Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ayy canım aynen banada öyle diyorlar ayy sinir olyrm boğasım geli benimde

canım seninde mi tüplerin tıkalı yaa benimde aynı sorun var eğer laparoskopide tüpler açılırsa tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalabilirsin fakat açılmazsa sanırım 3 ay sonrasında tüp bebek tedavisi başlıyor kesin demeyimde bildiğim bu..

nerden cevap yazacagımı bılemedım bı turlu priori kızlar kusura bakmayın evet hsgsonucu tupler kapalı ve yapısık ama bende acılma olmayacak baglayacaklar bu sartlarla zaten hamıle kalamıyorum son carem bu yas problemım var zamanım kalmıyor artık ama sonrasını bılmıyorum ılk tup bebek denemem olacak benım

tecrübe konusuyor burda alla alla :))) tsk canm

O zaman bende sana sorayim tatlim. ben mart ayinda bi dusuk yaptim ondan sonraki ay adet oldum ama leklenme seklinde 12 gun surdu bu doktora gittim tahlil yapti hormonlarim normal sadece lh cok yuksek oda adet duzensizligi demek. ilac verdi ic 15 gun adet olunca gel dedi ama ben o ilaci icmedim ve icmeden adet oldum. adet olunca lh dusuyor mu yoksa o ilaci icmelimiydim purmolut n ilacin ismi lh dusurecek bitki falan bisey yok mu ilac kullanmak istemiyorumm cunku

hayirlisi olsn canm iyi olur ins

canım geçmiş olsun canını sıkmaa inşallah hayrlısıyla olur...benmde ameliyat görünüyo bakalım hayırlısı...

kısçelerim.... bu arada bilgilendirme için teşekkür ederim. ..

herkes bişiler anlatıyodu ben de bakıyodumm noluyoo dieee.

aydınlanmış oldum

gulchan kuzum dediğin gibi Rabbim aratmasın kimseye.. her isteyene hemencik versin...

gecmis olsn canm belkide duzelmistir stresten hormonlar deisebiliyor dusugede bagli olabilir.dusup yukselebiliyor benm lh deilde progestan yukselmsti bi ara ilac kullanmadan da duzelmisti bitkisel seyleri bilmim ya.kontrol et bi daa baktr bu konuyu dr.unla konus bnce yanls bise olmasn

Canım Rabbim yardımcın olsun... inşallahgönlüne göre olurr.. olumlu sonuç alırsın

canbonlarım anca gelebildim
sabah doktora gittik kuzular herşey yolunda dedi.çok şükür kesemizi gördük kesenin içinde nokta gibi teyzoşunuz bulunuyorama pıtpıtları duyamadık haftaya tekrar gitcez pıtpıtlar içinbelkim dedim ikinci noktayıda görürüm ama yok tek bitaneymiş yavrumrabbim sizlerede nasıp etsın kızçelerim..doktordan geldim elektrıkler yoktu giremedim oyuzden uyumuşum anca kalktım siz nabıyonuz bıraz geçmişi kolaçan edem asetonum yok dıme hala

hoş geldin canım aramızarabbım şifa versin geçmiş olsun.en kısa zamanda meleğine kavuşursun ınsallah

canımmmmm gözlerin aydın ..

ayyyy nasıl sevindimmm ....

sağlıkla kucağınıza alın inşallahhh ...
pıtpıtlarda haftaya duyulsun..hepsi bir anda olmazz... kız olacak galiba... naz yapıyor annesi

canımmmmm gözlerin aydın ..

ayyyy nasıl sevindimmm ....

sağlıkla kucağınıza alın inşallahhh ...
pıtpıtlarda haftaya duyulsun..hepsi bir anda olmazz... kız olacak galiba... naz yapıyor annesi

eli ayağı düzgün olsunda priorim kız erkek farketmez
naz yapıyo olabılır babasına çekmiş nolcak
Allahım sizlerede nasip etsınnn kızçem

hadi gözün aydın canım sevindim.. bende fikrimi dğiştrdm cuma günü çoruma gtcem çorumda kadın doğum uzmanı var çok ii biri ben ankaraya taşındı sanıyordum hala çorumdaymış bakalm gtcem artık tüp bebek için doktora yapmş sanırım yani baya ii bu konularda olmazsa ameliyatımıda ona yaptrcam...

sağol bitanem darısı başına inşallah
kızçem hadi bakalım hayırlı olsun çok sevındımyanlız ameliyat derse iyi bi araştır bu ameliyatlar çok önemli çünkü kuzum eli yatkın bi doktormu ıyıce bı sor soruştur..rabbım hakkında hayırlısını nasıp etsın ınsallah

canım evet çorumun en iyi doktorlarından biri bu alanda uzmanlaşmş bakalm inşallah ameliyata gerek kalmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…