Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

beste kızçem ortada bi kargaşa yaşandı ama geçti gitti sanıyorum..topikte ben malum sebepten koymuyorum diye bi yazı yazmadımkiyazmışmıyım gerçekten yazdıysam herkesten özür dilerim.onunla bi alakası yok çünkü benim koymama sebebim inan başka bir sebep...Hani hiç koymıyacamda demiyorum ama belli bi sürenin benim açımdan geçmesi lazım kızçem o takvim için..ayrıcada umutla yine aramda bi problem yok.fikir ayrımcılığı oldu evet buda gayet normal zaten...ama yine konuşuyorum..umut düzceye gitti bu arada merak etmeyin en son konuştuk eşiyle hafta sonu gezmesindeler..sizlere selamı vardı dün inşallah olcak kızçem seninde bebişin inanıyorum ben.hele bi korunmayı bırakın rabbım cok bekletmeden nasıp etcek ınsallaheniştemede selam söyle kızçem pıt pıtları duyalım bi ondan sonra olur herşey zamnı gelince

Son düzenleme:

TAMAM Bİ TANEM SANIRIM BİRAZ GEÇMESİNİ ALLAHIMIN ÜZÜCÜ BİŞİ YAŞATMADAN Bİ DÖNEMİ ATLATIP KOYMAK İSTİOSUN...BENDE Bİ KAÇ AY GEÇİNCE KONU KOMŞUYA DUYURMAYI DÜŞÜNÜORUM ÖLE BİŞİ HERALDE DMEK İSTEDİĞİN...TAMAM SENDE ÇOK SELAM SÖLE UMUDUMA BEN Bİ AMCA ANLATMIŞTIM 16 SENE DİE O 16 DEĞİL 23 SENE MİİŞ 23.YILLARINDA Bİ KIZLARI OLMUŞ...YİNEDE YALAN YANLIŞ OLMASIN DÜZELTEYİM DEDİM.
RABBİM KULUNU DARALTMASIN ÜMİDİNİ YIKMASIN AMA Bİ BU AMCA BİDE SENİN BU TEDAVİ YE BAŞLICAKKEN HAMİŞ OLMAN ÖLE MOREL OLDU Kİ BANA ANLATAMAM SADECE HAYIRLISINI İSTEYİP BEKLEMEKTEN BAŞKA ELİMİZDEN BİŞİ GELMEZ.BİDE DÜZENLİ DR GÖRÜNCEZ.......AAAHHHH KIAMAM BEN SANA NASIL GİDİO BULANTIN FALAN WAR MI TAM NE KADARLIK OLDUNMAHAŞALLAH 41KERE

Son düzenleme:

beni anladığın için sağol kızçem.burada bu konuda yanlış anlaşılmak istemem.kimsenin üzerine bişey atmakta istemem.yani benim takvimimin geçen olaylarla bi ilgisi yok kızçem..SATA göre 5 hafta 3 günlük çıkıyo kızçeminşallah sizlerde yaşıyacaksınız bu duyguyubeterin beteri var kızçem 23 yıl umudum sende dinle bak mutlu son işte...rabbım hayırlı zamanı beklemiş....kimseyi onca sene bekletmesin rabbim....

Son düzenleme:

gezmede umut merak etme sernesim..

bi saattir cevap yaziyom cepten heralde cok uzun yazdim bu tartismalarla alakali gercekten cook uzun yazdim kk yayinlayamadi galiba evet geldi hayalotum kirmizilar cok sukur cunku biliyorum gelecegini o yuzden sukrediyorum p.tesi yine doktora gidip randevu alicam hsg icin bakalim bu arada bende merakla bekliyorum hayalotum takvimini :)

Bİ GÖRSEN KIZLA GELMİŞ BURAYA BİŞİLER ALMAYA ''' YA BABİŞKO BEN SENİN ALTIN TOPUNDUM DİMİ NİE ÜCÜOSUN BENİ DİO '''''' AY ÇATLADIM GÜLMEKTEN YA WALLA..... UF ÇOK GÜZEL MAŞALLAH Bİ TANEM ENİŞTE HALAY ÇEKE ÇEKE GELDİMİ O GÜN MİDE BULANTIN VAR MI ÇOK HALSİZ OLUO MUSUN HANİ BEN ÇALIŞIORUM YA ÇOK İZİN WERMEZLER TABİ BÜNYEDEN BÜNYE YE FARK WAR AMA EN YAKINIM SENSİN MİNİK HAMİŞLİ ANLAT BAKİM İLK AYDA BENİ NELER BEKLİO 41KERE MAŞALAAH 3 KERE DİCEM 41 KERE MAŞALLAHHHH 3LEDİK TAMAMDIRNAPİM ANAM TEMBİHLEDİ

nayn sernesim gelmedi yazı

ben o ananı öperimmmoy ben yerim o tatlıyı ya maşallah maşallah maşallah diyem bendeRabbım annecine babacına bağışlasın ınsallah
yok kızçem henüz oyle bulantım falan yok benim.sadece kasıklarım ağrıyıp gecıyo adet olcakmısım gıbıonun dışında şuanlık bi sorunum yok kızçem çok şükür.bide bugün tansiyon oynadı gözlerim karardı bi süre ama içtiğim düşük hapından sanırım o :26:inşallah bu belirtileri seninde yaşıyacagın günler gelıcek beste kızçem..ama önce beynini rahatlatmasın...bak onca ay beklediğim zamanlar oldu ınsan kafasına takınca olmuyormuş gerçektenve herşeyin bi zamanı var kızçem.rabbbim yyeterki ol desin

neyse az once yazipta paylasamadigim bu tartismalarla alakali yazidan bi parca alinti yapyim.
benim dusuncem kimse kimsenin ne yasadigini bilemez cevre faktoru aile faktoru vs.herkesin yasantisi farkli umutta istemez hayalotumun yada baska birinin takvimi koymamasini oda mutlu oluyodur umudun yasadigi sartlar cok farkli belki oda evliliginin ilk yillarinda boyle degildi bizimde icimiz gidiyo o takvime dilerim RABBIM en kisa zamanda hepimize nasip eder ben cokk mutlu oluyorum o takvimi gorunce

hadi bakalım hayırlısı olsunHsgdan sonra hamile kalma ihtimalin çok yüksek kızçem inşallah olcek busefer hayırlısıyla

inan bu yaşıma kadar bu sözün ne ka büyük bi söz olduğunu anlamamışım ben yazık bana...şimdi çok ii anlıorum herşeyşn zamanı olduğunu sadece yüce rabbim isterse olcağını kaderin olduğunu.....hıııııımmmmm bnm zaten düşük tansiyonum yidik mi aywaı desene :18::18::18: Amin saol tatlım allah hepimizi ailelerimize meleklerimizide bize bağışlasın...karam da bi değişiklik war mıdı bebiş düşük tehlikesi

canlarim alinti yaparak yazamiyorum kusuruma bakmayin

sagol hayalotum aylar sonra hsgye karar verdim vardir Rabbimin bi bildigi bestekizcem hsg ilacli rahim filmi ilac verip alttan ustten rontgen cekiyolarmis biraz sancili bisey ama bebislerimiz icin deger :)

cnm kırmızılar geldi diye hiiç üzülme..inan bebiş olmadan gelmemesi çok daha kötü bi psikoloji..düşün ki her yeni ay yeni bir umut demek..Rabbim sağlık güç kuvvet versin başka dert vermesin nasılsa o bebiş o göbüşe birgün gelecekkkk

Son düzenleme:

merakla bekliyorum teyzoşumdan haberleriiii..görürsün cnm maşallah büyümüş olacak o güne kadar
kuzum ya işte işin bi ucundan tutmak gerek..ev işi olsa yapmıycam ama kocişin kıyafetlerini çıkarmam lazımdı..ucundan ucundan da ütüye başladımm..zaten yorulunca bebiş alarm veriyo teyzesiiibel ağrılarım da başladı hafiften..otur kalk kaplumbağa hızıyla iş görüyorummmmm

buraya görüntü koymak istemiyorum çünkü geçen günkü konu benim de biraz ağırıma gitti açıkçası canlarım..kimseyle de bu konuda tartışacak gücüm yok..zaten az giriyorum artık..ama birbirimiz üzerinde hiçbirşekilde psikolojik baskı da oluşturmamamız gerekiyor onu da demeden edemiycem..çünkü girip bişeyler yazmak bile istemiyorum takvimimden dolayı..herkesin yaşanmışlıkları çok farklı..herkesin bu hayatta sıkıntıları olmuş yada olacaktır..Rabbim dermansız dert vermesin hiçbirimize..

neyse işte o yüzden kasım topiğ linkimizi atıyorum..isteyen bakabilir 4 boyutlu resmimize

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/604446-2013-kasim-anneleri-ultrason-goruntuleri-29.html

Son düzenleme:
insallah scorpim insallah

tabiki bosuna beklemek daha zor cok sukur geldi kirmizilar.bakalim sizin eve 3. akrep geliyor bizede insallah 3.kova gelir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…