Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

selam...
benimde ilk aşılama denemem hüsranla sonuçlandı... Şimdi tüp bebeğe geçiş yapacağız bakalım..
çok yoruldum ama ben artık yaa

sağ kasığım batıyoo.. yımırtlıyom mu ben acaba.. ama o dönem de sat a göre bitti :44::44::44:

gecmıs olsun canım ne zaman ıstıyosan oyle gıt doktora bılıyosun stres yuzundende olmuyor ben korunmayı bıraktıktan sonra 9.ayda gıttım doktora bana rahım fılmı cekıl dedı ve 8 aydır cekılıpte tedavımı tamamlayamadım anca kendımı toparladımda cekılcem nasıpse ınsallah gelmez kırmızıların
canım klomen yumurtaları buyutuyor catlatma ıgnesı eger catlamıyorsa kendı kendıne catlatmak amacıyla ben bu asamaya kadar geldım gerısını bılmıyorum sana faydası oldumu dıyosan maalesef
canım hayırlısı olsun Rabbim tez zamanda hepımıze nasıp etsın ınsallah hayırlısıyla buarada yas kackı=?
masallah kuzucuguma pıtpıtlarıda duyarsın ınsallah canım benım darısı basımıza
selam...
benimde ilk aşılama denemem hüsranla sonuçlandı... Şimdi tüp bebeğe geçiş yapacağız bakalım..
evet bu sureclerde Rabbim hepımıze yardım etsın ınsallah canım pozıtıf olmaya calıs

Amin canim amin insallah ta aratmayacak...

Sagol canim yarin gidicem doktora bakalim ne olacak insallah butun degerlerim normal cikar...

Ay canimmm anlatinca nasil heycanlaniyorum anlatamam.. bebisinin pitpitlarinida duyarsin insallah... dikkat et kendine ve teyzosuma canim...

oyyy canım benimmm maşallahhhh
hadi gözümüz aydın ilk adı gerçekleştikese göründü içinde de minnak noktacıkk.haftaya da kalp aşını duyucaksın hayırlısıyla tatllımmmmm..
teyzesi yesin onuuuuuuuuuuuuuuuuuu

selam...
hayırlısı olsun canım.kavusursun ınsallah bebısıne daha fazla beklemeden
sağ kasığım batıyoo.. yımırtlıyom mu ben acaba.. ama o dönem de sat a göre bitti :44::44::44:
kaç gün kaldı priorim batına ..yumurtlama dönemleri değişebilir
Ay canimmm anlatinca nasil heycanlaniyorum anlatamam.. bebisinin pitpitlarinida duyarsin insallah... dikkat et kendine ve teyzosuma canim...

oy ben senı yerimm.rabbım sızlere de nasıp etsın kuzumsende kendıne cok ıyı bak bıtanem

göründü scorcipim çok şükürinşallah kuzum nasipse duycaz inşallah
anlat bakalım benim teyzoşum nasıl

kızçelerim benim hamileliğim belimden dolayı çok zor geçicek gibi
aynaya baktımda sanki biraz biraz başlıyo gibi
dayanılmaz ağrı oluyo nasıl başa çıkıcam ben

göründü scorcipim çok şükürinşallah kuzum nasipse duycaz inşallah
anlat bakalım benim teyzoşum nasıl

inşallah tatlımm.güzel heyecanlar bunlarrr..
teyzosun iyi tatlım anneyiyoruyo azcıkbel ağrılarım başladı ama idare ediyorum..20 gün sonra görcem inşallah beboyu yenidennn

inşallah tatlımm.güzel heyecanlar bunlarrr..
teyzosun iyi tatlım anneyiyoruyo azcıkbel ağrılarım başladı ama idare ediyorum..20 gün sonra görcem inşallah beboyu yenidennn

inşallah pipisini göstercek buseferhayırlısı ne ise o olsun inşallah hayırlı evlat olsun benım teyzoşum
senindemi ağrıyo bitanem kıyamam

kızçelerim benim hamileliğim belimden dolayı çok zor geçicek gibi
aynaya baktımda sanki biraz biraz başlıyo gibi
dayanılmaz ağrı oluyo nasıl başa çıkıcam ben

tatlım eğer doktorun varsa danış..yoksa çokiyi bir ortopediste falan git.yada hangi uzmanlığa giriyorsa..annem bana hamileliği boyunca özel çelik korse kullanmış..bel kemiği ince olduğu için felç riski bile varmış..belki senin rahatsızlığına da bir korsaj falan oluyordur aman ihmal etme kuzum yaaa

yok kuzum doktorum varda çok uzak ben en iyisi başka bi doktor bulayım belki banada bişeyler verirler:26:bende bi araştırım da gideyim biyere ilerleyen aylarda daha kötü olcam Allah korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…