- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.041
bekle canım inşallah hamilesindir rabbim nasip eder bu ay inşallah ...bizde ne yapalım şuanlık iyiyiz teyzesi bu aralar sürekli yiyorum valla ne bulursam çok kilo almam inşallah ya kan da vermiştim kansızlıkta yokmuş hayırlısı inşallah ....dualarım sizlerle görüşmek üzere bybydiyor teyzesi dermişimm selametle kalın kızlarrr
Günaydın canlarımm. Nasılsınız? Dün giremedim nete pek iyi değildim çünkü. psikolojim çok bozuldu hem kendimi üzüyorum hem eşimi kırıyorum. hala unutamıyrm bebeğimi. Bu arada geçmiş kandiliniz mübarek olsun cancağızlarım. Kendinize çok iyi bakın. hayırlı Cumalarr minik kuşlarım
canlarım hastalanmadım daha geçmiş kandiliniz kutlu olsun..dün giremedim :) kırmızılar gelmz inş.dua edin lütfenn...inş hemencik hamiş olurum
kuzummm ben de çoooooook özledim bitanem, teyzoşum nasıllgeldim kuzummmmm..başım ağrıyo ama sizi çoközledim geldimmmm..
geçmişe de yarımyamalak baktım..nasılsın annecikkkkk..gittinmi doktora gördünüzmü keseyi hayırlısıyla kuzum
iyiyiz tatlım..o da iyi sanırımye balım ya, teyzoşuma kan olsun can olsunduların için sağol bitanem
kuzummmm böyle olman çok normal, kolay değil yaşadıkların.. ama eşine de üzüldüm, o da üzülüyodur bitanem.. böyle zamana birbirinize destek olursanız daha kolay atlatırsınız.. tez zamanda yeniden hamiş olursun inş bitanem
ayy hadi güzel haberler ver bize nolur bitanem, bende de kırmıızlar yok henüz ama ara ara adet öncesi sancılarım oluyo... dün test yaptım evde, negatifti.. umarım test yanlıştır
kuzummm ben de çoooooook özledim bitanem, teyzoşum nasıll
Canlarım ben çıkıyorum, eşimle yarın şehir dışına çıkıyoruzpazartesine kadar yokum..
Hepinizi çooook seviyorum
amin canım valla Allahım razı olsun kocalarımızdan. aynıyız desene kuşum bende çok kinciyimAllah razı olsun kocıslerımızden benım kocamda benı bazen cıleden cıkarır hep ben kuserım bana dıyokı cok kıncısın halbukı kıran o ozur dıleyende o cok nadırdır benım ondan ozur dılemem
kuzummmm böyle olman çok normal, kolay değil yaşadıkların.. ama eşine de üzüldüm, o da üzülüyodur bitanem.. böyle zamana birbirinize destek olursanız daha kolay atlatırsınız.. tez zamanda yeniden hamiş olursun inş bitanem
evet kolay değil canım. bende sonradan çok üzülüyorum yaptıkları için ama iş işten geçiyoo. ama atlatıyorum yavaş yavaş sağolsun eşimin sayesinde Allah razı olsun. aminnn canım inş. tez zamanda hepimiz hamiş oluruzz canım
topiğimizin bu ayki güzel bomba haberi bu(null)
amin canım valla Allahım razı olsun kocalarımızdan. aynıyız desene kuşum bende çok kinciyim
Günaydın kuzularrrrben yine bir Cumartesi günü mesaisine gidiyorum maalesef size bol gülümsemeli bir gün diliyorum
evet canım cok sukur eslerımız ıyıde bıde onların sıkıntısını cekmıyoruz.şmdıye kadar ıyı bı es bulalım dıye yıprattık kendımızısımdıde hayırlı bı bebek ıcın Rabbim en kısa zamanda tattırsın o duyguyu her ısteyene
kimsecikler gelmemiş sabahki kızçelerim dışında..ayol hala uyuyonuzmu yoksa havayı güzel gören gezmelere mi gittiii
ben evdeyim canlarım çok işim var çooookkk..daha anca kışlıkları kaldırıyorum..kaldırırkende kıyafet ayıklıyorum birsürü verecek şey çıktı ihtiyaç sahiplerine..onları paketliyorum..yazlıklarla beraber bir ütü çıktı ki sormayınnnnnartık az ben yaparım az yardıma gelen abla..off canım da hiç bişey yapmak istemiyo..kişisel temizlik zamanım geldi de geçiyo bile ama okadar üşeniyorum kiiiii
işte böle kızçelerim arada uğrarım yineeee
günaydın minik kelebeklerimm
valla nedense kımsecıkler yok bende sıkıntıdan patladım sımdı pc esım dısarıya goturcek hepten yalnız kalcam ben de ayırdım kıslıkları cokk sıcak burası kisisel temızlıgı sorma valla
tunaydın balım
haftasonu şimdi kocalar da evdedir heralde tatlım..sorma valla ev almış başını gidiyo da bende yapacak hal yok..erkeğin yaptığı iş te biyere kadar...beğenmesemde yaptırıyorum gerçi
ben şimdi kaçıp toplanmaya devam edeyim..kişisel temizliğe de Allah büyük artık yapcaz bişekide
evet canim kocacim evde c.tesi babasina dukkana yardima gidiyor pcde goturdu benimde kirmizilar geldiKarnim felaket boyle kizcem ceptendezor oluyo girmek ama aklimburda kaliyo
bu arada umut yine yok ortalikta kuzum nedesin yine ya cok ustune gittiler benim kizcemin
oyyy balım hoşgeldinnnnnnnngeldim kuzummmmm..başım ağrıyo ama sizi çoközledim geldimmmm..
geçmişe de yarımyamalak baktım..nasılsın annecikkkkk..gittinmi doktora gördünüzmü keseyi hayırlısıyla kuzum
gübaydın demeye geç kaldımmmGünaydın kuzularrrrben yine bir Cumartesi günü mesaisine gidiyorum maalesef size bol gülümsemeli bir gün diliyorum
kimsecikler gelmemiş sabahki kızçelerim dışında..ayol hala uyuyonuzmu yoksa havayı güzel gören gezmelere mi gittiii
ben evdeyim canlarım çok işim var çooookkk..daha anca kışlıkları kaldırıyorum..kaldırırkende kıyafet ayıklıyorum birsürü verecek şey çıktı ihtiyaç sahiplerine..onları paketliyorum..yazlıklarla beraber bir ütü çıktı ki sormayınnnnnartık az ben yaparım az yardıma gelen abla..off canım da hiç bişey yapmak istemiyo..kişisel temizlik zamanım geldi de geçiyo bile ama okadar üşeniyorum kiiiii
işte böle kızçelerim arada uğrarım yineeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?