Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

1-2 ay öncesine kadar ben de "bebeğim olacak mı?bi gün hamile kalacak myım" diye düşünüp duruyordum ve hamilelik fikri mucize gibi geliyordu.gerçekten öyle tabi ama Allahın izniyle kavuşulmayacak bir mucize değil kızlar.ben 1 yıla yakın bekledim hamileliği ve o kadar çok sağlık sorunu çıktı ki karşıma " hiç hamile kalamayacağım heralde " dediğim anlar bile oldu ama Allahtan hiçbir zaman ümit kesmemek gerek.öyle bir anda çıkıp gelir ki bebişiniz şaşar kalırsınız Bu duygu ve düşünceleri niyeyse hep paylaşmak ve ümitsizliğe kapılan biri varsa kalbine bi damla umut serpmek istiyorum.Arada geliyorlar bana böyle umarım kimse yanlış anlamaz ve umudu azalan insanlara bi an da olsa umut verebilirim....

Son düzenleme:
hoşbulduk canım yeni görrdüm :)
keserim az konuşuyon artık :26:niye gelmiyosun hiç özlüyorum ben seni
evet masallahi var benim ablamin :) benim istanbulda yok ailemden kimse cok buyuk konustum sehir disina evlenmicem diyodum ama...hayirlisi...

nasıl tanıştınızki kızçemrabbım mutlu etsın öür boyu çocuklarınızla beraber

rabbım kucagınada almayı nasıp eder ınsallah

bestekızım benim bebişim geçen hafta bugün düştü ne yazık kı doktorum 2 ay korunun dedi ama ben bu ay korunup tekrar başlıcam çalışmalara inş.. Rabbim bi an önce isteyen herkese nasip eder inş.. ramazana hamiş olarak başlarız inşşş

kızlar nasılsınz ben 2 gündr yoğunum kayınvaldemler geldi yarın gdyrlar gelirm yine öptm

keserim az konuşuyon artık :26:niye gelmiyosun hiç özlüyorum ben seni

nasıl tanıştınızki kızçemrabbım mutlu etsın öür boyu çocuklarınızla beraber
akraba vasıtasıyla canım amin canım hepımızı ınsallah
klasık bir hafta sonu
aynen berbat otesı patladım evde

karam bence hıc korunmayın desın doktor bosuna bır ay gecmesın

canım ya senden de bunları duymak çok ama çok güzel,inan okurken çok mutlu oluyorum ,sağlıkla doldursun inşallah 40 haftasını minik fasülyen, kocaman olup
hayırlısıyla gelsin annesine. Allah a emanet olun bitanem.

Darısı diğer kızlarımıza inşallah , ard arda paylaşın müjdeli haberler.

İnşallah hayırlısıyla yakın zaman da seninde dileğin gerçekleşir.Canım korkma asıl sıkıntı yüksek tansiyonda bildiğim kadarıyla.Normalde de düşükse eğer hamilelikte düşük olmasını önemsemiyor doktorlar. çok düşmemek koşuluyla tabi sanırım .

bencede burdada yayınlaman gerek scorcipim ...Ama yinede sen en iyisini bilirsin..
ve ben içimde okadar şey biriktirmişim şimdi tekrardan anladım..Hala dinmemiş demekki bişeyler..

kocaman olmuş,Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah.
Hayalotum canım benim ,seni üzen,içini daraltan ne varsa,hemen kalkıyorsun sonsuza kadar çöpe atıp keyfine bakıyorsun.Sen artık miniğinden de sorumlusun ,kendine hem fiziksel hem ruhsal çok iyi bakman gerek.Buna mecbursun bitanem .3 maymunu oynayacaksın kuzum benim, başka yolu yok.
Allah evinden huzuru,sağlığı,mutluluğu e tabi parayı da eksik etmesin.
Öpüyorum canım , artık ekşın sana yasak :)

nerde bu millet yaaa:44::44::44::44:

Selam canım,herkes tatlı tatlı uyuyodur.
Melekler rüyalarınızdan eksik olmasın.

Bu arada Medd in durumu belli oldu mu?
Geçmişi biraz kurcaladım ama göremedim.

aminnnnnn aminnnnnnnnnnnnnn
kızlar nasılsınz ben 2 gündr yoğunum kayınvaldemler geldi yarın gdyrlar gelirm yine öptm

aaa doğru ya unutmuşum yinekolay gelsin keserim

nurlum hoşgeldinnnnnasıl benim teyzoşlarım :13::13:minikfasülyemi salı günü görmeye gidicez inşallah kesemizi görürüz bu seferrabbim kızçelerimede nasip etsin inşallah
doru nurlum sanırım ben bazen unutuyorum artık tek olmadığımı...fizikselden şüphe yokta çok şükürruhsal olarak biraz sarsıntılı geçiyor sanırsam

3maymun hayalot
görmüyorum
bilmiyorum
duymuyorum
ekşındamı yasakkk

İyiler güzel teyzoşu çok şükür,sıcaklar başladı çok terliyolar onun dışında herşey yolunda

Maşallah kuzuma benim, görür, duyarsınız inşallah. Allah ım korusun miniğini.

Sadece gülümseten ve yormayan ekşınlar serbest şekercim ona göre

Sen çok iyi bak size tatlım

test yaptı ama negatifti..kırmızılarda yok tabı henüz eşiyle arkadaş gezmesıne gıttıler ancak yarın öğrenebiliriz nurlum

Hayırlısı olsun inşallah sürpriz yapar.

günaydınnnnnnnn canbonlarımmmm
mutlu pazarlarrrrrr

Günaydın bitanem, sana da günaydın.
mutlu, huzurlu, sağlıklı pazarlarrrr :32

Son düzenleme:
allahım yarebbiimmmmmmm yanlış görmüorummm demi hayatol hamilemiiiiiiiiii
bana mesaj atsana hayatollllllllll şuu an çook mutluyummmmmmmmm

Kızlar ben yine kırmızı kart yedim hayırlısı bakalım bizim sıpa gelemedi yine :)yolda takılı kaldı beni heycanlandırdı 4 gün gecikerek oldum inş bidahaki ay gelir annesini bekletmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…