Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

allahım yarebbiimmmmmmm yanlış görmüorummm demi hayatol hamilemiiiiiiiiii
bana mesaj atsana hayatollllllllll şuu an çook mutluyummmmmmmmm
atıyom soğan cücüğüm nasıl
Kızlar ben yine kırmızı kart yedim hayırlısı bakalım bizim sıpa gelemedi yine :)yolda takılı kaldı beni heycanlandırdı 4 gün gecikerek oldum inş bidahaki ay gelir annesini bekletmez :)

hayırlısı olsun seremcemim üzülme sıkma canınıinşallah bu ay gelecek annesinin göbişine

oy oy ben kıyamam kuzucuklara:13:artık baya baya ısındı havalar gerçi yine bizim buralar daha serin kalıyor nurlum sizin taraflar yanıyodur ateş gibi

akraba vasıtasıyla canım amin canım hepımızı ınsallah

aynen berbat otesı patladım evde

karam bence hıc korunmayın desın doktor bosuna bır ay gecmesın

slm kuşcağızlarım 2 gündür pek giremiyorum gezmelerdeyiz kocacıkla.. bana kalsa korunmayacağım canım ama eşimi 1 aya zor ikna ettim ya sana bişey olursa diyo. bakalım yarın tekrar kontrole gitcemm

scorpicimmmm maşallaahhh minnak' a ... yerim o minik ayacıkarıı... erkek gibi mi :44::44::44:

gunaydin kizlaar ben geldim huhu beni ozleyen varmi acep.ben sizi ozledm valla.tatil bitti karadeniz bana cok iyi geldi.bugùn is basi yaptm bomba gibiyim.bana dua edin reglime 3 gun var olmak istemiyorum artk ins olmam.istahim acildi cok yemektenmi ne gobusum cikti bide belim ve kalcam yanma seklnde agriyo ara ara.dusuk yaptgmda ve asilamadan sonrada ayni agrilar oluyordu bi umut iste belki hamisimdr.du bi bakaym bi gelsme varmi sizlerde :))

Son düzenleme:
hemşirem hoşgeldinnnnntatılin güzel geçtiğine sevindiminşallah bebişkon seninledir kuzum hayırlısı bakalım

karamım hafta sonu gezmesi nasıldı herifinle

günaydın kızçelerimmmm
bugün kızkardeşim polislik sınavına giriyor mülakatlara:18:nolur dua edin geçsin şu sınavı

asetonum acep annen geldi diyemi girmiyosunyoksa doğumamı gittinnnn kızçem
rabbım yardımcın olsun inşallah
gerçi bugün nts ye girme günün ama

Son düzenleme:
hemşirem hoşgeldinnnnntatılin güzel geçtiğine sevindiminşallah bebişkon seninledir kuzum hayırlısı bakalım

karamım hafta sonu gezmesi nasıldı herifinle

hosbulduk hayalotum cok saol evt guzel gecti ay hamissin canm nolur dua et.bizde tabiki sana.kardesinede ederz tabiku hayrlsyla guzel sonuclar alr ins.asetonu bnde sorcktm ya doumdami ki acaba

hosbulduk hayalotum cok saol evt guzel gecti ay hamissin canm nolur dua et.bizde tabiki sana.kardesinede ederz tabiku hayrlsyla guzel sonuclar alr ins.asetonu bnde sorcktm ya doumdami ki acaba

hep dua ediyorum kuzum inşallah olcak hayırlı zamanı bekliyor sadece beni,m teyzoşlarım
asetonum bugün nts günü belki ondan girmedi ama doğum zamanıda geldi artık kolay geçer inşallah
bende iyiyim kuzum teyzoşunda iyi sanırım.bişey hissetmiyorum henüz ama yarın kontrolde belli olur teyzesi

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ne var ne yok son durumlar ne bende 2-3 gündür yoğundum kayınvaldemler gelmişti dün gittiler çok yorucuydu sürekli hizmet etmekten başım döndü :)) ama güzel geçti yinede:) şu görümcemin laf sokmalarıda olmasa daha iiydi oofff sürekli herkes soruyo bebekleri yokmu falan dye bende millete cevap vermek zorunda kalıyorum biran evvel yapıyn diyo yaa ne sinir bozucu sanki ben istemiyorum ama olmuyo işte napayım bende dedim biz henüz düşünmüyoruz dye bi bozuldu tabi siz bilirsiniz ama yaşta geçiyo dyo benim yaşımda bişy yok dedim yaa sırf beni gıcık etmek için proğramlanmış kadın bu arada cuma günü benim kırmızılar geldi bu hafta istanbula gitmeyi düşünüyorum tekrar hsg çektircem inşallah bu kez kötü bişy çıkmaz...

Son düzenleme:
MAŞŞALLAH NE KADAR BÜYÜMÜŞ ALLAHIM ÇOK GÜZEL BİŞİ BU
AMİN SAOL Bİ TANEM
BUNLARA TAKILMAYALIM ARTIK Bİ TANEM ÜZÜNTÜMÜZÜDE NEŞEMİZİDE HEP BİRLİKTE PAYLAŞICAZ...
ALLAH YARDIMCIN OLSUN TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA WERSİN MÜJDELİ HABERİNİ SANA YENİDE HAMİŞ KAICAKSIN İÇİME ÖLE DOĞUO...AMA DR DİNLE BENCE BÜNYENİN HORMONLARIN NORMALE DÖNÜP İİ OLMASI LAZIMDIR TEKRAR ÜZÜCÜ BİŞİ YAŞAMA DİE BEN BEKLE DERİM KAÇ YILLIK EWLİSİN YAŞIN KAÇ YANİ NE WAR BİRAZ HORMONLARIN DİNLENSİN....BNA DR UM ADETİM DÜZENE GİRMEDİ DİE BİLE BEKLE DEDİ WE BEN SUSUP BEKLİORUMWARDIR Bİ BİLDİKLERİ.

en ii cewap daha düşünmüoruz en ii sini yapmışın takam kafana ya cadı onlar cadı

gulbisss kuzucumm hoşgeldin.... inşallah göbüşşş dolu gelmişsindir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…