Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yavrukuşummmm üzme kendini o kadar .. konuşuyorlar işte .. kolundan tutup kapıya koyamıyorsun da şekerim millet kendine eğlence arıyoo.. bak sana oldu mu bilmiom ama.. bebek yok mu diye soranlar genelde şölee diyo...

doğur bi tane de sevelim

bunu duyunca tüylerim diken diken oluyooo

ne guzel ya muradina ermisler Allah bagislasin cocuklarini.benmde eylulde iki yil oluyor ayni evlenmisiz galiba :) 11 eylulde evlnmistm bnde uc ay normal korundm uc ayda kist olustugu icn dogum kontrol aldm.bi ara esmde sorn vardi tedavi gorup duzeldi asilama yaptrdm tutmadi suanda akisina braktm ins Rabbim bizleri cok bekletmez.benm kaynana pek gelmiyorda bize arabayla sura gdelm bura gdelim hic isleri btmiyor kocisimi cok yoruyor yani bzde araba olmasaydi napardi acaba dyorum

aman iyi canm ya rahatla braz bak cok nadir dmis ne guzel

aa neler olmus oyle hayirlisi olsn ya ksmet hersey

hosgeldin canim.uzulme bi daa ki aya gelmz ins pis krmizilar :) hayrlisi olsn kuzum uzulme bnde bekliyorum iki gune ins gelmz ya of.bzde seni seviyok dinlen de gel hadi

ayyy yavrummm kıyamam sana yaa ... çok zor olur öleee... nasıl dayanıyosun ... Allah tan çalışıyorum.. dayanamam ben.. Rabbim bu dünyadaki mükafatını göbüşünü doldurarak versin inşallah
valla ılk baslarda cok zorlandım esımle cok tartıstım ama napım dıyo anne gelmemı dıyeyım.annesı anlayıssız o napsın haklı eve gelene gelme dıyemezsınki suratımıda assam umrunda olmuyo kadının ıyı nıyetınden esıme dıyorumkı ben ne kotu bı ınsanım sabredıyorum sımdılık ınsallah mukafatını alırım dedıgın gıbı cunku cok dua edıyorlar kendı kızlarından bıle ustun tutuyorlar-mıs :44yle dıyorlar
bende 10 eylulde evlendım canım senden bı gun once :) benm kayınpederde araba var ama o dukkanı bırakıp cıkamadıgı ıcın ıs esıme dusuyo
yasim 24 anlattgm gbi iste iki yil olck senin gbi her yolu denedik

hayırlısı olsun canım asılamayı ozeldemı yaptırdın benımde esımde morfolojı 2 cıkmıstı ama onemlı degıl dedı bıtkısel destek vermıstı sonradanda bı daha gıtmedı esım doktorabakalım 28nde rahım fılmı cekılcem hayırlı sonuc alırım ınsallah sen cekıldınmı rahım fılmı cekıldıysen nerede cekıldın cunku bıldıgım kadarıyla asılamadan once mutlaka cekıyorlarmıs

Hayalim seni merak ediyorum gittin mi doktora keseyi gordun mu hayirli guzel haberlerini bekliyorum. Rabbim sana bagislasin bebisini insallah..

evt asilamayi ozelde yaptrdim canm rahm filmi isteyen de oldu ama ben ocak aynda bi dusuk yaptm o yuzden dr um smdilik gerek yok dedi nrmal gebelik olstugu icn.uc kere asilama yaparz tutmazsa tup bebek oncesi cektiririz dedi normalde biray oldu asilama icn beni cagiriyor ama gtmicem braz bunye dinlensn cok agrili gecti catlatma igneleri filan pskolojm bozuldu.bde bu ay yumurtaliklarn iyo calsmiyor dedi onun icnde on tane igne yedm dengm bozldu suan icm braz rahat nedense

birisi bana şu süreci anlatabilir mi.... uğraştık bizim minnak gelmedi... sonra napıozzz.. bi klomen diyonuss bi çatlatma iğnesi... bi aşılama... olmadı tüppp ... biri beni aydınlatabilir miii... bi de ne kadar zaman olmazsa dr a gidilioo :44::44::44:

herkese günaydın ;
fıkrınız vardır dusuncesıyle bırsey sormk ıstıyorum pazartesı gunu laparoskopı yapılacak bana yapıldıktan ne kadar sonra tup bebek uygulaması yapılıyor bılen varsa paylaşabılır mı ? sımdıden herkese tesekkurler

Tatlim oncelikle rabbim daha fazla bekletmeden o duyguyu hepimize tattirsin. 30 yasindan kuculsen 1 sene calismalara devam ediyosun 1 yildan sonr
a doktora gidiliyor.. o surecleri doktor belirliyor. Diye biliyorum.

kısçem iste cocuk istiyorsun baktn olmuyor dr a gidiyosun bu ilk asama. :) ugrastik derken nasil ugrastiniz yani tedaviylemi ugrastniz.her hekim farkli uyguluyor.eger esinde bi problem yoksa seni arastriyolar iste yumurtlama takibi filan deniyolar once ayni zamanda ilac veriyolar klomen agnucaston progestan vs gbi.onlarla olmaynca yumislerde filan problem ckabilir catlatma ignesi veriyolar.rahim filmi istiyorlar tuplerde tikanklik miyom filan varmi dye asilama yapiliyor tutma ihtimali cok dusuk tabi oda olmazsa en son tup bebek.sorunlara gore dr lara gore deisiyor iste

Super anlatmissin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…