- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.101
keserim az konuşuyon artık :26:niye gelmiyosun hiç özlüyorum ben senihoşbulduk canım yeni görrdüm :)
evet masallahi var benim ablamin :) benim istanbulda yok ailemden kimsecok buyuk konustum sehir disina evlenmicem diyodum ama...hayirlisi...
1-2 ay öncesine kadar ben de "bebeğim olacak mı?bi gün hamile kalacak myım" diye düşünüp duruyordum ve hamilelik fikri mucize gibi geliyordu.gerçekten öyle tabi ama Allahın izniyle kavuşulmayacak bir mucize değil kızlar.ben 1 yıla yakın bekledim hamileliği ve o kadar çok sağlık sorunu çıktı ki karşıma " hiç hamile kalamayacağım heralde " dediğim anlar bile oldu ama Allahtan hiçbir zaman ümit kesmemek gerek.öyle bir anda çıkıp gelir ki bebişiniz şaşar kalırsınızBu duygu ve düşünceleri niyeyse hep paylaşmak ve ümitsizliğe kapılan biri varsa kalbine bi damla umut serpmek istiyorum.Arada geliyorlar bana böyle umarım kimse yanlış anlamaz ve umudu azalan insanlara bi an da olsa umut verebilirim....
rabbım kucagınada almayı nasıp eder ınsallah
inan bu yaşıma kadar bu sözün ne ka büyük bi söz olduğunu anlamamışım ben yazık bana...şimdi çok ii anlıorum herşeyşn zamanı olduğunu sadece yüce rabbim isterse olcağını kaderin olduğunu.....hıııııımmmmm bnm zaten düşük tansiyonum yidik mi aywaı desene :18::18::18: Amin saol tatlım allah hepimizi ailelerimize meleklerimizide bize bağışlasın...karam da bi değişiklik war mıdı bebiş düşük tehlikesi
akraba vasıtasıyla canımkeserim az konuşuyon artık :26:niye gelmiyosun hiç özlüyorum ben seni
nasıl tanıştınızki kızçem rabbım mutlu etsın öür boyu çocuklarınızla beraber
aynen berbat otesı patladım evdeklasık bir hafta sonu
bestekızım benim bebişim geçen hafta bugün düştü ne yazık kıdoktorum 2 ay korunun dedi ama ben bu ay korunup tekrar başlıcam çalışmalara inş.. Rabbim bi an önce isteyen herkese nasip eder inş.. ramazana hamiş olarak başlarız inşşş
beni anladığın için sağol kızçem.burada bu konuda yanlış anlaşılmak istemem.kimsenin üzerine bişey atmakta istemem.yani benim takvimimin geçen olaylarla bi ilgisi yok kızçem..SATA göre 5 hafta 3 günlük çıkıyo kızçeminşallah sizlerde yaşıyacaksınız bu duyguyu beterin beteri var kızçem 23 yıl umudum sende dinle bak mutlu son işte...rabbım hayırlı zamanı beklemiş....kimseyi onca sene bekletmesin rabbim....
inan bu yaşıma kadar bu sözün ne ka büyük bi söz olduğunu anlamamışım ben yazık bana...şimdi çok ii anlıorum herşeyşn zamanı olduğunu sadece yüce rabbim isterse olcağını kaderin olduğunu.....hıııııımmmmm bnm zaten düşük tansiyonum yidik mi aywaı desene :18::18::18: Amin saol tatlım allah hepimizi ailelerimize meleklerimizide bize bağışlasın...karam da bi değişiklik war mıdı bebiş düşük tehlikesi
bencede burdada yayınlaman gerek scorcipim ...Ama yinede sen en iyisini bilirsin..
ve ben içimde okadar şey biriktirmişim şimdi tekrardan anladım..Hala dinmemiş demekki bişeyler..
nerde bu millet yaaa:44::44::44::44:
aminnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnbestekızım benim bebişim geçen hafta bugün düştü ne yazık kıdoktorum 2 ay korunun dedi ama ben bu ay korunup tekrar başlıcam çalışmalara inş.. Rabbim bi an önce isteyen herkese nasip eder inş.. ramazana hamiş olarak başlarız inşşş
kızlar nasılsınz ben 2 gündr yoğunum kayınvaldemler geldi yarın gdyrlar gelirm yine öptm
canım ya senden de bunları duymak çok ama çok güzel,inan okurken çok mutlu oluyorum ,sağlıkla doldursun inşallah 40 haftasını minik fasülyen, kocaman olup
hayırlısıyla gelsin annesine. Allah a emanet olun bitanem.
Darısı diğer kızlarımıza inşallah , ard arda paylaşın müjdeli haberler.
İnşallah hayırlısıyla yakın zaman da seninde dileğin gerçekleşir.Canım korkma asıl sıkıntı yüksek tansiyonda bildiğim kadarıyla.Normalde de düşükse eğer hamilelikte düşük olmasını önemsemiyor doktorlar. çok düşmemek koşuluyla tabi sanırım .
kocaman olmuş,Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah.
Hayalotum canım benim ,seni üzen,içini daraltan ne varsa,hemen kalkıyorsun sonsuza kadar çöpe atıp keyfine bakıyorsun.Sen artık miniğinden de sorumlusun ,kendine hem fiziksel hem ruhsal çok iyi bakman gerek.Buna mecbursun bitanem .3 maymunu oynayacaksın kuzum benim, başka yolu yok.
Allah evinden huzuru,sağlığı,mutluluğu e tabi parayı da eksik etmesin.
Öpüyorum canım , artık ekşın sana yasak :)
Selam canım,herkes tatlı tatlı uyuyodur.
Melekler rüyalarınızdan eksik olmasın.
Bu arada Medd in durumu belli oldu mu?
Geçmişi biraz kurcaladım ama göremedim.
günaydınnnnnnnn canbonlarımmmm
mutlu pazarlarrrrrr
nurlum hoşgeldinnnnnasıl benim teyzoşlarım :13::13: minikfasülyemi salı günü görmeye gidicez inşallah kesemizi görürüz bu sefer rabbim kızçelerimede nasip etsin inşallah
doru nurlum sanırım ben bazen unutuyorum artık tek olmadığımı...fizikselden şüphe yokta çok şükürruhsal olarak biraz sarsıntılı geçiyor sanırsam
3maymun hayalot
görmüyorum
bilmiyorum
duymuyorum
ekşındamı yasakkk
test yaptı ama negatifti..kırmızılarda yok tabı henüzeşiyle arkadaş gezmesıne gıttıler ancak yarın öğrenebiliriz nurlum
günaydınnnnnnnn canbonlarımmmm
mutlu pazarlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?