- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.081
insallah scorpim insallah
tabiki bosuna beklemek daha zor cok sukur geldi kirmizilar.bakalim sizin eve 3. akrep geliyor bizede insallah 3.kova gelir :))
buraya görüntü koymak istemiyorum çünkü geçen günkü konu benim de biraz ağırıma gitti açıkçası canlarım..kimseyle de bu konuda tartışacak gücüm yok..zaten az giriyorum artık..ama birbirimiz üzerinde hiçbirşekilde psikolojik baskı da oluşturmamamız gerekiyor onu da demeden edemiycem..çünkü girip bişeyler yazmak bile istemiyorum takvimimden dolayı..herkesin yaşanmışlıkları çok farklı..herkesin bu hayatta sıkıntıları olmuş yada olacaktır..Rabbim dermansız dert vermesin hiçbirimize..
neyse işte o yüzden kasım topiğ linkimizi atıyorum..isteyen bakabilir 4 boyutlu resmimize
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/604446-2013-kasim-anneleri-ultrason-goruntuleri-29.html
hayalotumun leylekleri bizede ugrasa keske hayalotum adresi dogru vermis sanirsam bizde adreslerimizi verelim hayalotumun leyleklerine
inan bu yaşıma kadar bu sözün ne ka büyük bi söz olduğunu anlamamışım ben yazık bana...şimdi çok ii anlıorum herşeyşn zamanı olduğunu sadece yüce rabbim isterse olcağını kaderin olduğunu.....hıııııımmmmm bnm zaten düşük tansiyonum yidik mi aywaı desene :18::18::18: Amin saol tatlım allah hepimizi ailelerimize meleklerimizide bize bağışlasın...karam da bi değişiklik war mıdı bebiş düşük tehlikesi
kızçem aslında onu koyarkenede girdiğim topikleri o leylek baba dolaşsın diye koymuştumhatta koyduğum ayda topikten 3 kişi hamiş kalmıştı inşallah sırayla dolaşıcak o leylek baba
scorcipimmmm maşallah yaaaAllahım nekadar büyümüşşşş rabbım kucagınadaa almayı nasip etsın kızçem
valla bakarkene oğlan geçirdim içimden hiç 4dli bebek görmemiştimnekadar güzel bişeymiş rabbim hepımıze nasıp eder ınsallah ayyy bırak işi gücü kısçem otur hep bu resme bakkk
masallah scorpim masallahhh RABBIM saglicakla kucaginda sevmeyi nasi etsin benim minik teyzosumu benim kiz kardesiminde rumuz ablasi bendim ve yillar once onun rumuzunu scorpio yapmistim ve kardesime hala scorpi derim ismini vermeden seni her gordukce kiz kardesim geliyo aklima
insallah hayalotum insallah scorpim bu arada ultrasonu buradada yayinlayabilrsin neden boyle yapiyosunuz ama kiziyorum size
bencede burdada yayınlaman gerek scorcipim ...Ama yinede sen en iyisini bilirsin..
ve ben içimde okadar şey biriktirmişim şimdi tekrardan anladım..Hala dinmemiş demekki bişeyler..
amin kuzummmmm..valla ben hala tahmin yürütemiyorum..ne gelirse razıyım sanırım hiç hayalim yok kızım olsa yada oğlum olsa diye..
ama abimden dolayı tüm çevrem erkek bekliyor..sanki herkes onun yerine koyacak oğlumu..eğer kız olursa hüsrana uğrayabilirler
4d canavar gibi oluyolar ama bi okadar da gerçekçi bi görüntü çıkıyo..ay ilahı hayalotum dur ben bi resme bakayımmmm
ne bileyim kızlar yaaa.
geçen ki muhabbetin üstüne nispet yapar gibi buraya koymak istemedim..zaten diğer topiğe koyduğumda buraya da koyacaktım ama dedim biraz bekliyim koyarım..şimdi de sanki tuhaf olacak diye koymadım işte..:26:
hayalotum canim hayirdir noldu
ev o kadar sessiz ki.... kimsecikler yok ablamla konustum az once telefonla masallah ev bicir kayniyo cocuklarinin sesinden konusamiyoruz artik tam cocuk bahcesi masallaahhhh Rabbim kimine cok verip imtihan ediyo kiminede az...
inanin ablamin psikolojisi bozulmus 6 cocuktan...
sadece2 tanesi buyuk digerleri cok kucuk cidden artik dayanamiyor diyorumki minikleri bana yolla diyoki yakin olsaydin birakirdim gunduzleri sana :) ama o izmirdeee ben istanbulda cok ozluyorum miniklerimiama insallah onumuzdeki ay gidicem yanlarina
maşallah 6 çocukrabbım sağlıklı uzun ömürler nasıp eylesin gidersın tabı kızçem..zor olur uzak şehirler allah kavustursun
keserim hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?