Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlar adetime 10 gün var ve bugün aralıklı olarak midem çok bulandı bukadar erken belli olurmu? ne diyosunuz?

kızlar adetime 10 gün var ve bugün aralıklı olarak midem çok bulandı bukadar erken belli olurmu? ne diyosunuz?

valla cnm aynı sekılde benımde 10 gun var.. valla bndede 2 gundur acayıp baş dönmesi var ve kendımı cok halsız hıssedıyorum.. psikolojik olabilir bu kadar erken belli etmez dıe dusunuorum ama bilmiyorum ki(

olur mu olur canımm

canım doktorada gittim zaten malum ilişkiden 2 gün sonra lekelenmem oldu 5 gün sonrada kaşıntım oldu doktor gebelikte olabilir günün geçerse gel dedi ve mantar enfeksiyonu teşhiisi koydu fitil verdi krem verdi kullandım dün fitili ve kremi bugün sürdüm biraz rahatladım ama bugünde bulantım var yaa :/ anlamadım yaa bu ay bi tuhafım sürekli bişi oluyo vücuduma aslında kendimi dinlemiyorum çünkü kendimi oturup dinleme fırsatım yok ama bilmiyorum yaa çok garip bugün nasıl yanii diceksiniz ama öğlen 3e kadar uyumuşum ve günü beklemekten nefret ediyorum...

valla cnm aynı sekılde benımde 10 gun var.. valla bndede 2 gundur acayıp baş dönmesi var ve kendımı cok halsız hıssedıyorum.. psikolojik olabilir bu kadar erken belli etmez dıe dusunuorum ama bilmiyorum ki(

vallai canım ben forumda çok fazla şey okudum oyüzden neye yoracağımı şaşırdım ama yine yapılacak tek şey varki beklemek başka bi çaremiz yok en uyuz kısmıda bu bekleme 10 gün nasıl geçicek aklım almıyor

Günaydın canlarımm. Nasılsınız? Dün giremedim nete pek iyi değildim çünkü. psikolojim çok bozuldu hem kendimi üzüyorum hem eşimi kırıyorum. hala unutamıyrm bebeğimi. Bu arada geçmiş kandiliniz mübarek olsun cancağızlarım. Kendinize çok iyi bakın. hayırlı Cumalarr minik kuşlarım

yavrukuşşşş salıverme kendiniiiiii.... hadi bakiimmm bi silkelennnn başka bi doktora daha git şekerimmm... tmm mı 29:
saol canım o an ınsan cok kotu oluyo zaten hsg ıcın sartlamıstım kendımı gebelık beklemıyodum ama doktor betahcg ısteyınce bıan umutlanmıstım ama

ya bide ne diyo bılıyomusun benım fıkrım amelıyat rahım fılmıyle ugrasma ee dedım rahım alınma rıskı var bu amelıyatta valla o senın bılecegın ıs dıyo benım fıkrım bu valla sasırmıs
sagol canım ınsallh gelmez kırmızılarınbende dua ettım dun gece bol bol Rabbim herkesin gonlune gore versın
hayırlı cumalar canım artık uzme kendını ınankı yakın zamanda tekrar hamıle kalma olasılıgın bızlerden kat kat yuksek

hayırlı cumalar canım artık uzme kendını ınankı yakın zamanda tekrar hamıle kalma olasılıgın bızlerden kat kat yuksek [/QUOTE]

sağol canım benim. Allah biliyo tek kendim için istmiyrm hiç bi zaman. rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin. sende üzme kendini anım. bana doktorum aşılama demişti bende pko olduğu için olmadı tüp yapcaz dedi. Ama Allahım öyle büyük ki ummadığım anda,
bu ay kesin olmaz dediğimiz ayda hamile kalmıştım. Yeter ki Ol desin olmayacak şey yokk

bugünlere pek bi tuhaf oldun sen pc beğen yapıyorum yapmıyo kimi zaman bazende bi tıklıyorum biseye, kaçar tane geliyo o smileyden en iyisi dövem şunu belkim düzelir

sitede çalışma var galiba canım.. ben de de sorun oluyoo.. beğenmiooo

kuzucummm nasılsın.. geçti mi ağrın canım benim..

hayırlı cumalar canım artık uzme kendını ınankı yakın zamanda tekrar hamıle kalma olasılıgın bızlerden kat kat yuksek

sağol canım benim. Allah biliyo tek kendim için istmiyrm hiç bi zaman. rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin. sende üzme kendini anım. bana doktorum aşılama demişti bende pko olduğu için olmadı tüp yapcaz dedi. Ama Allahım öyle büyük ki ummadığım anda,
bu ay kesin olmaz dediğimiz ayda hamile kalmıştım. Yeter ki Ol desin olmayacak şey yokk[/QUOTE]

zaten sen benı cesaretlendırdın hsg cekılmeye ınsallah bende cekılcem bu ay pekı sen asılama yapıldınmı yoksa dırek olmazmı dedı

sagol canım amin insallah benı zaten sen umutlandırdın hsg cekılmeme sen cesaret verdın ınsallh cekılcem hayırlısıyla pekı sen asılama oldunmu yoksa dırek olmazmı dedı

zaten sen benı cesaretlendırdın hsg cekılmeye ınsallah bende cekılcem bu ay pekı sen asılama yapıldınmı yoksa dırek olmazmı dedı[/QUOTE]

in. hayırlısıyla sonuçlanır canım hsgn. yok canım aşılama yapılmadı 5 nisanda hsg çektirdim mayısın 3de hamile olduğumu öğrenmişti. doktorum hamile kalamazsan 2 ay içerisinde aşılama yapcaz demişti. Aşılamaya gerek kalmadan hamile kalmıştım. zaten hsgeden sonra hamile kalma şansı artıyomuş. muayene farkedilemeyen yapışıklık varsa hsgde açılıyomuş. inş. sende muradına erersin hsgden sonra canım

canım benim hakkında hayırlısı olsun inşallah

şekerimmmm yıpratma kendiniiii... dua et sabır dilee kuzum benimmm kıyamam sana yaaa... hayırlısı böyleymişş.. elden de bişi gelmiyo ki bunları söyleyebiliyorum sadece du sarıliiim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…