- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.201
yavrukuşummmm üzme kendini o kadar.. konuşuyorlar işte .. kolundan tutup kapıya koyamıyorsun da şekerim millet kendine eğlence arıyoo.. bak sana oldu mu bilmiom ama.. bebek yok mu diye soranlar genelde şölee diyo...
doğur bi tane de sevelim
bunu duyunca tüylerim diken diken oluyooo
herkese günaydın ;
fıkrınız vardır dusuncesıyle bırsey sormk ıstıyorum pazartesı gunu laparoskopı yapılacak bana yapıldıktan ne kadar sonra tup bebek uygulaması yapılıyor bılen varsa paylaşabılır mı ? sımdıden herkese tesekkurler
nolsun kuşumm... koşuşturarak çalışıozzz... yaruldumm.. sen napıonn nasılsın bakimmm ..
iyidir bende calisiyorum yogun deilm o kadar niye kosturarak ya yorma kendini kuzum
tecrübe konusuyor burda alla alla :))) tsk canm
hayirlisi olsn canm iyi olur insnerden cevap yazacagımı bılemedım bı turlu priori kızlar kusura bakmayın evet hsgsonucu tupler kapalı ve yapısık ama bende acılma olmayacak baglayacaklar bu sartlarla zaten hamıle kalamıyorum son carem bu yas problemım var zamanım kalmıyor artık ama sonrasını bılmıyorum ılk tup bebek denemem olacak benım
nerden cevap yazacagımı bılemedım bı turlu priori kızlar kusura bakmayın evet hsgsonucu tupler kapalı ve yapısık ama bende acılma olmayacak baglayacaklar bu sartlarla zaten hamıle kalamıyorum son carem bu yas problemım var zamanım kalmıyor artık ama sonrasını bılmıyorum ılk tup bebek denemem olacak benım
hayirlisi olsn canm iyi olur ins
O zaman bende sana sorayim tatlim. ben mart ayinda bi dusuk yaptim ondan sonraki ay adet oldum ama leklenme seklinde 12 gun surdu bu doktora gittim tahlil yapti hormonlarim normal sadece lh cok yuksek oda adet duzensizligi demek. ilac verdi ic 15 gun adet olunca gel dedi ama ben o ilaci icmedim ve icmeden adet oldum. adet olunca lh dusuyor mu yoksa o ilaci icmelimiydim purmolut n ilacin ismi lh dusurecek bitki falan bisey yok mu ilac kullanmak istemiyorumm cunku
nerden cevap yazacagımı bılemedım bı turlu priori kızlar kusura bakmayın evet hsgsonucu tupler kapalı ve yapısık ama bende acılma olmayacak baglayacaklar bu sartlarla zaten hamıle kalamıyorum son carem bu yas problemım var zamanım kalmıyor artık ama sonrasını bılmıyorum ılk tup bebek denemem olacak benım
canbonlarım anca gelebildim
sabah doktora gittik kuzular herşey yolunda dedi.çok şükür kesemizi gördükkesenin içinde nokta gibi teyzoşunuz bulunuyor ama pıtpıtları duyamadık haftaya tekrar gitcez pıtpıtlar için belkim dedim ikinci noktayıda görürüm ama yok tek bitaneymiş yavrum rabbim sizlerede nasıp etsın kızçelerim..doktordan geldim elektrıkler yoktu giremedim oyuzden uyumuşum anca kalktım siz nabıyonuz bıraz geçmişi kolaçan edem asetonum yok dıme hala
canımmmmm gözlerin aydın..
ayyyy nasıl sevindimmm....
sağlıkla kucağınıza alın inşallahhh...
pıtpıtlarda haftaya duyulsun..hepsi bir anda olmazz...kız olacak galiba... naz yapıyor annesi
canbonlarım anca gelebildim
sabah doktora gittik kuzular herşey yolunda dedi.çok şükür kesemizi gördükkesenin içinde nokta gibi teyzoşunuz bulunuyor ama pıtpıtları duyamadık haftaya tekrar gitcez pıtpıtlar için belkim dedim ikinci noktayıda görürüm ama yok tek bitaneymiş yavrum rabbim sizlerede nasıp etsın kızçelerim..doktordan geldim elektrıkler yoktu giremedim oyuzden uyumuşum anca kalktım siz nabıyonuz bıraz geçmişi kolaçan edem asetonum yok dıme hala
hadi gözün aydın canım sevindim.. bende fikrimi dğiştrdm cuma günü çoruma gtcem çorumda kadın doğum uzmanı var çok ii biri ben ankaraya taşındı sanıyordum hala çorumdaymış bakalm gtcem artık tüp bebek için doktora yapmş sanırım yani baya ii bu konularda olmazsa ameliyatımıda ona yaptrcam...
eli ayağı düzgün olsunda priorim kız erkek farketmez
naz yapıyo olabılır babasına çekmiş nolcak
Allahım sizlerede nasip etsınnn kızçem
sağol bitanemdarısı başına inşallah
kızçem hadi bakalım hayırlı olsun çok sevındımyanlız ameliyat derse iyi bi araştır bu ameliyatlar çok önemli çünkü kuzum eli yatkın bi doktormu ıyıce bı sor soruştur..rabbım hakkında hayırlısını nasıp etsın ınsallah
canım evet çorumun en iyi doktorlarından biri bu alanda uzmanlaşmş bakalm inşallah ameliyata gerek kalmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?