Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ye balım ya, teyzoşuma kan olsun can olsun duların için sağol bitanem

kuzummmm böyle olman çok normal, kolay değil yaşadıkların.. ama eşine de üzüldüm, o da üzülüyodur bitanem.. böyle zamana birbirinize destek olursanız daha kolay atlatırsınız.. tez zamanda yeniden hamiş olursun inş bitanem

canlarım hastalanmadım daha geçmiş kandiliniz kutlu olsun..dün giremedim :) kırmızılar gelmz inş.dua edin lütfenn...inş hemencik hamiş olurum

ayy hadi güzel haberler ver bize nolur bitanem, bende de kırmıızlar yok henüz ama ara ara adet öncesi sancılarım oluyo... dün test yaptım evde, negatifti.. umarım test yanlıştır

geldim kuzummmmm..başım ağrıyo ama sizi çoközledim geldimmmm..
geçmişe de yarımyamalak baktım..nasılsın annecikkkkk..gittinmi doktora gördünüzmü keseyi hayırlısıyla kuzum
kuzummm ben de çoooooook özledim bitanem, teyzoşum nasıll

Klnım ve hayalimmmmmmmm hoşgeldiniz canlarım

ÇOOOOOOOOOOK GÜZEL HABERLER VAR

HAYALOTUMUZ HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Canlarım ben çıkıyorum, eşimle yarın şehir dışına çıkıyoruz pazartesine kadar yokum..
Hepinizi çooook seviyorum

iyiyiz tatlım..o da iyi sanırımanne yorgun bebe baygın içerde
Canlarım ben çıkıyorum, eşimle yarın şehir dışına çıkıyoruz pazartesine kadar yokum..
Hepinizi çooook seviyorum

iyi gezmeler tatlımmmmmm..görüşürüzzzzzzzzzzzzzz

amin canım valla Allahım razı olsun kocalarımızdan. aynıyız desene kuşum bende çok kinciyim

amin canım valla Allahım razı olsun kocalarımızdan. aynıyız desene kuşum bende çok kinciyim

evet canım cok sukur eslerımız ıyıde bıde onların sıkıntısını cekmıyoruz.şmdıye kadar ıyı bı es bulalım dıye yıprattık kendımızı sımdıde hayırlı bı bebek ıcın Rabbim en kısa zamanda tattırsın o duyguyu her ısteyene

amin canım en kısa zamanda Allahın izniyle bizde hamiş kalıcaz. Bizde tadıcaz cennet meyvemizi inş...

kimsecikler gelmemiş sabahki kızçelerim dışında..ayol hala uyuyonuzmu yoksa havayı güzel gören gezmelere mi gittiii
ben evdeyim canlarım çok işim var çooookkk..daha anca kışlıkları kaldırıyorum..kaldırırkende kıyafet ayıklıyorum birsürü verecek şey çıktı ihtiyaç sahiplerine..onları paketliyorum..yazlıklarla beraber bir ütü çıktı ki sormayınnnnnartık az ben yaparım az yardıma gelen abla..off canım da hiç bişey yapmak istemiyo..kişisel temizlik zamanım geldi de geçiyo bile ama okadar üşeniyorum kiiiii
işte böle kızçelerim arada uğrarım yineeee

Son düzenleme:
valla nedense kımsecıkler yok bende sıkıntıdan patladım sımdı pc esım dısarıya goturcek hepten yalnız kalcam ben de ayırdım kıslıkları cokk sıcak burası kisisel temızlıgı sorma valla

günaydın minik kelebeklerimm

tunaydın balım

haftasonu şimdi kocalar da evdedir heralde tatlım..sorma valla ev almış başını gidiyo da bende yapacak hal yok..erkeğin yaptığı iş te biyere kadar...beğenmesemde yaptırıyorum gerçi
ben şimdi kaçıp toplanmaya devam edeyim..kişisel temizliğe de Allah büyük artık yapcaz bişekide

evet canim kocacim evde c.tesi babasina dukkana yardima gidiyor pcde goturdu benimde kirmizilar geldi karnim felaket boyle kizcem ceptendezor oluyo girmek ama aklimburda kaliyo

bu arada umut yine yok ortalikta kuzum nedesin yine ya cok ustune gittiler benim kizcemin

Selam canlarım tombiş kızçelerim kandilleriniz mübarek dualarınız kabul olsun...bu da ne böle kimsecikler kalmamış sanırım bu huzursuzluktan kaynaklanmış kaç gündür okuorum okuorum yazmadım bişi ama dayanamadım çünkü bu kadar dağılmanın alemi yok.son noktayı da hayolotum senin yüzünden koyuorum.yaa hayalotum senin şu yazılarının altında bu prensesimi görmeyi can atarak beklerken ...malum sebebten koymucam yazını okudum... Sana önce bi tane kafa atarım Sonrada öpücük manyağı yaparım...oluo mu hiç bunlar yakışıo mu .......ewet bnde çok özeniorum çok imreniorum çok kıskanıorum çok hayal kuruorum bu takvime hatta 3 senedir istemediğim için şimdi isteyince bebeği allahım bana ceza werme aratma büyük konuştussam affet banada nasip et die ekrana bakarken o takvimlere ağlıorum bile çoğunun fot. çekip akşam eşime gösteriorum işte bu bu kadar aylık bu bukadar günlük şöle duruo bak bunlar oluo muş die.....burası hamilelik bölümü hepiimz aynı sebepten burdayız kimimiz özlem çekio kimimiz mutluluk yaşıo ne birbirimize kızmaya nede kırmaya ne de gitmeye hakkımız yok heycanımızı deneyimizi paylaşıoruz...takvimleri kaldırmak bi çözüm değil benim diğer topikte arkadaşım war içimizde tek o bekar altta bu kadar ewli yazmıo dilede getirio çok kıskanıorum allah banada nasip etsin die ee kıskanır üzülür die kaldıralım mı şimdi yani saçma.....ne olur kızmayın bana ama bnce çok yersiz hiç birimiz bi ötekinin yaşadığı ızdırabı bilemez ama bizler de can yoldaşıyız burda ve hayalotum burda ilk konuştuğum kızçem eşim senin prensesin görüntüsünü beklio o minacık tanımsız görüntüyü yani bizler burda bi aileyiz senin de takvimini eklemek istiorum tel.ime...o minnak prensesimi ekle lütfen emin ol umudum da bizde ikinizi ekranımızda görmekten mutlu olucaz....

Son düzenleme:
Hayolotummmmm hadi çıkcam bak çıkmadan koy lüfeeennnn lüfeeeennnnn tezesinin kuzusunu göreim

ii sen yine girebiliosun sernesim be ben tel den hiç giremiorum ewet umudum yok boşuna üzdü kendini be kıamam ben hiçbirinize Keske bnm de kırmızılar gelse böle wakitinden 2 gün önce falan eğer onlar düzelmezse çalışmalara başlayamıcazzzzzzzz

geldim kuzummmmm..başım ağrıyo ama sizi çoközledim geldimmmm..
geçmişe de yarımyamalak baktım..nasılsın annecikkkkk..gittinmi doktora gördünüzmü keseyi hayırlısıyla kuzum
oyyy balım hoşgeldinnnnnnnnteyzoşum nasıl benım yerım ıkınızıdeçok şükür bitanem iyi sayılırımyok bu salı günü gidecez bakalım inşallah hayırlı ise hakkımızda görcez sizin teyzoşu
Günaydın kuzularrrr ben yine bir Cumartesi günü mesaisine gidiyorum maalesef size bol gülümsemeli bir gün diliyorum
gübaydın demeye geç kaldımmmhoşgeldınız bıtanemnasıl benım teyzoşum sen nassın.yine işe gıdıyomusunRabbım kolaylık nasip etsin kızçeme

yettim gayre
canbonlarımmmm saat 9da kalktım kavaltı yaptım evi topladık biraz heriflesonra tansiyon oynadı sanırım başım döndü gözlerim karardı 11 buçuk gıbı ben yattım gerisaat 2de kalktımsonra yemek yedım yıne çamaşırları astım topladım katladım anca gelebıldım kızçelerimmmoyyy scocipim ne cok ısın vardır sımdık senın cok dıkkatlı ol bıtanem kolay gelsın

canbonum kırmızılarmı geldi.?
olsun kızçem üzülme zamanı değilmiş demekki vardır bundada bi hayır ...Rabbim bu ay nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…