- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.061
Selam canlarım tombiş kızçelerim kandilleriniz mübarek dualarınız kabul olsun...bu da ne böle kimsecikler kalmamış sanırım bu huzursuzluktan kaynaklanmış kaç gündür okuorum okuorum yazmadım bişi ama dayanamadım çünkü bu kadar dağılmanın alemi yok.son noktayı da hayolotum senin yüzünden koyuorum.yaa hayalotum senin şu yazılarının altında bu prensesimi görmeyi can atarak beklerken ...malum sebebten koymucam yazını okudum...Sana önce bi tane kafa atarım Sonrada öpücük manyağı yaparım...oluo mu hiç bunlar yakışıo mu ....... ewet bnde çok özeniorum çok imreniorum çok kıskanıorum çok hayal kuruorum bu takvime hatta 3 senedir istemediğim için şimdi isteyince bebeği allahım bana ceza werme aratma büyük konuştussam affet banada nasip et die ekrana bakarken o takvimlere ağlıorum bile çoğunun fot. çekip akşam eşime gösteriorum işte bu bu kadar aylık bu bukadar günlük şöle duruo bak bunlar oluo muş die.....burası hamilelik bölümü hepiimz aynı sebepten burdayız kimimiz özlem çekio kimimiz mutluluk yaşıo ne birbirimize kızmaya nede kırmaya ne de gitmeye hakkımız yok heycanımızı deneyimizi paylaşıoruz...takvimleri kaldırmak bi çözüm değil benim diğer topikte arkadaşım war içimizde tek o bekar altta bu kadar ewli yazmıo dilede getirio çok kıskanıorum allah banada nasip etsin die ee kıskanır üzülür die kaldıralım mı şimdi yani saçma.....ne olur kızmayın bana ama bnce çok yersiz hiç birimiz bi ötekinin yaşadığı ızdırabı bilemez ama bizler de can yoldaşıyız burda ve hayalotum burda ilk konuştuğum kızçem eşim senin prensesin görüntüsünü beklio o minacık tanımsız görüntüyü yani bizler burda bi aileyiz senin de takvimini eklemek istiorum tel.ime...o minnak prensesimi ekle lütfen emin ol umudum da bizde ikinizi ekranımızda görmekten mutlu olucaz....
Hayalotttummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
beste kızçem ortada bi kargaşa yaşandı ama geçti gitti sanıyorum..topikte ben malum sebepten koymuyorum diye bi yazı yazmadımkiyazmışmıyım gerçekten yazdıysam herkesten özür dilerim.onunla bi alakası yok çünkü benim koymama sebebim inan başka bir sebep...Hani hiç koymıyacamda demiyorum ama belli bi sürenin benim açımdan geçmesi lazım kızçem o takvim için..ayrıcada umutla yine aramda bi problem yok.fikir ayrımcılığı oldu evet buda gayet normal zaten...ama yine konuşuyorum..umut düzceye gitti bu arada merak etmeyin en son konuştuk eşiyle hafta sonu gezmesindeler..sizlere selamı vardı dün inşallah olca kızçem seninde bebişin inanıyorum ben.hele bi korunmayı bırakın rabbım cok bekletmeden nasıp etcek ınsallah eniştemede selam söyle kızçem pıt pıtları duyalım bi ondan sonra olur herşey zamnı gelince
TAMAM Bİ TANEM SANIRIM BİRAZ GEÇMESİNİ ALLAHIMIN ÜZÜCÜ BİŞİ YAŞATMADAN Bİ DÖNEMİ ATLATIP KOYMAK İSTİOSUN...BENDE Bİ KAÇ AY GEÇİNCE KONU KOMŞUYA DUYURMAYI DÜŞÜNÜORUM ÖLE BİŞİ HERALDE DMEK İSTEDİĞİN...TAMAM SENDE ÇOK SELAM SÖLE UMUDUMA BEN Bİ AMCA ANLATMIŞTIM 16 SENE DİE O 16 DEĞİL 23 SENE MİİŞ 23.YILLARINDA Bİ KIZLARI OLMUŞ...YİNEDE YALAN YANLIŞ OLMASIN DÜZELTEYİM DEDİM.
RABBİM KULUNU DARALTMASIN ÜMİDİNİ YIKMASIN AMA Bİ BU AMCA BİDE SENİN BU TEDAVİ YE BAŞLICAKKEN HAMİŞ OLMAN ÖLE MOREL OLDU Kİ BANA ANLATAMAM SADECE HAYIRLISINI İSTEYİP BEKLEMEKTEN BAŞKA ELİMİZDEN BİŞİ GELMEZ.BİDE DÜZENLİ DR GÖRÜNCEZ.......AAAHHHH KIAMAM BEN SANA NASIL GİDİO BULANTIN FALAN WAR MI TAM NE KADARLIK OLDUNMAHAŞALLAH 41KERE
evet canim kocacim evde c.tesi babasina dukkana yardima gidiyor pcde goturdu benimde kirmizilar geldikarnim felaket boyle kizcem ceptendezor oluyo girmek ama aklimburda kaliyo
bu arada umut yine yok ortalikta kuzum nedesin yine ya cok ustune gittiler benim kizcemin
beni anladığın için sağol kızçem.burada bu konuda yanlış anlaşılmak istemem.kimsenin üzerine bişey atmakta istemem.yani benim takvimimin geçen olaylarla bi ilgisi yok kızçem..SATA göre 5 hafta 3 günlük çıkıyo kızçeminşallah sizlerde yaşıyacaksınız bu duyguyu beterin beteri var kızçem 23 yıl umudum sende dinle bak mutlu son işte...rabbım hayırlı zamanı beklemiş....kimseyi onca sene bekletmesin rabbim....
bi saattir cevap yaziyom cepten heralde cok uzun yazdim bu tartismalarla alakali gercekten cook uzun yazdim kk yayinlayamadi galibaevet geldi hayalotum kirmizilar cok sukur cunku biliyorum gelecegini o yuzden sukrediyorum p.tesi yine doktora gidip randevu alicam hsg icin bakalim bu arada bende merakla bekliyorum hayalotum takvimini :)
Bİ GÖRSEN KIZLA GELMİŞ BURAYA BİŞİLER ALMAYA ''' YA BABİŞKO BEN SENİN ALTIN TOPUNDUM DİMİ NİE ÜCÜOSUN BENİ DİO '''''' AY ÇATLADIM GÜLMEKTEN YA WALLA..... UF ÇOK GÜZEL MAŞALLAH Bİ TANEM ENİŞTE HALAY ÇEKE ÇEKE GELDİMİ O GÜN MİDE BULANTIN VAR MI ÇOK HALSİZ OLUO MUSUN HANİ BEN ÇALIŞIORUM YA ÇOK İZİN WERMEZLER TABİ BÜNYEDEN BÜNYE YE FARK WAR AMA EN YAKINIM SENSİN MİNİK HAMİŞLİ ANLAT BAKİM İLK AYDA BENİ NELER BEKLİO41KERE MAŞALAAH 3 KERE DİCEM 41 KERE MAŞALLAHHHH 3LEDİK TAMAMDIR NAPİM ANAM TEMBİHLEDİ
bi saattir cevap yaziyom cepten heralde cok uzun yazdim bu tartismalarla alakali gercekten cook uzun yazdim kk yayinlayamadi galibaevet geldi hayalotum kirmizilar cok sukur cunku biliyorum gelecegini o yuzden sukrediyorum p.tesi yine doktora gidip randevu alicam hsg icin bakalim bu arada bende merakla bekliyorum hayalotum takvimini :)
ben o ananı öperimmmoy ben yerim o tatlıyı ya maşallah maşallah maşallah diyem bende rabbım annecine babacına bağışlasın ınsallah
Yok kızçem henüz oyle bulantım falan yok benim.sadece kasıklarım ağrıyıp gecıyo adet olcakmısım gıbıonun dışında şuanlık bi sorunum yok kızçem çok şükür.bide bugün tansiyon oynadı gözlerim karardı bi süre ama içtiğim düşük hapından sanırım o :26:inşallah bu belirtileri seninde yaşıyacagın günler gelıcek beste kızçem..ama önce beynini rahatlatmasın...bak onca ay beklediğim zamanlar oldu ınsan kafasına takınca olmuyormuş gerçekten ve herşeyin bi zamanı var kızçem.rabbbim yyeterki ol desin
hadi bakalım hayırlısı olsunhsgdan sonra hamile kalma ihtimalin çok yüksek kızçem inşallah olcek busefer hayırlısıyla
evet canim kocacim evde c.tesi babasina dukkana yardima gidiyor pcde goturdu benimde kirmizilar geldikarnim felaket boyle kizcem ceptendezor oluyo girmek ama aklimburda kaliyo
bu arada umut yine yok ortalikta kuzum nedesin yine ya cok ustune gittiler benim kizcemin
oyyy balım hoşgeldinnnnnnnnteyzoşum nasıl benım yerım ıkınızıde çok şükür bitanem iyi sayılırım yok bu salı günü gidecez bakalım inşallah hayırlı ise hakkımızda görcez sizin teyzoşu
gübaydın demeye geç kaldımmmhoşgeldınız bıtanem nasıl benım teyzoşum sen nassın.yine işe gıdıyomusunRabbım kolaylık nasip etsin kızçeme
yettim gayre
canbonlarımmmm saat 9da kalktım kavaltı yaptım evi topladık biraz heriflesonra tansiyon oynadı sanırım başım döndü gözlerim karardı 11 buçuk gıbı ben yattım geri saat 2de kalktım sonra yemek yedım yıne çamaşırları astım topladım katladım anca gelebıldım kızçelerimmm oyyy scocipim ne cok ısın vardır sımdık senın cok dıkkatlı ol bıtanem kolay gelsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?