Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

saol canımcım sen nasılsın sen nerede oturuyosun ıstanbulda ozel hastaneyemı geleceksın?
bende bugun okmeydanı hastanesınden hsg ıcın 28ıne randevu aldım ınsallah sorunsuz cekılırım cok korkuyorum ınsallah hayırlı sonuclar alırız bende dun yoktum evde. kayınvalıdem bızı zzorla bı sunnet dugunune goturduuzak dıye bız arabayla goturduk esımde bennde sınır olduk emrıvakı oldu bıraz baska bı yere sozumuz vardı bı bebek dogumgunu vardı gıttık ama herkes yemıs cayını ıcmıs bız sona kalıp dona kaldık

bıde gorumcemın 10 sene cocugu olmamıs 3 tup bebek yaptırmıs tutmamıs.sımdı 2 kızı var dogal yoldan kalmıs bıde aksam kayınvalıdem 3.yolda dedı cok sevındım ama aglamamk ıcın kendımı zor tuttum cok kotu oldum hamıle haberlerı alınca cokkk sevınıyorum ama kendıme uzuluyorum

Son düzenleme:

keserimmmmm balımmm.. geçmişler olsun.. gelip gitmişler hayırlısıyla.. takma dicem ama zor oluyo.. arada beni de dürtüyolardı doğur falan diyee.. ben de en sonunda bi konuşma yaptım görümcelerle.... artık kimse bişi sormuyoo. . kayınvalide ağzından kaçırıyo onu da duymuomm..

kuzucum hsg ye gelince sen gönlünü ferah tut... hayırlısını isteyelim.. iyi düşünelim iyi olsun bitanemm...

Allh razi olsn canm biliyorum hepmze dua edersn sen bundan suphem yok Allah asetonu sag salim kurtarsn kucagina koysun bebisini.demek teyzosu gorcen ha ay Allahm kese bile olsa cok guzel bise ya.senin adinaa cook seviniyorum ve heycanlaniyorum kizcem

Son düzenleme:

hain gorumce sana mi dertti ister yaparlar ister yapmazlar iyi demissn kizcem oh olsn inadina yapmiyoz de buyuk gecmis olsn artk :) git tedavini ol da gel korkma hic bisi cikmaz ins dualarmiz seninle

sağol tatlım iyiyim.... ama migren var bende 3 gündür ağrıyo.. ilaç alamadım.. minnak var mı yok mu bilmiom.. acile de gidemedimm.. sersem sersem dolaşıyorumm..... tatil iyi gelmiş maşallahhh

migren cok kotu ya bndede var ama bu aralar ugramiyor cok sukurr.gecmis olsn kuzum dikkat et aman iyi yapmissin ilac alma supheliysen ne iyi gelir migrene ilac dsinda onuda blmiyoz ki evt tatil yaradi kocisim saolsun Allh ondan razi olsn mutlu olmam icn elnden geleni yapiyor iyiki kocislermz var. krmizilarda gelmese daa iyi olcm bilmiyorm ama ndense bi umut var icmde bde ondandr

mrb canm sanada gecmis olsn ins sorunsuz gecer ve en onemlisi iyi sonuclar alirsin.cok stres yapma bak on sene olmams masallah ucuncu yoldamis bizlerinde olck ins.kac yillik evlisin bu arada ah bu kaynanalar hepsimi ayni olur beya :))

mrb canm sanada gecmis olsn ins sorunsuz gecer ve en onemlisi iyi sonuclar alirsin.cok stres yapma bak on sene olmams masallah ucuncu yoldamis bizlerinde olck ins.kac yillik evlisin bu arada ah bu kaynanalar hepsimi ayni olur beya :))

saol canım ınsallah hayırlı sonuc alırım.gorumcemın sorun esındeydı varıkosel vardı amelıyat rısklı dedıklerı ıcın doktorlar hep oyalımıs yıllarca en sonunda bı doktor cesaretlendırıp amelıyat etmıs amelıyattan 1 ay sonra dogal yolla hamıle kalmıs2.kızı denemk ıcındı dıyo hanı bı daha olurmu dıyecok sukur ıkısıde pespese buyuyomasallah sımdı 3 gelıyomus banada solemıyo 9 haftalık olmus ben uzulurum dıye ama cok sevındım cocuga bı doysun onca yılın ozlemı varben 20 aylık evlıyım eylulde 2 sene olacak insallah 3 ay korunduk sadece senın kaynanandamı ole valla bızımkı hıc rahat bırakmıyo bızı her gun bızd normalde kaynananın evınde yenıp ıcılır bızımkıler bıze dadandı 2 yıldır benden cıkmıyolar pazar gunlerı bıle bı rahatım yok aksama kadar duruyo aksam yemegıne gelıyobenı cok sevıyo galıba ayrılamıyo benden

keserim hoşgeldinnn balım sonunda gitiler demekhep öyle de zaten düşünmüyoruz de ben o hatayı yaptım sakın sız yapmayınrabbım en kısa zamanda kavuşturur ınsalah bebıslerınızehayırlısı olsun kuzum.bu haftamı gelıyon ıstanbulasülümanamı geliyosun

mevla kolayllık versin ama mülakat kolay herkes geçio allah yazılı sınavında yardımcısı olsun hayatolum
klnım geçememiş maleseffftam tersi kardeşimde yazılı sınavdan korkmuyordu çünkü sorulara bakıp cozuyodu cogunu ama mülakatta kalmışkısmet değilmiş demekkii:26:

sernesim aldın demek randevuyu hadı bakalım güzel sorunsuz geçer ınsallah dualrım senınle canımın içibu arada gözünüz aydınsıra sanada gelicek inşallah sabır kuzum

amın bıtanmgörcez inşallah darısı sizlere inşallah

bitanem geçememiş kuzum kardeşim3 kişi boyunu ölçmüş tamam demişler sonra aradan bi dengesiz çıkmış yok ayağını kaldırıyor yok boynunu kaldırıyor vs..bir sürü şey söylemiş.ben ölçcem demiş.kardeşim diyorki bilerek diyo omuzlarımı bastırdı diyo 4mm eksik çıkarmış.normalde diğer kişiler ölçtüğünde 1cm fazla çıkmış boyu:26:diğerleride itiraz etmişler öss puanı da iyi geçirelim fiziği hareketleri iyi demişler ama adam demişki öss puanı iyise polislikte ne işi var gitsin üniversite okusun demişgöndermişler mecburen :26:zaten sanah 8de gittiler öğlen 2de girmiş içeri abla diyo güneş altına aldırdılar diyo hareketleri yapamayanları geçirdiler diyo sanırım torpilde vardı işin içindeartık kızçem 1 ay boyunca ağlarnağpalım hayırlısı kısmette yokmuş demekki.yine üniversteye girsinde seneye girer polisliğe tekrardan

sernesim aldın demek randevuyu hadı bakalım güzel sorunsuz geçer ınsallah dualrım senınle canımın içibu arada gözünüz aydınsıra sanada gelicek inşallah sabır kuzum

evet canım aldım randevuyu hakkımızdan hayırlısı olsun ınsallah Allah razı olsun canım
insallah canım sabretmeye calısıyorum

Op.Dr. Aytun AKTAN
Uzman

merhaba miyomlarınız rahim dokusuna baskı yapmıyorsa ameliyat olmanız gerekli değil. ama gebelik sırasında miyomlar buyuyebilr ve bu da düşük riski olusturasbilr. lapaoroskopi ile yaıpılan miyom ameliyatlarında kanama az yapışıklık azdır. rahimin kaybedilmesi operasyonları çok nadır ve büyük miyomlarda olabilir. endişelerinizi doktorunuzla tekrar paylaşınız. saygılarımla.

aytun aktan mıyomlarımla alakalı boyle dedı bırazcık ıcım rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…