- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.141
günaydın kızlar nasılsınız bakalım ne var ne yok son durumlar nebende 2-3 gündür yoğundum kayınvaldemler gelmişti dün gittiler çok yorucuydu sürekli hizmet etmekten başım döndü :)) ama güzel geçti yinede:) şu görümcemin laf sokmalarıda olmasa daha iiydi oofff sürekli herkes soruyo bebekleri yokmu falan dye bende millete cevap vermek zorunda kalıyorum biran evvel yapıyn diyo yaa ne sinir bozucu sanki ben istemiyorum ama olmuyo işte napayım bende dedim biz henüz düşünmüyoruz dye bi bozuldu tabi siz bilirsiniz ama yaşta geçiyo dyo benim yaşımda bişy yok dedim yaa sırf beni gıcık etmek için proğramlanmış kadın bu arada cuma günü benim kırmızılar geldi bu hafta istanbula gitmeyi düşünüyorum tekrar hsg çektircem inşallah bu kez kötü bişy çıkmaz...
günaydın kızlar nasılsınız bakalım ne var ne yok son durumlar nebende 2-3 gündür yoğundum kayınvaldemler gelmişti dün gittiler çok yorucuydu sürekli hizmet etmekten başım döndü :)) ama güzel geçti yinede:) şu görümcemin laf sokmalarıda olmasa daha iiydi oofff sürekli herkes soruyo bebekleri yokmu falan dye bende millete cevap vermek zorunda kalıyorum biran evvel yapıyn diyo yaa ne sinir bozucu sanki ben istemiyorum ama olmuyo işte napayım bende dedim biz henüz düşünmüyoruz dye bi bozuldu tabi siz bilirsiniz ama yaşta geçiyo dyo benim yaşımda bişy yok dedim yaa sırf beni gıcık etmek için proğramlanmış kadın bu arada cuma günü benim kırmızılar geldi bu hafta istanbula gitmeyi düşünüyorum tekrar hsg çektircem inşallah bu kez kötü bişy çıkmaz...
hep dua ediyorum kuzuminşallah olcak hayırlı zamanı bekliyor sadece beni,m teyzoşlarım
asetonum bugün nts günü belki ondan girmedi ama doğum zamanıda geldi artık kolay geçer inşallah
bende iyiyim kuzum teyzoşunda iyi sanırım.bişey hissetmiyorum henüz ama yarın kontrolde belli olur teyzesi
gulbisss kuzucumm hoşgeldin.... inşallah göbüşşş dolu gelmişsindir...
sağol tatlım iyiyim.... ama migren var bende 3 gündür ağrıyo.. ilaç alamadım.. minnak var mı yok mu bilmiom.. acile de gidemedimm.. sersem sersem dolaşıyorumm..... tatil iyi gelmiş maşallahhh
saol canımcım sen nasılsın sen nerede oturuyosun ıstanbulda ozel hastaneyemı geleceksın?
bende bugun okmeydanı hastanesınden hsg ıcın 28ıne randevu aldım ınsallah sorunsuz cekılırım cok korkuyorum ınsallah hayırlı sonuclar alırızbende dun yoktum evde. kayınvalıdem bızı zzorla bı sunnet dugunune goturduuzak dıye bız arabayla goturduk esımde bennde sınır olduk emrıvakı oldu bıraz baska bı yere sozumuz vardı bı bebek dogumgunu vardı gıttık ama herkes yemıs cayını ıcmıs bız sona kalıp dona kaldık
bıde gorumcemın 10 sene cocugu olmamıs 3 tup bebek yaptırmıs tutmamıs.sımdı 2 kızı var dogal yoldan kalmıs bıde aksam kayınvalıdem 3.yolda dedı cok sevındım ama aglamamk ıcın kendımı zor tuttum cok kotu oldum hamıle haberlerı alınca cokkk sevınıyorum ama kendıme uzuluyorum
mrb canm sanada gecmis olsn ins sorunsuz gecer ve en onemlisi iyi sonuclar alirsin.cok stres yapma bak on sene olmams masallah ucuncu yoldamis bizlerinde olck ins.kac yillik evlisin bu arada ah bu kaynanalar hepsimi ayni olur beya :))
keserim hoşgeldinnn balımgünaydın kızlar nasılsınız bakalım ne var ne yok son durumlar nebende 2-3 gündür yoğundum kayınvaldemler gelmişti dün gittiler çok yorucuydu sürekli hizmet etmekten başım döndü :)) ama güzel geçti yinede:) şu görümcemin laf sokmalarıda olmasa daha iiydi oofff sürekli herkes soruyo bebekleri yokmu falan dye bende millete cevap vermek zorunda kalıyorum biran evvel yapıyn diyo yaa ne sinir bozucu sanki ben istemiyorum ama olmuyo işte napayım bende dedim biz henüz düşünmüyoruz dye bi bozuldu tabi siz bilirsiniz ama yaşta geçiyo dyo benim yaşımda bişy yok dedim yaa sırf beni gıcık etmek için proğramlanmış kadın bu arada cuma günü benim kırmızılar geldi bu hafta istanbula gitmeyi düşünüyorum tekrar hsg çektircem inşallah bu kez kötü bişy çıkmaz...
klnım geçememiş malesefffmevla kolayllık versin ama mülakat kolay herkes geçio allah yazılı sınavında yardımcısı olsun hayatolum
sernesim aldın demek randevuyu hadı bakalım güzel sorunsuz geçer ınsallah dualrım senınle canımın içisaol canımcım sen nasılsın sen nerede oturuyosun ıstanbulda ozel hastaneyemı geleceksın?
bende bugun okmeydanı hastanesınden hsg ıcın 28ıne randevu aldım ınsallah sorunsuz cekılırım cok korkuyorum ınsallah hayırlı sonuclar alırızbende dun yoktum evde. kayınvalıdem bızı zzorla bı sunnet dugunune goturduuzak dıye bız arabayla goturduk esımde bennde sınır olduk emrıvakı oldu bıraz baska bı yere sozumuz vardı bı bebek dogumgunu vardı gıttık ama herkes yemıs cayını ıcmıs bız sona kalıp dona kaldık
bıde gorumcemın 10 sene cocugu olmamıs 3 tup bebek yaptırmıs tutmamıs.sımdı 2 kızı var dogal yoldan kalmıs bıde aksam kayınvalıdem 3.yolda dedı cok sevındım ama aglamamk ıcın kendımı zor tuttum cok kotu oldum hamıle haberlerı alınca cokkk sevınıyorum ama kendıme uzuluyorum
Allh razi olsn canm biliyorum hepmze dua edersn sen bundan suphem yokAllah asetonu sag salim kurtarsn kucagina koysun bebisini.demek teyzosu gorcen ha ay Allahm kese bile olsa cok guzel bise ya.senin adinaa cook seviniyorum ve heycanlaniyorum kizcem
sernesim aldın demek randevuyu hadı bakalım güzel sorunsuz geçer ınsallah dualrım senınle canımın içibu arada gözünüz aydın sıra sanada gelicek inşallah sabır kuzum
en ii cewap daha düşünmüoruz en ii sini yapmışın takam kafana ya cadı onlar cadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?