Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

insallah scorpim insallah

tabiki bosuna beklemek daha zor cok sukur geldi kirmizilar.bakalim sizin eve 3. akrep geliyor bizede insallah 3.kova gelir :))

valla cnm benim hayalimdiğ akrep olsa keşke diye..ama çalışmalara başladığımız aylarda yengeç aslan falan olabilirdi..sonra düşük yaşadım o başak olacaktı büyük ihtimalle..bak şimdi akrep görünüyor çünkü dt 24 kasımdan daha geri olurmuş..
inşallah size de kova gelecek hayırlısıylaaaaa

scorcipimmmm maşallah yaaaAllahım nekadar büyümüşşşş rabbım kucagınadaa almayı nasip etsın kızçem
valla bakarkene oğlan geçirdim içimden hiç 4dli bebek görmemiştimnekadar güzel bişeymiş rabbim hepımıze nasıp eder ınsallahayyy bırak işi gücü kısçem otur hep bu resme bakkk

hayalotumun leylekleri bizede ugrasa keske hayalotum adresi dogru vermis sanirsam bizde adreslerimizi verelim hayalotumun leyleklerine

hayalotumun leylekleri bizede ugrasa keske hayalotum adresi dogru vermis sanirsam bizde adreslerimizi verelim hayalotumun leyleklerine

kızçem aslında onu koyarkenede girdiğim topikleri o leylek baba dolaşsın diye koymuştumhatta koyduğum ayda topikten 3 kişi hamiş kalmıştıinşallah sırayla dolaşıcak o leylek baba

masallah scorpim masallahhh RABBIM saglicakla kucaginda sevmeyi nasi etsin benim minik teyzosumu benim kiz kardesiminde rumuz ablasi bendim ve yillar once onun rumuzunu scorpio yapmistim ve kardesime hala scorpi derim ismini vermeden seni her gordukce kiz kardesim geliyo aklima

evet hayırlısı herşeyin başında kızçem.hiç dilinden düşürme bu kelimeyii oldumu...
ben geçen aylar olmassa olmıcak herşey rabbimden diyodum..Sen beni isyanlara götürme Rabbim diyodum..çok şükür hamile kaldım binlerce şükür..ama olmassa yine olmaz kızçem.evet içimde yine korku var ama yine dua ediyorum verende sensin alanda sen zor durumda beni isyana götürme diye..herkes şu hayatta ayrı ayrı sınava geçiyor..Bu bebek hayalinden öncede rabbim çok büyük sınavlara soktu çıkardı herkes gibi..Ama inanmak önemli..olmassa sonunda ölüm yokki.Oda rabbimin bi emri olduğunu hiçbir zaman unutmamalıyız..inşallah sizlerde yaşarsınız bu duyguları sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız..inşallah bizlerde hayırlısı ise kucaklarımıza alırız sağlıklı bi şekilde...benimde tansiyonum düşük normalde..

Son düzenleme:
kızçem aslında onu koyarkenede girdiğim topikleri o leylek baba dolaşsın diye koymuştumhatta koyduğum ayda topikten 3 kişi hamiş kalmıştıinşallah sırayla dolaşıcak o leylek baba

insallah hayalotum insallah scorpim bu arada ultrasonu buradada yayinlayabilrsin neden boyle yapiyosunuz ama kiziyorum size

bencede burdada yayınlaman gerek scorcipim ...Ama yinede sen en iyisini bilirsin..
ve ben içimde okadar şey biriktirmişim şimdi tekrardan anladım..Hala dinmemiş demekki bişeyler..

amin kuzummmmm..valla ben hala tahmin yürütemiyorum..ne gelirse razıyım sanırım hiç hayalim yok kızım olsa yada oğlum olsa diye..
ama abimden dolayı tüm çevrem erkek bekliyor..sanki herkes onun yerine koyacak oğlumu..eğer kız olursa hüsrana uğrayabilirler
4d canavar gibi oluyolar ama bi okadar da gerçekçi bi görüntü çıkıyo..ay ilahı hayalotum dur ben bi resme bakayımmmm

amin canımmmmmm..
ay ne hoşşş..demek rumuzunu sen koymuştunn..bende iki akrepiz diye scorpions yaptım kabul etmeyince uğurlu sayımı ekledim

insallah hayalotum insallah scorpim bu arada ultrasonu buradada yayinlayabilrsin neden boyle yapiyosunuz ama kiziyorum size

bencede burdada yayınlaman gerek scorcipim ...Ama yinede sen en iyisini bilirsin..
ve ben içimde okadar şey biriktirmişim şimdi tekrardan anladım..Hala dinmemiş demekki bişeyler..

ne bileyim kızlar yaaa.
geçen ki muhabbetin üstüne nispet yapar gibi buraya koymak istemedim..zaten diğer topiğe koyduğumda buraya da koyacaktım ama dedim biraz bekliyim koyarım..şimdi de sanki tuhaf olacak diye koymadım işte..:26:

canavar gibimivalla azına acı biber sürerim kız benim teyzoşumun neresi canavarhayırlısı ne ise o olsun kızçem rabbım gönlüne göre versin kızçembak kuzum bak ben olsam boynuma asarım bide

saçmalama scorcipim muhabbet oldu geçti inşallah bian öncede kapanır gider nediyeyim.ama onun bunla hiç bir alakası yok..

ev o kadar sessiz ki.... kimsecikler yok ablamla konustum az once telefonla masallah ev bicir kayniyo cocuklarinin sesinden konusamiyoruz artik tam cocuk bahcesi masallaahhhh Rabbim kimine cok verip imtihan ediyo kiminede az...
inanin ablamin psikolojisi bozulmus 6 cocuktan...
sadece2 tanesi buyuk digerleri cok kucuk cidden artik dayanamiyor diyorumki minikleri bana yolla diyoki yakin olsaydin birakirdim gunduzleri sana :) ama o izmirdeee ben istanbulda cok ozluyorum miniklerimi ama insallah onumuzdeki ay gidicem yanlarina

maşallah 6 çocukrabbım sağlıklı uzun ömürler nasıp eylesingidersın tabı kızçem..zor olur uzak şehirler allah kavustursun

maşallah 6 çocukrabbım sağlıklı uzun ömürler nasıp eylesingidersın tabı kızçem..zor olur uzak şehirler allah kavustursun

evet masallahi var benim ablamin :) benim istanbulda yok ailemden kimse cok buyuk konustum sehir disina evlenmicem diyodum ama...hayirlisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…