- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.221
gecmıs olsun canım ne zaman ıstıyosan oyle gıt doktora bılıyosun stres yuzundende olmuyor ben korunmayı bıraktıktan sonra 9.ayda gıttım doktora bana rahım fılmı cekıl dedı ve 8 aydır cekılıpte tedavımı tamamlayamadım anca kendımı toparladımda cekılcem nasıpse ınsallah gelmez kırmızılarınevt asilamayi ozelde yaptrdim canm rahm filmi isteyen de oldu ama ben ocak aynda bi dusuk yaptm o yuzden dr um smdilik gerek yok dedi nrmal gebelik olstugu icn.uc kere asilama yaparz tutmazsa tup bebek oncesi cektiririz dedi normalde biray oldu asilama icn beni cagiriyor ama gtmicem braz bunye dinlensn cok agrili gecti catlatma igneleri filan pskolojm bozuldu.bde bu ay yumurtaliklarn iyo calsmiyor dedi onun icnde on tane igne yedm dengm bozldu suan icm braz rahat nedense
canım klomen yumurtaları buyutuyor catlatma ıgnesı eger catlamıyorsa kendı kendıne catlatmak amacıyla ben bu asamaya kadar geldım gerısını bılmıyorum sana faydası oldumu dıyosan maalesefbirisi bana şu süreci anlatabilir mi.... uğraştık bizim minnak gelmedi... sonra napıozzz.. bi klomen diyonuss bi çatlatma iğnesi... bi aşılama... olmadı tüppp ... biri beni aydınlatabilir miii... bi de ne kadar zaman olmazsa dr a gidilioo :44::44::44:
canım hayırlısı olsun Rabbim tez zamanda hepımıze nasıp etsın ınsallah hayırlısıyla buarada yas kackı=?nerden cevap yazacagımı bılemedım bı turlu priori kızlar kusura bakmayın evet hsgsonucu tupler kapalı ve yapısık ama bende acılma olmayacak baglayacaklar bu sartlarla zaten hamıle kalamıyorum son carem bu yas problemım var zamanım kalmıyor artık ama sonrasını bılmıyorum ılk tup bebek denemem olacak benım
masallah kuzucuguma pıtpıtlarıda duyarsın ınsallah canım benım darısı basımızacanbonlarım anca gelebildim
sabah doktora gittik kuzular herşey yolunda dedi.çok şükür kesemizi gördükkesenin içinde nokta gibi teyzoşunuz bulunuyor ama pıtpıtları duyamadık haftaya tekrar gitcez pıtpıtlar için belkim dedim ikinci noktayıda görürüm ama yok tek bitaneymiş yavrum rabbim sizlerede nasıp etsın kızçelerim..doktordan geldim elektrıkler yoktu giremedim oyuzden uyumuşum anca kalktım siz nabıyonuz bıraz geçmişi kolaçan edem asetonum yok dıme hala
evet bu sureclerde Rabbim hepımıze yardım etsın ınsallah canım pozıtıf olmaya calısselam...
benimde ilk aşılama denemem hüsranla sonuçlandı... Şimdi tüp bebeğe geçiş yapacağız bakalım..
çok yoruldum ama ben artık yaa
sağ kasığım batıyoo.. yımırtlıyom mu ben acaba.. ama o dönem de sat a göre bitti :44::44::44:
selam...
benimde ilk aşılama denemem hüsranla sonuçlandı... Şimdi tüp bebeğe geçiş yapacağız bakalım..
benim batım karışık :44::44:canımcım sende bata gore hesapla battan 14 gun oncesı
kısçelerim.... bu arada bilgilendirme için teşekkür ederim...
herkes bişiler anlatıyodu ben de bakıyodumm noluyoo dieee.
aydınlanmış oldum
gulchan kuzum dediğin gibi Rabbim aratmasın kimseye.. her isteyene hemencik versin...
gecmis olsn canm belkide duzelmistir stresten hormonlar deisebiliyor dusugede bagli olabilir.dusup yukselebiliyor benm lh deilde progestan yukselmsti bi ara ilac kullanmadan da duzelmisti bitkisel seyleri bilmim ya.kontrol et bi daa baktr bu konuyu dr.unla konus bnce yanls bise olmasn
canbonlarım anca gelebildim
sabah doktora gittik kuzular herşey yolunda dedi.çok şükür kesemizi gördükkesenin içinde nokta gibi teyzoşunuz bulunuyor ama pıtpıtları duyamadık haftaya tekrar gitcez pıtpıtlar için belkim dedim ikinci noktayıda görürüm ama yok tek bitaneymiş yavrum rabbim sizlerede nasıp etsın kızçelerim..doktordan geldim elektrıkler yoktu giremedim oyuzden uyumuşum anca kalktım siz nabıyonuz bıraz geçmişi kolaçan edem asetonum yok dıme hala
canbonlarım anca gelebildim
hayırlısı olsun canım.kavusursun ınsallah bebısıne daha fazla beklemedenselam...
kaç gün kaldı priorim batına ..yumurtlama dönemleri değişebilirsağ kasığım batıyoo.. yımırtlıyom mu ben acaba.. ama o dönem de sat a göre bitti :44::44::44:
Ay canimmm anlatinca nasil heycanlaniyorum anlatamam.. bebisinin pitpitlarinida duyarsin insallah... dikkat et kendine ve teyzosuma canim...
oyyy canım benimmm maşallahhhh
hadi gözümüz aydın ilk adı gerçekleştikese göründü içinde de minnak noktacıkk.haftaya da kalp aşını duyucaksın hayırlısıyla tatllımmmmm..
teyzesi yesin onuuuuuuuuuuuuuuuuuu
göründü scorcipim çok şükürinşallah kuzum nasipse duycaz inşallah
anlat bakalım benim teyzoşum nasıl
kızçelerim benim hamileliğim belimden dolayı çok zor geçicek gibi
aynaya baktımda sanki biraz biraz başlıyo gibi
dayanılmaz ağrı oluyo nasıl başa çıkıcam ben
inşallah tatlımm.güzel heyecanlar bunlarrr..
teyzosun iyi tatlım anneyiyoruyo azcıkbel ağrılarım başladı ama idare ediyorum..20 gün sonra görcem inşallah beboyu yenidennn
kızçelerim benim hamileliğim belimden dolayı çok zor geçicek gibi
aynaya baktımda sanki biraz biraz başlıyo gibi
dayanılmaz ağrı oluyo nasıl başa çıkıcam ben
çok mu ağrıo belin cnm??
tatlım eğer doktorun varsa danış..yoksa çokiyi bir ortopediste falan git.yada hangi uzmanlığa giriyorsa..annem bana hamileliği boyunca özel çelik korse kullanmış..bel kemiği ince olduğu için felç riski bile varmış..belki senin rahatsızlığına da bir korsaj falan oluyordur aman ihmal etme kuzum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?