- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.181
saol canım benm..valla geldiler gittiler ama canım sıklıdı biraz..ya ne bileyim insanları neden ilgilendiriyor ki anlamyrm çocuk olunca onların eline ne geçiyo ya da olmayınca... eşimde tepki göstrdi zaten biz düşünmüyoruz bu kimseyi ilgilendirmez dedi..bakalım hayırlısıyla şu hsg yi bi çektireyimde ne olcaksa olsun...
saol canım ınsallah hayırlı sonuc alırım.gorumcemın sorun esındeydı varıkosel vardı amelıyat rısklı dedıklerı ıcın doktorlar hep oyalımıs yıllarca en sonunda bı doktor cesaretlendırıp amelıyat etmıs amelıyattan 1 ay sonra dogal yolla hamıle kalmıs2.kızı denemk ıcındı dıyo hanı bı daha olurmu dıyecok sukur ıkısıde pespese buyuyomasallah sımdı 3 gelıyomus banada solemıyo 9 haftalık olmus ben uzulurum dıye ama cok sevındım cocuga bı doysun onca yılın ozlemı var ben 20 aylık evlıyım eylulde 2 sene olacak insallah 3 ay korunduk sadece senın kaynanandamı ole valla bızımkı hıc rahat bırakmıyo bızı her gun bızd normalde kaynananın evınde yenıp ıcılır bızımkıler bıze dadandı 2 yıldır benden cıkmıyolar pazar gunlerı bıle bı rahatım yok aksama kadar duruyo aksam yemegıne gelıyo benı cok sevıyo galıba ayrılamıyo benden
canım sen kac yıllık evlısın kacıncı denemenız yas kac bu arada ben 28 yasındayım
aman iyi canm ya rahatla braz bak cok nadir dmis ne guzelOp.Dr. Aytun AKTAN
Uzman
merhaba miyomlarınız rahim dokusuna baskı yapmıyorsa ameliyat olmanız gerekli değil. ama gebelik sırasında miyomlar buyuyebilr ve bu da düşük riski olusturasbilr. lapaoroskopi ile yaıpılan miyom ameliyatlarında kanama az yapışıklık azdır. rahimin kaybedilmesi operasyonları çok nadır ve büyük miyomlarda olabilir. endişelerinizi doktorunuzla tekrar paylaşınız. saygılarımla.
aytun aktan mıyomlarımla alakalı boyle dedı bırazcık ıcım rahatladı
bitanem geçememiş kuzum kardeşim3 kişi boyunu ölçmüş tamam demişler sonra aradan bi dengesiz çıkmış yok ayağını kaldırıyor yok boynunu kaldırıyor vs..bir sürü şey söylemiş.ben ölçcem demiş.kardeşim diyorki bilerek diyo omuzlarımı bastırdı diyo 4mm eksik çıkarmış.normalde diğer kişiler ölçtüğünde 1cm fazla çıkmış boyu:26:diğerleride itiraz etmişler öss puanı da iyi geçirelim fiziği hareketleri iyi demişler ama adam demişki öss puanı iyise polislikte ne işi var gitsin üniversite okusun demiş göndermişler mecburen :26:zaten sanah 8de gittiler öğlen 2de girmiş içeri abla diyo güneş altına aldırdılar diyo hareketleri yapamayanları geçirdiler diyo sanırım torpilde vardı işin içinde artık kızçem 1 ay boyunca ağlar nağpalım hayırlısı kısmette yokmuş demekki.yine üniversteye girsinde seneye girer polisliğe tekrardan
Herkese merhabaa
nasılsınız canlarımmmmm, biz yeni geldik de eve kocişimle gezdik tozduk yaa çok iyi geldi
eve gelir gelmez hemen aranıza damladım
ama kimsecikler yoookk
dün akşam kırmızılar gecikmeli de olsa geldi... bu ayda kısmet değilmiş canlarımmmm:26:
artık önümüzdeki maçlara bakcaazz
çarşamba günü dr.a gitcem sanırım bu ayda klomene devam...
RABBİM HAYIRLI ZAMANDA OL DESİN, BEBİŞLERİMİZ DE HAYIRLI ZAMANDA GELSİN İNŞŞ
geçmişe çok bakamadım inş geniş bi zamanda bakmaya çalışcam
hayalotumm yarın teyzoşumu görcekmişsinnn ayy çok heyecanlandım kuzuummmmmmmm
yarın konuşuruuz bol bol..
şimdilik kaçtımmm, çok yorgunum, şuan tipim buna benziyooooo
SİZİ SEVİYORUUUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMM, İYİKİ VARSINIZ CANLARIM
valla ılk baslarda cok zorlandım esımle cok tartıstım ama napım dıyo anne gelmemı dıyeyım.annesı anlayıssız o napsın haklı eve gelene gelme dıyemezsınki suratımıda assam umrunda olmuyo kadının ıyı nıyetındenayyy yavrummm kıyamam sana yaa... çok zor olur öleee... nasıl dayanıyosun ... Allah tan çalışıyorum.. dayanamam ben.. Rabbim bu dünyadaki mükafatını göbüşünü doldurarak versin inşallah
bende 10 eylulde evlendım canım senden bı gun once :) benm kayınpederde araba var ama o dukkanı bırakıp cıkamadıgı ıcın ıs esıme dusuyone guzel ya muradina ermisler Allah bagislasin cocuklarini.benmde eylulde iki yil oluyor ayni evlenmisiz galiba :) 11 eylulde evlnmistm bnde uc ay normal korundm uc ayda kist olustugu icn dogum kontrol aldm.bi ara esmde sorn vardi tedavi gorup duzeldi asilama yaptrdm tutmadisuanda akisina braktm ins Rabbim bizleri cok bekletmez.benm kaynana pek gelmiyorda bize arabayla sura gdelm bura gdelim hic isleri btmiyor kocisimi cok yoruyor yani bzde araba olmasaydi napardi acaba dyorum
yasim 24 anlattgm gbi iste iki yil olck senin gbi her yolu denedik
valla ılk baslarda cok zorlandım esımle cok tartıstım ama napım dıyo anne gelmemı dıyeyım.annesı anlayıssız o napsın haklı eve gelene gelme dıyemezsınki suratımıda assam umrunda olmuyo kadının ıyı nıyetındenesıme dıyorumkı ben ne kotu bı ınsanım sabredıyorum sımdılık ınsallah mukafatını alırım dedıgın gıbı cunku cok dua edıyorlar kendı kızlarından bıle ustun tutuyorlar-mıs :44 yle dıyorlar
bende 10 eylulde evlendım canım senden bı gun once :) benm kayınpederde araba var ama o dukkanı bırakıp cıkamadıgı ıcın ıs esıme dusuyo
hayırlısı olsun canım asılamayı ozeldemı yaptırdın benımde esımde morfolojı 2 cıkmıstı ama onemlı degıl dedı bıtkısel destek vermıstı sonradanda bı daha gıtmedı esım doktorabakalım 28nde rahım fılmı cekılcem hayırlı sonuc alırım ınsallah sen cekıldınmı rahım fılmı cekıldıysen nerede cekıldın cunku bıldıgım kadarıyla asılamadan once mutlaka cekıyorlarmıs
kısçem nasilsin ne var neyokgünaydın kısçeeemmm
kısçem nasilsin ne var neyok
birisi bana şu süreci anlatabilir mi.... uğraştık bizim minnak gelmedi... sonra napıozzz.. bi klomen diyonuss bi çatlatma iğnesi... bi aşılama... olmadı tüppp ... biri beni aydınlatabilir miii... bi de ne kadar zaman olmazsa dr a gidilioo :44::44::44:
birisi bana şu süreci anlatabilir mi.... uğraştık bizim minnak gelmedi... sonra napıozzz.. bi klomen diyonuss bi çatlatma iğnesi... bi aşılama... olmadı tüppp ... biri beni aydınlatabilir miii... bi de ne kadar zaman olmazsa dr a gidilioo :44::44::44:
kısçem iste cocuk istiyorsun baktn olmuyor dr a gidiyosun bu ilk asama. :) ugrastik derken nasil ugrastiniz yani tedaviylemi ugrastniz.her hekim farkli uyguluyor.eger esinde bi problem yoksa seni arastriyolar iste yumurtlama takibi filan deniyolar once ayni zamanda ilac veriyolar klomen agnucaston progestan vs gbi.onlarla olmaynca yumislerde filan problem ckabilir catlatma ignesi veriyolar.rahim filmi istiyorlar tuplerde tikanklik miyom filan varmi dye asilama yapiliyor tutma ihtimali cok dusuk tabi oda olmazsa en son tup bebek.sorunlara gore dr lara gore deisiyor iste
Super anlatmissin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?