- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.121
allahım yarebbiimmmmmmm yanlış görmüorummm demi hayatol hamilemiiiiiiiiii
bana mesaj atsana hayatollllllllll şuu an çook mutluyummmmmmmmm
Kızlar ben yine kırmızı kart yedim hayırlısı bakalım bizim sıpa gelemedi yine :)yolda takılı kaldı beni heycanlandırdı 4 gün gecikerek oldum inş bidahaki ay gelir annesini bekletmez :)
İyiler güzel teyzoşu çok şükür,sıcaklar başladı çok terliyolar onun dışında herşey yolunda
Maşallah kuzuma benim, görür, duyarsınız inşallah. Allah ım korusun miniğini.
Sadece gülümseten ve yormayan ekşınlar serbest şekercim ona göre
Sen çok iyi bak size tatlım
Hayırlısı olsun inşallah sürpriz yapar.
Günaydın bitanem, sana da günaydın.
mutlu, huzurlu, sağlıklı pazarlarrrr:32
akraba vasıtasıyla canımamin canım hepımızı ınsallah
aynen berbat otesı patladım evde
karam bence hıc korunmayın desın doktorbosuna bır ay gecmesın
oy oy ben kıyamam kuzucuklara:13:artık baya baya ısındı havalar gerçi yine bizim buralar daha serin kalıyor nurlum sizin taraflar yanıyodur ateş gibi
buraya görüntü koymak istemiyorum çünkü geçen günkü konu benim de biraz ağırıma gitti açıkçası canlarım..kimseyle de bu konuda tartışacak gücüm yok..zaten az giriyorum artık..ama birbirimiz üzerinde hiçbirşekilde psikolojik baskı da oluşturmamamız gerekiyor onu da demeden edemiycem..çünkü girip bişeyler yazmak bile istemiyorum takvimimden dolayı..herkesin yaşanmışlıkları çok farklı..herkesin bu hayatta sıkıntıları olmuş yada olacaktır..Rabbim dermansız dert vermesin hiçbirimize..
neyse işte o yüzden kasım topiğ linkimizi atıyorum..isteyen bakabilir 4 boyutlu resmimize
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/604446-2013-kasim-anneleri-ultrason-goruntuleri-29.html
hemşirem hoşgeldinnnnntatılin güzel geçtiğine sevindim inşallah bebişkon seninledir kuzum hayırlısı bakalım
karamım hafta sonu gezmesi nasıldı herifinle
hosbulduk hayalotum cok saol evt guzel gecti ay hamissin canm nolur dua et.bizde tabiki sana.kardesinede ederz tabiku hayrlsyla guzel sonuclar alr ins.asetonu bnde sorcktm ya doumdami ki acaba
hosbulduk hayalotum cok saol evt guzel gecti ay hamissin canm nolur dua et.bizde tabiki sana.kardesinede ederz tabiku hayrlsyla guzel sonuclar alr ins.asetonu bnde sorcktm ya doumdami ki acaba
MAŞŞALLAH NE KADAR BÜYÜMÜŞ ALLAHIM ÇOK GÜZEL BİŞİ BUburaya görüntü koymak istemiyorum çünkü geçen günkü konu benim de biraz ağırıma gitti açıkçası canlarım..kimseyle de bu konuda tartışacak gücüm yok..zaten az giriyorum artık..ama birbirimiz üzerinde hiçbirşekilde psikolojik baskı da oluşturmamamız gerekiyor onu da demeden edemiycem..çünkü girip bişeyler yazmak bile istemiyorum takvimimden dolayı..herkesin yaşanmışlıkları çok farklı..herkesin bu hayatta sıkıntıları olmuş yada olacaktır..Rabbim dermansız dert vermesin hiçbirimize..
neyse işte o yüzden kasım topiğ linkimizi atıyorum..isteyen bakabilir 4 boyutlu resmimize
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/604446-2013-kasim-anneleri-ultrason-goruntuleri-29.html
AMİN SAOL Bİ TANEMevet hayırlısı herşeyin başında kızçem.hiç dilinden düşürme bu kelimeyii oldumu...
ben geçen aylar olmassa olmıcak herşey rabbimden diyodum..Sen beni isyanlara götürme Rabbim diyodum..çok şükür hamile kaldım binlerce şükür..ama olmassa yine olmaz kızçem.evet içimde yine korku var ama yine dua ediyorum verende sensin alanda sen zor durumda beni isyana götürme diye..herkes şu hayatta ayrı ayrı sınava geçiyor..Bu bebek hayalinden öncede rabbim çok büyük sınavlara soktu çıkardı herkes gibi..Ama inanmak önemli..olmassa sonunda ölüm yokki.Oda rabbimin bi emri olduğunu hiçbir zaman unutmamalıyız..inşallah sizlerde yaşarsınız bu duyguları sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız..inşallah bizlerde hayırlısı ise kucaklarımıza alırız sağlıklı bi şekilde...benimde tansiyonum düşük normalde..
BUNLARA TAKILMAYALIM ARTIK Bİ TANEM ÜZÜNTÜMÜZÜDE NEŞEMİZİDE HEP BİRLİKTE PAYLAŞICAZ...ne bileyim kızlar yaaa.
geçen ki muhabbetin üstüne nispet yapar gibi buraya koymak istemedim..zaten diğer topiğe koyduğumda buraya da koyacaktım ama dedim biraz bekliyim koyarım..şimdi de sanki tuhaf olacak diye koymadım işte..:26:
ALLAH YARDIMCIN OLSUN TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA WERSİN MÜJDELİ HABERİNİ SANA YENİDE HAMİŞ KAICAKSIN İÇİME ÖLE DOĞUO...AMA DR DİNLE BENCE BÜNYENİN HORMONLARIN NORMALE DÖNÜP İİ OLMASI LAZIMDIR TEKRAR ÜZÜCÜ BİŞİ YAŞAMA DİE BEN BEKLE DERİM KAÇ YILLIK EWLİSİN YAŞIN KAÇ YANİ NE WAR BİRAZ HORMONLARIN DİNLENSİN....BNA DR UM ADETİM DÜZENE GİRMEDİ DİE BİLE BEKLE DEDİ WE BEN SUSUP BEKLİORUMWARDIR Bİ BİLDİKLERİ.bestekızım benim bebişim geçen hafta bugün düştü ne yazık kıdoktorum 2 ay korunun dedi ama ben bu ay korunup tekrar başlıcam çalışmalara inş.. Rabbim bi an önce isteyen herkese nasip eder inş.. ramazana hamiş olarak başlarız inşşş
günaydın kızlar nasılsınız bakalım ne var ne yok son durumlar neBende 2-3 gündür yoğundum kayınvaldemler gelmişti dün gittiler çok yorucuydu sürekli hizmet etmekten başım döndü :)) ama güzel geçti yinede:) şu görümcemin laf sokmalarıda olmasa daha iiydi oofff sürekli herkes soruyo bebekleri yokmu falan dye bende millete cevap vermek zorunda kalıyorum biran evvel yapıyn diyo yaa ne sinir bozucu sanki ben istemiyorum ama olmuyo işte napayım Bende dedim biz henüz düşünmüyoruz dye bi bozuldu tabi siz bilirsiniz ama yaşta geçiyo ded benim yaşımda bişy yok dedim yaa sırf beni gıcık etmek için proğramlanmış kadın Bu arada cuma günü benim kırmızılar geldi bu hafta istanbula gitmeyi düşünüyorum tekrar hsg çekilce inşallah bu kez kötü bişy çıkmaz...
günaydın kızçelerimmmm
bugün kızkardeşim polislik sınavına giriyor mülakatlara:18:nolur dua edin geçsin şu sınavı
gunaydin kizlaar ben geldim huhu beni ozleyen varmi acep.ben sizi ozledm valla.tatil bitti karadeniz bana cok iyi geldi.bugùn is basi yaptm bomba gibiyim.bana dua edin reglime 3 gun var olmak istemiyorum artk ins olmam.istahim acildi cok yemektenmi ne gobusum cikti bide belim ve kalcam yanma seklnde agriyo ara ara.dusuk yaptgmda ve asilamadan sonrada ayni agrilar oluyordu bi umut iste belki hamisimdr.du bi bakaym bi gelsme varmi sizlerde :))
gunaydin canimnasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?