz anlaşmazlıklar var galiba düşünce farklılıkları bu her iki taraf için doğalll ...neyse ben kendim için yorum yapayım 3-4 ay önce ben siteye girdiğimde hamilelerin takvimlerini görürdümm nasıl yapılıyor bu ne güzel insan her gün karnında neler olduğunu öğrenebiliyor bu takvim sayesinde demiştim inş.. bir gün olursa hamile kalırsam bende yapmak istiyorum demiştim eşime insan özeniyor uzun zaman hamile kalamayıpda bu gebelik takvimini altta görmek hoşuma gidiyor acıkcası benimmm...benimde hamile kalamadığım 8 ay oldu herkesin takvimini okurdum ne güzel derdim bir rahattsızlık durumu olmadı imrendim sadece o kişilere ...umudumunda galiba görünce içinde bir burukluk oluyorrr ilk benim kini koyduğumda yaşadığını biliyorum sonra girmedii ben gelmiyeyim kötü oluyorum diye içimden pişman oldum keşke koymasaydım diye üzüldümm sonra bende çıktım hatta şu aralar hayalotun hamileliğinden sonra baktım koymamış acaba neden dedim içimden umudumuz için mi diye aklımdan geçti ...
neyse çok konuştum kandil günü boş verin kızlarrr allah herkese nasip etsin ne diyeyim meddi cezirim ne alemdesin batına ne kadar varrr
slm fıstıklar geçerken bi uğrayayım dedim
hayırlı cumalar canım artık uzme kendını ınankı yakın zamanda tekrar hamıle kalma olasılıgın bızlerden kat kat yuksek
sağol canım benim. Allah biliyo tek kendim için istmiyrm hiç bi zaman. rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin. sende üzme kendini anım. bana doktorum aşılama demişti bende pko olduğu için olmadı tüp yapcaz dedi. Ama Allahım öyle büyük ki ummadığım anda,
bu ay kesin olmaz dediğimiz ayda hamile kalmıştım. Yeter ki Ol desin olmayacak şey yokk
sağol canım benim. Allah biliyo tek kendim için istmiyrm hiç bi zaman. rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin. sende üzme kendini anım. bana doktorum aşılama demişti bende pko olduğu için olmadı tüp yapcaz dedi. Ama Allahım öyle büyük ki ummadığım anda,
bu ay kesin olmaz dediğimiz ayda hamile kalmıştım. Yeter ki Ol desin olmayacak şey yokk
canım doktorada gittim zaten malum ilişkiden 2 gün sonra lekelenmem oldu 5 gün sonrada kaşıntım oldu doktor gebelikte olabilir günün geçerse gel dedi ve mantar enfeksiyonu teşhiisi koydu fitil verdi krem verdi kullandım dün fitili ve kremi bugün sürdüm biraz rahatladım ama bugünde bulantım var yaa :/ anlamadım yaa bu ay bi tuhafım sürekli bişi oluyo vücuduma aslında kendimi dinlemiyorum çünkü kendimi oturup dinleme fırsatım yok ama bilmiyorum yaa çok garip bugün nasıl yanii diceksiniz ama öğlen 3e kadar uyumuşum ve günü beklemekten nefret ediyorum...
Günaydın canlarımm. Nasılsınız? Dün giremedim nete pek iyi değildim çünkü. psikolojim çok bozuldu hem kendimi üzüyorum hem eşimi kırıyorum. hala unutamıyrm bebeğimi. Bu arada geçmiş kandiliniz mübarek olsun cancağızlarım. Kendinize çok iyi bakın. hayırlı Cumalarr minik kuşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?