Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben geldim canlarım
alpınım scorpionsum ve hayalotum da burdaymışşş
nasılsınız benim güzel anne adaylarııımmmmmmmmmmmmm oyy yerim ben sizzi de fındıklarınızı daaaa

hayalotummm teyzoşumuzu gördün müü

aynen öle bitanem elbet oluo kuskular dediğin gibi.. ya inan sana o kadar sevındım ki ALLAHım ne güzel güldürdü senın yüzünü kuzum darısı isteyen herkesin başına inşALLAH..

Hayalotummmmmmmmmm habibtemmmmm sen nasılsın kuzugummmmmm nasil habibtem benimmmm

Cİgdemmmmmmmmmmm Allah gönlüne göre versin canimmmmiyi haberlerini verirsin ins bizeee tatlim

hayalotummm teyzoşumuzun kesesini görmüşsün çok şükürrr oyy kuzummm çok çok çok sevindimmmm
kaç haftalık olmuş meleğimiz.. takvim olmadığından teyzoşumuzu takip edemiyoruz da

Med med med medddddddddddcexirimmmmmmmmmmmmmmmmm cankusum hosgeldin bitanemmmmmmmmmmm allahım sanada nasip etsin canim benimmmmm durmadan oynayacağım mm m

hoşgeldinnnnnnnnnnnn
gördüm kuzum gördüm çok şükür haftaya tekrar gıtcez

aynen öle bitanem elbet oluo kuskular dediğin gibi.. ya inan sana o kadar sevındım ki ALLAHım ne güzel güldürdü senın yüzünü kuzum darısı isteyen herkesin başına inşALLAH..
aminnnnnn kuzum rabbım kımseyı sınamasın evlat hasretıyledarısı basına ınsallah
Hayalotummmmmmmmmm habibtemmmmm sen nasılsın kuzugummmmmm nasil habibtem benimmmm
iyiyim habıbtem şuanki halimi sorma amakazık gibi oturuyom nolcek benim bu halimsen nasılsın habıbtem..habıbınle aran nasıl
hayalotummm teyzoşumuzun kesesini görmüşsün çok şükürrr oyy kuzummm çok çok çok sevindimmmm
kaç haftalık olmuş meleğimiz.. takvim olmadığından teyzoşumuzu takip edemiyoruz da

gorduk ruh ıkızım sonunda
yarın 6 haftalık oluyozinşallah rabbım sızlerede nasıp eder hayırlı zamanda

Med med med medddddddddddcexirimmmmmmmmmmmmmmmmm cankusum hosgeldin bitanemmmmmmmmmmm allahım sanada nasip etsin canim benimmmmm durmadan oynayacağım mm m

oyy hoşbulduk habibtem benimmmmmmmmmmm
nasılsınız teyzoşumlaaaa maşallaaahh büyümüş fıstık
amin kuzumm inş bitanem, yarın dr.a gitcem bakalım ne diycekk :44: inş bu ay hayırlısı ile kısmet olur bitanemmm bu ayda oomazsa sonrasında tatile gitcez zaten.. tatil dönüşü memlekette dr.a gitcem.. ayy inşş dr.lara gerek kalmadan hayırlısı ile kendiliğinden gelir meleğimiz

Medbitanemmm canim benim doktora gerek kalmadan meleğin seninle olur Yeruhe en kısa zamanda olacakkkkkkk çalsın davullarrrrrr oynasın karılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…