- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.161
saol canımcım sen nasılsın sen nerede oturuyosun ıstanbulda ozel hastaneyemı geleceksın?
bende bugun okmeydanı hastanesınden hsg ıcın 28ıne randevu aldım ınsallah sorunsuz cekılırım cok korkuyorum ınsallah hayırlı sonuclar alırızbende dun yoktum evde. kayınvalıdem bızı zzorla bı sunnet dugunune goturduuzak dıye bız arabayla goturduk esımde bennde sınır olduk emrıvakı oldu bıraz baska bı yere sozumuz vardı bı bebek dogumgunu vardı gıttık ama herkes yemıs cayını ıcmıs bız sona kalıp dona kaldık
bıde gorumcemın 10 sene cocugu olmamıs 3 tup bebek yaptırmıs tutmamıs.sımdı 2 kızı var dogal yoldan kalmıs bıde aksam kayınvalıdem 3.yolda dedı cok sevındım ama aglamamk ıcın kendımı zor tuttum cok kotu oldum hamıle haberlerı alınca cokkk sevınıyorum ama kendıme uzuluyorum
Op.Dr. Aytun AKTAN
Uzman
merhaba miyomlarınız rahim dokusuna baskı yapmıyorsa ameliyat olmanız gerekli değil. ama gebelik sırasında miyomlar buyuyebilr ve bu da düşük riski olusturasbilr. lapaoroskopi ile yaıpılan miyom ameliyatlarında kanama az yapışıklık azdır. rahimin kaybedilmesi operasyonları çok nadır ve büyük miyomlarda olabilir. endişelerinizi doktorunuzla tekrar paylaşınız. saygılarımla.
aytun aktan mıyomlarımla alakalı boyle dedı bırazcık ıcım rahatladı
keserimmmmm balımmm.. geçmişler olsun.. gelip gitmişler hayırlısıyla.. takma dicem ama zor oluyo.. arada beni de dürtüyolardı doğur falan diyee.. ben de en sonunda bi konuşma yaptım görümcelerle.... artık kimse bişi sormuyoo.. kayınvalide ağzından kaçırıyo onu da duymuomm..
kuzucum hsg ye gelince sen gönlünü ferah tut... hayırlısını isteyelim.. iyi düşünelim iyi olsun bitanemm...
gerçekten tam cadı yaa artık susuyrm dahda bişy demem o kadına...
keserim hoşgeldinnn balımsonunda gitiler demek hep öyle de zaten düşünmüyoruz de ben o hatayı yaptım sakın sız yapmayın rabbım en kısa zamanda kavuşturur ınsalah bebıslerınıze hayırlısı olsun kuzum.bu haftamı gelıyon ıstanbula sülümanamı geliyosun
ya şimdi moda sanırım ya kist var yada miyom:26:eskilerde niye böyle sorunlar yoktu herşey hormonlu kısçem başımıza gelmedik kalmıyor geççek inşallah ameliyata gerek kalmadan sorun etme sakın bak ben mayın tarlasıyla hamile kaldım rabbım buyuktur kuzum
hoşbulduk güloo nasılsın bakalım bebişimz nasıl ayyy sen şimdi çok heycanlısındr yarın bebiş görcen ya:)))yaa sorma gittler valla o görümcem yok mu o cadı hala fesat yaa hala nişandan sonra burnumdan getirdi dünyayı şimdi yne aynııı offf off sürekli laf sokmalar bozmaya çalışlamalr salk valla salak...valla ben dedim zaten düşünmüyoruz kimseyide ilgilendirmez nezman bebek yapacağmz dedim....bu arada ablamda bugün ikili test yaptrıdı çoook şükür bu kez herşey yolundaaa derin bir ohhhh çektimmmm :))))) çok mutluyum ablam sabah ağlayrak aradııı ''bu kez oldu teyzesi bebişimz sağlıklıymış kalp atışlarınıda dinledik'' dedi
hoşbulduk güloo nasılsın bakalım bebişimz nasıl ayyy sen şimdi çok heycanlısındr yarın bebiş görcen ya:)))yaa sorma gittler valla o görümcem yok mu o cadı hala fesat yaa hala nişandan sonra burnumdan getirdi dünyayı şimdi yne aynııı offf off sürekli laf sokmalar bozmaya çalışlamalr salk valla salak...valla ben dedim zaten düşünmüyoruz kimseyide ilgilendirmez nezman bebek yapacağmz dedim....bu arada ablamda bugün ikili test yaptrıdı çoook şükür bu kez herşey yolundaaa derin bir ohhhh çektimmmm :))))) çok mutluyum ablam sabah ağlayrak aradııı ''bu kez oldu teyzesi bebişimz sağlıklıymış kalp atışlarınıda dinledik'' dedi
aynen canım ama bızde bırazcıkta genetık halalarımda var bıde ablamla bende ınsallah amelıyata gerek kalmaz masallah hayalotum sana senın ılk degılmı daha once hıc hamıle kalabıldınmı
bu halayda ablan için kuzum
bitanem keserim benden sana tavsiye sakın ha kimseye düşünüyoruz deme..hayırlısı de biraz işleri oturtalım falan degerçi benim çevrem böyle oluncada bana dıyoduki Allahın işine karışma dıye tövbe ya en azından kimseye tedavını bahseme valla kuzum aslında heyecan var ama korkuyorum daha cok:26:
kayananlar yakın degıller heralde 3 gun kaldıklarına gore keske bızımkılerde bıraz uzak olsalardı bızımkılerde herseyı benden beklıyorlar cok sınır oluyorum
artık bılemıyorum kıme cektın kızcem :44::44:yok bitanem ilk daha önce hiç yaşamadım..inşallah sizlerinde olcak vakti zamanı gelince bak benim ailemde kimsede yok bişey herkes turp gibi ben kime çektim acep
asetonu bende meark ettım ndoguma gıttıyse bır avazda kurtartsın Rabbim saglıcaklacanbonlarım yemek yapmam lazım çıkıyorum.yemekten sonra gelirim yine
klnım bıtanem gelırsen mesajını okuyamıyom balım sayfa kayıyodüzelsin cevap yazıcam
haydık öpüyorum hepınızı bu asetonum kafama takıldı ya bu kızçe kesın doğuma gıttı
bencede tedavıden bahsetmeyın kımseye.bende oyle yapıcam.gercı benım neyım olsa kaynanmla gıdıyorum doktora gecen ay kıl donmesı olmustum dun bı dogum gunune gıttık kadınlar gecmıs olsun canım bı gelemedık yanına demezlermı daha demedım nerden duydunuz dıyesaolasın canım benimmm...valla kimseye tedaviden bahsetmedim bakalım bi sonuç nasıl çıkıcak offf son 1 haftadır bi baş ağrısı çıktı fenayımmm valla...
yok canım onlar tokatta biz yozgattayız 2 saatlik aramız ... :)))
Herkese merhabaa
nasılsınız canlarımmmmm, biz yeni geldik de eve kocişimle gezdik tozduk yaa çok iyi geldi
eve gelir gelmez hemen aranıza damladım
ama kimsecikler yoookk
dün akşam kırmızılar gecikmeli de olsa geldi... bu ayda kısmet değilmiş canlarımmmm:26:
artık önümüzdeki maçlara bakcaazz
çarşamba günü dr.a gitcem sanırım bu ayda klomene devam...
RABBİM HAYIRLI ZAMANDA OL DESİN, BEBİŞLERİMİZ DE HAYIRLI ZAMANDA GELSİN İNŞŞ
geçmişe çok bakamadım inş geniş bi zamanda bakmaya çalışcam
hayalotumm yarın teyzoşumu görcekmişsinnn ayy çok heyecanlandım kuzuummmmmmmm
yarın konuşuruuz bol bol..
şimdilik kaçtımmm, çok yorgunum, şuan tipim buna benziyooooo
SİZİ SEVİYORUUUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMM, İYİKİ VARSINIZ CANLARIM
klnım geçememiş maleseffftam tersi kardeşimde yazılı sınavdan korkmuyordu çünkü sorulara bakıp cozuyodu cogunu ama mülakatta kalmış kısmet değilmiş demekkii:26:
saol canım ınsallah hayırlı sonuc alırım.gorumcemın sorun esındeydı varıkosel vardı amelıyat rısklı dedıklerı ıcın doktorlar hep oyalımıs yıllarca en sonunda bı doktor cesaretlendırıp amelıyat etmıs amelıyattan 1 ay sonra dogal yolla hamıle kalmıs2.kızı denemk ıcındı dıyo hanı bı daha olurmu dıyecok sukur ıkısıde pespese buyuyomasallah sımdı 3 gelıyomus banada solemıyo 9 haftalık olmus ben uzulurum dıye ama cok sevındım cocuga bı doysun onca yılın ozlemı var ben 20 aylık evlıyım eylulde 2 sene olacak insallah 3 ay korunduk sadece senın kaynanandamı ole valla bızımkı hıc rahat bırakmıyo bızı her gun bızd normalde kaynananın evınde yenıp ıcılır bızımkıler bıze dadandı 2 yıldır benden cıkmıyolar pazar gunlerı bıle bı rahatım yok aksama kadar duruyo aksam yemegıne gelıyo benı cok sevıyo galıba ayrılamıyo benden
bitanem geçememiş kuzum kardeşim3 kişi boyunu ölçmüş tamam demişler sonra aradan bi dengesiz çıkmış yok ayağını kaldırıyor yok boynunu kaldırıyor vs..bir sürü şey söylemiş.ben ölçcem demiş.kardeşim diyorki bilerek diyo omuzlarımı bastırdı diyo 4mm eksik çıkarmış.normalde diğer kişiler ölçtüğünde 1cm fazla çıkmış boyu:26:diğerleride itiraz etmişler öss puanı da iyi geçirelim fiziği hareketleri iyi demişler ama adam demişki öss puanı iyise polislikte ne işi var gitsin üniversite okusun demiş göndermişler mecburen :26:zaten sanah 8de gittiler öğlen 2de girmiş içeri abla diyo güneş altına aldırdılar diyo hareketleri yapamayanları geçirdiler diyo sanırım torpilde vardı işin içinde artık kızçem 1 ay boyunca ağlar nağpalım hayırlısı kısmette yokmuş demekki.yine üniversteye girsinde seneye girer polisliğe tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?