- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.241
inşallah pipisini göstercek buseferhayırlısı ne ise o olsun inşallah hayırlı evlat olsun benım teyzoşum
senindemi ağrıyo bitanem kıyamam
cnm hastalığınla ilgili uzman araştır..hatta nette hastalığında hamilelikleri falan araştır..kalıcı hasarlar kalabiliyo Allah korusun cnm..birde inşallah fazla kılo almazsın ne kadar kilo omurgaya okadar yük demek çünküyok kuzum doktorum varda çok uzak ben en iyisi başka bi doktor bulayım belki banada bişeyler verirler:26:bende bi araştırım da gideyim biyere ilerleyen aylarda daha kötü olcam Allah korusun..
:106::106::106::106::106::106::106:evet çiğdemimmm kimseye vermesin rabbım
valla bakalım pipi var mııı
bende ufaktan merak etmeye başlıyorum galibaaaaa..şimdi muallaktayım böyleee:44:ne gelse razıyım da zatennn hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun da gerisi boş..
ayyyy scorcipim biyandanda kız olsada güzell ya teyzoşu ona pembe yelek örerrabbım gonlunuze gore versin kızçem amin kuzum sağlıklı uzun omurlu olsun benım teyzoşum
cnm hastalığınla ilgili uzman araştır..hatta nette hastalığında hamilelikleri falan araştır..kalıcı hasarlar kalabiliyo Allah korusun cnm..birde inşallah fazla kılo almazsın ne kadar kilo omurgaya okadar yük demek çünkü
cok geçmiş olsun cnm ilerleyen zamanlarında gecer inş.yoksa sıkıntı olur senin için(
ay kızçem sen kendibebişine örersin artık..teyzoşun ördü kabuleder seniiiii
amin tatlım aminnnn hepimizeeee
Selammmmmm habibtelerim nasilsinizzzzzz herkes iyimi findigimla biz İyiyiz sizler nasilsinizzzz
Hersey iyi de ben esasoglanla ve kaynanam canımı sıktılar Arabistan'ı özledim yaaaaaa keske gelmeseydim kardeslerim olmasa adım atmam buralara
sağol kuzuminşallah sen nasılsın anlat bakalım
Selammmmmm habibtelerim nasilsinizzzzzz herkes iyimi findigimla biz İyiyiz sizler nasilsinizzzz
Hersey iyi de ben esasoglanla ve kaynanam canımı sıktılar Arabistan'ı özledim yaaaaaa keske gelmeseydim kardeslerim olmasa adım atmam buralara
valla nolsun işte kırmızılara 3 günüm kaldı.. bnmde belim ve göğsüm arımaya basladı bugun, sanırım hasta olcam cunku olmadan önce hep bu şikayetlerim olur((
oyy habibtemmm yerim ben senin fındığınıııııııııııııı..kocaman olmuş teyzoşummmmmmmm
off naptılar yine kuzum yaaaaaaAllahtan kardeşlerin baban orada cnm onlar da uzak olsa daha zor olurdu..sen kulak asma onlara cahil de geç..kendini de kızçeni de üzme olurmuuuu
bitanem inan bana bu hamileliğinde aslında adet belirtilerinden pek farkı yok gibi kızçem.oyuzden yınede takılma ama kırmızıları görene kadarda içini rahat tut.herşey rabbimden bıtanem
kuzularım ben yavaştan yatayımm..öptüm hepiniziiiiiiiiiii
ya cnm gecen ay cok takmıstım zaten hatta beynime hamile oldugumu şartlandrııp hem 3 gun gecıkmesını saglamıs hemde hamilelik belirtileri yasamaıstım o yuzden bu ay oldukca sakinim.. yüce RABBİM ne zaman nasip ederse o zaman kabulüm.. o yüzden artık kafama takmıorum hayırlısı neyse o olsun diyorumm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?