Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım ben yozgattayım ablam istanbulda onun doktoruna yani yenibosna da safa hastanesinde hayrretin akan var ona gtcez sonrasında da süleyman tosuna gtcez inşallah sonuç güzel çıkar...hsg den korkma canım çok acımyıo sadece adet sancısı gibi çoz az bi ağrı oluyor...ahhh canım benim üzme kendini inşallah seninde en kısa zamnda olur inşallah adetin nezmandı senin bana adetin 8. ya da 9. günü gel dedi doktor...

ya şimdi moda sanırım ya kist var yada miyom:26:eskilerde niye böyle sorunlar yoktuherşey hormonlu kısçem başımıza gelmedik kalmıyorgeççek inşallah ameliyata gerek kalmadan sorun etme sakınbak ben mayın tarlasıyla hamile kaldım rabbım buyuktur kuzum

saol canım benm..valla geldiler gittiler ama canım sıklıdı biraz..ya ne bileyim insanları neden ilgilendiriyor ki anlamyrm çocuk olunca onların eline ne geçiyo ya da olmayınca... eşimde tepki göstrdi zaten biz düşünmüyoruz bu kimseyi ilgilendirmez dedi..bakalım hayırlısıyla şu hsg yi bi çektireyimde ne olcaksa olsun...

hoşbulduk güloo nasılsın bakalım bebişimz nasıl ayyy sen şimdi çok heycanlısındr yarın bebiş görcen ya:)))yaa sorma gittler valla o görümcem yok mu o cadı hala fesat yaa hala nişandan sonra burnumdan getirdi dünyayı şimdi yne aynııı offf off sürekli laf sokmalar bozmaya çalışlamalr salk valla salak...valla ben dedim zaten düşünmüyoruz kimseyide ilgilendirmez nezman bebek yapacağmz dedim....bu arada ablamda bugün ikili test yaptrıdı çoook şükür bu kez herşey yolundaaa derin bir ohhhh çektimmmm :))))) çok mutluyum ablam sabah ağlayrak aradııı ''bu kez oldu teyzesi bebişimz sağlıklıymış kalp atışlarınıda dinledik'' dedi

aynen canım ama bızde bırazcıkta genetık halalarımda var bıde ablamla bende ınsallah amelıyata gerek kalmaz masallah hayalotum sana senın ılk degılmı daha once hıc hamıle kalabıldınmı

kayananlar yakın degıller heralde 3 gun kaldıklarına gore keske bızımkılerde bıraz uzak olsalardı bızımkılerde herseyı benden beklıyorlar cok sınır oluyorum

Candy Crush saga ya daldım butun ıslerım kaldı kalkımda kocısım yolda bı taparlanayım

bu halayda ablan için kuzum
bitanem keserim benden sana tavsiye sakın ha kimseye düşünüyoruz deme..hayırlısı de biraz işleri oturtalım falan degerçi benim çevrem böyle oluncada bana dıyoduki Allahın işine karışma dıye tövbe yaen azından kimseye tedavını bahsemevalla kuzum aslında heyecan var ama korkuyorum daha cok:26:

aynen canım ama bızde bırazcıkta genetık halalarımda var bıde ablamla bende ınsallah amelıyata gerek kalmaz masallah hayalotum sana senın ılk degılmı daha once hıc hamıle kalabıldınmı

yok bitanem ilk daha önce hiç yaşamadım..inşallah sizlerinde olcak vakti zamanı gelincebak benim ailemde kimsede yok bişey herkes turp gibiben kime çektim acep

canbonlarım yemek yapmam lazım çıkıyorum.yemekten sonra gelirim yine
klnım bıtanem gelırsen mesajını okuyamıyom balım sayfa kayıyodüzelsin cevap yazıcam
haydık öpüyorum hepınızı bu asetonum kafama takıldı ya bu kızçe kesın doğuma gıttı

saolasın canım benimmm...valla kimseye tedaviden bahsetmedim bakalım bi sonuç nasıl çıkıcak offf son 1 haftadır bi baş ağrısı çıktı fenayımmm valla...

yok bitanem ilk daha önce hiç yaşamadım..inşallah sizlerinde olcak vakti zamanı gelincebak benim ailemde kimsede yok bişey herkes turp gibiben kime çektim acep
artık bılemıyorum kıme cektın kızcem :44::44:insallah bızde yasayacaz o duyguyu bebgım sen hala neden takvımı eklemıyosun yarınmı kontrolun canım
asetonu bende meark ettım ndoguma gıttıyse bır avazda kurtartsın Rabbim saglıcakla
saolasın canım benimmm...valla kimseye tedaviden bahsetmedim bakalım bi sonuç nasıl çıkıcak offf son 1 haftadır bi baş ağrısı çıktı fenayımmm valla...
bencede tedavıden bahsetmeyın kımseye.bende oyle yapıcam.gercı benım neyım olsa kaynanmla gıdıyorum doktora gecen ay kıl donmesı olmustum dun bı dogum gunune gıttık kadınlar gecmıs olsun canım bı gelemedık yanına demezlermı daha demedım nerden duydunuz dıyetabiki kaynanam
yok canım onlar tokatta biz yozgattayız 2 saatlik aramız ... :)))

ıyıımıs valla

Herkese merhabaa
nasılsınız canlarımmmmm, biz yeni geldik de eve kocişimle gezdik tozduk yaa çok iyi geldi
eve gelir gelmez hemen aranıza damladım
ama kimsecikler yoookk
dün akşam kırmızılar gecikmeli de olsa geldi... bu ayda kısmet değilmiş canlarımmmm:26:
artık önümüzdeki maçlara bakcaazz
çarşamba günü dr.a gitcem sanırım bu ayda klomene devam...
RABBİM HAYIRLI ZAMANDA OL DESİN, BEBİŞLERİMİZ DE HAYIRLI ZAMANDA GELSİN İNŞŞ
geçmişe çok bakamadım inş geniş bi zamanda bakmaya çalışcam
hayalotumm yarın teyzoşumu görcekmişsinnn ayy çok heyecanlandım kuzuummmmmmmm
yarın konuşuruuz bol bol..
şimdilik kaçtımmm, çok yorgunum, şuan tipim buna benziyooooo
SİZİ SEVİYORUUUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMM, İYİKİ VARSINIZ CANLARIM

hosgeldın canımdemekki kırmızıların geldı neyse canım benımkılerde geldı bu ayda bırbırımızı yalnız bırakmadık bısey sorcam doktorun senden rahım fılmı ıstemedımı yada cekıldınmı?

klnım geçememiş maleseffftam tersi kardeşimde yazılı sınavdan korkmuyordu çünkü sorulara bakıp cozuyodu cogunu ama mülakatta kalmışkısmet değilmiş demekkii:26:

hadi ya geçmiş olsn bi dahakine olur inşallah.bende 2 kere polisliğe girdim hep yazılıda kalmıştım

yaz geldi cok sukur de o yuzden hıc kımsecıkler yokbende gideyim yatayım aksamdan sonra parkta 4 tur attım hergun boyle yaparsam daha fit olucamtabi turu kaynanmla atıyorumarkamdan gelıyo garıbım yoruldu o oturdu ben dondum parkın etrafında neyse hepınızı optum saglıcakla kalın

ayyy yavrummm kıyamam sana yaa ... çok zor olur öleee... nasıl dayanıyosun ... Allah tan çalışıyorum.. dayanamam ben.. Rabbim bu dünyadaki mükafatını göbüşünü doldurarak versin inşallah

kuzum yaa kıyamam ona da.. çok zor sınav stresii bilirim ... her şer de varmış bi hayır.. belki daha iyi bi yer olur onun için .. haksızlık yapmışlar .. puanı iyi olabilir ama kızçe o yola başkoymuş... bırakın polis olsun ... Rabbim başka hayırlı kapılar açsın inşallah .. dediğin gibi üzülür şimdi o .. bilirim o psikolojiyi.. ben de çok ağladım o sınavlardan sonra
sizin desteğinize ihtiyacı olacak bu dönemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…