- 14 Aralık 2012
- 686
- 5
- 118
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.021
bakmaya çalışıyorum çiğdemimmmsenın nasıl gıdıyor
karammımm bıtanem ıyımısın kuzumsenınde kandılın mübarek olsun canbonum geçicek bıtanem tum sıkıntıların dualrım sneınle
amiiiinnn kızcem amiiiinnvalla şu kadarını biiyorum canım sanırım tedavi göremen için belli bi ayın geçmesi gerekiyomuş ve rapor çıkartmak raporlada en fazla 2 ilacı karşılıyomuş devlet. tam olarakta canımm. Rabbim en kısa zamanda bizede nasip etsin . AMİNNNNNNNNNNNNNNNN
kızçelerimmmmmmmmmmm yahu 5000 olmuşuz hıc bı haber vermıyonuz
haydık halaya garpuz kestım gelın yıyelımmmm:
52:
bi 9 ay boyunca gelmese nolur sankı
inşallah kuzucuumm.. rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin tüümm kızçelerimee
sağol canımıniçi daha iyiyim bugün. bazen geliyolar bana üzülüyorum ağlamaya başlıyorum. Eşimde bana kızıyo üzme kendini diye bende ona kızıyorum beş karış suratla oturyrm
ben geldimmmm
bıtanem ben nekadar sıkma canını desemde boş biliyorum..Ama sen ınanclı bırısın bılıyosun herşey rabbimden.yınede sukredelım balım..beterın beterı var bu hayatta...tabıkı yeri gelcek ağlıcanda kalplerimiz taş değilki ama neolursun eşinle aranı bozma.oda imbilir içi gidiyodur.senın gülmen ıcın herşeyı yaıyo oda.rabbım sağlık versın mutluluk huzur versınkı boy boy bebelerınız olsun dıme kızçem
hoşgeldin canımmmmm. Biliyorum o da çok üzülüyo özelikle benim üzülmeme ama biz hiç küs kalamayız. daha hiç birbirimize küs uyumadık yatmadan önce hep birbirimizle konuşup barıştıkkşükürler olsun ki böyle bi eşe sahibim. Allahım hepimize sağlık sıhhat evimize huzur versinn. hep umudum var hayalotum sanki bu ramazana hamiş olarak başlıcam inş.. hep dua ediyorum, ya varis diyorum, bugün buldum kun fe ye kun duasını okuyorum. Allahım buradaki dünyanının neresinde olursa olsun nne olmak isteyenlerin muradını tez vakitte verir inşş kuzumm
inşallah kuzum amınnnnnnnn
bizde eşimle bu zamana kadar hiç küs uyumadık benim çok kızdığım zmanalarda oldu ama gece barısıyoduk gunduz yıne ben kusuyodumRabbim bozmasın mutluluğunuzu inşallah karammımm
hoşgeldin canımmmmm. Biliyorum o da çok üzülüyo özelikle benim üzülmeme ama biz hiç küs kalamayız. daha hiç birbirimize küs uyumadık yatmadan önce hep birbirimizle konuşup barıştıkkşükürler olsun ki böyle bi eşe sahibim. Allahım hepimize sağlık sıhhat evimize huzur versinn. hep umudum var hayalotum sanki bu ramazana hamiş olarak başlıcam inş.. hep dua ediyorum, ya varis diyorum, bugün buldum kun fe ye kun duasını okuyorum. Allahım buradaki dünyanının neresinde olursa olsun nne olmak isteyenlerin muradını tez vakitte verir inşş kuzumm
bizde aynıyız işte canımm ben hiç alttan almam ne olursa olsun kocam gelir benden özür diler barışırımmAmin Rabbim hepimzin mutluluğunu daim etsin nazarlardan korusun
slm millett...nasılsınız
hayatol sanada slm nasıl gidio
neler var topikte yeni hamişler varmı
selam canım yenı hamıslerımız var bızede sıra gelecek ınsallahsen nasılsın
bende iyiyim her zaman gelemiorum topiğe bi sizleri göreyim dedim
yeni hamişlerin olması çokkk güzelll çok sevindimm
sana da nasip etsinn inşallahhhhh
amiiin canım insallah tez zamnda gelırde bekletmez artık bızı
sende hayırlısıyla saglıcakla alırsın kucagına ınsallah
inşallah bekletmez cnm .. ben 1 yıllık evlıyım 3 ay once dış gebelık gecırdım evlılıgımn 9. ayında hamıle kaldm ama olmadı.. şimdi 3 . ayım bu aydn çk ümtlym inşallah yanlmm :):) hayırlısıyla daha adetime 7 qn var
bizde aynıyız işte canımm ben hiç alttan almam ne olursa olsun kocam gelir benden özür diler barışırımmAmin Rabbim hepimzin mutluluğunu daim etsin nazarlardan korusun
hoş geldin klnım çok şükür iyiyim sen nasılsınslm millett...nasılsınız
hayatol sanada slm nasıl gidio
neler var topikte yeni hamişler varmı
valla sadece mesaj yazabiliyormuyum diye kontrol için yazdım yaşasın yazabiliyorummmm hoşçakalınnn
scorcipim nerdesın balım
asetonum annen gelmeden doğurma sakın tut kendını kızçem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?