- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #50.261
aferim benim kuzuma böyle işte balımemin ol yine kuşkuların olucak olmıcak değil ama çalışma dönemleri daha rahat geçicek.bak biz tüp bebek yapcaz diye netteki ovulasyon günlerini bile kaçırdım.dedim olmaz ama yinede test yapım oldu çok sukur..hani takmıyoruz desekte yıne bıyerde kuşkular kalıyo kalmıyor değil..ama gun gelcek hayaller teker teker gerçek olcak bıtanem
Habibtelerimmmm aman ya geldiğimden beri huzurum yok bosverrrr sut iciyorum kuzuma yarasın
Oyyy teyzoslarim da büyümüş yer teyzeleri onlar yerrrr hepinizi cok seviyorum yaaaa
çigdemmmm de burdaymış, nasılsın kuzumm
Cİgdemmmmmmmmmmm Allah gönlüne göre versin canimmmmiyi haberlerini verirsin ins bizeee tatlim
ben geldim canlarım
alpınım scorpionsum ve hayalotum da burdaymışşş
nasılsınız benim güzel anne adaylarııımmmmmmmmmmmmmoyy yerim ben sizzi de fındıklarınızı daaaa
hayalotummm teyzoşumuzu gördün müü
aminnnnnn kuzum rabbım kımseyı sınamasın evlat hasretıyleaynen öle bitanem elbet oluo kuskular dediğin gibi.. ya inan sana o kadar sevındım ki ALLAHım ne güzel güldürdü senın yüzünü kuzum darısı isteyen herkesin başına inşALLAH..
iyiyim habıbtem şuanki halimi sorma amaHayalotummmmmmmmmm habibtemmmmm sen nasılsın kuzugummmmmm nasil habibtem benimmmm
hayalotummm teyzoşumuzun kesesini görmüşsün çok şükürrroyy kuzummm çok çok çok sevindimmmm
kaç haftalık olmuş meleğimiz.. takvim olmadığından teyzoşumuzu takip edemiyoruz da
Med med med medddddddddddcexirimmmmmmmmmmmmmmmmm cankusum hosgeldin bitanemmmmmmmmmmm allahım sanada nasip etsin canim benimmmmm durmadan oynayacağım mm m
Hayalotummmmmm meleğini gördün dimi ayyyyyyyy yerim sizi ben canlarimbenimmmm
gördüm çok şükür habıbtem nokta kadar
oyy ben yerim o noktayıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:118:
gördüm çok şükür habıbtem nokta kadar
Yerimmmmmmm o noktayiiiiiiiiii kurban olurimmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?