Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

şekerimmmm yıpratma kendiniiii... dua et sabır dilee kuzum benimmm kıyamam sana yaaa... hayırlısı böyleymişş.. elden de bişi gelmiyo ki bunları söyleyebiliyorum sadece du sarıliiim sana

yapabildiğim elimden gelen tek şey dua zaten canımm.. şu 1 ay geçse diye bakıyorum hemen bırakcam korunmayı. bakalım tekrar başlıcam çalışmalar. inş tekrar hamile kalırım canımm. hepimiz koca göbekler olarak dolaşırız

inşallah kuzucumm ...Rabbim tüm kızçelerin gönlüne göre versin... hamiş kızçeler de sağlıkla ve hayırlısıyla meleklerine kavuşsunlar inşallahh

zaten sen benı cesaretlendırdın hsg cekılmeye ınsallah bende cekılcem bu ay pekı sen asılama yapıldınmı yoksa dırek olmazmı dedı

in. hayırlısıyla sonuçlanır canım hsgn. yok canım aşılama yapılmadı 5 nisanda hsg çektirdim mayısın 3de hamile olduğumu öğrenmişti. doktorum hamile kalamazsan 2 ay içerisinde aşılama yapcaz demişti. Aşılamaya gerek kalmadan hamile kalmıştım. zaten hsgeden sonra hamile kalma şansı artıyomuş. muayene farkedilemeyen yapışıklık varsa hsgde açılıyomuş. inş. sende muradına erersin hsgden sonra canım[/QUOTE]

amin canım ınsallah bı sorun cıkmaz mıyomun varken hsg cekılmene gerk yok amelıyat ol dedı doktor ama ben yınede sansımı deneyecegım cunku sadece bu doktor amelıyat dedı dıger doktorlar once gebelık demıstı o yuzden hsg ıstıyolar zaten bazı doktorlar sırf amelıyat parası ıcın ıstıyorlar amelıyat olmamızı

amin canım ınsallah bı sorun cıkmaz mıyomun varken hsg cekılmene gerk yok amelıyat ol dedı doktor ama ben yınede sansımı deneyecegım cunku sadece bu doktor amelıyat dedı dıger doktorlar once gebelık demıstı o yuzden hsg ıstıyolar zaten bazı doktorlar sırf amelıyat parası ıcın ıstıyorlar amelıyat olmamızı[/QUOTE]

başka doktorada git canım benim ilk gittiğim doktor bana 5 defa çatlatma iğnesi yaptı. ben hsg çekineyim dedikçe yok bi kaç kez daha deneyelim bişey olmaz gel muayeneye dedi ama ben onu dinlemedim. önce devlet hastanesine gittin o da hsg dedi içme klomen dedi, daha sonra tanıdıklarımın önerdiği başka bi doktor vardı ona gittim adam bana direk ne bu kadar uğraşıyosun hemen hsg çekelm dedi ertesi gün çektirdim ve oldu tabi durmadı o başka. bencede hsg çektir canım bi dene bi kaç ay bekle inş olur, olmadı başka tedaviye geçersin aşılama yaptırısın canım

oyle yapıcam canım aslında ıstıyosan cekıl dedı ben devlete gıdıyorum ımkanlarım dahılınde aynı doktora randevu alamadım baska doktordsn aldım randevu pazartesıye hala adet olmadım ama:44::44:

karam catletma ıgnelerını kac tlye alıyodun ben bı kere aldım 65 tl verdım ovıtrelle dıye bı ıgne

oyle yapıcam canım aslında ıstıyosan cekıl dedı ben devlete gıdıyorum ımkanlarım dahılınde aynı doktora randevu alamadım baska doktordsn aldım randevu pazartesıye hala adet olmadım ama:44::44:

canım benim ha geldi ha gelecek diyee strese sokma kendini... gelir o...

karam catletma ıgnelerını kac tlye alıyodun ben bı kere aldım 65 tl verdım ovıtrelle dıye bı ıgne

inş. hamişsindir canım ama fazlada umutlanma biliyrm sonra çok üzülüyoruz. hakkında hayırlısı olsun kırmızılar gelirsede adet bittikten sonra ki 1 hadta içerisinde çekiyola hsgyi. valla canım 3 farklı eczanelerden farklı zamanlarda aldım bende ovitrelleyi biri 72ye, biri 69, biri 80 e sattı. hepsi üç kağıtçı aslınsa prengly diye bi iğne daha var çok çok ucuz ovitrelle ile aynı işlevi görüyomuş ama satmıyolar ucuz diye

e devlet neden karsılamıyokı ya

e devlet neden karsılamıyokı ya

valla şu kadarını biiyorum canım sanırım tedavi göremen için belli bi ayın geçmesi gerekiyomuş ve rapor çıkartmak raporlada en fazla 2 ilacı karşılıyomuş devlet. tam olarakta canımm. Rabbim en kısa zamanda bizede nasip etsin . AMİNNNNNNNNNNNNNNNN

cnm iyiz sen nasılsın bebişe ii bakıomusun:)))
bakmaya çalışıyorum çiğdemimmmsenın nasıl gıdıyor
eh işte idare ediyoruzzz sen nasılsın teyzoşum nasılll

karammımm bıtanem ıyımısın kuzum senınde kandılın mübarek olsun canbonumgeçicek bıtanem tum sıkıntıların dualrım sneınle

kızçelerimmmmmmmmmmm yahu 5000 olmuşuz hıc bı haber vermıyonuz
haydık halaya garpuz kestım gelın yıyelımmmm:
52:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…